Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Καπου το πας και σου βαζουν καρβουνακια με 5-10 ευρω ή κατι τετοιο... Αλλα δεν θυμαμαι ποιος κανει την δουλεια. Ρε παιδια, το γεγονος οταν παταω τη μιζα και ακουω το κλακ του ρελε αλλα η μιζα δεν γυρναει και θελει 2-3 φορες σημαινει οτι κι εγω για καρβουνακια παω ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 http://www.car.gr/cl...photos/3708292/ Τα πλαϊνά έτσι είναι στο μοντέλο 2002??Επίσης έμεινα από καρβουνάκια και στη καβα πάνε 60 ευρω γιατί δεν πάνε μόνα τους.Καμιά ιδέα?? http://www.ebay.com/...2c8f89a&vxp=mtr Αυτό?? Οχι, αυτα ειναι του 6-7 νομιζω? Απλα ταιριαζουν αν εξαιρεσεις 1 βιδα στο κεντρο αριστερα πανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Αθήνα , Σπύρου Πατση 1 , Βαλοδημος , μίζες δυναμό . Πας με τη μίζα ή η πλακέτα στο χέρι και με ελάχιστα χρήματα κάνεις δουλειά σου !Έτσι το βγάζαν(με τέτοια πλαϊνά μπροστά) από το '04 μέχρι και όταν βγήκε το ψεκαστό . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Που θα βρω μίζα όμως??στο ebay και στο car δεν βρήκα (ίσως να μη ψάχνω σωστά) και η kawa ζητάει πολλά. edit:θα ρωτήσω και εκεί που είπες. Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2013 από τον reNos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Μίζα ολόκληρη γιατί να βρεις ; Η μίζα επισκευάζεται. Μήπως εννοείς κομπλερ γρανάζια μίζας ; Εκεί μόνο γνήσια και είναι κάνα 200€αρι η όλη ιστορία . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Εμενα δεν μου απαντησε κανεις Οταν παταω μιζα και ακουγεται το ρελε χωρις να γυνρναει, σημαινει οτι σιγα σιγα θελω καρβουνακια? Θελει 2-3 φορες μεχρι να δωσει ρευμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν ξέρω εμένα πάντως έκανε ένα κλακ και δεν έπαιρνε αν δεν το έβαζα με 2α η με 1η και σπρώξιμο πίσω και θέλει καρβουνάκια.Άσχετο είχες πάει μοτο φεστ?Κράνος x-lite,μάσκα μαμά και εξάτμιση racetech? Σμία καρβουνάκια μου είπε ότι θέλω αλλά η καβα τα δίνει σετ με κάτι άλλο που δεν ξέρω και πάει πολλά.Σκέτα καρβουνάκια θέλω.Δεν βρίσκω για το δικό μου,από αλλού δεν κάνουν?? Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2013 από τον reNos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Δεν ξέρω εμένα πάντως έκανε ένα κλακ και δεν έπαιρνε αν δεν το έβαζα με 2α η με 1η και σπρώξιμο πίσω και θέλει καρβουνάκια.Άσχετο είχες πάει μοτο φεστ?Κράνος x-lite,μάσκα μαμά και εξάτμιση racetech? Σμία καρβουνάκια μου είπε ότι θέλω αλλά η καβα τα δίνει σετ με κάτι άλλο που δεν ξέρω και πάει πολλά.Σκέτα καρβουνάκια θέλω.Δεν βρίσκω για το δικό μου,από αλλού δεν κάνουν?? Ησουν ο τυπος που παρκαρε απεναντι αριστερα μου την ωρα που εφευγα? Με την ακραπα? Ταπωμενη για καποιο λογο?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Χαχα ναι εγω ήμουν.FMF είναι ρε συ και δεν είναι ταπωμένη.Γιατί ταπωμένη?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Σμία καρβουνάκια μου είπε ότι θέλω αλλά η καβα τα δίνει σετ με κάτι άλλο που δεν ξέρω και πάει πολλά.Σκέτα καρβουνάκια θέλω.Δεν βρίσκω για το δικό μου,από αλλού δεν κάνουν?? Πας με τη μίζα στο χέρι εκεί που σου είπα και με κάνα 20αρι καθαρισες . Εγώ είχα πάει τη δικιά μου εκεί και λειτουργεί μπόμπα! Και η Suzuki στο δικό μου τα δίνει μαζί με τη πλακέτα στην εκπληκτική τιμή των 70-80€... Παρά πολύ πιθανόν να κάνει από κάποια άλλη μοτο αλλά αυτό θέλει ψάξιμο και μελέτη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Σμία καρβουνάκια μου είπε ότι θέλω αλλά η καβα τα δίνει σετ με κάτι άλλο που δεν ξέρω και πάει πολλά.Σκέτα καρβουνάκια θέλω.Δεν βρίσκω για το δικό μου,από αλλού δεν κάνουν?? Αρα βγάζω τη μίζα στο συνεργείο και πάω.οκ ευχαριστώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Χαχα ναι εγω ήμουν.FMF είναι ρε συ και δεν είναι ταπωμένη.Γιατί ταπωμένη?? Εν εκανες φασαρια ματια μου! :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 χαχα μαλλον εκανες κι εσυ και δεν ακουγες.ακουγεται πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 χαχα μαλλον εκανες κι εσυ και δεν ακουγες.ακουγεται πολυ. παιζει :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Ουστ ρε ξετάπωτοι! Κωλόπαιδα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Υπαρχει κανενας μη-καγκουρας με klx ρε παιδια; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Τι είμαστε ρε? Φλώροι με xr? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Καλημέρα....καμια πρόταση για λάστιχα??Σκέφτομαι και εντούρο που σημαίνει πως θέλω και ζάντες σωστά??Αν όχι εντούρο θα ήθελα μεγαλύτερες ρόδες μοταρντ.Μέχρι πόσο παίρνει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2013 Γεια σας παιδιά Πριν μερικές μέρες την πήγα στον μάστορα, άλλαξε την καδένα που χτυπούσε, αλλά μου είπε ότι θέλει άνοιγμα η μηχανή, γιατί κάτι χτυπάει από μέσα. Σήμερα λοιπόν το πρωί με πήρε τηλέφωνο και έπαθα ΣΟΚ :/ Είναι χτυπημένη η μπιέλα, το πιστόνι και ο κύλινδρος λίγο. Οπότε χρειάζομαι ένα κυλινδροπίστονο και μια στροφαλομπιέλα... Την πάτησα πολύ άσχημα τελικά με την μηχανή. Σκέφτηκα όμως μια που θα ανοιχτεί η μηχανή και πρέπει να αλλάξω κύλινδρο κ.τ.λ., να το κάνω 300cc γιατί έτσι δεν μπορώ ούτε να το πουλήσω... το θέμα είναι τώρα που θα τα βρω μεταχειρισμένα, ή έστω σε χαμηλή τιμή, γιατί καινούρια δεν γίνεται με την καμία... ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω? ακόμα και μανίσια για 250cc Smias θυμάμαι που είχες πει σε κάποιο ποστ για ebay, ότι έχει 300αρια αφτερμαρκετ, μπορείς να μου στείλεις μήπως κανένα link? ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2013 Μπιελα δεν εχει , μονο απο Kawasaki και τη δινει μαζι με στροφαλο.. Σου κανουν μονο απο μιζατα μοντελα αν κοιταξεις για μεταχειρισμενη στροφαλομπιελα . Κανε ψαχτικη σε Αμερικη & Αγγλια , ταιριαζουν και απο τα νεοτερα ψεκαστα μοντελα απ'οσο ξερω αλλα καλου κακου τσεκαρε το γιατι πελον δεν ειμαι ΚLXάς και εχω μεινει στα προ ψεκασμου μοντελα , παντως στροφαλος απο μανιβελατο δεν σου κανει με σιγουρια . Για κυλινδρο & πιστονι παιζουν και διαφορα κιτ υπερκυβισμου στα 310/330/340/350 , το πιο αξιοπιστο βεβαια ειναι απο τη μαμα Kawasaki κυλινδρος&πιστονι απο 300 γιατι δεν εχει χιτωνειο κτλ οπως ολα τα αφτερμαρκετ ΒΒ κιτ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2013 ρώτησα και για αφτερμαρκετ κυλίνδρους γιατί δεν έχω βρει κανέναν 300αρι μέχρι στιγμής. Η μανίσια μπιέλα στο 300αρι θα κάνει όμως? επίσης θα έχει μεγάλη διαφορά μετά στην συντήρηση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μπιελα σκετη λεμε δεν παιζει... Απο 300άρι επισης δεν σου κανει η στροφαλομπιελα του γιατι ειναι διαφορετικος ο στροφαλος των μιζατων απο των μανιβελατων . Για κιτ κυλινδρο & πιστονι bb kit(310/330/340 κτλ) βγαζουν 2-3 εταιριες στα $500-$600 , o Billy Blue ειναι ενας απ'αυτους , αν ψαξεις στο klx φορουμ στο tt θα βρεις και το σαητ του να δεις τιμες με ακριβια . http://kustom-kraft.com/klx250bb.html http://www.bandbcyclerestoration.com/ Στη συντηριση δεν εχει καμια διαφορα , λαδακια μαξ καθε 3.000χλμ με φιλτρο ή και νωριτερα αν το κυνηγας ολη την ωρα , οτι και σ'ενα απλο ταπεινο 250 ! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2013 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2013 στροφαλομπιέλα εννοούσα, απλά έλεγα αν την αντέχει ο 300αρης κύλινδρος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2013 Οχι δεν εχεις θεμα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2013 οκ, ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες