Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Το 80% των πραγματων που γραφτηκανε εδω μεσα ειναι μαλακιες . Για ποιον λογο να ζηλεψει το παιδι ? 1) Ο πιτσιρικας με το Navara /Hilux (δεν ξερω τι σκα*α εχει) αν κανει μαλακια στον δρομο και χτυπισει ανθρωπο θα γαμ*σει ολη του τη ζωη . 2) Ακομα και να μην κανει μπορει να καρφωθει πανω του αλλος ακυρος και να τον πληρωνει κιολας για ολη του τη ζωη . 3) Να ζηλεψει που ο αλλος ο μαγκας εχει τετοιους γονεις ? 4) Να ζηλεψει επειδη ο αλλος μπορει να γαμ*σει 2 γκομενες παραπανω , οι οποιες τον θελουνε επειδη εχει αγροτικο ? Φανταστειτε για τι επιπεδο κοριτσιου μιλαμε . Απο ολο το σχολειο μου ειναι 4-5 οι καγκουρογκομενες(καρναβαλια) που οποιος εχει γρηγορο μηχανακι η πιο γυαλισμενο νικελ στην sebring της μαμαει . Ολες οι υπολοιπες φυσιολογικες κοπελες προτιμανε ενα ωριμο αγορι και αν σε θελουνε δεν τις νοιαζει αν εχεις παπι που φτανει 121 τελικη η που εχεις οδηγησει το datsun του θειου σου . Εκτος απο αυτο υπαρχουνε αλλοι τροποι να ριξεις καποια, εκτος αν δεν μπορεις μονος σου χωρις εξωτερικες βοηθειες , οποτε χρειαζεσε ενα navara (καλα ποια γκομενα πεφτει με navara ? ) ή ενα στογγυλοφαναρο με takegawa (οπως το λενε) μοτερ και με λεοπαρδοταμπελη sebring . Ακυρο το θεμα της ζηλιας . Για οσους λενε για επαρχια και τετοιες μαλακιες και εγω επαρχια μενω . Και δεν εχω οδηγησει αυτοκινητο ουτε σε χωματοδρομο (μονο σε οικοπεδο δικο μας) , εχω 50αρι μηχανακι και δεν πιανει τα 100 χλμ/ω , φοραω κρανος και γαντια . Ομως και κατακτησεις εχω (ειμαι ομορφος δεν φταιω εγω ) (πιο πολυ πουλαει το στυλ ειμαι μηχανοβιος και ερχομαι με το sm στο σχολειο με εξοπλισμο , απο το ειμαι καγκουρας και το παπι μου ακουγετε σαν να κλανει σουμο μεσα σε μπουρια σομπας ) και αμα με σταματησουνε αστυνομοι απλα γελαω γιατι δεν εχουνε λογο να με γραψουνε εκτος απο καθρευτες . Εχω ξαδερφο που παει πρωτη γυμνασιου στην Βορεια Ελλαδα και οδηγαει το nissan micra του απτερα του . Ξερετε πιο ειναι το πρβλημα με αυτους ? Οτι οι γονεις τους αν τους το πεις (που οι γονεις μου τους εχουνε πει να μην το δινουνε και πανε να τους βαλουν μυαλο) αντι να του τραβηξουν λιγο το αυτι και να περιμενουνε να παει 18 , καθονται και τον καμαρονουνε και λενε ο αντρακλας μας και λοιπες μαλκιες . Εσεις ολοι που λετε οτι ειναι μαγκια του να φανταστω ειστε της 2ης νοοτροπιας .. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 ... το παπι μου ακουγετε σαν να κλανει σουμο μεσα σε μπουρια σομπας ... :rotfl: Κορυφαίο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 γιατι δεν εχουνε λογο να με γραψουνε εκτος απο καθρευτες . γιατί δεν βάζεις τέτοιους ; http://car.blogs.com/.a/6a00d83455aeb969e2014e8bef227d970d-500wi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 γιατί δεν βάζεις τέτοιους ; http://car.blogs.com...f227d970d-500wi Εχω διαβασει οτι με αυτους χρειαζετε να κοιτας κατω οποτε πρεπει να σκυβεις και μπορεις να χασεις την προσοχη σου απο το τι συμβαινει μπροστα . Μπορει να το διαβασα και εδω μεσα δεν θυμαμαι .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Όρκο δεν παίρνω για τίποτα φίλε μου!!..απλά δεν κατάλαβες τι είπα.Παντού υπάρχουν οι ..επίσης,παντού υπάρχουν και σωστά άτομα..δεν έχει σημασία αν ζεις στην επαρχία ή πόλη,ούτε αν μένεις σε βουνό ή θάλασσα,σε χωριό με λίγους κατοίκους ή σε πόλη..αυτά είναι βλακείες!!..Και έχει καταντήσει μπαγιάτικη καραμέλα. Και δεν ξέρω τι έκαναν (κάνατε) πριν 40 χρόνια..μιλάμε για το σήμερα!!..2012!!..που ένα παιδί 16 χρονών παίρνει το αγροτικό του πατέρα του,βάζει μέσα την παρέα του και όποιον πάρει ο χάρος!!..εκτός και αν δεν διάβασα καλά το θέμα!! Και μην πας μακριά..είναι σωστό να κάνουμε τα ίδια πράγματα που έκαναν οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας?..κάθε γενιά οφείλει να πάρει τα θετικά-καλά είτε προέρχονται από το σπίτι,είτε από το σχολείο,είτε..είτε..είτε..να τα βελτιώσει και να τα μεταδώσει στις επερχόμενες γενιές.Αυτό λέγεται πολιτισμός και κουλτούρα!! Το Ηράκλειο σαφώς και δεν είναι "επαρχία"* ..και πρώτα από όλα,δεν μένω πλέον Ηράκλειο.Ήμουν φοιτητής εκεί και το κράτησα μόνο και μόνο για συναισθηματικούς λόγους.Εγώ Κέρκυρα μένω και μάλιστα σε χωριό!!..και ξαναλέω έχω δει Μ@#! στο Ηράκλειο να κάνουν πάντες με τα αγροτικά τους,έχω δει να τα κάνουν στην Αθήνα...έχω δει να τα κάνουν και εδώ!!..παντού τα ίδια!! *Γιατί θεωρητικά επαρχία είναι.Ακόμα και αν δεν το θεωρείς επαρχία,μια βόλτα στα γύρω χωριά να κάνεις..θα καταλάβεις τι εννοώ.Οι Κρητικοί πιστεύω να καταλαβαίνουν τι εννοώ. Έλα μωρέ..ας βάλει και την γιαγιά του,αφού θα πεθάνει που θα πεθάνει ή την θέλουμε για την σύνταξη? Μα πάτε καλά μωρέ!!..θα τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα??!! Είναι ποτέ δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγματα?..με λίγα λόγια,πρέπει να παίξει την ζωή του ή του πατέρα και του 16χρονου κορώνα-γράμματα,για να δώσει του δώσει ένα μάθημα ή για να φτιάξει ένα αυτοκίνητο!!!.. Κάτι τέτοια διαβάζω και βγαίνω από τα ρούχα μου!! Και κάτι τελευταίο,από πότε η οδήγηση στα χωράφια είναι εύκολη και χωρίς κινδύνους??..έχει οδηγήσει ποτέ κανείς σε χωράφι με 20 πόντους χόρτα??..που δεν ξέρεις πότε θα βρεις "σκαλοπάτι" ή γκρεμό?? ή καμμιά κομμένη ελιά ανάμεσα στα αγριόχορτα?...Έχει οδηγήσει ποτέ κανείς σε χωράφι με βροχή?..που γλιστράει σαν να έχεις πατήσει 10 φορές λάδια!!.. Και μετά είναι εύκολο!!..και καλά,είναι μια καλή ευκαιρία να μάθει να οδηγάει!!..ρε κούνια που σας κούναγε λέω εγώ!! Νομίζεται πως τα αγροτικά φέρουν βαθουλώματα από στούκες στον δρόμο??..εντάξει,υπάρχουν και αυτά..αλλά στο 80% η ζημιά γίνεται στο χωράφι !! Με το καλό λόγο με όμορφες πράξεις. με πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής. με μάγκες γονείς με με με με , δεν βγάζεις άκρη... Ή θα φάς μία φορά το κ@ΥΛΙ και θα το θυμάσαι για όλη σου την ζωή ή δεν βάζεις μυαλό.. Πριν 1,5μηνα στην Τρίπολη έγινε τροχαίο από 17αρη ''αλανιάρη'' που πήγαινε να βάλει κόντρα με αμάξι χωρίς καπό, πόρτες οδηγού συνοδηγού, φώτα, ασφάλεια και δίπλωμα.. Μιλάμε για ένα μ@λ@κισμένο του κερατά το οποίο από μικρό είχε ότι μηχανάκι ήθελε και όταν τράκαρε ή χτυπούσε κανέναν έσκαγε ο μπαμπάς με παντόφλα ευρώ και όλοι τα ξεχνούσαν.. Από αστυνομία μέχρι το άλλο θύμα που λίγο τον ενδιέφερε αφού έφτιαχνε την ζημιά του... Την μέρα της κόντρας όλο καμάρι ήταν ο πατέρας του στο σημείο και περίμενε τον κανακάρη να το θαυμάσει.. Έλα μου ντε όμως που τράκαρε λίγο πριν με αποτέλεσμα εκτός του να φύγει έξω από το αυτοκίνητο και μικρές εκδορές κλπ κλπ να τρακάρει με έναν ματσό μεγαλοδικηγόρο της πόλης ο οποίος είχε και το παιδάκι του μέσα... Ε σε πληροφορώ πως ο αλανιάρης, ο πατέρας του και η μητέρα του βρίσκονται φυλακή και η γιαγιά του έχει βγει στην Τρίπολη παρακαλώντας τους πάντες για λεφτά ή υποστήριξη κλπ κλπ κλπ... Για αυτό σου λέω μία φορά αν φας το κ@υλί θα το θυμάσαι μια ζωή.... Γιατί μην ξεχνάς πως το ξύλο, τα δάνεικα και το καλό γ@μήσι ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΝΤΑΙ Π Ο Τ Ε.. Τώρα τα περί επαρχίας, χωραφιών, εμπειρίας και άλλα τόσα κουτά που διαβάζω είναι άτοπα...2 πράγματα θα σου συμβούν ή θα σε προλάβει ο χάρος ή κάποιος θα σε κάνει μάγκα μια και καλή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Με το καλό λόγο με όμορφες πράξεις. με πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής. με μάγκες γονείς με με με με , δεν βγάζεις άκρη... Ή θα φάς μία φορά το κ@ΥΛΙ και θα το θυμάσαι για όλη σου την ζωή ή δεν βάζεις μυαλό.. Πριν 1,5μηνα στην Τρίπολη έγινε τροχαίο από 17αρη ''αλανιάρη'' που πήγαινε να βάλει κόντρα με αμάξι χωρίς καπό, πόρτες οδηγού συνοδηγού, φώτα, ασφάλεια και δίπλωμα.. Μιλάμε για ένα μ@λ@κισμένο του κερατά το οποίο από μικρό είχε ότι μηχανάκι ήθελε και όταν τράκαρε ή χτυπούσε κανέναν έσκαγε ο μπαμπάς με παντόφλα ευρώ και όλοι τα ξεχνούσαν.. Από αστυνομία μέχρι το άλλο θύμα που λίγο τον ενδιέφερε αφού έφτιαχνε την ζημιά του... Την μέρα της κόντρας όλο καμάρι ήταν ο πατέρας του στο σημείο και περίμενε τον κανακάρη να το θαυμάσει.. Έλα μου ντε όμως που τράκαρε λίγο πριν με αποτέλεσμα εκτός του να φύγει έξω από το αυτοκίνητο και μικρές εκδορές κλπ κλπ να τρακάρει με έναν ματσό μεγαλοδικηγόρο της πόλης ο οποίος είχε και το παιδάκι του μέσα... Ε σε πληροφορώ πως ο αλανιάρης, ο πατέρας του και η μητέρα του βρίσκονται φυλακή και η γιαγιά του έχει βγει στην Τρίπολη παρακαλώντας τους πάντες για λεφτά ή υποστήριξη κλπ κλπ κλπ... Για αυτό σου λέω μία φορά αν φας το κ@υλί θα το θυμάσαι μια ζωή.... Γιατί μην ξεχνάς πως το ξύλο, τα δάνεικα και το καλό γ@μήσι ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΝΤΑΙ Π Ο Τ Ε.. Τώρα τα περί επαρχίας, χωραφιών, εμπειρίας και άλλα τόσα κουτά που διαβάζω είναι άτοπα...2 πράγματα θα σου συμβούν ή θα σε προλάβει ο χάρος ή κάποιος θα σε κάνει μάγκα μια και καλή... Για αυτό πάμε κατά διαόλου!! Γιατί πρώτα ο άλλος βάζει τα χρήματα και το πως να φτιάξει τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου,αντί να δίνει βάση στην ζωή του!!..όποιος σκέφτεται με αυτή την λογική είναι χωριάτης!!.. Δεν έχει σημασία που την ζημιά την έκανε ένας ματσό μεγαλοδικηγόρος,ο καθένας θα μπορούσε να την κάνει με μια απλή μηνυσούλα.Τρακάρεις και δεν έχει ο άλλος τίποτα επάνω του?..τηλέφωνο στην αστυνομία και καπάκι μήνυση.. Το θέμα ρε Γιάννη είναι να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο,γιατί όπως και να το κάνεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο καταστρέφονται ζωές!!..αυτό είναι το μετά,με όποιες συνέπειες για την οικογένεια.Το θέμα είναι πως να το χειριστείς,ώστε να μην φτάσεις σε αυτό το σημείο!..για αυτό μιλάμε εδώ,για να βρεθεί μια λύση.Η λύση για το μετά υπάρχει και είναι γνωστή σε όλους. Έχεις σκεφτεί όμως,ότι μπορεί να μην είσαι σε θέση να την εφαρμόσεις?..έχεις σκεφτεί πως ένας τέτοιος μπορεί να σε σκοτώσει ή να σε αφήσει φυτό?..γιατί οι άνθρωποι που αναφέρεις στην ιστορία σου,είναι τυχεροί !!...τι γίνεται αν σταθείς άτυχος? Αυτά για το ξύλο,δανεικά και γ@μήσι διαφωνώ κάθετα!..ή την μαγκιά??!!..τι είναι αυτά ρε!!..γιατί δηλαδή ή θα με προλάβει ο χάρος ή θα με κάνει κάποιος μάγκα!!..η ενδιάμεση λύση δεν υπάρχει?..δηλαδή να το είσαι σωστός??!! Και κάτι άλλο θα έμπαινες εσύ στο αυτοκίνητο ή θα έβαζες ποτέ τον πατέρα σου,να στουκάρει έναν καυλιάρη 17αρη...απλά και μόνο για να του δώσει ένα μάθημα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) r.d.r ποια ειναι αυτη η δουλεια που χρειαζεται να κανεις κ χρειαζεσαι το αγροτικο στα 16 σου?ρωταω πολυ σοβαρα. δημητρηΜ που μενεις ρε φιλε,αν μενω κοντα,να ερθω να κανω εγω καταγγελια στην διευθυνση του σχολειου σου.κ ας μου πει μετα οποιοσδηποτε οτι ζηλευω. kris the runner ρε φιλε ετοιμος ημουν να σου βαλω λαηκ..αλλα ειδα πως λες οτι δεν εχεις καθρεπτες..αν τους αφαιρεσες εσυ,τοτε δεν απεχεις πολυ απο τον ρ.δ.ρ..με ολο το σεβασμο κ την εκτιμηση..αν σου εσπασαν κ περιμενεις ανταλλακτικο,τοτε ειναι αλλη ιστορια.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2012 από τον c.l.a.b. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gaser 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Με το καλό λόγο με όμορφες πράξεις. με πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής. με μάγκες γονείς με με με με , δεν βγάζεις άκρη... Ή θα φάς μία φορά το κ@ΥΛΙ και θα το θυμάσαι για όλη σου την ζωή ή δεν βάζεις μυαλό.. Πριν 1,5μηνα στην Τρίπολη έγινε τροχαίο από 17αρη ''αλανιάρη'' που πήγαινε να βάλει κόντρα με αμάξι χωρίς καπό, πόρτες οδηγού συνοδηγού, φώτα, ασφάλεια και δίπλωμα.. Μιλάμε για ένα μ@λ@κισμένο του κερατά το οποίο από μικρό είχε ότι μηχανάκι ήθελε και όταν τράκαρε ή χτυπούσε κανέναν έσκαγε ο μπαμπάς με παντόφλα ευρώ και όλοι τα ξεχνούσαν.. Από αστυνομία μέχρι το άλλο θύμα που λίγο τον ενδιέφερε αφού έφτιαχνε την ζημιά του... Την μέρα της κόντρας όλο καμάρι ήταν ο πατέρας του στο σημείο και περίμενε τον κανακάρη να το θαυμάσει.. Έλα μου ντε όμως που τράκαρε λίγο πριν με αποτέλεσμα εκτός του να φύγει έξω από το αυτοκίνητο και μικρές εκδορές κλπ κλπ να τρακάρει με έναν ματσό μεγαλοδικηγόρο της πόλης ο οποίος είχε και το παιδάκι του μέσα... Ε σε πληροφορώ πως ο αλανιάρης, ο πατέρας του και η μητέρα του βρίσκονται φυλακή και η γιαγιά του έχει βγει στην Τρίπολη παρακαλώντας τους πάντες για λεφτά ή υποστήριξη κλπ κλπ κλπ... Για αυτό σου λέω μία φορά αν φας το κ@υλί θα το θυμάσαι μια ζωή.... Γιατί μην ξεχνάς πως το ξύλο, τα δάνεικα και το καλό γ@μήσι ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΝΤΑΙ Π Ο Τ Ε.. Τώρα τα περί επαρχίας, χωραφιών, εμπειρίας και άλλα τόσα κουτά που διαβάζω είναι άτοπα...2 πράγματα θα σου συμβούν ή θα σε προλάβει ο χάρος ή κάποιος θα σε κάνει μάγκα μια και καλή... A καλα..αρχιζουν τωρα τα κουλα.... ρε μακγες που ζουμε εμεις?? αφηστε της ανακριβιες γιατι το θεμα εχει καταντησει πολυ παιδικο.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R.D.R 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 r.d.r ποια ειναι αυτη η δουλεια που χρειαζεται να κανεις κ χρειαζεσαι το αγροτικο στα 16 σου?ρωταω πολυ σοβαρα. δημητρηΜ που μενεις ρε φιλε,αν μενω κοντα,να ερθω να κανω εγω καταγγελια στην διευθυνση του σχολειου σου.κ ας μου πει μετα οποιοσδηποτε οτι ζηλευω. kris the runner ρε φιλε ετοιμος ημουν να σου βαλω λαηκ..αλλα ειδα πως λες οτι δεν εχεις καθρεπτες..αν τους αφαιρεσες εσυ,τοτε δεν απεχεις πολυ απο τον ρ.δ.ρ..με ολο το σεβασμο κ την εκτιμηση..αν σου εσπασαν κ περιμενεις ανταλλακτικο,τοτε ειναι αλλη ιστορια.. φιλε εχω ζωα και ξες αυτα πρεπει με κατι να μεταφερεις την τροφη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 kris the runner ρε φιλε ετοιμος ημουν να σου βαλω λαηκ..αλλα ειδα πως λες οτι δεν εχεις καθρεπτες..αν τους αφαιρεσες εσυ,τοτε δεν απεχεις πολυ απο τον ρ.δ.ρ..με ολο το σεβασμο κ την εκτιμηση..αν σου εσπασαν κ περιμενεις ανταλλακτικο,τοτε ειναι αλλη ιστορια.. Σοβαρά, έχω παιδιά στο σχολείο που έχουν κράνος 300 ευρώ, γάντια, μπουφάν, μηχανάκι 50άρι αλλά τους καθρέφτες τους βγάζουν όλοι για ομορφιά και μόνο. Και εγώ θα τους έβγαζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Ειδικά στα μικρά μηχανάκια πρέπει να κοιτάς πιο πολύ πίσω σου παρά μπροστά σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 r.d.r. τι εννοεις εχεις ζωα?εισαι βοσκος-ζωα στο χωραφι?η εννοεις κατοικιδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 r.d.r ποια ειναι αυτη η δουλεια που χρειαζεται να κανεις κ χρειαζεσαι το αγροτικο στα 16 σου?ρωταω πολυ σοβαρα. δημητρηΜ που μενεις ρε φιλε,αν μενω κοντα,να ερθω να κανω εγω καταγγελια στην διευθυνση του σχολειου σου.κ ας μου πει μετα οποιοσδηποτε οτι ζηλευω. kris the runner ρε φιλε ετοιμος ημουν να σου βαλω λαηκ..αλλα ειδα πως λες οτι δεν εχεις καθρεπτες..αν τους αφαιρεσες εσυ,τοτε δεν απεχεις πολυ απο τον ρ.δ.ρ..με ολο το σεβασμο κ την εκτιμηση..αν σου εσπασαν κ περιμενεις ανταλλακτικο,τοτε ειναι αλλη ιστορια.. Δεν ειχα απο τοτε που το αγορασα αλλα εχει θεση για να μπει .. Και δεν θελω κανενα λικε ειναι αθλιο αυτο με τα λικε το συστημα .. Το αν ειμαι ιδιος με καποιους αλλους δεν το ξερω παντως και για 5 μετρα θα βαλω κρανος κατι που δεν νομιζω να το κανουν πολυ στην ηλικια μου .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 η ουσια ηταν οτι τα ελεγες ολα μια χαρα,μεχρι που ειπες οτι δεν εχεις καθρεπτες.δεν ηταν το λαηκ αυτο καθαυτο η ουσια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 η ουσια ηταν οτι τα ελεγες ολα μια χαρα,μεχρι που ειπες οτι δεν εχεις καθρεπτες.δεν ηταν το λαηκ αυτο καθαυτο η ουσια.. Το ξερω οτι ολοι εχετε δικιο σε αυτο το θεμα και οτι θα επρεπε να εχω αλλα δειχνουν ασχημοι (ναι μαλακια δικαιολογια αλλα θελω να μου αρεσει αυτο που καβαλαω) , και ετσι και αλλιως και να ειχα θα γυρνουσα να δω με το κεφαλι το κανω και στο σκουτερ της κοπελας μου που τους εχει πανω . Δεν νιωθω ασφαλεια κοιτωντας μονο μεσα απο τον καθρευτη (ναι ειναι παραξενο και μπορει να ακουγετε φθηνη δικαιολογια αλλα ετσι ειναι για μενα ). Τωρα εχω αρχισει να το σκεφτομαι για αυτους τους μικρους αλλα ακομα δεν ξερω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisM 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 r.d.r ποια ειναι αυτη η δουλεια που χρειαζεται να κανεις κ χρειαζεσαι το αγροτικο στα 16 σου?ρωταω πολυ σοβαρα. δημητρηΜ που μενεις ρε φιλε,αν μενω κοντα,να ερθω να κανω εγω καταγγελια στην διευθυνση του σχολειου σου.κ ας μου πει μετα οποιοσδηποτε οτι ζηλευω. kris the runner ρε φιλε ετοιμος ημουν να σου βαλω λαηκ..αλλα ειδα πως λες οτι δεν εχεις καθρεπτες..αν τους αφαιρεσες εσυ,τοτε δεν απεχεις πολυ απο τον ρ.δ.ρ..με ολο το σεβασμο κ την εκτιμηση..αν σου εσπασαν κ περιμενεις ανταλλακτικο,τοτε ειναι αλλη ιστορια.. Γιάννενα μένω και τελικά αποφασίσαμε να πάρει ο πατέρας μου την διευθύντρια ένα τηλεφωνάκι, απο κει και πέρα βλέπουμε.... Φοβάμαι πως ακόμη και αν πάει αστυνομικός ίσα ίσα για να του τρίξει τα δόντια θα κάνει καμια βλάκεία και θα τρέχουμε. Εννοώ ότι εάν φοβηθεί εκείνη τη στιγμή και αρχίσει να γκαζώνει γιατί γνωρίζει τα συνεπακόλουθα των πράξεων του; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Έκανες αυτό που έπρεπε.Τώρα, θα δείξει τι θα γίνει... Χαλάρωσε πάντως...ούτε ο μπομπ σφουγγαράκης που έκαψε μια καβουροπάτι,να ήσουν... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2012 από τον Μανώλης93 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Γιάννενα μένω και τελικά αποφασίσαμε να πάρει ο πατέρας μου την διευθύντρια ένα τηλεφωνάκι, απο κει και πέρα βλέπουμε.... Φοβάμαι πως ακόμη και αν πάει αστυνομικός ίσα ίσα για να του τρίξει τα δόντια θα κάνει καμια βλάκεία και θα τρέχουμε. Εννοώ ότι εάν φοβηθεί εκείνη τη στιγμή και αρχίσει να γκαζώνει γιατί γνωρίζει τα συνεπακόλουθα των πράξεων του; Πολύ Star βλέπεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 http://www.mybike.gr...__fromsearch__1 μηπως ειναι λιγο παραδοξο αυτο που γινεται εδω........??????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 οχι.καθολου.δεν λεει κανεις μας οτι ειναι αλανθαστος.ισα ισα λεμε οτι επειδη εχουμε κανει λαθη κ εχουμε παθει,δεν θελουμε να συμβαινουν τα ιδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 http://www.mybike.gr...__fromsearch__1 μηπως ειναι λιγο παραδοξο αυτο που γινεται εδω........??????? χαχαχα και το πε κάποιος ότι εκεί πέρα ότι πείτε θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας και θα έχει ιερά εξέταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R.D.R 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 r.d.r. τι εννοεις εχεις ζωα?εισαι βοσκος-ζωα στο χωραφι?η εννοεις κατοικιδια? φιλε ο πατερας μου ειναι κτηνοτροφος και ισως χρειαζεται να τον βοηθαω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 φιλε ο πατερας μου ειναι κτηνοτροφος και ισως χρειαζεται να τον βοηθαω Xωρις παρεξηγηση και ειρωνια φιλε, απλα κολλαγε στο θεμα :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Με το αυτοκινητο μονο δεν ριχνει γκομενα, πρεπει να εχει κι αλλα προσοντα. Πόσο λάθος κάνεις.... Δεν ξέρεις πραγματικά τι π@υτ@ν@κι@ έχουν γίνει οι σημερινές κοπέλες αυτής της ηλικίας. Πρέπει να είσαι πολύ άσχημος για να αγνοήσουν το αμάξι! Και τουλάχιστον Ρουβάς για να αγνοήσουν ότι δεν έχεις αμάξι. Αν είσαι νορμάλ παλικαράκι δεν έχεις ελπίδα να σου κάτσει γκόμενα αν δεν έχεις τουλάχιστον μια πάπια με την καμία όμως! Τα βλέπω από τους ανιψιούς μου..... Όσο για την ζήλια που ανέφεραν πολλοί ναι τους ζηλεύουμε, ναι και εμείς θα θέλαμε σε αυτήν την ηλικία να είχαμε. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι απαγορεύετε να τους κατακρίνουμε τώρα που μεγαλώσαμε γιατί αυτό λέγετε ωριμότητα. Αν ακόμα και σε αυτήν την ηλικία λέγαμε τι τυχερά που είναι μακάρι να είχαμε και εμείς τότε είμαστε η συνέχεια αυτών των ηλίθιων και ανάξιων γονέων που επιτρέπουν στα ανήλικα και απαιδαγώγητα παιδιά τους να κατέχουν όχημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R.D.R 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Xωρις παρεξηγηση και ειρωνια φιλε, απλα κολλαγε στο θεμα :lol: χαχαχαχαχα πολυ καλο ρε φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες