Jump to content
dimitrisM

Έχω απογοητευτεί πλέον!!!

Recommended Posts

Παιδια στην επαρχια τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα αποτι νομιζετε!

πριν πολλα χρονια οταν ημουν 4η δημοτικου πριν 13 χρονια δηλαδη στα 9 μου θυμαμαι μετα το σχολειο να πηγαινω βολτα με συμμαθητη στο αυτοκινητο!

Αυτος ουτε καν εφτανε τα πενταλ καλα καλα!

Το αυτοκινητο του το χε δωσει ο πατερας του διοτι ειχε συνεργιο για να μαθει και καλα και να βοηθαει!

τα συμπερασματα δικα σας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μάλλον το προφανές και (για μένα) το πιό σωστό δεν το είπε κανεις......

Είναι άραγε ΤΟΣΟ δύσκολο να πάνε γονείς να ενημερώσουν τον πατέρα του οτι ο μικρός παίρνει το αμάξι,και οτι ΑΝ και εφόσον τον ξαναδούν τοτε θα τον "δώσουν" στην Τροχαία???????

Exω την εντύπωση ότι το αυτοκίνητο το παίρνει εν γνώση τους, εφόσον γίνεται κάθε μέρα αυτό. Δε νομίζω να ιδρώσει το αυτάκι τους.

Είδα παραπάνω, να αναφέρονται οι λέξεις "ζήλια" και "ρουφιανιά".

Σίγουρα κανένας από δω μέσα δεν έγραψε με αυτήν την πρόθεση. Να ζηλέψουν τι άλλωστε! Το ότι για να πηδήξει κάποιος, χρειάζεται να κάνει επίδειξη παίρνοντας το αυτοκίνητο του μπαμπά? Δε νομίζω...!

Οσο για τη ρουφιανιά, μάλλον κάποιοι δεν ξέρετε τι ακριβώς είναι.

Ρουφιανιά λοιπόν δεν είναι να προσπαθείς να προστατέψεις τις ζωές ανθρώπων. Ρουφιανιά υπάρχει όταν καταδίδεις κάποιον με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Exω την εντύπωση ότι το αυτοκίνητο το παίρνει εν γνώση τους, εφόσον γίνεται κάθε μέρα αυτό. Δε νομίζω να ιδρώσει το αυτάκι τους.

Kαλά....μην εισαι ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ σίγουρος.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είδα παραπάνω, να αναφέρονται οι λέξεις "ζήλια" και "ρουφιανιά".

Σίγουρα κανένας από δω μέσα δεν έγραψε με αυτήν την πρόθεση. Να ζηλέψουν τι άλλωστε! Το ότι για να πηδήξει κάποιος, χρειάζεται να κάνει επίδειξη παίρνοντας το αυτοκίνητο του μπαμπά? Δε νομίζω...!

Οσο για τη ρουφιανιά, μάλλον κάποιοι δεν ξέρετε τι ακριβώς είναι.

Ρουφιανιά λοιπόν δεν είναι να προσπαθείς να προστατέψεις τις ζωές ανθρώπων. Ρουφιανιά υπάρχει όταν καταδίδεις κάποιον με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον....

Ακριβώς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτοι ειναι που μας βγαζουν το ονομα, ολοι οι πιτσιρικαδες ειναι ανωριμοι, δεν προσεχουν, δεν φορανε κρανος, δεν... δεν... δεν..., εγω ξερω πως δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, υπαρχουν και εξερεσεις, δεν ξερω αν στις εξερεσεις ειμαστε πολοι η λιγοι αλλα υπαρχουμε, δεν ξερω τι θα εκανα στην θεση του παιδιου, εχω διαβασει πολες φορες τις συνεπειες και προσπαθω να τις "εμφυτευσω" και στους συνομηλικους μου, καποιοι το καταλαβαινουν, καποιοι οχι, καποιοι δεν θελουν να καταλαβουν και καποιοι κανουν πως δεν καταλαβαινουν και δικιολογουνται με διαφορες ανουσιες δικιολγιες. Μπορει να ειναι και θεμα ζηλειας τα περι καρφοματος αλλα εγω δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να βρεθω στον ιδιο δρομο με εναν τετιο, οπως βρισκομαι με τους πολυ μεγαλους σε ηλικια ανθρωπους που δεν βλεπουν/ακουνε καλα και ομως ειναι νομιμοι οδηγοι ασχετα με τον αν ειναι ικανοι να οδηγανε η οχι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλά αν γίνει υπεύθυνος είσαι εσύ και από σένα θα ζητάνε τα ρέστα, και η ίδια (αν μπορεί), και οι γονείς της. Και δικαιολογίες του στύλ "της έλεγα", "δεν ήθελε να χαλάσει το μαλλί" είναι απλά για γέλια..............

Εγω εχω πεσει 2 φορες εχει δει τα χαλια αλλα μυαλο δεν βαζει.παταει στο οτι οταν την εχω απο πισω προσεχω παντου.

Σημερα θα χουμε μια ομορφη συζητηση επι του θεματος. :rtfm:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα διαβαζω κατι για ρουφιανιες και για ζηλιες και με ποιανουν τα γελια!!! Μην περνετε και ορκο οτι οσοι εχουν τα αμαξια του μπαμπα Γ@μ@νε κιολας

Λοιπον ειχαμε και εμεις ενα τετοιο "Μαγκα (ουυυ)" στο λυκειο ο οποιος γουσταρε και την γκομενα μου... ΕΕ οταν ηθελε η τοτε κοπελια να ρθει να με βρει και δεν ειχε μεσο, ελεγε στον "μαγκα" -"μπορεις να με πεταξεις καπου" -"Ναι Ναι Βεβαιως Οποσδηποτε" ολο χαρα λες και θα την γ@μουσε... Εε την εφερνε τελικα σε μενα και σε ολη την διαδρομη, γκαζιες ανοιγματα λες και ειναι ο σουμαχερ.. Το γελιο το ριχναμε ομως εγω με την κοπελα οταν εφευγε και τον χλευαζαμε γιατι ετρωγε 10Λ βενζινη για να γ@μ@ω εγω

για αυτο εσεις παλικαρια που λετε οτι το αμαξι και το μηχανακι χωρις διπλωμα μεγαλωνει το πουλι.... κανετε λαθος.. αμα δεν ξερετε να γ@ματε δεν προκειτε να μαθετε και F-16 να παρετε.... για αυτο σοβαρευτειτε λιγο... οι γκομενες σας εχουν στο δουλεμα για να βρουνε μεσο κτλπ χεστικανε τωρα οι γκομενες για το τι αμαξι, μηχανακι εχεις εσυ, ουτε κααααααν ξερουν τι ειναι τα κυβικα και τα αλογα...

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ γιατι παμε κατα διαολου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι νομιζω οτι οι πιτσιρικαδες εχουν βαλει στοιχημα οτι θα γραφτουν 10 σεντονια γι΄αυτο το θεμα????

Να κανω μια ερωτηση? δηλαδη οταν εμεις ημαστε στην ηλικια του πιτσιρικα ολοι βαζαμε κρανος και ολοι περνατε την αδεια του μπαμπα... για να παρετε το αμαξι??? και οποιος ζει επαρχια οπω ς εμεις τα πραγματα ξερει οτι ειναι τελειος διαφορετικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.................

Να κανω μια ερωτηση? δηλαδη οταν εμεις ημαστε στην ηλικια του πιτσιρικα ολοι βαζαμε κρανος και ολοι περνατε την αδεια του μπαμπα... για να παρετε το αμαξι??? και οποιος ζει επαρχια οπω ς εμεις τα πραγματα ξερει οτι ειναι τελειος διαφορετικα

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση: Επειδή οι παππούδες μας πήγαιναν στην δουλειά με τον αραμπά ή με το γκαζοζέν, κάνουμε το ίδιο και εμείς;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση: Επειδή οι παππούδες μας πήγαιναν στην δουλειά με τον αραμπά ή με το γκαζοζέν, κάνουμε το ίδιο και εμείς;

ειναι το ιδιο φιλαρακι αυτο που ρωτησα με αυτο που προσπαθεις μεσο ερωτησεις να περασεις εσυ??? τα μπερδευεις νομιζω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Φιλαράκι", τό ίδιο ακριβώς είναι. Από γενιά σε γενιά πρέπει να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, όχι να κάνουμε τα ίδια που έκαναν οι προηγούμενοι. Ακόμα βέβαια περισσότερο όταν από τους προηγούμενους "κρατάμε" μόνο τα στραβά........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηηλαδη του λες να γινει ρουφιανος?

οσοι λετε να το καρφωσει το παιδι εισαστε απλα καπιοι κομπλεξικοι που επειδη σε εσας δεν σας το εδιναν το αμαξι οι γονεισ σας πρεπει ολουσ να τουσ καρφωσεται επειδη ζηλευετε εγω εδω που μενω ολα τα παιδια ξερουμε να οδηγαμε τρακτερ απο 12 χρονων και μηχανες και αμαξια και τωρα επειδη μας εμπιστευονται οι γονεις μας μας το δινουν το αμαξη να κανουμε και τισ βολτες μας.

αλλα επειδη σε εσας δεν σας το δινε δεν πρεπει και εσεις να καρφωσεται ολο τον κοσμο στους μπατσους μονο και μονο απο την ζηλια σας

Μαθε πρώτα ορθογραφία και μετά δώσε και για δίπλωμα πιτσιρικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...αν είχε μικρόφωνο το φόρουμ, μετα απο κάθε πόστ, θ'ακούγαμε αλαλιασμένες...............χρυσοτάμπελες Sebring ! :shoot: :shoot: :shoot:

:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν πάω στην τροχαία θα του καταστρέψω την υπόλοιπη ζωή του... Αυτό σκέφτομαι...

Αργά η γρήγορα θα γίνει η μλκ δυστυχώς και αν έχει και αλλα άτομα μέσα τότε είναι που θα καταστραφεί η ζωή του !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά επαρχία μας λες Αλλά 5 χλμ έξω απτο κέντρο της πόλης δε το λες και χωριό. Τώρα όσο αναφορά τις ζήλιες κτλ κτλ Δεν είμαι στερημένος και ούτε θέλω γκόμενα κενή απτο λαιμό και πάνω....

Παιδιά επαρχία μας λες Αλλά 5 χλμ έξω απτο κέντρο της πόλης δε το λες και χωριό. Τώρα όσο αναφορά τις ζήλιες κτλ κτλ Δεν είμαι στερημένος και ούτε θέλω γκόμενα κενή απτο λαιμό και πάνω....

Γιάννενα είμαστε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχας για μενα το θεμα απο το ατομο που το εκανε δειχνει ζηλια, λογο ηλικιας.

Γενικοτερα ειναι ενα "φαινομενο" που συμβαινει αρκετα συχνα, το θεμα δεν ειναι τι θα γινει με τον συγκεκριμενο πιτσιρικα (λες και εγω ειμαι μεγαλος :kaaaala: ) αλλα τι μπορει να γινει ωστε να μπει στο μυαλο μερικων η αισθηση της ευθυνης και να βγει η αισθηση του εχωαμαξιθαπιασωκωλαρακι.

Συγκεκριμενα, δεν μ'αρεσε αυτο που διαβασα περι ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, αν θελετε να γεμισουμε ρουφιανους να το κανετε και να το διδασκετε στα παιδια σας. Εμενα προσωπικα ο πατερας μου μου ειπε να μην γινω 3 πραγματα, πουστης-ρουφιανος-πρεζακιας. Το ενα φερνει το αλλο.

Για να καταληξω, πρεπει να γινει κατι μαζικο, το να "μπλεξεις" 1 ατομο με την τροχαια-ασφαλεια-κοινονικους λειτουργους και οτι αλλου ειπωθηκε εδω ειναι ανουσιο, οπως λεει και ο mathosalas πρεπει να γινει κατι μαζικο.

φιλε αυτο λεω και εγω .εγω επειδη ο πατερας μου με εμπιστευεται επειδη οδηγαω συνεχεια το τρακτερ και το αυτοκινητο με εμπιστευεται .πολλα παιδια ακουσα να μιλανε πισω απο την πλατι μου με μεγαλη κακια για εμενα ενω δεν με ηξεραν καν και ολο αυτο επειδη οδηγουσα αυτοκινητο και με εμπιστευεται ο πατερας μου.αλλα σε αυτουσ οταν τους το εδωσε ο πατερας τους και καμνανε 1002 μαλακιες σε αντιθεση με εμενα που δεν κανω βλακειεσ στην ασφαλτο και τωρα απλα δεν τους εμπιστευονται αλλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαθε πρώτα ορθογραφία και μετά δώσε και για δίπλωμα πιτσιρικά.

φιλε εγω δεν ειπα οτι θα παω να δωσω διπλομα αλλα μου την σπανε οταν κατι φλωροι ζηλευουν αλλα παιδια επειδη τα εμπιστευονται οι δικοι τουσς και να σου πω κατα πολυ απλο .για να μην τους εμπιστευονται σημαινει οτι κατι θα εχουν κανει και ετσι δεν μπορουν να κερδισουν την εμπιστοσυνη τον γονιων τους

φιλε αυτο λεω και εγω .εγω επειδη ο πατερας μου με εμπιστευεται επειδη οδηγαω συνεχεια το τρακτερ και το αυτοκινητο με εμπιστευεται .πολλα παιδια ακουσα να μιλανε πισω απο την πλατι μου με μεγαλη κακια για εμενα ενω δεν με ηξεραν καν και ολο αυτο επειδη οδηγουσα αυτοκινητο και με εμπιστευεται ο πατερας μου.αλλα σε αυτουσ οταν τους το εδωσε ο πατερας τους και καμνανε 1002 μαλακιες σε αντιθεση με εμενα που δεν κανω βλακειεσ στην ασφαλτο και τωρα απλα δεν τους εμπιστευονται αλλο

τωρα για τον φιλο που γραφει το θεμα ειναι απλος θεμα ζηλειας .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλέ και εμάς μας ζάλισες με αυτό το θέμα της ζήλιας έλεος :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε πάλι με τη ζήλια :wallbash:

και εμένα με ζηλεύανε κάποια κομπλεξικά πριν όταν είχα πάρει το 50αρι στο λύκειο αλλά δεν βλέπω παντού ζήλια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εμένα με ζηλεύουν επειδή κάνω tribal, σκάνε από την ζήλια τους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλέ και εμάς μας ζάλισες με αυτό το θέμα της ζήλιας έλεος :wallbash:

οκ ρε φιλε εαν εσενα σου φενεται φυσιολογικο το οτι επιδη ενα παιδι οδηγαει το αγροτικο του πατερα του χωρις διπλομα και εχει και γκομενα πρεπει να το κανουμε θεμα. ας σου φαινεται φυσιολογικο εμενα παντος οχι

Άντε πάλι με τη ζήλια :wallbash:

και εμένα με ζηλεύανε κάποια κομπλεξικά πριν όταν είχα πάρει το 50αρι στο λύκειο αλλά δεν βλέπω παντού ζήλια

δεν ειπα οτι υπαρχει παντου ζηλεια αλλα αυτο βγαζει ματι οτι το ο φιλος που κανει το θεμα ζηλευει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειλικρινά,δεν μου προκαλεί εντύπωση...από την στιγμή που όταν πήγαινα ακόμα γυμνάσιο (εδώ και μια 10ετια),έβλεπα τέτοια πράγματα από μαθητές 3ης λυκείου.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα μηχανάκια.Το 90% σε αυτές τις ηλικίες είναι χωρίς χαρτιά και σωστό εξοπλισμό.Παρκάρουν τα μηχανάκια-αυτοκίνητα πιο κάτω για να μην τους δουν καθηγητές κλπ...και όταν τελειώσουν το σχολείο,πουλάνε μαγκιά.

Ωραία και?..τι άλλαξε σε αυτά τα 10 χρόνια??..τίποτα!!

Πολύ απλά,είναι παιδιά χωρίς σωστή ανατροφή,χωρίς αίσθηση κινδύνου (πάει πακέτο με την ηλικία) και γενικότερα χωρίς παιδεία!..όλα αρχίζουν από τις σωστές βάσεις,που βάζει η οικογένεια!

Έχει δίκιο ο φίλος,τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά στην επαρχία!!..πλάκα μας κάνεις τώρα??..και εγώ επαρχία ζω ρε φίλε,αλλά δεν έκανα ποτέ τέτοια πράγματα!!

Να πάρεις του πατέρα σου το αυτοκίνητο όταν είσαι 15 χρονών,χωρίς να τον ρωτήσεις??..πάμε καλά??

Πραγματικά,δεν ξέρω σε τι επαρχία ζεις!..και η καραμέλα του τύπου "στην επαρχία είναι εντελώς διαφορετικά"..να την κόψετε!!

Παντού τα ίδια ισχύουν!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

r.d.r

μεσα στο χωραφι του πατερα σου,παρε το αγροτικο,παρε το τρακτερ,παρε οτι θελεις.εξω απο το χωραφι του πατερα σου ομως κυκλοφορω κ εγω κ οποιοσδηποτε αλλος.

ακομα κ να μη φταις,αν συμβει ατυχημα,ο πατερας σου θα χασει κ το τρακτερ κ το αγροτικο κ το χωραφι κ το σπιτι.αν αυτο δεν σε κανει να βαλεις μυαλο,τοτε δεν ξερω τι αλλο να σου πω..οι νομοι υπαρχουν για καποιο λογο.αν θελεις να ζησεις σε μια κοινωνια που δεν υπαρχουν νομοι,τοτε η επαρχια ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ανηκει σε αυτες τις κοινωνιες..

κ ενω οι περισσοτεροι ανθρωποι στην επαρχια ειναι μια χαρα ανθρωποι(οπως παντου),υπαρχουν κατι ατομα σαν εσενα,που επιβεβαιωνουν την εκφραση ''επαρχιωτακι'' με την κακη εννοια..ακου λεει στην επαρχια ειναι διαφορετικα τα πραγματα.. :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα