Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Όταν βαριέμαι πάω στη Βουκουρεστίου και χαρίζω μυγοσκοτώστρες στους πωλητές στη Louis Vuiton και Prada Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2013 από τον Remali tis Fokionos Negri 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Οταν βαριέμαι πάω σε μικροβιολογικα εργαστήρια και ζητάω να πάρω το αίμα μου πισω.. Οταν βαριέμαι πηγαίνω έξω απο γυμναστήρια και τρώω αργά 2 γύρους ενω τους κοιτάζω 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Όταν βαριέμαι παίρνω στην Γραμμή υγείας κ όταν απαντάει η τηλεφωνήτρια της λέω "αχ συγνώμη την γραμμή αμυγδάλου ήθελα" 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Όταν βαριέμαι πάω σε γάμους και τάχα πληγωμένος λέω στο γαμπρό “πως μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό;” και φεύγω. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) όταν βαριέμαι πηγαίνω σε γάμους και λέω του γαμπρού ,κλείνοντας του το μάτι -"θα περάσεις καλά!Σου έκανε το ανάποδο σπαγκάτο, και τρελάθηκες μπαγασάκο!!" Όταν βαριέμαι βάζω εδώ τα τηλέφωνα των "αγαπημένων" μου προσώπων...... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9070 http://www.wind.com....iti/foritotita/ και εδώ!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2013 από τον landscape 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Όταν βαριέμαι παίρνω τηλέφωνο την πυροσβστική και τους λέω ότι πήρε φώτια ο κώλος μας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Άναχαθείς, σαχλέ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Όταν βαριέμαι παίρνω τηλέφωνο στο λιμεναρχείο και ρωτάω τί ώρα θα σαλπάρει το πλοίο για λιμάνια ξένα, για λιμάνια ξένα. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Όταν βαριέμαι, οδηγάω το ΤΑ μπας και μου ανεβάσει την αδρεναλίνη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Οταν βαριεμαι βλεπω Πετρο φιλιπιδη-50-50-best of. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Οταν βαριέμαι παίρνω τηλεφωνο στη ΔΕΗ και τους ρωτάω εάν μπορώ ν΄ ανοιξω τα παραθυρα ή θα με χρεωσουν για το ρεύμα που θα κανει!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Όταν βαριέμαι, οδηγάω το ΤΑ μπας και μου ανεβάσει την αδρεναλίνη. Λυσεις απελπησιας!!! Δοκιμασε να κανεις φουσκες με σαπουνονερο.. Πιο ευκολη εκρηξη αδρεναλινης! :lol: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 παιρνω την ΔΕΗ και τους ζηταω αναλυτικο λογαριασμο ρευματος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) 'Όταν βαριέμαι πάω στο φαρμακείο και ζητάω τις παστίλιες για τον πόνο του άλλου και λέω πως θα περάσει ο άλλος να τις πληρώσει... Όταν βαριέμαι παίρνω τηλέφωνο στα Hondos Center και ρωτάω τι ώρες περνάει το πλοίο για το υπέροχο ταξίδι ομορφιάς. Όταν βαριέμαι κυκλοφορώ στο παζάρι με μια γούνα στο χέρι, τη σηκώνω ψηλά και ρωτάω δήθεν θυμωμένα "Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;" Όταν βαριέμαι πάω στα Χόντος από πωλήτρια σε πωλήτρια,μου ψεκάζουν όλες το χέρι, ξαναπάω στην πρώτη που με ψέκασε και της λέω "αυτό θέλω". Όταν βαριέμαι, στέλνω sms σε άγνωστα νούμερα που λέω: " Εντάξει τον έσφαξα Στείλε τα λεφτά"! Aλλα όταν βαριέμαι πραγματικά ΜΠΑΊΝΩ εδώ http://9gag.com/ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2013 από τον A.K.A. SonIC 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Όταν βαριέμαι στην ουρά του σουπερμάρκετ, ρίχνω προφυλακτικά στο καροτσάκι της μπροστινής γιαγιάς. Μετά περιμένω την αντίδραση του ταμία....!!! Και ένα για τις γυναικες που βαριουνται: Όταν βαριέμαι πηγαίνω δίπλα σε μωρά που κλαίνε, να παίρνω τηλέφωνο τους πρώην μου και να τους λέω "Πρέπει να μιλήσουμε!" 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Λυσεις απελπησιας!!! Δοκιμασε να κανεις φουσκες με σαπουνονερο.. Πιο ευκολη εκρηξη αδρεναλινης! :lol: αχαχαχαχαχαχαχ...Τι ειπε ο θεος?χαχααχαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 μπαίνω στο mybike και ποστάρω.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Όταν βαριέμαι παίρνω τηλέφωνο το 100 και τους λέω θέλω να παραδοθώ. Κλέβω καρδιές! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Van_219 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Όταν βαριέμαι λέω στους φίλους μου ότι μυρίζει ποπ κορν και μόλις μυρίσουν κλάνω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freaky 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) οταν βαριεμαι ανοιγω θεματα στο mybike και εκνευριζω κοσμο.μουαχαχα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 από τον freaky 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freaky 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 (δεν ξερω αν το χει βαλει ξανα καποιος αλλος) Όταν βαριέμαι, πάω με κατεψυγμένο κοτόπουλο στον κτηνίατρο και ρωτάω αν υπάρχει ελπίδα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Οταν βαριεμαι, πάω σε κομμωτήρια κ αφου μου βάλουν τη μπερτα κουρεματος βγάζω δυο μαχαιρόπιρουνα και λέω "τι καλο θα φάμε σήμερα;" :think: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 το playstation το εχετε δοκιμασει?? κ εεετςςςςς! :crazy: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Οταν βαριεμαι παω στο εστιατοριο των ικεα με ενα ζευγαρι κυαλια και καθομαι και κοιταζω τα κεφτεδακια φωναζοντας : "έλα, αλλη μια στροφη ειναι, Το 'χουμε" 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 οταν βαριεμαι, χτυπαω το κεφαλι μου στο πληκτκλδδδδχφξσαποοεε0[ξηνβ.λν ι ΄δα:κφ Ω θ 97 4197488ΥΤ6Ρ8ΚΞΔΣΨΗΛΖ/Κ.ΣΛΝΨ ΖΚΩΛΘΔΣΠΛ΄ΣΑΜΝΑΨΙθβαιλ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες