Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Ειμαι ΠΑΝευτυχης που γραφω και εγω με τη σειρα μου στο συγκεκριμενο θεμα!! Πριν 1 χρονο περιπου αφου απεκτησα ενα παπακι για να κανω οικονομια στις βενζινες κατα κυριο λογο και γιατι καπως επρεπε και εγω να μπω στον ''κοσμο'' των μηχανων , ειχα βαλει σαν στοχο να μαζεψω οσο τον δυνατον πιο γρηγορα χρηματα για να αγορασω μια πιο μεγαλη μηχανη γιατι πιστεψτε με ενιωθα πολυ αστειος πανω στο παπι. Βλεπετε ειμαι και 1.95 , αρα φανταστειτε ποσο τεραστιος φενομουν.. Με πολυ κοπο και ιδρωτα καταφερα και απεκτησα μια μηχανη , η οποια με καλυπτει στο 100% και δεν θα ντρεπομαι πανω σε αυτην!! Ημουν αναμεσα σε 2 μηχανες ανεκαθεν.. Αρχικα στην er6n και επειτα στην fz6! Απο αποψη ομορφιας η πρωτη με κερδιζε παντα αλλα οταν οδηγησα καμποσες απο αυτες , καταλαβα οτι για τα δικα μου γουστα η fazer ειναι ανωτερη οδηγικα ( για εμενα παντα )!! Επισης στη fazer το σωμα μου και τα ποδια μου ηταν σε καλυτερη θεση απο οτι στην er6. Ετσι , μετα απο πολυυυ ψαξιμο και θελοντας να βρω οτι καλυτερο μπορουσα σε σχεση με το μπατζετ που ειχα , απεκτησα ενα πανεμορφο μαυρο fz6 απο λαγκαδα θεσσαλονικης σε αριστη κατασταση μηχανικα και κυριως εξωτερικα! Το μηχανακι δεν εχει ψεγαδι πανω του. Επισης ειναι φουλ extra , κατι που με ενδοιεφερε πολυ γιατι ηθελα σιγουρα bagster και καρινα. Δεν χορταινω να την κοιταζω και να την οδηγαω!! Δεν πιστευω οτι την πηρα και οτι βρισκεται στην πυλωτη μου.. Ελπιζω να τη κρατησω στην ιδια κατασταση και σε καλυτερη με αυτη του προηγουμενου ιδιοκτητη!! Σειρα εχουν τωρα αλλο κρανος,αλλο μπουφαν και αλλα γαντια.. Φωτογραφιες θα βαλω οταν με το καλο το βγαλω καμια φωτογραφια Υ.Γ: Παντα ορθιοι να ειμαστε αδερφια και παντα με προσοχη!! Καλα χιλιομετρα σε ολους!! 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkk1983 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 ωραίος φίλε,σιγά -σιγά μέχρι να της πάρεις τα χούγια!! καλοτάξιδη να είναι!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Post στα ευχάριστα χωρίς photo δεν είναι ολοκληρωμένο ποστ!!!! Σε πειράζω!Να τη χαίρεσαι καρντάσι!Πολλά ξεκούραστα,ταξιδιωτικά και αγρατσούνιστα χιλιόμετρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 ωραίος φίλε,σιγά -σιγά μέχρι να της πάρεις τα χούγια!! καλοτάξιδη να είναι!! Ευχαριστω φιλαρακι!! Εννοιται σιγα σιγα γιατι η μηχανη εχει πολλα γκαζια και εγω λιγη εμπειρια!! Με ρεγουλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 μπραβο που εκανες το ονειρο σου πραγματικοτητα! να την χαιρεσαι οσο δεν παει!!! και με προσοχη γενικα, και ειδικα τωρα που ειναι αρχη! παντα ορθοιοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Post στα ευχάριστα χωρίς photo δεν είναι ολοκληρωμένο ποστ!!!! Σε πειράζω!Να τη χαίρεσαι καρντάσι!Πολλά ξεκούραστα,ταξιδιωτικά και αγρατσούνιστα χιλιόμετρα! Εχεις δικαιο φιλε μου!! Φωτογραφιες θα βαλω συντομα και το υποσχομαι!! Ευχαριστω πολυ, να εισαι καλα καρντασακι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Kαλοταξιδη και καλα χλμ! Περιμενουμε φωτο :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 μπραβο που εκανες το ονειρο σου πραγματικοτητα! να την χαιρεσαι οσο δεν παει!!! και με προσοχη γενικα, και ειδικα τωρα που ειναι αρχη! παντα ορθοιοι! Kαλοταξιδη και καλα χλμ! Περιμενουμε φωτο :) :) Ευχαριστω παιδια!! Και εσεις να χαιρεσαι τις δικιες σας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Καλοτάξιδο φιλαράκι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Καλοταξιδος και να την χαρεις οσο γουσταρεις φιλε...:) Μια ερωτηση μονο.βασει αυτου που ειπες Ειμαι ΠΑΝευτυχης...πιστεψτε με ενιωθα πολυ αστειος πανω στο παπι. Βλεπετε ειμαι και 1.95 , αρα φανταστειτε ποσο τεραστιος φενομουν.. επειδη ειχα κι εγω το FZ6 και ενοιωθα τεραστιος πανω σε αυτο...και εσυ εχεις και 6 ποντους παραπανω...σε υψος Εσυ πώς σου φαινεται το Fazer; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
erikos 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 καλορίζικη, καλοτάξιδη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 ΩΩω μπραβο. Καλοταξιδη και καλοστριφτη η κουκλα η τζαπανεζα. :) Καλα χλμ να εχετε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Καλοτάξιδη φίλε μου, να την χαίρεσαι και πάντα όρθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Καλοταξιδη και ανεβασε φωτο για να σου ξαναευχηθουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Καλοταξιδη και αγρατσουνιστη σου ευχομαι!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ststgr74 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Καλορίζικη,Καλοτάξιδη και πάντα να την ευχαριστιέσαι όπως την πρώτη μέρα που την απέκτησες και νιώθεις σαν μικρό παιδί που σου πήραν δώρο!!!!!!! :vv: :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Καλοτάξιδη και πάντα όρθιος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 καλορίζικη, καλοτάξιδη, πάντα όρθιος και καλά και υγιή χιλιόμετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 καλη κ αρμονικη συμβιωση να εχετε.......και να την προσεχεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Καλοτάξιδο και καλά χιλιόμετρα με το εργαλείο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Καλοταξιδη και παντα ορθιοι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksexilas 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Καλοριζικο φίλε και καλά χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnysh 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 καλορίζικη φίλε μου..να την χαιρεσαι!..να σε ρωτήσω..επειδη και εγω εχω καταληξη σε παπι αλλα ειμαι 205 σχεδον λες να εχω προβλιμα (μεγαλο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Καλοριζικο, καλοταξιδο και με το καλο να γραψεις πολλα πολλα ευχαριστα χιλιομετρα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Δωσε φωτο στον λαο ! :D Καλοταξιδη ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες