Jump to content
ALX™

Το Thread των σύντομων (off topic) απαντήσεων!

Recommended Posts

"the program can start because vcomp100 dll is missing from your computer "

wtf????????????????????

Πάρε mac? :D

Βασικά είναι ότι σου λέει. Με μια απλή αναζήτηση στο internet, έχει μέχρι και youtube video για το πως να διορθώσεις το dolphin emulator, που βγάζει αυτό το πρόβλημα στα win7+

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάρε mac? :D

Βασικά είναι ότι σου λέει. Με μια απλή αναζήτηση στο internet, έχει μέχρι και youtube video για το πως να διορθώσεις το dolphin emulator, που βγάζει αυτό το πρόβλημα στα win7+

το ψαξα κ γω μετα κατεβαζω το να λειπει τ'αλλο,για τον π*****

Γιαυτο ρωτησα μην υπαρχει κατι στανταρ

Αν μπορουσα μακ θα επαιρνα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ανεβασει ενα βιντεο στο youtube και μου το χει απορριψει λογω μεγαλου μεγεθους..

Εχω κανει επαληθευση λογαριασμου και τωρα μου λεει οτι οι Αξιώσεις Content ID ειναι σε κακη κατασταση :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιθανότερο είναι ότι δεν ξεκινάει γιατί δεν βρίσκει τίποτα απο αυτά που είχε στο λάπτοπ (φορτώνουν οι drivers αλλά δεν βρίσκουν τις συσκευές). Για κάποιες αυτό είναι "μοιραίο" και δεν μπορεί να ξεκινήσει. Με φορματ θα λυθεί σίγουρα το πρόβλημα. Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο γρήγορος και ανώδυνος τρόπος.

edit: Στο BIOS εφόσον βλέπει κανονικά το δίσκο, μην πειράξεις τίποτα.

Τροποποιήθηκε από τον srk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιθανότερο είναι ότι δεν ξεκινάει γιατί δεν βρίσκει τίποτα απο αυτά που είχε στο λάπτοπ (φορτώνουν οι drivers αλλά δεν βρίσκουν τις συσκευές). Για κάποιες αυτό είναι "μοιραίο" και δεν μπορεί να ξεκινήσει. Με φορματ θα λυθεί σίγουρα το πρόβλημα. Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο γρήγορος και ανώδυνος τρόπος.

Ευχαριστώ πολύ.

Βρήκα ίδια απάντηση με την δική σου σε άλλο σάιτ.Το φορμάτ ήθελα να αποφύγω,αλλά... :/

Ευχαριστώ και πάλι. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περίπτερο.

3 περιπτερα κ ενα ψιλικατζιδικο εχω κοντα, αν δεν εχει κανενα, θα τους τα κλεισω!

πριν καιρο μονο ενας απο αυτους ειχε εισητηρια για ΜΜΜ, οι αλλοι ξυνονταν κ απορουσαν γιατι εκεινος ειχε πελατες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3 περιπτερα κ ενα ψιλικατζιδικο εχω κοντα, αν δεν εχει κανενα, θα τους τα κλεισω!

πριν καιρο μονο ενας απο αυτους ειχε εισητηρια για ΜΜΜ, οι αλλοι ξυνονταν κ απορουσαν γιατι εκεινος ειχε πελατες.

Ολόκληρη Αθήνα βρε δεν θα βρείς έναν να έχει dvd;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια μην κουραζεστε, το ψιλικατζιδικο οταν ρωτησα αν εχει, του φανηκε λες κ ζητουσα κατι παραλογο, τα 2 περιπτερα κλειστα κ το αλλο ενα δεν ειχε. Τελικα εγινε η δουλεια με usb στικακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπως ολοι γνωριζετε, ειμαι σκραπας σε οτι αφορα την τεχνολογια και ειδικα οτι εχει σχεση με τους τεχνικους ορους της. :crazy:

Ερωτηση Α) Τι ακριβως ειναι το firmware?

Ερωτηση β) και μπαινω στο ψητο.

Στο Ace2 που εχει το αμορε, εκανε σημερα αναβαθμιση το κινητο.

Εγραφε, αναβαθμιση firmware.

Απο οτι θυμαμαι, αυτο ειχε ανδροιντ 2 και μπορουσε να γινει αντροιντ 4 σωστα?Και ετσι ηταν δηλαδη, απλα ποτε δεν ειχα προσεξει ποια ακριβως εκδοση εχει.

Σημερα ειδα οτι εχει την εκδοση. 4.1.2 .

Kαι ρωτω. Αυτη ειχε και πριν την αναβαθμιση ή τωρα εγινε?

Αν εγινε τωρα, θα επηρεασει προς το κακο την λειτουργια του τηλεφωνου? Θα βαρυνει πχ?

ευχαριστω και ελπιζω να τα εγραψα με μια βαση που να καταλαβαινετε τι λεω :mB_kalo_e: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To firmware φαντάσου σαν την χαρτογράφηση ενός κινητήρα, ουσιαστικά είναι ένα μέρος του λειτουργικού συστήματος, που «λέει» στο κινητό με ποιο τρόπο να δουλέψει. Το ίδιο ακριβώς κινητό με διαφορετικό (νεότερο) firmware μπορεί να είναι σχεδόν σαν διαφορετική συσκευή.

Το Ace 2 βγήκε με την έκδοση 2.3 του Android, που θεωρείται από τις πιο πετυχημένες του δες π.χ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340498

Ακόμα και σήμερα υπάρχει σε χρήση ακόμα σε σημαντικό ποσοστό:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=384628

Το 4.1.2 που λες είναι η έκδοση του λειτουργικού. Όχι η έκδοση του firmware. Και τα δυο μπορούν να αναβαθμιστούν ανάλογα την συσκευή, αλλά η κάθε αναβάθμιση κάνει διαφορετικά πράγματα. Η έκδοση λειτουργικού είναι για οποιοδήποτε κινητό, η έκδοση firmware είναι για κινητά συγκεκριμένης εταιρείας, δηλαδή δεν μπορείς να βάλεις firmware που προορίζεται για κινητό Sony σε κινητό Samsung, ενώ η αναβάθμιση από 2.3 σε 4.x.x μπορεί να γίνει σε πολλές συσκευές (όχι όλες). Το νεότερο Firmware θα σου αναβαθμίσει (για παράδειγμα) την κάμερα, προσθέτοντας νέες δυνατότητες, ή θα κάνει το wifi να δουλεύει πιο γρήγορα, ή το GPS να μην κολλάει ή το κύκλωμα γραφικών να ανταποκρίνεται καλύτερα κτλ. Η νεότερη έκδοση Android έχει να κάνει με το ίδιο το λειτουργικό, την διαχείριση μνήμης, διαχείριση μπαταρίας, συμβατότητα με προγράμματα κτλ.

Τώρα για αυτό που ρωτάς αν θα βαρύνει... είναι πολύ σχετικό. Γενικά στην πληροφορική ισχύει ο κανόνας «if it works, leave it alone - αν δουλεύει, μην το σκαλίζεις». Επειδή πρόκειται για Samsung, η οποία φορτώνει τα κινητά της με ένα κάρο άχρηστα πράγματα, πιθανολογώ ότι μετά την αναβάθμιση αν το ζορίσει λίγο παραπάνω η φίλη σου ναι θα βαρύνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα