spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2025 Σε ξενο φορουμ που εριξα μια ματια λενε πως ειναι επιφανεικο και πως ετσι γίνεται απο το πρωτο κιολας χρονο γενικα στα τζακια. Ακομα και να καθαριστει παλι ετσι θα γινει απο οτι λενε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2025 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα.Παρατηρησα τυχαια στο φαιρινγκ της μηχανης απο τη μεσα μερια κατι σαν υγρο. Κοιταω με το φακο και βλεπω οτι προερχεται απο αυτό το λευκο τσιυτσουνακι το οποιο ειναι ετσι γυμνο . Εχω επισημάνει με κοκκινο το σημείο απο οπου ξεκιναει το λαστιχο , το οποίο ξεκινάει κατω από το ντεπόζιτο κανει μια διακλαδωση, η οποια η μια μερια καταληγει σε αυτο τοντσουτσουνι και η αλλη συνεχίζει και δε ξερω που παει . Παντως με το χερι που το επιασα βενζινη μυρισε αλλα δεν ηταν βενζινη καθαρη γιατι προφανως θα στεγνωνε ηταν σαν βρωμια αλλα μυριζε βενζινη. Μπορει καποιος να μου πει αν ξερει, τι είναι αυτό το τσιυτσουνακι και γιατι ξερασε οτι ξερασε και αν είναι λογικο? Δε πεταει συνεχεια προφανως θα το εκανε νομιζω οταν φουλαρα αλλα δε νομιζω να ειναι η υπερχείλιση γιατί αυτή βγαινει από κάτω απο τη μηχανη. Νομιζω οτι πεταξε το πεταξε σαν φτύσιμο γιατι αν δακρυζε δε θα εφτανε στο φαιρινγκ https://postimg.cc/ZvqfZSbq Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2025 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2025 (τροποποιήθηκε) Την 1/10/2025 at 8:47 ΜΜ, το μέλος spiros!!! έγραψε: Καλησπέρα.Παρατηρησα τυχαια στο φαιρινγκ της μηχανης απο τη μεσα μερια κατι σαν υγρο. Κοιταω με το φακο και βλεπω οτι προερχεται απο αυτό το λευκο τσιυτσουνακι το οποιο ειναι ετσι γυμνο . Εχω επισημάνει με κοκκινο το σημείο απο οπου ξεκιναει το λαστιχο , το οποίο ξεκινάει κατω από το ντεπόζιτο κανει μια διακλαδωση, η οποια η μια μερια καταληγει σε αυτο τοντσουτσουνι και η αλλη συνεχίζει και δε ξερω που παει . Παντως με το χερι που το επιασα βενζινη μυρισε αλλα δεν ηταν βενζινη καθαρη γιατι προφανως θα στεγνωνε ηταν σαν βρωμια αλλα μυριζε βενζινη. Μπορει καποιος να μου πει αν ξερει, τι είναι αυτό το τσιυτσουνακι και γιατι ξερασε οτι ξερασε και αν είναι λογικο? Δε πεταει συνεχεια προφανως θα το εκανε νομιζω οταν φουλαρα αλλα δε νομιζω να ειναι η υπερχείλιση γιατί αυτή βγαινει από κάτω απο τη μηχανη. Νομιζω οτι πεταξε το πεταξε σαν φτύσιμο γιατι αν δακρυζε δε θα εφτανε στο φαιρινγκ https://postimg.cc/ZvqfZSbq Μάλλον θα είναι υπερχύλιση για τα νερά του ψυγείου, το οτι μυρίζει βενζίνη σημαίνει πρόβλημα στην φλάντζα, οτι δηλαδή πάνε καυσαέρια στο κύκλωμα ψύξης και μάλλον γι αυτό κάνει και υπερχύλιση. Ανεβάζω και σχετική εικόνα , είναι αυτο που λέει <<compressiοn leak to coolant overheating>> Overheating (υπερθέρμανση) δεν κάνει ακόμα γιατί πιθανόν μόλις έχει αρχίσει η φθορά η της φλάντζας. (έχει πολυ μικρή τρύπα) https://postimg.cc/SnVZzKZf Υπάρχει και ειδικό κίτ που σου δείχνει μέσω χρωματιστού υγρού αν υπάρχουν ίχνη καυσαερίων στο κύκλωμα ψύξης. Δέν έχω link, στο youtube το είχα δει. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2025 από τον Kostakis88 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2025 (τροποποιήθηκε) πριν 29 λεπτά, το μέλος Kostakis88 έγραψε: Μάλλον θα είναι υπερχύλιση για τα νερά του ψυγείου, το οτι μυρίζει βενζίνη σημαίνει πρόβλημα στην φλάντζα, οτι δηλαδή πάνε καυσαέρια στο κύκλωμα ψύξης και μάλλον γι αυτό κάνει και υπερχύλιση. Ανεβάζω και σχετική εικόνα , είναι αυτο που λέει <<compressiοn leak to coolant overheating>> Overheating (υπερθέρμανση) δεν κάνει ακόμα γιατί πιθανόν μόλις έχει αρχίσει η φθορά η της φλάντζας. (έχει πολυ μικρή τρύπα) https://postimg.cc/SnVZzKZf Υπάρχει και ειδικό κίτ που σου δείχνει μέσω χρωματιστού υγρού αν υπάρχουν ίχνη καυσαερίων στο κύκλωμα ψύξης. Δέν έχω link, στο youtube το είχα δει. Εικικρινα και φιλικα μην τα λες αυτα ετσι.... 1ον ) το σωληνάκι ξεκιναει από το ντεπόζιτο δεν έχει καμία σχεση με ψυγειο 2ον) η υπερχείλιση νερου ειναι αλλου 3ον) το τσουτσουνακι αυτο ειναι αναθυμιασεις , καπως που το ειπε ο μάστορας αλλα δε θυμάμαι πως. Δεν υπάρχει κανενα θεμα παντως. Επίσης ομολογώ πως εχω ακούσει για καμμενη φλατζα οταν νερα περνάνε στα λαδια η λαδι στα νερα αλλα για βενζίνη στα νερα ομολογω δε το εχω ξανακουσει Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2025 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2025 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος spiros!!! έγραψε: 3ον) το τσουτσουνακι αυτο ειναι αναθυμιασεις , καπως που το ειπε ο μάστορας αλλα δε θυμάμαι πως. Δεν υπάρχει κανενα θεμα παντως. Επίσης ομολογώ πως εχω ακούσει για καμμενη φλατζα οταν νερα περνάνε στα λαδια η λαδι στα νερα αλλα για βενζίνη στα νερα ομολογω δε το εχω ξανακουσει Εμ όσο ζείς μαθαίνεις. Λογικά είναι για αναθυμιάσεις λαδιού μέσα στον στροφαλοφόρο. Στην εικόνα https://postimg.cc/SnVZzKZf είναι το <<compression leaks to crankcase>> Πιθανόν περνάνε καυσαέρια στον στροφαλοφόρο λόγω αρχής φθοράς της φλάντζας καύσης γι αυτό μυρίζει και βενζίνη. Αν δεν βγεί η κεφαλή του κινητήρα μόνο θεωρίες θα κάνουμε. Πόσα χιλιόμετρα έχει το μηχανάκι; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2025 από τον Kostakis88 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2025 (τροποποιήθηκε) πριν 8 ώρες, το μέλος Kostakis88 έγραψε: Εμ όσο ζείς μαθαίνεις. Λογικά είναι για αναθυμιάσεις λαδιού μέσα στον στροφαλοφόρο. Στην εικόνα https://postimg.cc/SnVZzKZf είναι το <<compression leaks to crankcase>> Πιθανόν περνάνε καυσαέρια στον στροφαλοφόρο λόγω αρχής φθοράς της φλάντζας καύσης γι αυτό μυρίζει και βενζίνη. Αν δεν βγεί η κεφαλή του κινητήρα μόνο θεωρίες θα κάνουμε. Πόσα χιλιόμετρα έχει το μηχανάκι; 1600χλμ ειναι καινουριο Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2025 από τον spiros!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2025 Ποσο ατυχος μπορει να ειμαι. Βλαβη mechatronic στο Dsg κιβωτιομε κωδικο p17bf και κατι αλλα ελεγε για πιεσεις κλπ.. Ήτοι 2200 ευρω θελει η αντιπροσωπεία για κανουριο..... Εχετε υποψιν αν υπαρχει καποιος που να επισκευαζει? Αλλιως θα επιχειρήσω επισκευη με ενα κιτακι που βρήκα και οτι με βρει. https://www.4x4parte.com/en/d/dq200-repair-kit-%2B-seal-%2B-oil-1000060/ Απο οτι καταλαβα ραγιζει η μοναδα στη βαση αυτου του βαρελιου -υδραυλικού και χανει λαδι απο εκει και κατ επέκταση πιεση. Αποτελεσμα αυτου να λειτουργεί μονιμα η αντλια με κίνδυνο υπερθέρμανσης και καποια στιγμη να μεινει τελειως το αμαξι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2025 (τροποποιήθηκε) @spiros!!!απάντηση συγκεκριμένη δεν έχω. Καλοπροαίρετα και μόνο θα σου πω, όταν ζητάς μια γνώμη καλό θα ήταν να αναφέρεις και το μοντέλο. Για την ερώτηση για το σωληνάκι της μηχανής που φτύνει βενζίνη, έχει κάνιστρο συλλογής αναθυμιάσεων δοχείου βενζίνης; Για το dsg, υποθέτω ότι είναι κάποιο μοντέλο του vag. Πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο, γιατί δεν παίρνεις γνώμη για επισκευή από ανεξάρτητο συνεργείο; Υπάρχουν εταιρείες που επισκευαζουν κιβώτια. Δεν είναι κακό να πάρεις μια δεύτερη γνώμη και προσφορά, εάν και εφόσον το αναλαμβάνουν. Προσωπικά δεν ξέρω κάποια εταιρεία αλλά ένα σοβαρό συνεργείο θα ξέρει να σε κατευθύνει. Για το τζάκι, το μαντέμι πάντα σκουριάζει σε υψηλές θερμοκρασίες. Αν δεν υπάρχει υγρασία, συνήθως η σκουριά είναι επιφανειακή. Μπορείς να το τρίψεις και να το βάψεις με χρώματα θερμοκρασίας αλλά δεν ξέρω αν θα κρατήσει. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2025 από τον CRX 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2025 (τροποποιήθηκε) πριν 20 λεπτά, το μέλος CRX έγραψε: @spiros!!!απάντηση συγκεκριμένη δεν έχω. Καλοπροαίρετα και μόνο θα σου πω, όταν ζητάς μια γνώμη καλό θα ήταν να αναφέρεις και το μοντέλο. Για την ερώτηση για το σωληνάκι της μηχανής που φτύνει βενζίνη, έχει κάνιστρο συλλογής αναθυμιάσεων δοχείου βενζίνης; Για το dsg, υποθέτω ότι είναι κάποιο μοντέλο του vag. Πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο, γιατί δεν παίρνεις γνώμη για επισκευή από ανεξάρτητο συνεργείο; Υπάρχουν εταιρείες που επισκευαζουν κιβώτια. Δεν είναι κακό να πάρεις μια δεύτερη γνώμη και προσφορά, εάν και εφόσον το αναλαμβάνουν. Προσωπικά δεν ξέρω κάποια εταιρεία αλλά ένα σοβαρό συνεργείο θα ξέρει να σε κατευθύνει. Για το τζάκι, το μαντέμι πάντα σκουριάζει σε υψηλές θερμοκρασίες. Αν δεν υπάρχει υγρασία, συνήθως η σκουριά είναι επιφανειακή. Μπορείς να το τρίψεις και να το βάψεις με χρώματα θερμοκρασίας αλλά δεν ξέρω αν θα κρατήσει. 1ο ) δε ξερω τι ειναι το κανιστρο που λες. Η μηχανη ειναι Voge 525dsx με 1600 χλμ. Δεν εφτυσε βενζινη καθαρη αλλα κάτι σαν κολλώδες που ηταν κιτρινο -μαυρο . Το ίδιο σωληνακι εχει και ενός φίλου ενα zontes t310. Aυτο βγαινει απο το πανω μερος του ντεπόζιτου (δηλαδη οχι χαμηλα) κανει μια διακλαδωση πιο κατω . Η μια ακρη καταληγει σε αυτο το λευκο τσουτσουνι και η αλλη συνεχιζει δε ξερω που παει. Αλλα ειναι σχετικα λεπτό λαστιχακι . Οσον αφορα το αμαξι ναι ειναι vw polo. Ρωτησα σε αθηνα και Θεσσαλονίκη καποια που βρηκα αλλα κανενανς δεν αναλαμβάνει επισκευη της mechatronic δηλαδη του εγκεφαλου του αυτοματου. Η αντιπροσωπεία θελει 2200 ευρω . Προς το παρον παραγγειλα ενα κιτ απο Σλοβακια που λεει οτι λύνει το προβλημα με τον συγκεκριμένο κωδικο σφαλματος που εχω εγω το οποίο θα το μονταρουμε μαζι με τον μαστορα και οτι γινει. Παντως απο αρκετα βιντεο που είδα και ελληνικα και ξενα δειχνει να δουλεύει και το προτείνουν πολλοι για το συγκεκριμένο σφαλμα. Ακου 2200 χωρίς εργασια... Εγκεφαλικο με βρηκε. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2025 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2025 Το κάνιστρο αναθυμιάσεων είναι ένα βαρελάκι που συγκεντρώνει τις αναθυμιάσεις από το ντεπόζιτο και τις υγροποιεί, αντί να φεύγουν στην ατμόσφαιρα. Δουλεύει με κενό που παίρνει συνήθως από την εισαγωγή και υπάρχει βαλβίδα ελέγχου της οποίας το ένα άκρο καταλήγει σε φιλτράκι που μοιάζει με το δικό σου. Είναι παλιά τεχνολογία στα αυτοκίνητα που χρησιμοποιείται ακόμα και έχει εφαρμοστεί και σε αρκετές μηχανές. Edit: με μία γρήγορη αναζήτηση, η μηχανή σου έχει κάνιστρο ενεργού άνθρακα. Θα το δεις σαν "EVAP system" ή όπως αντίστοιχα το έχει ονομάσει η voge. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2025 (τροποποιήθηκε) Λοιπον παιδια παραθετω εδω μηπως γλιτωσω και αλλους φιλους με vag και dsg7. Οπως προείπα εβγαζε σφαλμα στον εγκεφαλο κιβωτιου με κωδικο p17bf και κατι ακομα που σημαινει βλαβη λογο απωλειας πιεσεως και συνεχης λειτουργια ηλεκτρικης αντλιας . Ετσι αποφασια λογο κοστους να ρισκαρω επισκευη με το κιτ επισκευης της kinergo . https://www.gaparts.gr/product/5865/eksartimata-sasman-dsg-kinergo-kinergo-dsg-7.03-mechatronic-dq200-kinergo-p17bf-p189c-0cw-0am- To πηρα απο εξωτερικό μαζι με το υδραυλικο λαδι που μπαινει μεσα στον εγκεφαλο στα190ευρω. Ετσι ο μαστορας (χωρις να το εχει ξανακανει ) ακολουθωντας οδηγιες απο το site και απο βιντεο στο youtube ανοιξε τον εγκεφαλο. Εκει βρηκαμε το accumulator (βαρελακι στη φωτό) να ειναι λασκα και να εχει κοψει τη τσιμουχα του. Σας προσταρω φωτο απο κατω https://postimg.cc/06zr7RXY https://postimg.cc/MMyBjJX5 Καποιος θα ελεγε οτι βρες μια τσιμουχα ξαναβιδωσε και κομπλε αλλα το θεμα ειναι γιατι να ειναι λασκα και με κομμενη τσιμουχα. Απο ερευνα στο google αυτα πονανε στη βαση που βιδωνει το βαρελακι, οποτε αρκει εστω μια ελαχιστη ρωγμη για να εχει απωλεια πιεσης και να δημιουργήσει προβλημα . Το προβλημα βρισκεται στο οτι η αντλια προκειμενου να κρατησει σταθερη πιεση δουλεύει συνέχεια με κίνδυνο να καει. Η αντλια δινει πιεση στην αρχη, λαδι εισερχεται στο βαρελακι το οποιο εχει στο πίσω μερος πεπιεσμενο αεριο, και μετα σβηνει η αντλια και τα εμβολα κινουνται με την πιεση που προκαλει αυτο το βαρελακι. Οποτε θα μπει η βαση απο το κιτ σαν μουφα βιδωτη στην ηδη υπάρχουσα βαση και απο πανω το νεο βαρελακι. Ευελπιστω να λειτουργήσει.... Θα ενημερώσω αυριο αν πετυχε η εγχείρηση Υ.γ Μη μιλησω για το κοστος αν παω αντιπροσωπεια. Σχεδον μιση τιμη του αυτοκινήτου....... Με βοηθησε πολυ το βίντεο αυτο το οποιο παραδόξως ειναι και απο Ελληνα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2025 από τον spiros!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2025 Παιδια χωρις να θελω να το ματιασω δειχνει οτι λειτουργει. Εχω κάνει 400 χλμ χωρις θεμα μέχρι στιγμής. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 (τροποποιήθηκε) καλησπερα παιδια. Πηγα μια μαρκινη βολτα την μηχανη υστερα απο καιρο γιατι λειπω γενικα οποτε την χρησιμοποιω πολυ σπανια. καθως γυρισα να παρκαρω παρατηρησα στο καντραν (lcd) να φαινεται κατι σαν να ασπριζει οπως περιπου φαινεται στη φωτο απο κατω (η οποια δεν ειναι δικη μου . την βρηκα σε διαφημιστικο για προστατευτικο οθονης) . το << φοντο>> δηλαδη να κανει πιο μεγαλη αντιθεση ασπρο - μαυρο. https://ibb.co/3YpTB4pk οπως π.χ φαινεται στα κουτακια γυρω απο τo N απο τη σταθμη λαδιου κλπ. τωρα μεσα στο γκαραζ εφυγε αυτο τελειως . δηλαδη το <<φοντο>> ειναι σχεδον τερμα μαυρο και τα κουτακια δεν κανουν τοσο μεγαλη αντιθεση. δεν ξερω αν καταλαβατε τι εννοω. ειναι φυσιολογικο? νομιζω οτι εχει αισθητηρα μπροστα για τον ηλιο , χωρις να ειμαι σιγουρος Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 Αν έχει αισθητήρα για τον ήλιο τότε λογικά ανεβάζει την αντίθεση της οθόνης για να είναι πιο ευανάγνωστες οι ενδείξεις του καντράν. Έπειτα στην σκιά (όπως στο γκαράζ σου) την επαναφέρει στα στάνταρ επίπεδα. Δοκίμασε με τον φακό του κινητού πχ να δοκιμάσεις να τον στρέψεις σε διάφορα σημεία στο μπροστινό της μοτοσυκλέτας. Αν αλλάζει η αντίθεση της οθόνης και μετά επανέρχεται τότε δεν είναι κάτι, απλώς έτσι λειτουργεί. Για τι μοτό μιλάμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 πριν 13 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Αν έχει αισθητήρα για τον ήλιο τότε λογικά ανεβάζει την αντίθεση της οθόνης για να είναι πιο ευανάγνωστες οι ενδείξεις του καντράν. Έπειτα στην σκιά (όπως στο γκαράζ σου) την επαναφέρει στα στάνταρ επίπεδα. Δοκίμασε με τον φακό του κινητού πχ να δοκιμάσεις να τον στρέψεις σε διάφορα σημεία στο μπροστινό της μοτοσυκλέτας. Αν αλλάζει η αντίθεση της οθόνης και μετά επανέρχεται τότε δεν είναι κάτι, απλώς έτσι λειτουργεί. Για τι μοτό μιλάμε; Voge 525 dsx Αυτό εκεί πάνω αριστερά που φαίνεται,το ματάκι, ειναι ο αισθητήρας. Τελος πάντων επειδή γενικά λείπω θα το ξαναδώ. Σκέψου οτι η μηχανη κοντεύει 2 χρονια και εχει μολις 2400χλμ. Δυστυχώς έπρεπε να λείπω μακρια για επαγγελματικούς λόγους και την εχει φαει το γκαραζ. Μπορει να συνεβαινε παντα αλλα να μην το είχα προσέξει. Πάντως οταν μπήκα στο γκαραζ μετα τη βολτα υπηρχε αυτο το <<πιο λευκο>> background. Έσβησα και αναψα παλι επί τόπου και ειχε μειωθεί. Είχε γίνει πιο σκούρο. Πάντως έκανα μια έρευνα σε ξενα και Ελληνικά φορουμ δε βρηκα πουθενα να υπάρχει θεμα με βλάβη στο κοντέρ παρά μονο στο ότι στο οτι οταν το χτυπα ο ήλιος δεν είναι τόσο ευανάγνωστο . Νομιζω το νεο μοντελο το εχουν βγαλει με tft οθονη σαφως καλυτερη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 Τελικά ήταν όντως απο το ματακι η διαφορα. Πηγα τωρα μια βόλτα και ειχε παλι δημιουργηθεί αυτη η αντίθεση. Οταν εβαζα το δαχτυλο μου μπροστά στο ματακι μειώνονταν, οταν το εβγαζα αυξάνονταν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 Άρα η μοτοσυκλέτα σου έχει αισθητήρα φωτός και ρυθμίζει αναλόγως τον φωτισμό στο καντράν. Μια χαρά τότε! Δεν είναι κάτι, το ξεχνάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες