Jump to content

Recommended Posts

εμένα στο σουζούκι μου το κανε πριν ένα μήνα μέχρι και 3κύλινδρος δούλευα τελικά μπουκωμένο φίλτρο βενζίνης το καθάρισα και περιμένω μέχρι να το ξαναβγάλει

........να το δοκιμάσω και αυτό αλλά ξέρει καποιός που να ειναι το φιλτρο βενζίνης στο scarver......?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

........πρίν από λίγο γύρισα από τό γνωστό συνεργείο της BMW στό Γέρακα καί ο μάστορας μου αναφέρει σάν αιτία ( αφού τό έκανε βόλτα ) το ηλεκτρικό , με πιθανή βλάβη ή στον πολλαπλασιαστή ή στο μάτι τού στρόφαλου...........Νά αφήσω να τελειώση και αυτό το ντεπόζιτο με την 100αρα ......( μπάς και είναι η άσχημη βενζίνη που είχα στο προηγούμενο γέμισμα, και έχει καμία λάσπη ) ......................... και βλέπουμε.................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:idea: ............Καμία ιδέα κανείς..................

μηπως ειναι βουλωμενα τιποτα μπεκ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To μηχανακι ανεβαζει ανετα στροφες ? Αν στις ψηλες μπουκωνει ειναι τροφοδοσια καυσιμου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To μηχανακι ανεβαζει ανετα στροφες ? Αν στις ψηλες μπουκωνει ειναι τροφοδοσια καυσιμου.

Nαι στις ψηλές μπουκωνει και μετα σβήνει .Μόλις την κλείσω μετα απο λιγο δουλευει κανονικα .ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να το εντοπισω το προβλημα .Οι μισοι μου λενε τροφοδοσια καυσιμου οι άλλοι μισοι τροφοδοσια ρευματος............θα δειξει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για τσεκαρε και τα καλωδια στους πολους της μπαταριας....μπας και...

την εχω πατησει, να μου σβηνει το μηχανακι και τελικα εφταιγε το οτι ειχε λασκαριστει το ενα καλωδιακι απο την μπαταρια!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε παιδιά , αν αποκλείσουμε το καύσιμο και ο αποκλεισμός θα γίνει μόνο αν βγάλουμε τεπόζιτο, το αδειάσουμε τελείως και το ξαναγεμίσουμε με σίγουρα καλή βενζίνη, οι υπάιτιοι σε τέτοια θέματα είναι δύο :

1.Τροφοδοσία καυσίμου

2.Ρεύμα (λεκτρολογικό πρόβλημα).

Άν το μοτοσακό είναι ψεκαστό και Χόντα όπως ανέφερε ο φίλος παραπάνω, υπάρχει λαμπάκι στο καντράν με ένδειξη <<FI>>.

Άν υπάρχει πρόβλημα που καταγράφεται στην μνήμη του εγκεφάλου, τότε αυτό το λαμπάκι ανάβει και αναβοσβήνει με συγκεκριμένη συχνότητα.

Ανατρέχουμε στο εγχειρίδιο σέρβις του μοτοσακού και βρίσκουμε τον κατάλληλο πίνακα με τις επεξηγήσεις του <<FI>>.

Αυτός μας καθοδηγεί στο πρόβλημα.

Τα δύσκολα όμως αρχίζουν αν δεν ανάβει καθόλου το <<FI>>.

Εκεί θέλει υπομονή και επιμονή από τον τεχνίτη να βρεί τον φταίχτη.

Αρχίζει λοιπόν να εξετάζει όλο το σύστημα τροφοδοσίας αρχής γενομένης από την αντλία καυσίμου και τους διάφορους αισθητήρες και μετά όλο το ηλεκτρολογικό.

Μπορεί νάναι από την αντλία καυσίμου μέχρι ένα βουλωμένο απλά φίλτρο αέρα.

Ξεκινάμε από τα απλούστερα και πάμε στα σοβαρότερα.

Ε πρέπει να βρεθεί σοβαρός τεχνίτης που θα το ψάξει το πράγμα κατά τον τρόπο που περιγράφηκε ή οκάτοχος να πάρει το εγχειρίδιο σέρβις ανά χείρας και να αρχίζει να ψάχνει μετρώντας και να κάνει ότι λέει το εγχειρίδιο βήμα προς βήμα.

Και να μην σας στενοχωρήσω αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν βγαίνει τελικά άκρη.

Τώρα να αρχίσουμε όλοι και να λέμε δές την μπουζόπιπα, δές τον τάδε αισθητήρα κ.λ.π. δυστυχώς δεν βγάζει άκρη.

Φίλε μου βρές ένα καλό εξουσιοδοτημένο και πήγαινέ το εκεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον αυτο που θα σου προτεινω τωρα δεν ξερω αν θα γινεται στο δικο σου μηχανακι, μιλαω με γνωμονα το βεστρομ..

Τα συμπτωματα σου 99% λενε βουλωμενο φιλτρο βενζινης οποτε δεν εχεις παρα να βγαλεις το φιλτο βενζινης και να το καθαρισεις η να παρεις αλλο...

Aν το κανεις αυτο ουτε σε μαστορες πας ουτε ρισκαρεις κατι.

Τι χρονολγιας ειναι το GS? Ειναι injection ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα αυτό που λες μου συνέβηκε 2 φορές στο fazer 600. Tη μία έφταιγε το TPS, και την άλλη ο kill switch που είχε χαλάσει και έσβυνε τη μηχανή λόβο συντονισμών σε ψηλές στροφές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα αυτό που λες μου συνέβηκε 2 φορές στο fazer 600. Tη μία έφταιγε το TPS, και την άλλη ο kill switch που είχε χαλάσει και έσβυνε τη μηχανή λόβο συντονισμών σε ψηλές στροφές.

ο kill switch τι σημαίνει αυτό?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.....δέν θα το παρουσίαζε όμως πάντα στίς ψηλές και όχι οποτε , ασε πού τώρα τελευταία μού τό παρουσιάζει καί στίς χαμηλότερες . Μπάς καί νά αλλάξω μπαταρία να βάλω μία καινούργια μήπως έχει πεθάνει καί δέν τό έχω πάρει χαμπάρι ( γιατί παίρνει καί σχετικά ευκολα μπρός ) ???????????????????????????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπως ειναι βουλωμενα τιποτα μπεκ;

Φίλε μου είχες δίκιο.Καί ή λύση δώθηκε μέ αυτό το υγρό ....dscf1548s.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου είχες δίκιο.Καί ή λύση δώθηκε μέ αυτό το υγρό ....dscf1548s.jpg

χαιρομαι που λυθηκε το προβλημα σου :) κλασικη περιπτωση βουλωμενων μπεκ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άν βάζετε κάθε 5.000 χλμ λίγο (κατ' αναλογία στο τεπόζιτο σας) ποτέ ξανά δεν θάχετε τα ίδια ! :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν κύριοι το πρόβλημα βρέθηκε! Για αρχή το μηχανάκι κυκλοφορούσε με πάντα γεμάτο το ρεζερβουάρ ,άν τύχενε να φτάσει στα 3/4 τότε το πρόβλημα επανερχόταν.Ετσι αποφάσισα να το στείλω στον γιατρό για τις απαραίτητες εξετάσεις .Τα αποτελέσματα βγήκαν και έχουμε και λέμε:

1. Ρεύμα - check - όλα ok!
  2. Τρόμπα βενζίνης - check -χάλια δέν ανεβάζει πίεση!!!!

Τώρα περιμένω τα δικά μου αποτελέσματα γιατι η HONDA ζηταει <καθίστε> 800 ευρώ :shock: :shock: :shock::kaaaala: . Δώστε λοιπόν τα φώτα σας να την βρώ απο internet γιατί πάω για τα επείγοντα καρφί !!!!!! :wallbash::scared:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

800? τρόμπα βενζίνης? εδώ η πανάκριβη suzuki ζητάει το 1/3 σχεδόν. Τόσα πολλά? μίλησες και ο ίδιος με την αντιπροσωπεία? Απο κει και πέρα μόνο μεταχειρισμένη από κανα τρακαρισμένο ή έμπορα αλλιώς από εξωτερικό όπου δεν νομίζω να χει πολύ μεγάλες διαφορές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για κοίτα και κατά δώ φίλε μου ανάλογα με το μοντέλο σου κ.λ.π ψάξτο : http://www.ebay.co.uk/itm/2009-Honda-CBF-1000-8-Fuel-Pump-/170973633516?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item27ced29bec

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως η honda δεν καταλαβαινει απο κριση και μ@λ@κιες και για το varadero του πατερα μου που κανει κατι τσαλιμια τοσα ζητανε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα