MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2013 Άντε ρε με τα κάρβουνα σας... πρεπει να κόψω την παρέα με τον μανώλη. πολύ σπαμέρι έχω γίνει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Σήμερα είχαμε δουλίτσα. Είχα παραλάβει το "κάρβουνο" στην αρχή της εβδομάδας και έκανα επιτελους την τοποθέτηση, οπότε: Πρίν: : Μετά: όργανα: Πρίν: Μετά: Για να είμαι ειλικρινής, είμαι σε σκέψη με αυτή την αλλαγή (όργανα), δεν με ενθουσίασε...θα δώ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) βαλε τα πρωτα.Αποψη μου στα καρβουνα βαζεις καπου που εχεις μεγαλυτερη επαφη (ρεζερβουαρ πχ)και οχι σε μεγαλες ποσοτητες. Στο hornet πχ ειχα παρει τα πλαινα καπακια κατω απο το ρεζερβουαρ μιας και εκει μαζι με το ρεζερβουαρ (ηδη ειχε ) ακουμπουσα περισσοτερο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2013 από τον HTA-PI Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 βαλε τα πρωτα.Αποψη μου στα καρβουνα βαζεις καπου που εχεις μεγαλυτερη επαφη Εννοείς να βγάλω το carbon από τα όργανα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 μου τρεχουν τα σαλια!!! Αμα βγαλω φωτο με το κρανος πανω στον Δουκα θα μετρηθει ως ενα κομματι ανθρακονημα? :P περα απο την πλακα σκεφτομαι να βαλω μπρος και πισω φτερα σε ανθρακονημα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Εννοείς να βγάλω το carbon από τα όργανα; Nαι.Στα οργανα πιστευω δενει καλυτερα το κλασσικο .(αποψη μου παντα ε?) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Nαι.Στα οργανα πιστευω δενει καλυτερα το κλασσικο .(αποψη μου παντα ε?) Να σου πω΄την μάυρη αλήθεια, και εμένα μου αρέσει πιο πολύ άσε που ψθλοξενέρωσα γιατί η τοποθέτηση είναι με διπλή όψεως...θα το κρατήσω λίγο έτσι για αλλαγή (+23 άλογα τροχό) και μάλλον θα επιστέψει στο...ράφι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 οχ ρε γμτεν διπλης....Αν εισουν εδω πανω εχω ειδικη σβυστρα που βγαζει την κολλα απο τετοιες ταινιες. Αν πας να την βγαλεις αν μπορεις ζεστανε την πριν νορμαλ ε? οργανα εχει απο κατω για να φυγει και η κολλα μαζι ωστε να μην βαζεις χημικα καθαρισμου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 μου τρεχουν τα σαλια!!! Αμα βγαλω φωτο με το κρανος πανω στον Δουκα θα μετρηθει ως ενα κομματι ανθρακονημα? :P περα απο την πλακα σκεφτομαι να βαλω μπρος και πισω φτερα σε ανθρακονημα. http://hfcarbon.de/index.php?main_page=index&cPath=8_134&sort=20a&language=en 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 http://hfcarbon.de/i...20a&language=en φτηνο σχετικα το συγκεκριμενο σαιτ, ειναι η ποιοτητα καλη? εγω αυτα που ειχα βρει ηταν πανακριβα απο ktmtwins... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 ναι κανουν καλή δουλειά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 στα υπ΄οψιν!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Μπήκαν τα πρώτα 2 κομμάτια… Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 δε φαινονται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) :wallbash: Θα το φτιάξω εντός ολίγων λεπτών. Edit: Τώρα? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 από τον stuntboy 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 βγάζει η akrapovic gloss? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 τί gloss είμαι λίγο νουμπάς δάσκαλε …. εξήγησε το μου λίγο καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) matt -> μετάφραση ματ :P gloss -> γυαλιστερό...! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 από τον Ravendark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 matt -> μετάφραση ματ :P gloss -> γυαλιστερό...! Η Akrapovic για το μηχανάκι μου βγάζει τα συγκεκριμένα μόνο carbon κομμάτια,σε καμία άλλη απόχρωση. Βγάζει και την καρινούλα αλλά δεν μου αρέσει γιατί μπροστά είναι διάφανη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 βασικά τώρα που το λες, το μπροστά το δικό μου που είναι της akrapovic (από το R του 09-10) είναι gloss Όλα τα υπολοιπα τα βγάζει σε ματ δεν είναι καλή η φωτό λόγω φλας αλλά ειναι ματ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Ναι το έχω ξαναδεί το δικό σου , νόμιζα ότι δεν ειναι της Akrapovic όμως για αυτό δεν έκανα ένσταση. Τα μανιτάρια και τα μάτια σου…βγαίνουν μόνο σε σκέτο μαύρο πλέον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 αντέξανε στο crash test! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 αντέξανε στο crash test! και τα δικά μου :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Ποπο ρε Νικο πως θα το πλενεις απο εδω και περα με μωρομάντιλα ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Ποπο ρε Νικο πως θα το πλενεις απο εδω και περα με μωρομάντιλα ? Πάντα προδέρμ, στοργή και φροντίδα.Σίγουρα θα βρεθεί και κάποιος άλλος πάλι που να το θέλει ανταλλαγή για κάποιο HYUSUNG και να δώσω και διαφορά 15.000 ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες