fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 Ενταξει...δικιο εχεις, αλλα ειπαμε να αυτοσαρκαστουμε και λιγο. Και επι της ουσιας τωρα. Η πτωση συνεβη γιατι ο πισω τροχος ηταν 17 ποντους ψηλοτερα απο την ασφαλτο. Και 1.80 να εισαι παλι το χανεις. Για δωσε στιγμα. εβρου και ψαρρων,εισαι κοντα στο παλιο πειραικο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimparac 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 εβρου και ψαρρων,εισαι κοντα στο παλιο πειραικο? Σωστος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 χαχαχαχαχα. Την έχω γλιτώσει πολλές φορές με το Xr πάντως. Αλλα ήθελα να είμαι σε μια γωνιά να σε έβλεπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimparac 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 χαχαχαχαχα. Την έχω γλιτώσει πολλές φορές με το Xr πάντως. Αλλα ήθελα να είμαι σε μια γωνιά να σε έβλεπα Aστα να πανε φιλε. Αυτα τα πραγματα δεν ειναι για γελια. Δυο γιαγιαδες που ηταν πεντε μετρα παραπερα φρικαρανε....παιδακι μου σιγουρα εισαι καλα?.....να φωναξουμε ασθενοφορο....και αλλα τετοια ομορφα! Ενας πακιστανος που περιμενε παραπερα ευτυχως με βοηθησε να σηκωσω τα 180 κιλα παλιοσιδερα του τρανσαλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 περαστικά ναούμε, πως δε σε πλάκωσε η μηχανή.... τσίμπα και άλλον έναν κοντούλη του αθλήματος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εντάξει αυτουνού το εργαλείο είναι χαμηλής ιπποδύναμης. Μόλις 1 hp. Την έχω γλιτὠσει μια φορά στο τσακ να πέσω ἐτσι. Η αλήθεια είναι ότι η χαζοπτώση καραδοκεί πάντα. Και δεν κοιτάει εμπειρία.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2012 από τον Stathispsaltis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavros 1976 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Εντάξει παιδιά,τέτοια πεσίματα να έχουμε,όχι χειρότερα!!Όλα καλά φίλε,εγω έπεσα με 50αράκι σκουτερ πριν καν ξεκινήσω ....πως;;Ανοιξα το γκάζι να ξεκινήσω και έπεσα ,έβλεπα μετά γύρω μήπως με είδε κανείς και έχει πέσει κάτω απο τα γέλια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Κλασική περίπτωση . Οι μισοί εδώ μέσα την έχουμε πατήσει ή την έχουμε γλυτώσει στο τσακ. Αδικίες της ζωής. Σα να στο χρωστάει η μηχανή και να το περίμενε. Και σου λέει τώρα εδώ σε έχω ρε π@@στη. Ισχύει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Κλασική περίπτωση πτώσης εκεί που δεν το περιμένεις. Αφού δεν χτύπησες, όλα καλά. Ποιος δεν την έχει πατήσει (ή το έσωσε στο παρά 5') σε αναστροφή (ή 90° στρίψιμο) όταν τη στιγμή της κλίσης και ανοίγματος στο γκάζι ακούς το....τσαφ και σβήνει το μοτέρ!!! Και παλεύεις να κρατήσεις το μηχανάκι όρθιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
err 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Εντάξει αυτουνού το εργαλείο είναι χαμηλής ιπποδύναμης. Μόλις 1 hp. Την έχω γλιτὠσει μια φορά στο τσακ να πέσω ἐτσι. Η αλήθεια είναι ότι η χαζοπτώση καραδοκεί πάντα. Και δεν κοιτάει εμπειρία.... χαμηλής ιπποδύναμης αλλά αυτόνομης βούλησης :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 μακαρι να ηταν η τελευταια και η χειροτερη πτωση σου!!! ε λιγο πολυ ολοι την εχουμε παθει ετσι, ουτε ο πρωτος εισαι ουτε ο τελευταιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Περαστικά φίλε Τι να πάθει το transalp,δεν μασάει μία Μην το ξαναπείς παλιοσίδερα, παρεξηγηθεί και σε εκδικηθεί με τον τρόπο του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 με το περιφανο ενα εβδομηντα μου στο χωμα εχει πολυ κωμωδια, λιγο λαθος να σταματησω και επεσα :P ευτυχως με το drz, που σηκωνεται για τον ιδιο λογο εδωσα ενα capponord που ειχα γιατι αυτο δε σηκωνοταν ευκολα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Από τις πιο κλασσικές πτώσεις...την έχω γλυτώσει στο τσακ πολλές φορές :) Περαστικά για τον αγκώνα! Καλό σου βράδυ :) καλα μην ορκιζεσαι κιολας :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 χαμηλής ιπποδύναμης αλλά αυτόνομης βούλησης :tooth: IT'S ALIVE...WATCHING...WAITING... :unsure: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Κλασική περίπτωση πτώσης εκεί που δεν το περιμένεις. Αφού δεν χτύπησες, όλα καλά. Ποιος δεν την έχει πατήσει (ή το έσωσε στο παρά 5') σε αναστροφή (ή 90° στρίψιμο) όταν τη στιγμή της κλίσης και ανοίγματος στο γκάζι ακούς το....τσαφ και σβήνει το μοτέρ!!! Και παλεύεις να κρατήσεις το μηχανάκι όρθιο. Eτσι την πατησα εγω! Παω να κανω μια στροφη 90μοιρων και ακουω αυτο το τσαφ που λες.... :shock: Λεω απο μεσα μου , οκ το εχεις! Θα βαλεις ποδι και ολα καλα! Αμ δε...... Η χοντρουλα ειχε αλλη αποψη επι του θεματος! Ξαπλωθηκε φαρδια πλατια και μου εκανε ναζακια Το καλυτερο ολο ηταν, οταν ζητησα βοηθεια απο εναν περαστικο, για να βαλει ενα χερακι! Τον βλεπω τον τυπο, πιανει το αντιβαρο με τα δυο δαχτυλα και σηκωνει Την σηκωνω που λετε λοιπον και του λεω : Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Η συγκεκριμένη σαβούρα όσο αθώα και να φαίνεται μπορεί να είναι πολύ επίπονη. Κολλητός με τίγρη πήγε να ανέβει πεζοδρόμιο, δεν ανέβηκε με τη μία, δεν έφτανε να πατήσει κάτω και το αποτέλεσμα ολική ρήξη χιαστών και ρήξη συνδέσμων αφού ο τίγρης του πλάκωσε το πόδι.... Κι εδώ και 4 χρόνια ακόμη τραβιέται... Κι εγώ τον αύγουστο σχεδόν όπως εσύ την έφαγα, με την διαφορά ότι εγώ δεν έπεσα, μου πλάγιασε πολύ η μηχανή και αντί να την αφήσω προσπάθησα να την κρατήσω... Εννοείτε δεν τα κατάφερα, την άφησα να ακουμπήσει κάτω με αποτέλεσμα να πάρει μέντα ο καρπός και ακόμη να ψάχνω τι ζημιά έχει πάθει (ακτινογραφία δεν δείχνει κάτι αλλά πονάει ενάμιση μήνα τώρα). Γι'αυτό μη μασάς καθόλου, πάθημα που γίνετε μάθημα. Όπως λένε και τα υπόλοιπα παιδιά οι πιο πολλοί ή πάθαμε κάτι παρόμοιο ή το σώσανε στο τσακ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Το καλοκαιρι σε μια παραλια στην κυλληνη ημουν με το αυτοκινητο και βλεπω ενα ζευγαρι με μια μηχανη να πανε να στριψουν πατανε σε αμμο και παρτους κατω τους πλακωσε και τους δυο δεν μπορουσε να την σηκωσει αυτος, πεταγομαι και τους βοηθαω, ευτυχως δεν παθανε τιποτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 περαστικά ναούμε, πως δε σε πλάκωσε η μηχανή.... τσίμπα και άλλον έναν κοντούλη του αθλήματος.... Και άλλον έναν! Ο μεσαίος, πολυνίκης του Ντακάρ πίσω από το μηχανάκι του. Σαν 12χρονο που ΄χει κλέψει το μηχανάκι του μπαμπά του! Κοντοί μην μασάτε, απλώς μην κλέινετε το γκάζι και μην σταματάτε ποτέ. Σαν τον καρχαρία ένα πράμα. Περαστικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες