Jump to content
Sign in to follow this  
barbas

εξάτμιση χωρίς καταλύτη

Recommended Posts

καλησπέρα μάγκες θέλω να σας ρωτήσω τι πεζή με τις εξατμίσεις χωρίς καταλύτη δηλαδή τι θετικά έχουν και τι μείον για παράδειγμα δίνουν τελικές παραπάνω , καίνε περισσότερο?ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δινει λιγο παραπανω δυναμη αν κ μυριζει λιγο..πεταει ακαυστες κ φλογες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και σίγουρα μολύνει και το περιβάλλον απλά επειδή μου το πρότεινε ο μηχανικός που μου έφτιαξε τώρα το μηχανάκι πρόσφατα μου είπε ότι θα πηγαίνει καλύτερα με εξάτμιση χωρίς καταλύτη e και του είπα να μου βάλει χωρίς αλλα δεν γνωρίζω πολλά επί του θέματος "γιαυτο" ρωτάω τι παίζει γενικά με το θέμα αν αξίζει η όχι τελικά χωρίς καταλύτη diladi οικονομικά με το θέμα βενζίνης και επίσης αν γνωρίζει κανεις όλες τις διαφορες με μια εξάτμιση με καταλύτη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ την στιγμή που θα αναπνέει καλύτερα το μηχανάκι και θα αποδίδει κάτι παραπάνω, θα κάψει και παραπάνω αυτό είναι το μόνο σίγουρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να στο κανω πιο συγκεκριμένο.

χωρίς καταλύτη= περισσότερη φασαρία= αν τύχει να περάσεις από τη γειτονιά μου και κάνεις σαν κινούμενη κατσαρόλα μην απορήσεις αν σου ρθει κάνα τούβλο στο κεφάλι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι μια απλή εξάτμιση δηλαδή daytona όχι από αυτές που κάνουν θόρυβο δηλαδή motorsport proteck κτλ και σε διαβεβαιώ ότι δεν κάνει τόσο θόρυβο όσο νομίζεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ok ευχαριστώ αλλα μήπως γνωρίζει και κανεις άμα καίει περισσότερη βενζίνη?

λιγοτερη παντως δεν νομιζω... τωρα αν με καποιον μαγικο τροπο ρυθμιστει το καρμπυρατερ απο μονο του να δινει λιγτερη οταν κουμπωσει η εξατμιση... τι να πω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κι εγω την daytona εχω, αλλα εβαλα σιγαστηρα..καθε τοσο τον βγαζω ομως :mB_kalo_e: να ξανανιωσω λιγο καγκουρας...

Τροποποιήθηκε από τον Chriscrypton

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα