barbas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 καλησπέρα μάγκες θέλω να σας ρωτήσω τι πεζή με τις εξατμίσεις χωρίς καταλύτη δηλαδή τι θετικά έχουν και τι μείον για παράδειγμα δίνουν τελικές παραπάνω , καίνε περισσότερο?ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barbas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 δεν γνωρίζει κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Δινει λιγο παραπανω δυναμη αν κ μυριζει λιγο..πεταει ακαυστες κ φλογες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barbas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 ok ευχαριστώ αλλα μήπως γνωρίζει και κανεις άμα καίει περισσότερη βενζίνη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Προκαλεί καρκίνο κυρίως στον αναβάτη αλλά και στους γύρω του! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barbas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 και σίγουρα μολύνει και το περιβάλλον απλά επειδή μου το πρότεινε ο μηχανικός που μου έφτιαξε τώρα το μηχανάκι πρόσφατα μου είπε ότι θα πηγαίνει καλύτερα με εξάτμιση χωρίς καταλύτη e και του είπα να μου βάλει χωρίς αλλα δεν γνωρίζω πολλά επί του θέματος "γιαυτο" ρωτάω τι παίζει γενικά με το θέμα αν αξίζει η όχι τελικά χωρίς καταλύτη diladi οικονομικά με το θέμα βενζίνης και επίσης αν γνωρίζει κανεις όλες τις διαφορες με μια εξάτμιση με καταλύτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Απ την στιγμή που θα αναπνέει καλύτερα το μηχανάκι και θα αποδίδει κάτι παραπάνω, θα κάψει και παραπάνω αυτό είναι το μόνο σίγουρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barbas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 ok ευχαριστώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι πιο "σιγkεkριμενο" περιμένω να πει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 να στο κανω πιο συγκεκριμένο. χωρίς καταλύτη= περισσότερη φασαρία= αν τύχει να περάσεις από τη γειτονιά μου και κάνεις σαν κινούμενη κατσαρόλα μην απορήσεις αν σου ρθει κάνα τούβλο στο κεφάλι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 ρε παιδι μου κατι μοβωροι εδω μεσα... α παπα πα πα.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barbas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 είναι μια απλή εξάτμιση δηλαδή daytona όχι από αυτές που κάνουν θόρυβο δηλαδή motorsport proteck κτλ και σε διαβεβαιώ ότι δεν κάνει τόσο θόρυβο όσο νομίζεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaas13 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 ok ευχαριστώ αλλα μήπως γνωρίζει και κανεις άμα καίει περισσότερη βενζίνη? λιγοτερη παντως δεν νομιζω... τωρα αν με καποιον μαγικο τροπο ρυθμιστει το καρμπυρατερ απο μονο του να δινει λιγτερη οταν κουμπωσει η εξατμιση... τι να πω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chriscrypton 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) κι εγω την daytona εχω, αλλα εβαλα σιγαστηρα..καθε τοσο τον βγαζω ομως να ξανανιωσω λιγο καγκουρας... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2012 από τον Chriscrypton Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες