Jump to content
nuntius

Αποκλεισμός στο θέατρο Χυτήριο

Recommended Posts

Πηγή: http://www.left.gr/article.php?id=9064

Συζητάγαμε και κοροϊδεύαμε τους μουσουλμάνους προημερών. Το ίδιο κάναμε και πιο παλιά που υπήρχαν μέχρι και νέκροι για το θέμα με τα σκίτσα του Μωάμεθ.

Ο θεός δεν είναι δικός σας κύριοι. Και δεν μπορείτε να πείτε εσείς τι είναι αυτό που τον προσβάλει ή τον γελοιοποιεί. Ειδικά όταν το κάνετε εσείς κάθε μέρα.

Δεν προσβάλουμε τον θεό σας, δεν θα μπορούσαμε εφόσον δεν πιστεύουμε οτι υπάρχει. Και δεν είναι λόγος αυτός να μας στερείτε τις ελευθερίες μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση..

ΥΓ. έχω δεί παράσταση στο εν λόγω θέατρο, πολύ καλή προσπάθεια και με ανεβασμένο επίπεδο. Κρίμας..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παραμένουν έξω από το Χυτήριο μερικές δεκάδες συγκεντρωμένοι, κυρίως μεγάλης ηλικίας, προφανώς από παραθρησκευτικές οργανώσεις, που δήλωσαν κιόλας πως θα μείνουν ως τις 3 το πρωί...

καλά έγινε θέμα για 10-20 παππούδες που δεν έχουν τι να κάνουν ,,,, ελεος σιγα μωρέ τα 20-30 παππουδάκια απο παραθρησκευτικές οργανώσεις..... που τους ρουφάνε τις συντάξεις θυματα απάτης και άνοιας

να μαζευτούν καμια 10,00-400.000 με χατζάρες να αποκεφαλίζουν ανθρώπους να τους πω χριστιανοταλιμπάν!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παραμένουν έξω από το Χυτήριο μερικές δεκάδες συγκεντρωμένοι, κυρίως μεγάλης ηλικίας, προφανώς από παραθρησκευτικές οργανώσεις, που δήλωσαν κιόλας πως θα μείνουν ως τις 3 το πρωί...

καλά έγινε θέμα για 10-20 παππούδες που δεν έχουν τι να κάνουν ,,,, ελεος σιγα μωρέ τα 20-30 παππουδάκια απο παραθρησκευτικές οργανώσεις..... που τους ρουφάνε τις συντάξεις θυματα απάτης και άνοιας

να μαζευτούν καμια 10,00-400.000 με χατζάρες να αποκεφαλίζουν ανθρώπους να τους πω χριστιανοταλιμπάν!!!

Λογικό αλλά δεν κουράζεις τα ΜΑΤ για 10-20 παππούδες.. Τεσπά, η πληροφόρησή μου ήταν μόνο απο το νέτ, μόλις μάθω πιο σωστές λεπτομέρειες θα πώ και πόσοι ήταν πραγματικά..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίρνω το μέρος των χριστιανών, αστυνομικών , στρατιωτικών και έχω πάντα να πω κάτι κακό για εργαζόμενους, μετανάστες, απεργούς (ακόμα και ΑΜΕΑ)

αλλά δεν ανήκω πουθενά.

- Σήμερα φόρεσα και σουτιέν αλλά δεν είμαι gay

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικό αλλά δεν κουράζεις τα ΜΑΤ για 10-20 παππούδες.. Τεσπά, η πληροφόρησή μου ήταν μόνο απο το νέτ, μόλις μάθω πιο σωστές λεπτομέρειες θα πώ και πόσοι ήταν πραγματικά..

ναι αυτο με τα ματ κατι μου κάνει... μπορει και να φοβήθηκαν μην πάει η ΧΑ για υποστήριξή κάτι τέτοιες μαλακίες τις κάνει...

Παίρνω το μέρος των χριστιανών, αστυνομικών , στρατιωτικών και έχω πάντα να πω κάτι κακό για εργαζόμενους, μετανάστες, απεργούς (ακόμα και ΑΜΕΑ)

αλλά δεν ανήκω πουθενά.

εγώ παίρνω το μέρος τις παράστασής... σευ προσπαθείς να μεγαλοποιήσεις τα 10 παππούδια σε τρομοκρατική οργάνωση .. αραξε μαν προπαγάνδα τρωμε συνέχεια δεν ψαρώνουμε

και σου ξαναλέω .. μαλλον είσαι αν θες σου κάνω κονε με τον πρωην συγκάτοικο μου γαμώ τα παιδιά είναι !!

αλλά δεν ανήκω πουθενά.

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΡΕ μην πω τιποτα είπα κάτι για τα ΑΜΕΑ ασχετε τραγικέ τύπε ο πατερας μου ειναι με 90% αναπηρία ρε τραγικότατε που το πας λαου λαου με κλαες λεξούλες να ρίξεις την προπαγάνδα σου ........ α ρε αυτο το ιντερνετ κάθε φίδι κυκλοφορεί ελέυθερο που θα μου πεις για τα ΑΜΕΑ εμενα με 20 χρόνια στα νοσοκόμεια να τρέχω και παλέυω με το τέρας της γραφειοκρατίας με πατέρα ανάπηρο !! ....................................EDIT.......................................... το τι ζόρια τράβηξα και τραβάω δεν τα ξέρεις μαν ούτε πολιτεία μένω ούτε ψυχικό και το παίζω όλα καλά!!

Τροποποιήθηκε από τον A.K.A. SonIC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έεεεετσι, φωτιά και τσεκούρι όπως και τότε με τον βλάσφημο τον Σκορτσέζε που τόλμησε να ανασύρει από την κόλαση αυτό τον άλλο τον βλάσφημο τον Καζαντζάκη.

lt_embassy.jpg

Τροποποιήθηκε από τον tzoutz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αυτο με τα ματ κατι μου κάνει... μπορει και να φοβήθηκαν μην πάει η ΧΑ για υποστήριξή κάτι τέτοιες μαλακίες τις κάνει...

Νομίζω ήταν εκεί και κάπου διάβασα οτι θα επανέλθουν με τάγματα εφόδου.. Ίσως δεν είναι λοιπόν μόνο 10-20 παππούδες, αν σκεφτούμε και τις δηλώσεις περί στοματικού σέξ του Πειραιώς προ ημερών, τη σύλληψη Παστίτσιου (πάλι Χ.Α. στη μέση), τις δηλώσεις Πολύδωρα κλπ καταλήγομε σε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα που πολύ με ανησυχεί..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω ήταν εκεί και κάπου διάβασα οτι θα επανέλθουν με τάγματα εφόδου.. Ίσως δεν είναι λοιπόν μόνο 10-20 παππούδες, αν σκεφτούμε και τις δηλώσεις περί στοματικού σέξ του Πειραιώς προ ημερών, τη σύλληψη Παστίτσιου (πάλι Χ.Α. στη μέση), τις δηλώσεις Πολύδωρα κλπ καταλήγομε σε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα που πολύ με ανησυχεί..

δεν ξέρω ρε φίλε την ΧΑ την θεωρώ απλα μια φούσκα .. δηλ έχει τόση δύναμη όσο προσπαθούν κάποιοι να τις δώσουν...?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμβαίνει τώρα..

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231217316

Ένταση επικρατεί έξω από το θέατρο «Χυτήριο», στην Ιερά Οδό, όπου περίπου 300 μέλη θρησκευτικών οργανώσεων διαμαρτύρονται το απόγευμα για την παράσταση «Corpus Christi».

Στη συγκέντρωση λαμβάνουν μέρος και μέλη της Χρυσής Αυγής καθώς και οι βουλευτές του κόμματος, Ηλίας Παναγιώταρος και Γιώργος Γερμενής.

Η Ιερά Οδός είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα, όπως και κάθετοι δρόμοι που οδηγούν σε αυτήν.

Στο σημείο επενέβησαν δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες ώθησαν το πλήθος προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως κάνοντας ρήψη χημικών.

Η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές.

Την περασμένη Πέμπτη 4 Οκτωβρίου σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το θέατρο και οι συντελεστές της απράστασης αποκλείστηκαν από μέλη θρησκευτικών και ακροδεξιών οργανώσεων.

Μετά τα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας, η έναρξη των παραστάσεων μεταφέρθηκε για σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα επανέλθουν με τάγματα εφόδου..

Δεν περιγραφω αλλο..... ( που λεει και η γνωστη ατακα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ παίρνω το μέρος τις παράστασής... σευ προσπαθείς να μεγαλοποιήσεις τα 10 παππούδια σε τρομοκρατική οργάνωση .. αραξε μαν προπαγάνδα τρωμε συνέχεια δεν ψαρώνουμε

και σου ξαναλέω .. μαλλον είσαι αν θες σου κάνω κονε με τον πρωην συγκάτοικο μου γαμώ τα παιδιά είναι !!

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΡΕ μην πω τιποτα είπα κάτι για τα ΑΜΕΑ ασχετε τραγικέ τύπε ο πατερας μου ειναι με 90% αναπηρία ρε τραγικότατε που το πας λαου λαου με κλαες λεξούλες να ρίξεις την προπαγάνδα σου ........ α ρε αυτο το ιντερνετ κάθε φίδι κυκλοφορεί ελέυθερο που θα μου πεις για τα ΑΜΕΑ εμενα με 20 χρόνια στα νοσοκόμεια να τρέχω και παλέυω με το τέρας της γραφειοκρατίας με πατέρα ανάπηρο !! ....................................EDIT.......................................... το τι ζόρια τράβηξα και τραβάω δεν τα ξέρεις μαν ούτε πολιτεία μένω ούτε ψυχικό και το παίζω όλα καλά!!

Μην ασχολείσαι με τρολ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανένας χριστιανός να μου εξηγήσει γιατί διαμαρτύρονται? Εκτός φυσικά απο τον προφανή λόγο υπάρξης αρνητικού IQ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας υποθέσουμε ότι αυτοί είναι χαμηλού IQ. Αυτοί που ασχολούνται τόσο με κάτι που θεωρούν ανύπαρκτο είναι σίγουρα πανηλίθιοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας υποθέσουμε ότι αυτοί είναι χαμηλού IQ. Αυτοί που ασχολούνται τόσο με κάτι που θεωρούν ανύπαρκτο είναι σίγουρα πανηλίθιοι.

Η τέχνη πανηλίθια?

Τροποποιήθηκε από τον nuntius

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες μεταναστης, σημερα ομοφυλοφιλος, αυριο αθεος, μεθαυριο αναπηρος, αντιμεθαυριο ειρηνικος ανθρωπος. Δε μπορει θα ερθει κάποια στιγμή και η σειρα σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσαι ρομαντικό αγόρι τελικά :tooth:

Σαφώς, ίδιος ο Γαρδέλης..

Ευτυχώς οι αριστεροί έχουν χιούμορ, δεν θα άντεχα μήνυση απο τον Τσίπρα για τη χρήση του ονόματος του και βλασφημία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτείνω στου διαδηλωτές να πάρουν ένα αεροπλάνο για Texas

Έχω ακούσει πως αυτί το έχουν πάει παρακάτω το θέμα με το "σώμα του Χριστού"

http://www.portofcorpuschristi.com/

Οι αλήτες διακινούν πετρέλαιο.

Τροποποιήθηκε από τον dimitrishndsm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα