bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 ρε παιδια εχω αρρωστησει θελω να παρω μηχανη.εχω απεριοριστο διπλωμα.ειμαι 22.αλλα βγαζω το μηνα ενα 500αρικο.ντελιβερυ δουλευω.θα μπορεσω να συντηρησω ενα νιντζακι 250 εστω με τα λεφτα αυτα αν το παρω?,δν τη παλευω αλλο χωρις μηχανη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Geopatras 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 αν εχεις κεφαλαιο να την αγορασεις , αν δεν εχεις αρχισε να μαζευεις! μην βαλεις δοσεις . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Αν δε μπορούσες με 500 το μήνα να συντηρείς 250άρι, δε θα υπήρχαν μηχανές. Πιστεύω 50€ θα είναι για βενζίνες περίπου και άλλα τόσα για διάφορα άλλα όπως σέρβις. Εκτός απο τα αρχικά έξοδα (αγορά, εξοπλισμός) δε νομίζω να χρειαστεί ποτέ να δώσεις περισσότερα απο 150€ μέσα σε ένα μήνα. Μη τσιγκουνευτείς στον εξοπλισμό όμως, ειδικά με τη ξεμυαλίστρα αυτή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τα service και τα λάστιχα δεν είναι ούτε τρομερά ακριβά ούτε τρομερά συχνά,αλλα με 500 ευρώ το μήνα θα πρέπει να μαζεύεις λεφτά για λάστιχα καναν χρόνο και βάλε και τον υπόλοιπο καιρό θα μαζεύεις λεφτα για λάδια και μπουζί. Οτι μπορείς,μπορείς,αλλα νομίζω οτι με 500 ευρώ είναι ήδη δύσκολο το προς το ζήν αν ζείς μόνος και πληρώνεις λογαριασμούς ή/και νοίκι. Αν τα προς το ζην είναι καλυμμένα είσαι μια χαρά...υπολόγισε και τα "κρυμμένα" έξοδα του εξοπλισμού εκτός απο το κεφάλαιο αγοράς της ίδιας της μοτοσυκλέτας...και ναι σε καμία περίπτωση μην βάλεις δόσεις. Θα το μετανιώσεις σίγουρα τέτοια εποχή. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2012 από τον Avatar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Αυτό το ξέρεις εσύ ανάλογα τις υποχρεώσεις σου...Όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 αν εχεις κεφαλαιο να την αγορασεις , αν δεν εχεις αρχισε να μαζευεις! μην βαλεις δοσεις . τα λεφτα μπορει να τα μαζεψω,το θεμα ειναι θα τη παλεψω μετα,η θα τη κρατησω ενα μηνα κ μετα θα τη πουλησω λογω εξοδων.γιατι θα χω δυο ασφαλειες μαζι με το παπι που δε μπορω να το δωσω λογω ντελιβερυ,κτεο μηχανης κτλ Τα service και τα λάστιχα δεν είναι ούτε τρομερά ακριβά ούτε τρομερά συχνά,αλλα με 500 ευρώ το μήνα θα πρέπει να μαζεύεις λεφτά για λάστιχα καναν χρόνο και βάλε και τον υπόλοιπο καιρό θα μαζεύεις λεφτα για λάδια και μπουζί. Οτι μπορείς,μπορείς,αλλα νομίζω οτι με 500 ευρώ είναι ήδη δύσκολο το προς το ζήν αν ζείς μόνος και πληρώνεις λογαριασμούς ή/και νοίκι. Αν τα προς το ζην είναι καλυμμένα είσαι μια χαρά...υπολόγισε και τα "κρυμμένα" έξοδα του εξοπλισμού εκτός απο το κεφάλαιο αγοράς της ίδιας της μοτοσυκλέτας...και ναι σε καμία περίπτωση μην βάλεις δόσεις. Θα το μετανιώσεις σίγουρα τέτοια εποχή. οχι δε μενω μονος,δε πληρωνω λογαριασμους κτλ.μου μενουν τα λεφτα για μενα.αλλιώς δε θα το σκεφτομουν καν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Αν δε μπορούσες με 500 το μήνα να συντηρείς 250άρι, δε θα υπήρχαν μηχανές. Πιστεύω 50€ θα είναι για βενζίνες περίπου και άλλα τόσα για διάφορα άλλα όπως σέρβις. Εκτός απο τα αρχικά έξοδα (αγορά, εξοπλισμός) δε νομίζω να χρειαστεί ποτέ να δώσεις περισσότερα απο 150€ μέσα σε ένα μήνα. Μη τσιγκουνευτείς στον εξοπλισμό όμως, ειδικά με τη ξεμυαλίστρα αυτή. θα προσπαθησω να μαζεψω τα λεφτα γιατι καλο κ το παπι αλλα αλλη φαση η μηχανη.εστω κ το 250παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.η ασφαλεια του νιντζα το χρονο ποσα ειναι?απο τιμη ποσο περιπου ενα μεταχερισμενο?και ποσο καιει με νορμαλ οδηγηση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Με 500 το μήνα συντηρείς τα πάντα κυριολεκτικά. Όλα τα της συντήρησης και ασφάλειες να σου βγαίνουν 300 το χρόνο? 400 βαριά βαριά. Ίσως λέω και πολλά...Μετά είναι μόνο οι βενζίνες. Τώρα για κατανάλωση,ας πούν οι κατέχοντες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 αν εχεις κεφαλαιο να την αγορασεις , αν δεν εχεις αρχισε να μαζευεις! μην βαλεις δοσεις . θα συμφωνησω απολυτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Άπλας είσαι! go for it! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.η ασφαλεια του νιντζα το χρονο ποσα ειναι?απο τιμη ποσο περιπου ενα μεταχερισμενο?και ποσο καιει με νορμαλ οδηγηση? Ασφάλεια έχω πληρώσει το 6μηνο 40Ε intersalonika απλή, έχω πληρώσει και 120 με οδική και νομική κάλυψη. Ο ασφαλιστής μου πρόσφατα που τον ρώτησα μου είπε οτι δεν έχει τρελές διαφορές με την ασφάλεια ενός χρόνου. Με νορμάλ οδήγηση δεν πάει πάνω από 4,5lt/100km μέσα στην πόλη, μπορεί όμως να δεις και κάτω από 4 αν προσέξεις. Τιμές μεταχειρισμένων μπορείς να δεις με μια γρήγορη αναζήτηση στο car.gr. Άντε με το καλό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Ασφάλεια έχω πληρώσει το 6μηνο 40Ε intersalonika απλή, έχω πληρώσει και 120 με οδική και νομική κάλυψη. Ο ασφαλιστής μου πρόσφατα που τον ρώτησα μου είπε οτι δεν έχει τρελές διαφορές με την ασφάλεια ενός χρόνου. Με νορμάλ οδήγηση δεν πάει πάνω από 4,5lt/100km μέσα στην πόλη, μπορεί όμως να δεις και κάτω από 4 αν προσέξεις. Τιμές μεταχειρισμένων μπορείς να δεις με μια γρήγορη αναζήτηση στο car.gr. Άντε με το καλό! 4.5lt σε 250άρι ψεκαστό; Μάλλον οι δύο κύλινδροι είναι ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Με 500 ευρώ μισθό κάτσε στα αυγά σου... Λεωφορείο και πολύ είναι! Δυστυχώς... Εκτός και αν τα 500 αυτά ευρώ τα έχεις καθαρά για χαρτζιλίκι σου και δεν σου χρειάζονται για προσωπικά σου έξοδα, οπότε θα μπορούσες να συντηρήσεις μια μηχανή με αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Με 500 ευρώ μισθό κάτσε στα αυγά σου... Λεωφορείο και πολύ είναι! Δυστυχώς... Εκτός και αν τα 500 αυτά ευρώ τα έχεις καθαρά για χαρτζιλίκι σου και δεν σου χρειάζονται για προσωπικά σου έξοδα, οπότε θα μπορούσες να συντηρήσεις μια μηχανή με αυτά. Ναί, 22 χρόνων πλήρώνει δύο δάνεια για σπίτι,αμάξι, τρία νοίκια και 8 πιστωτικές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Ναί, 22 χρόνων πλήρώνει δύο δάνεια για σπίτι,αμάξι, τρία νοίκια και 8 πιστωτικές. Μπορεί να πληρώνει τα ρούχα του, τις εξόδους του, τις μετακινήσεις του, να βοηθά ίσως και στο σπίτι... Ή να είναι φοιτητής και να ζει από αυτά γενικότερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Ωραίο τίτλο έβαλες. Κατατοπιστικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Εύκολο αν δεν έχεις έξοδα διαμονής και διατροφής,αφού μένεις με τους γονείς σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Εγω θα ελεγα να μαζεψεις για αρχη ενα κεγαλαιο 2500 και μετα βλεπεις τι κανεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Μπορεί να πληρώνει τα ρούχα του, τις εξόδους του, τις μετακινήσεις του, να βοηθά ίσως και στο σπίτι... Ή να είναι φοιτητής και να ζει από αυτά γενικότερα! ε αν ειχα να πληρωνω νοικι σουπερ μαρκετ δανεια κτλ δε θα το σκεφτομουν καν για μηχαχη.οχι οντως πληρωνω τα ρουχα μου εξοδους κ τετοια.δεν δινω στο σπιτι λεφτα (οχι οτι ειμαι περηφανος για αυτο) αλλα ετσι ειναι. . . . Εγω θα ελεγα να μαζεψεις για αρχη ενα κεγαλαιο 2500 και μετα βλεπεις τι κανεις... ε ναι μαλλον αυτο ειναι το πιο λογικο.εχεις δικιο Ωραίο τίτλο έβαλες. Κατατοπιστικό ε νταξι σκεφτηκα να μη βαλω τιτλο του τυπου:αγορα μηχανης,πρωτη μηχανη κτλ.γιατι υπαρχουν απειρα θεματα με τετοιο τιτλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Και γω ακομα μενω με τους γονεις μου, και με λιγα παραπανω χρηματα απο σενα συντηρω ενα αμαξι 1400cc και το XR400R, παρε ενα σε καλη κατασταση ωστε να μη χρειαστει να ριξεις ενα σκασμο χρηματα για να το στρωσεις, εγω και τα 2 τα πηρα χρεπια και εριξα αρκετα ευρωπουλα για να τα μαζεψω, τωρα που τα συμμαζεψα και δεν εχω προβληματα ειμαι ετοιμος για γαμο!!!χαχαχα... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2012 από τον Ninjatasos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Ασφάλεια έχω πληρώσει το 6μηνο 40Ε intersalonika απλή, έχω πληρώσει και 120 με οδική και νομική κάλυψη. Ο ασφαλιστής μου πρόσφατα που τον ρώτησα μου είπε οτι δεν έχει τρελές διαφορές με την ασφάλεια ενός χρόνου. Με νορμάλ οδήγηση δεν πάει πάνω από 4,5lt/100km μέσα στην πόλη, μπορεί όμως να δεις και κάτω από 4 αν προσέξεις. Τιμές μεταχειρισμένων μπορείς να δεις με μια γρήγορη αναζήτηση στο car.gr. Άντε με το καλό! καλα η τιμη για να το αγορασω δε με κολωνει,τα μαζευω σιγα σιγα,συντηρηση βενζινες ασφαλειες.αμα ειναι κ βρισκω με 40 ευρω το εξαμηνο κ και καιει 4 με 5 στα 100 ειναι μια χαρα.αρχιζω κ πιστευω οτι θα το παρω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Εγω θα ελεγα να μαζεψεις για αρχη ενα κεγαλαιο 2500 και μετα βλεπεις τι κανεις... εσυ παρε πρωτα μηχανη και μετα δινε συμβουλες!!!!! μας εχεις τρελανει τοσο καιρο!!!! :tooth: :tooth: :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 εσυ παρε πρωτα μηχανη και μετα δινε συμβουλες!!!!! μας εχεις τρελανει τοσο καιρο!!!! :tooth: :tooth: :tooth: και εγω το κεφαλαιο μαζευω,μη μιλας! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) και εγω το κεφαλαιο μαζευω,μη μιλας! ανθρακας ο θησαυρος!!!! off τωρα στο θεμα του φιλου αν με αυτα τα 500 το μηνα δινεις 100 για καφεδες και μικροεξοδα τοτε ναι κανε το ντου γτ σε λιγα χρονια δε θα μπορουμε να παρουμε τπτ!!! τουλαχιστον προλαβαινεις να κανεις ενα ονειρο πραγματικοτητα γτ αλλο δεν νομιζω να καταφερουμε!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2012 από τον alexwho Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 ανθρακας ο θησαυρος!!!! off τωρα στο θεμα του φιλου αν με αυτα τα 500 το μηνα δινεις 100 για καφεδες και μικροεξοδα τοτε ναι κανε το ντου γτ σε λιγα χρονια δε θα μπορουμε να παρουμε τπτ!!! τουλαχιστον προλαβαινεις να κανεις ενα ονειρο πραγματικοτητα γτ αλλο δεν νομιζω να καταφερουμε!! κ γω αυτο ακριβως σκεφτομαι.οποτε απ τις απαντησεις ολων μαλλον αρχιζω να μαζευω.αν κ θελω καποιους μηνες για να τα μαζεψω αλλα οπως λενε ολοι καλυτερα να περιμενω λιγο παρα να βαλω δοσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες