Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) Οχι δεν θα το αγοραζαν γιατι δεν θα μπορουσαν να σκασουν μυτη στα φλωρομαγαζα του κολωνακιου και γλυφαδας.Εκει θελεις προπελα για να γινεις αρεστος! :P Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2012 από τον Peiraiwths 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Προσωπικη αποψη πως ειναι ολα σχετικα... Τι εννοω... Περι ομορφιας, υφους, στυλ μπλα μπλα μπλα ειναι ολα υποκειμενικα. Εμενα μ' αρεσει και χ3στηκ@ αν μοιαζει με Buell, MotoMorini ή ότι άλλο... Δηλαδη σε εσας που δεν αρεσει και εμετιζετε, αν ψαχνατε για mega on-off και σας το εφερνε ο αντιπροσωπος στα 8000 κούτα δε θα το σκεφτοσασταν??? Ολα σχετικα λοιπον... Με γεια το κουρεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 ....αν ψάχνατε για mega on-off και σας το έφερνε ο αντιπρόσωπος στα 8000 κούτα δε θα το σκεφτόσασταν??? Όλα σχετικά λοιπόν... ΠΟΣΟ? Μην φας, θα σφάξουμε γλάρο! Και ναι είναι όλα σχετικά. Όταν όλες οι εταιρίες έχουν πέσει με τα μούτρα να αντιγράψουν το GS και να το περάσουν σε πωλήσεις, πράγμα αδύνατον (σε αυτή την συγκυρία) ή λουφάζεις και δεν βγάζεις τίποτα ή σχεδιάζεις κάτι που να κουφάνεις κόσμο! Όχι πας να πάρεις 10 πωλήσεις από κάτι που πουλάει χιλιάδες! Άπατο! Τουλάχιστον.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sgianno 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 με πια λογική το πατε άπατο απο την στιγμή που το προηγούμενο πούλησες χιλιάδες... μονο αυτη που εχουν το 650 αν θελήσουν να αναβαθμιστούν δεν θες κάτι άλλο... γατονια οι ασιατες , εμάς περιμένουν να το κρίνουμε νομίζετε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Με γεια το κουρεμα Επιβεβαιωνεις το "Spammer μαυρη ζωνη" Τζώρτζη???? Υ.Γ. Μερααααααα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Επιβεβαιωνεις το "Spammer μαυρη ζωνη" Τζώρτζη???? Υ.Γ. Μερααααααα Παλιά μου τέχνη..... Υ.Γ. Γκουντ μορνινγκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 με αυτά που βλέπω λέω το εξής... κρατήστε την μηχανή που καβαλάτε για να ξεχωρίζουμε γιατί σε λίγο όλες θα είναι αντίγραφα(έλειψη χρημάτων για σχεδίαση και εξέλιξη άρα φασόν σχέδιο με μικρές αλλαγές) μόνο το σήμα θα αλλάζει,μέχρι να αντιγράψουν και αυτό........... :pray: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 πιο χαλια μουτσουνα δεν εχω ξαναδει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....που τους βρισκουν τους σχεδιαστες ρε φουστη μου :wallbash: ρε μπας και το σχεδιασε αυτος???... ...τους ειπε οτι θα παντρεψει το δικο του ραμφος παπιας με τη μυτη του πινοκιο και θα μαμησει τη bmw μια και καλη σε οτι αφορα την καινοτομια του ραμφους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Ρε παιδιά δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την ηλικία την έλλειψη εμπειρίας με τις μηχανές η οτιδήποτε άλλο αλλά πραγματικά το μόνο ΜΕΤΡΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΚΟ πράγμα που βλέπω πάνω στην μηχανή είναι το φανάρι θα θέλα προσωπικά κάτι όχι τοσο χοντροκομένο. Κατα τα άλλα κατα τη γνώμη μου το design αυτής της μηχανής ΣΠΕΡΝΕΙ και προσωπικά (που με τις λίγες όπως είπα εμπειρίες μου πάνω σε μηχανές) μία αγορά με μηχανή ιάπωνα και design ευρώπης μου φαίνετε η χρυσή τομή σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες μηχανής. Όντως μοίαζει και με Bmw και με triumph αλλά στην κατηγορία που παίζει ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Εμετίζει............ :puke: διάβασα γρήγορα όλα τα σχόλια εστιάζω στο δικό σου ως πολυέμπειρος δικυκλιστής και συντονιστής του παρών φορουμ... εγώ λοιπόν βρίσκω στο ποστ σου μια τραγική συμπεριφορα όμοια διαβάζω από "αιτιολογημένους" 18χρονους TRAGIC κατα τα άλλα μόλις είδα τις φωτογραφίες, το πρώτο πράμα που μου έρχεται είναι η εταιρία χωρίς pozerαδικες τυμπανοκρουσίες έβγαλε μια μοτοσυκλέτα στην κατηγορία μαστοδοντων η οποία (έτσι απλά) εάν κρατήσει την εκπληκτική τιμολογιακή συμπεριφορά 1.θα πουλήσει πολύ καλά και 2. όλοι εσείς που είστε και καλά υπερασπιστές της "καλαισθησίας" βλέπω να κάνετε μια κολοτούμπα ΝΑΑΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bill_DR_125 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) πιο χαλια μουτσουνα δεν εχω ξαναδει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δυστυχώς παρόμοιο έχει η δική μου.... Ταραταταν ..... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2012 από τον Bill_DR_125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 διάβασα γρήγορα όλα τα σχόλια εστιάζω στο δικό σου ως πολυέμπειρος δικυκλιστής και συντονιστής του παρών φορουμ... εγώ λοιπόν βρίσκω στο ποστ σου μια τραγική συμπεριφορα όμοια διαβάζω από "αιτιολογημένους" 18χρονους TRAGIC κατα τα άλλα μόλις είδα τις φωτογραφίες, το πρώτο πράμα που μου έρχεται είναι η εταιρία χωρίς pozerαδικες τυμπανοκρουσίες έβγαλε μια μοτοσυκλέτα στην κατηγορία μαστοδοντων η οποία (έτσι απλά) εάν κρατήσει την εκπληκτική τιμολογιακή συμπεριφορά 1.θα πουλήσει πολύ καλά και 2. όλοι εσείς που είστε και καλά υπερασπιστές της "καλαισθησίας" βλέπω να κάνετε μια κολοτούμπα ΝΑΑΑ Εκτός από παντελή έλλειψη χιούμορ, διαθέτεις βλέπω και μαντικές ικανότητες........ Κάνα νουμεράκι στο λόττο θα μας πείς μπας και σωθούμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Ο σχεδιασμός είναι τουλάχιστον τραγικός, αυτήν την φορά τουλάχιστον, έχει φρένα και αναρτήσεις! Κρίμα... Τί? Φτιάξανε τα φρένα και το μπροστινό? Οχι δεν θα το αγοραζαν γιατι δεν θα μπορουσαν να σκασουν μυτη στα φλωρομαγαζα του κολωνακιου και γλυφαδας.Εκει θελεις προπελα για να γινεις αρεστος! :P Αααααααα, ώστε δεν τα λέω μόνο εγώ? B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Ο ορισμος του duckface το μηχανακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Aν η τιμη του ειναι πιο κατω απο τα αλλα τανκερ της κατηγοριας του θα λεει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 ρε μπας και το σχεδιασε αυτος???... ...τους ειπε οτι θα παντρεψει το δικο του ραμφος παπιας με τη μυτη του πινοκιο και θα μαμησει τη bmw μια και καλη σε οτι αφορα την καινοτομια του ραμφους? Κάτι τέτοια βλέπουνε οι Μπεμβεδάκηδες και σωστά μετά κατηγορούνε τους Βεστρωμάδες ότι το όνειρό τους είναι μια GS. Για έναν μλκ τρώνε όλοι τη ρετσινιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 όλα αλλάζουν και αφού τα bmw είναι το trend της εποχής όλα θα πάνε προς τα εκεί Πάρτε και κάτι καινούργιο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Κάτι τέτοια βλέπουνε οι Μπεμβεδάκηδες και σωστά μετά κατηγορούνε τους Βεστρωμάδες ότι το όνειρό τους είναι μια GS. Για έναν μλκ τρώνε όλοι τη ρετσινιά. Κοιτα να δεις δεν παιζει ρολο η μαρκα ....μλκες υπαρχουν παντου και ειναι ικανοι για ολα ...... .......αν και τωρα που το λεμε η χειροτερη μεταλλαξη που εχω δει ειναι δυστυχως σε v-strom Προσοχη οσοι ειναι κατοχοι vstrom να σκρολαρουν ηπια προς τα κατω!!! ...ηπια ειπαμε .......................................NO COMMENTS!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Τι ειναι αυτα ρε καραμητροοοο,τι τρικολορα ειναι αυτα;Αλλα θα μου πεις αφεντικο παλι,"γουστα ειναι αυτα ρε μαστορα" και θα το Παντως εγω θα ντρεπομουν να εβγαινα στο δρομο μ'αυτο.Το δε μοντ '14 ουτε με σφαιρες.Πανε να κανουν μια καινοτομια ορισμενοι και κανουν μακακια.Καποια πραγματα ειναι μυθος και δεν το αλλαζεις τοσο που να μπερδευει ο αλλος τι μαρκα ειναι το μοτορι μεχρι να δει σημα της εταιρειας.ΕΛΕΟΣ! :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) .......................................NO COMMENTS!! Mε διαφορά ότι πιο γελοίο έχω δει το είδα κι γελούσα δυνατά χαχα Συγκαταλέγετε στην κατηγορία bmx με νέον και ηχεία :rotfl: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2012 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 όλα αλλάζουν και αφού τα bmw είναι το trend της εποχής όλα θα πάνε προς τα εκεί Πάρτε και κάτι καινούργιο βαλαν abs στο busa? και ακτινικες brembo? να αλλαξω dreambike δηλαδη? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν περίμενα να το γράψω αυτό για ένα Suzuki αλλά το σχέδιο είναι απαράδεκτο. Είναι δυνατόν να απαρνήθηκε την χυτή φόρμα χάριν ενός συνοθυλεύματος μηχανικών και αισθητικών μερών σε μπεεμβεδίζουσα υλοποίηση; Ελπίζω, πραγματικά, να μην βγει στην παραγωγή σε αυτή τη μορφή και να ντυθεί μία γνήσια Suzuki φορεσιά το νέο στρώμα που είμαι σίγουρος ότι θα είναι ως μοτοσυκλέτα εξαίρετο. ΥΓ. Σαν να μην έφτανε το θέμα της αισθητικής υιοθέτησαν και την εξαιρετική τεχνικά λύση των κολλημένων στο υποπλαίσιο μαρσπιέ συνεπιβάτη. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 βαλαν abs στο busa? και ακτινικες brembo? να αλλαξω dreambike δηλαδη? Και δεν το εχεις κανει ακομα;Ντροπηηηη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 βαλαν abs στο busa? και ακτινικες brembo? να αλλαξω dreambike δηλαδη? Και ελπίζω οι 4πίστονες ακτινικές της brembo, να δουλεύουν καλύτερα από τις 6πίστονες της tokico Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Mε διαφορά ότι πιο γελοίο έχω δει το είδα κι γελούσα δυνατά χαχα Συγκαταλέγετε στην κατηγορία bmx με νέον και ηχεία Γιατί.... το wannabe συνολάκι ντυσίματος που θυμίζει >>>> ...που το πας??? GS ήθελε ο άνθρωπος, αλλά δεν μπορούσε μάλλον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες