Jump to content
4kings

Suzuki vstrom 1000 (2014)

Recommended Posts

Οχι δεν θα το αγοραζαν γιατι δεν θα μπορουσαν να σκασουν μυτη στα φλωρομαγαζα του κολωνακιου και γλυφαδας.Εκει θελεις προπελα για να γινεις αρεστος! :P

Τροποποιήθηκε από τον Peiraiwths

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Προσωπικη αποψη πως ειναι ολα σχετικα... Τι εννοω... Περι ομορφιας, υφους, στυλ μπλα μπλα μπλα ειναι ολα υποκειμενικα. Εμενα μ' αρεσει και χ3στηκ@ αν μοιαζει με Buell, MotoMorini ή ότι άλλο... Δηλαδη σε εσας που δεν αρεσει και εμετιζετε, αν ψαχνατε για mega on-off και σας το εφερνε ο αντιπροσωπος στα 8000 κούτα δε θα το σκεφτοσασταν??? Ολα σχετικα λοιπον...

Με γεια το κουρεμα :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....αν ψάχνατε για mega on-off και σας το έφερνε ο αντιπρόσωπος στα 8000 κούτα δε θα το σκεφτόσασταν??? Όλα σχετικά λοιπόν...

ΠΟΣΟ? Μην φας, θα σφάξουμε γλάρο! :crazy:

Και ναι είναι όλα σχετικά. Όταν όλες οι εταιρίες έχουν πέσει με τα μούτρα να αντιγράψουν το GS και να το περάσουν σε πωλήσεις, πράγμα αδύνατον (σε αυτή την συγκυρία) ή λουφάζεις και δεν βγάζεις τίποτα ή σχεδιάζεις κάτι που να κουφάνεις κόσμο! Όχι πας να πάρεις 10 πωλήσεις από κάτι που πουλάει χιλιάδες!

Άπατο! Τουλάχιστον.... :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με πια λογική το πατε άπατο απο την στιγμή που το προηγούμενο πούλησες χιλιάδες... μονο αυτη που εχουν το 650 αν θελήσουν να αναβαθμιστούν δεν θες κάτι άλλο... γατονια οι ασιατες , εμάς περιμένουν να το κρίνουμε νομίζετε ? :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γεια το κουρεμα :crazy:

Επιβεβαιωνεις το "Spammer μαυρη ζωνη" Τζώρτζη????

Υ.Γ. Μερααααααα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιβεβαιωνεις το "Spammer μαυρη ζωνη" Τζώρτζη????

Υ.Γ. Μερααααααα

Παλιά μου τέχνη..... :mB_kalo_e:

Υ.Γ. Γκουντ μορνινγκ :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με αυτά που βλέπω λέω το εξής...

κρατήστε την μηχανή που καβαλάτε για να ξεχωρίζουμε

γιατί σε λίγο όλες θα είναι αντίγραφα(έλειψη χρημάτων για σχεδίαση και εξέλιξη άρα φασόν σχέδιο με μικρές αλλαγές)

μόνο το σήμα θα αλλάζει,μέχρι να αντιγράψουν και αυτό........... :pray: :pray: :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιο χαλια μουτσουνα δεν εχω ξαναδει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vstrom1000concept.jpg

....που τους βρισκουν τους σχεδιαστες ρε φουστη μου :wallbash: :wallbash: :kaaaala:

ρε μπας και το σχεδιασε αυτος???...

Spritzschutz_1.jpg

...τους ειπε οτι θα παντρεψει το δικο του ραμφος παπιας με τη μυτη του πινοκιο και θα μαμησει τη bmw μια και καλη σε οτι αφορα την καινοτομια του ραμφους? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την ηλικία την έλλειψη εμπειρίας με τις μηχανές η οτιδήποτε άλλο αλλά πραγματικά το μόνο ΜΕΤΡΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΚΟ πράγμα που βλέπω πάνω στην μηχανή είναι το φανάρι θα θέλα προσωπικά κάτι όχι τοσο χοντροκομένο.

Κατα τα άλλα κατα τη γνώμη μου το design αυτής της μηχανής ΣΠΕΡΝΕΙ και προσωπικά (που με τις λίγες όπως είπα εμπειρίες μου πάνω σε μηχανές) μία αγορά με μηχανή ιάπωνα και design ευρώπης μου φαίνετε η χρυσή τομή σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες μηχανής.

Όντως μοίαζει και με Bmw και με triumph αλλά στην κατηγορία που παίζει ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμετίζει............ :puke: :puke: :puke:

διάβασα γρήγορα όλα τα σχόλια εστιάζω στο δικό σου ως πολυέμπειρος δικυκλιστής και συντονιστής του παρών φορουμ...

εγώ λοιπόν βρίσκω στο ποστ σου μια τραγική συμπεριφορα όμοια διαβάζω από "αιτιολογημένους" 18χρονους

TRAGIC

κατα τα άλλα μόλις είδα τις φωτογραφίες, το πρώτο πράμα που μου έρχεται είναι η εταιρία χωρίς pozerαδικες τυμπανοκρουσίες έβγαλε μια μοτοσυκλέτα στην κατηγορία μαστοδοντων η οποία (έτσι απλά) εάν κρατήσει την εκπληκτική τιμολογιακή συμπεριφορά 1.θα πουλήσει πολύ καλά και 2. όλοι εσείς που είστε και καλά υπερασπιστές της "καλαισθησίας" βλέπω να κάνετε μια κολοτούμπα ΝΑΑΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιο χαλια μουτσουνα δεν εχω ξαναδει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δυστυχώς παρόμοιο έχει η δική μου....

Ταραταταν .....

Suzuki-Gladius.1.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Bill_DR_125

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

διάβασα γρήγορα όλα τα σχόλια εστιάζω στο δικό σου ως πολυέμπειρος δικυκλιστής και συντονιστής του παρών φορουμ...

εγώ λοιπόν βρίσκω στο ποστ σου μια τραγική συμπεριφορα όμοια διαβάζω από "αιτιολογημένους" 18χρονους

TRAGIC

κατα τα άλλα μόλις είδα τις φωτογραφίες, το πρώτο πράμα που μου έρχεται είναι η εταιρία χωρίς pozerαδικες τυμπανοκρουσίες έβγαλε μια μοτοσυκλέτα στην κατηγορία μαστοδοντων η οποία (έτσι απλά) εάν κρατήσει την εκπληκτική τιμολογιακή συμπεριφορά 1.θα πουλήσει πολύ καλά και 2. όλοι εσείς που είστε και καλά υπερασπιστές της "καλαισθησίας" βλέπω να κάνετε μια κολοτούμπα ΝΑΑΑ

Εκτός από παντελή έλλειψη χιούμορ, διαθέτεις βλέπω και μαντικές ικανότητες........

Κάνα νουμεράκι στο λόττο θα μας πείς μπας και σωθούμε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο σχεδιασμός είναι τουλάχιστον τραγικός, αυτήν την φορά τουλάχιστον, έχει φρένα και αναρτήσεις! Κρίμα... :lac:

Τί? Φτιάξανε τα φρένα και το μπροστινό? :_unsure:

Οχι δεν θα το αγοραζαν γιατι δεν θα μπορουσαν να σκασουν μυτη στα φλωρομαγαζα του κολωνακιου και γλυφαδας.Εκει θελεις προπελα για να γινεις αρεστος! :P

Αααααααα, ώστε δεν τα λέω μόνο εγώ? B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε μπας και το σχεδιασε αυτος???...

Spritzschutz_1.jpg

...τους ειπε οτι θα παντρεψει το δικο του ραμφος παπιας με τη μυτη του πινοκιο και θα μαμησει τη bmw μια και καλη σε οτι αφορα την καινοτομια του ραμφους? :crazy:

Κάτι τέτοια βλέπουνε οι Μπεμβεδάκηδες και σωστά μετά κατηγορούνε τους Βεστρωμάδες ότι το όνειρό τους είναι μια GS.

Για έναν μλκ τρώνε όλοι τη ρετσινιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όλα αλλάζουν και αφού τα bmw είναι το trend της εποχής όλα θα πάνε προς τα εκεί

Πάρτε και κάτι καινούργιο

hayabusa_13_3.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι τέτοια βλέπουνε οι Μπεμβεδάκηδες και σωστά μετά κατηγορούνε τους Βεστρωμάδες ότι το όνειρό τους είναι μια GS.

Για έναν μλκ τρώνε όλοι τη ρετσινιά.

Κοιτα να δεις δεν παιζει ρολο η μαρκα ....μλκες υπαρχουν παντου και ειναι ικανοι για ολα ......

.......αν και τωρα που το λεμε η χειροτερη μεταλλαξη που εχω δει ειναι δυστυχως σε v-strom :crazy:

Προσοχη οσοι ειναι κατοχοι vstrom να σκρολαρουν ηπια προς τα κατω!!! :shock:

...ηπια ειπαμε :shoot:

:wallbash:

2008-08-06_07.jpg

2008-08-06_06.jpg

2008-08-06_04.jpg

SSSYSO_2008-08-03.jpg

SSSYSO_Linn_003.jpg

SSSYSO_Linn_001.jpg

.......................................NO COMMENTS!! :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ειναι αυτα ρε καραμητροοοο,τι τρικολορα ειναι αυτα;Αλλα θα μου πεις αφεντικο παλι,"γουστα ειναι αυτα ρε μαστορα" και θα το :lipssealed:

Παντως εγω θα ντρεπομουν να εβγαινα στο δρομο μ'αυτο.Το δε μοντ '14 ουτε με σφαιρες.Πανε να κανουν μια καινοτομια ορισμενοι και κανουν μακακια.Καποια πραγματα ειναι μυθος και δεν το αλλαζεις τοσο που να μπερδευει ο αλλος τι μαρκα ειναι το μοτορι μεχρι να δει σημα της εταιρειας.ΕΛΕΟΣ! :wallbash: :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2008-08-06_07.jpg

.......................................NO COMMENTS!! :lipssealed:

Mε διαφορά ότι πιο γελοίο έχω δει το είδα κι γελούσα δυνατά χαχα :rotfl:

Συγκαταλέγετε στην κατηγορία bmx με νέον και ηχεία :punk::rotfl: :rotfl: :rotfl:

Τροποποιήθηκε από τον ALX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όλα αλλάζουν και αφού τα bmw είναι το trend της εποχής όλα θα πάνε προς τα εκεί

Πάρτε και κάτι καινούργιο

hayabusa_13_3.jpg

βαλαν abs στο busa? και ακτινικες brembo?

να αλλαξω dreambike δηλαδη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν περίμενα να το γράψω αυτό για ένα Suzuki αλλά το σχέδιο είναι απαράδεκτο.

Είναι δυνατόν να απαρνήθηκε την χυτή φόρμα χάριν ενός συνοθυλεύματος μηχανικών και αισθητικών μερών σε μπεεμβεδίζουσα υλοποίηση;

Ελπίζω, πραγματικά, να μην βγει στην παραγωγή σε αυτή τη μορφή και να ντυθεί μία γνήσια Suzuki φορεσιά το νέο στρώμα που είμαι σίγουρος ότι θα είναι ως μοτοσυκλέτα εξαίρετο.

ΥΓ. Σαν να μην έφτανε το θέμα της αισθητικής υιοθέτησαν και την εξαιρετική τεχνικά λύση των κολλημένων στο υποπλαίσιο μαρσπιέ συνεπιβάτη. :wallbash:

Τροποποιήθηκε από τον tzoutz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και δεν το εχεις κανει ακομα;Ντροπηηηη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ελπίζω οι 4πίστονες ακτινικές της brembo, να δουλεύουν καλύτερα από τις 6πίστονες της tokico :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mε διαφορά ότι πιο γελοίο έχω δει το είδα κι γελούσα δυνατά χαχα rotfl.gif

Συγκαταλέγετε στην κατηγορία bmx με νέον και ηχεία punk.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Γιατί.... το wannabe συνολάκι ντυσίματος που θυμίζει >>>> BMW_Ralley_3_Suit.jpg ...που το πας???

GS ήθελε ο άνθρωπος, αλλά δεν μπορούσε μάλλον :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα