Jump to content
fazerelec

Πληρώνεστε στην ώρα σας εκεί που δουλεύετε???

Recommended Posts

Εχει στεγνωσει η αγορα δεν υπαρχει σαλιο.......... και εγω αυριο για αποζημιωση θα παω, για να δουμε ειναι και βαρβατη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γιατί δυστυχώς εμένα όχι.Μου χρωστάνε ήδη δύο μήνες & counting.... :wallbash: :wallbash: :wallbash:

εγω μεχρι τωρα ναι δοξασι ο θεος,αλλα τι να το κανεις,δυστυχως ανηκω στη γενια των 500 ευρω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλεον ΝΑΙ. Εχω αλλαξει ομως εταιρια και μισθο.

Το πρωτο πενταμηνο του 2012 εφαγα την κουτουλια,μηδεν ευρω και μηδεν δωρο Πασχα.

Ειδα ολο το εργο,απο την αρχη μεχρι λιγο πριν το τελος.

Στην αρχη ηρθαν τα εναντι του προηγουμενου μηνα.

Μετα τα εναντι του προπροηγουμενου.

Μετα οι ερωτησεις του στυλ "εχουμε αντιλογισμο με την εφορια τη Δευτερα και περιμενουμε επιστροφη χρηματων,θελετε ενα μισθο αυριο Πεμπτη ή δυο μισθους την Δευτερα μετα τον αντιλογισμο".

Μετα ηρθε η εξαφανιση του Διευθυνοντα.Μετα ηρθαν οι δικηγοροι και τα ασφαλιστικα μετρα.

Μετα η επισχεση εργασιας σε συνδυασμο με την καταγγελια στην επιθεωρηση.

Και μετα η υπογραφη ενος χαρτιου αναγνωρισης του χρεους σε συνδυασμο με την εικονικη απολυση....

Δηλαδη εχω να παιρνω....

Α,και λιγο πριν το τελος του εργου η τελευταια σκηνη ειναι η δικαστικη αποφαση πτωχευσης υπερ των εργαζομενων.

Το θεμα ειναι αν η εταιρια εχει να παιρνει απο καπου λεφτα.

Στην δικη μου περιπτωση εχει στα χερια της ομολογα δημοσιου.

Καλη δυναμη,

Αν χρειαζεστε και μπορω να βοηθησω εδω γυρω θα με βρειτε.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την ώρα μου χρωστάνε μόνο 1 μήνα... Πριν από αυτό είχα πληρωθεί με καθυστέρηση 3 μηνών!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το καλο οταν δουλευεις σε καφετερια, ειναι οτι παιρνεις μεροκαματο, οποτε εγω ειμαι μια χαρα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mια χαρά και πάντα στην ώρα τους και μερικές φορες και νωρίτερα. Καλά λεφτά αλλά ασφάλεια μηδεν, όλα μαύρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ανοικω στους τυχερους, που πληρωνομαι καθε μερα, με το που σχολαω, και για τις ελαχιστες ωρες που δουλευω πληρωνομαι πολυ καλα!

Τωρα για ποσο θα κρατησει αυτο; δεν ξερω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mια χαρά και πάντα στην ώρα τους και μερικές φορες και νωρίτερα. Καλά λεφτά αλλά ασφάλεια μηδεν, όλα μαύρα

Και εσύ στριπτητζού είσαι ; :lol:

ΥΓ Και εγώ στην ώρα μου ανέκαθεν και πάντα νόμιμα με ένσημα κλπ

Αν άρχιζαν τα απλήρωτος 1-2-3 μήνες κλπ τον πούλο αρμ και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Τι νόημα έχει να δουλεύεις για 0 (μηδέν) χρήματα με την ελπίδα ότι μπορεί να πληρωθείς κάποτε.

Γιατί έτσι και χάνεις τον χρόνο σου και χαλάς χρήματα (ότι έχεις) στο πήγαινε έλα, κοινώς δεν είναι μόνο ότι δεν παίρνεις αλλά χαλάς και από πάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πληρωνομαι στην ωρα μου αλλα μου χρωστανε 15 μερες αδεια και πολλες υπερωριες

επισης κανω καθε εβδομαδα απο 5 εως 10 ωρες υπερωριες και περνω τα αρ#@$# μου

και standby 1 φορα τον μηνα ανευ πληρωμης

επισης εχω μεγαλυτερο φορτο εργασιας λογω οτι εφυγαν 3 ατομα και προσλαβαν μονο εναν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4ωρος με 240 ευρω το μηνα δουλευοντας 8-10-11 ωρες μη παιρνοντας υπερωριως θα καθοσασταν;

που φτάσαμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όσο και αν απεχθάνομαι τέτοιου είδους θέματα, είναι καλό να υπάρχουν για να βλέπουμε τί γίνεται γύρω μας... Εγώ ήμουν με 2 δουλειές πριν 3μήνες. Τώρα με καμία. Και μου χρωστάνε ένα + μηνιάτικο το οποίο δε πρόκειται να δω ποτέ μιας και ήμουν ως εξωτερικός συνεργάτης.

Ούτε αποζημίωση λοιπόν ούτε ταμείο ανεργίας.

Φτιάχνω υπολογιστές και λάπτοπ σε φίλους και γνωστούς για να βγαίνουν τα καθημερινά έξοδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ προς το παρών κι ευτυχώς δηλαδή, ΟΚ. Όλα στην ώρα τους και χωρίς μειώσεις (εκτός εκείνου του ποσού της αλληλεγγύης που λέγανε)

Το κακό όμως είναι πως ο μισθός μου ακούγεται σαν αστείο μπρος στα έξοδα της 4μελής οικογένειας από τη στιγμή που η γυναίκα μου είναι άνεργη στην ουσία εδώ και 1 χρόνο (alter) και της χρωστάνε κι ενός έτους δεδουλευμένα. :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ τ΄ωρα τι να πω, ντρέπομαι που θα το πω αλλά πληρώνομαι στην ώρα μου, με την ασφάλειά μου και με ιδιωτική ασφάλεια που πληρώνει η εταιρεία μου... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μέχρι χτές που πήρα την αποζημίωση μου (βασικά όχι ακριβώς αποζημίωση απλά πληρώθηκα τις μέρες άδειας που δεν πρόλαβα να τις πάρω και το επίδομα αδείας) πληρωνόμουν κανονικά στην ώρα μου πάντα. απο σήμερα το πρωί βέβαια είμαι και επίσημα άνεργος!

δυστυχώς στους εκλογικούς καταλόγους και στους καταλόγους το ΟΑΕΔ γράφεσαι χωρίς την θέληση σου!

πάω να βγάλω κάρτα ανεργίας πάλι..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα πω μια λεξη..............

alter................... για να δουμε που θα μας πανε....

Εγώ προς το παρών κι ευτυχώς δηλαδή, ΟΚ. Όλα στην ώρα τους και χωρίς μειώσεις (εκτός εκείνου του ποσού της αλληλεγγύης που λέγανε)

Το κακό όμως είναι πως ο μισθός μου ακούγεται σαν αστείο μπρος στα έξοδα της 4μελής οικογένειας από τη στιγμή που η γυναίκα μου είναι άνεργη στην ουσία εδώ και 1 χρόνο (alter) και της χρωστάνε κι ενός έτους δεδουλευμένα. :(

και εγω αλτερ ειμαι...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πληρωθηκα την πρωτη του μηνος στην ωρα μου,(τα ψιλα που παιρνω μην φανταστειτε, ισως γιαυτο στην ωρα μου :P )

δεν εχω παραπονο και τα ενσημα μου, κομπλε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θεμα ειναι καθεσαι η φευγεις; Ειδικα αν εχεις υποχρεωσεις.Και αν φυγεις που πας;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα