Jump to content

Recommended Posts

Ξερει καποιος που θα μπορουσα να βρω gel για τη σελα που να το αγορασω ξεχωριστα????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το πρώτο πράγμα που έκανα στο μηχανάκι, και δεν το μετάνιωσω ποτέ....το συστήνω 1000%

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν κανεις μια αναζητηση στο διαδικτυο θα βρεις πολλους που ασχολουνται.

Ενα δυο παραδειγματα ειναι εδω, και εδω.

Στον δευτερο εχω φτιαξει δυο-τρεις σελες!Καλη δουλεια αλλα οχι και τοσο καλες τιμες.Θα μου πεις τοτε γιατι πηγες τοσες φορες???Ελα μου ντε!!! :kaaaala::tooth: :tooth:

Για τον πρωτο εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν εχω παει....

Τωρα σε οτι αφορα το τζελ,να ξερεις,πως την οποιαδηποτε διαφορα σε σχεση με την μαμα σελα,θα την δεις μετα απο 45-60 λεπτα που θα εχει ζεσταθει και θα αρχισει να δουλευει το υλικο..Και παλι ομως μην φανταζεσαι οτι δεν προκειται να πιαστεις,μιας και αυτο δεν εξαρταται μονο απο την σελα σου...απλα θα αργησει να συμβει...Τεσπα ειναι μια μετατροπη παντως που αξιζει τα χρηματα της...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1000696h.jpg

1000694kj.jpg

http://www.motoderma.gr/

Του ζητησα να κανει τις ραφες εξωτερικες γιατι τις θεωρω πιο ωραιες και κατα τη γνωμη μου ετσι εχει πιο σωστη αδιαβροχοποιηση!

Την εχω 7μηνες εχω βαλει τζελ μπροστα και μετα απο 4ωρες συνεχομενης οδηγησης για πρωτη φορα σηκωθηκα και ενοιωθα τα π@πα@@α μου!

+1 για το τζελ λοιπον

υ.γ Η εκθεση της μηχανης στον ηλιο νομιζω οτι δεν κανει καλο γενικα, οχι μονο στο τζελ της σελας!

υ.γ2 Το να παρεις μονο το τζελ και να το βαλεις μονος σου χωρις να σκαψεις την σελα σωστα δεν ξερω κατα ποσο θα πετυχει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρώτο πράγμα που έκανα στο μηχανάκι, και δεν το μετάνιωσω ποτέ....το συστήνω 1000%

καμια φοτο? ποσο πηγε? που την εφτιαξες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@4kings (ή οποιονδήποτε με εμπειρία) Είχες και παλαιότερα σέλα με gel ή είναι η πρώτη σου ? Eίδα ότι αυτή την έχεις 7 μήνες, πάντα αναρωτιόμουν για τις σέλες gel με την χρήση, τον ήλιο κ τις θερμοκρασίες το καλοκαίρι κλπ , μήπως μετά από 1-2 χρόνια γίνονται τελείως τσιμέντο και μετά φτου κι από την αρχή άλλαγμα. Πάντα σκεφτόμουν να τις δοκιμάσω αλλά δεν έτυχε αφού ήμουν πολύ επιφυλακτικός σχετικά με το κατά πόσο αντέχουν και παραπένουν ελαστικές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@4kings (ή οποιονδήποτε με εμπειρία) Είχες και παλαιότερα σέλα με gel ή είναι η πρώτη σου ? Eίδα ότι αυτή την έχεις 7 μήνες, πάντα αναρωτιόμουν για τις σέλες gel με την χρήση, τον ήλιο κ τις θερμοκρασίες το καλοκαίρι κλπ , μήπως μετά από 1-2 χρόνια γίνονται τελείως τσιμέντο και μετά φτου κι από την αρχή άλλαγμα. Πάντα σκεφτόμουν να τις δοκιμάσω αλλά δεν έτυχε αφού ήμουν πολύ επιφυλακτικός σχετικά με το κατά πόσο αντέχουν και παραπένουν ελαστικές.

Δεν ξαναειχα οποτε δεν ξερω να σου πω πως θα ειναι μετα απο 2 χρονια! ....ουτε στον ηλιο καθεται η μηχανη για να σου πω τυχον φθορες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Maggelanos: δεν ήξερα οτι το τζελ θέλει ζέσταμα, δεν το έχω ξανα-ακούσει να πω την αλήθεια...Για δώσε περισσότερες πληροφορίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Maggelanos: δεν ήξερα οτι το τζελ θέλει ζέσταμα, δεν το έχω ξανα-ακούσει να πω την αλήθεια...Για δώσε περισσότερες πληροφορίες.

Ειναι γεγονος,μετα απο 40 λεπτα πανω στη μηχανη αποδιδει σωστα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σορρυ που αργησα ρε Δημητρη αλλα τωρα το ειδα!

Δεν υπαρχουν παραπανω πληροφοριες ρε συ,απλα σαν υλικο και μονο το τζελ για να δουλεψει και να αποδωσει σωστα χρειαζεται καποιον χρονο ωστε να ζεσταθει και να γινει πιο ρευστο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σορρυ που αργησα ρε Δημητρη αλλα τωρα το ειδα!

Δεν υπαρχουν παραπανω πληροφοριες ρε συ,απλα σαν υλικο και μονο το τζελ για να δουλεψει και να αποδωσει σωστα χρειαζεται καποιον χρονο ωστε να ζεσταθει και να γινει πιο ρευστο...

....και σε δυο λεπτα ζεσταινεται, το μονο που χρειαζεται ειναι

.....ενα ζεστο πιατο φασολαδα! :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει δοκιμάσει κανείς το airhawk;

http://www.airhawk.net

Τροποποιήθηκε από τον Whiteyez

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είχα φτιάξει μια στο Μoto K, για το XΤ 660R, με gel...

σε θέμα άνεσης καμία σχέση με την προηγούμενη... μέρα με την νύχτα... και μετά από 2 χρόνια, οπότε και το πούλησα, δεν είχε πάθει τίποτα! σαν καινούργια...

τώρα την χαίρετε ένας συμφορουμίτης, που αν διαβάζει το θέμα, θα μπορούσε να μας πει και τις δικές του εντυπώσεις.

Τέλος, απ'ότι έμαθα ο Star sell δεν χρησιμοποιεί gel, γι'αυτό και ο άλλος μερικές φορές φαίνεται πιο ακριβός... (που μπορεί και να είναι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα.Το Gel στην σέλα εαν σκάσει ή αλλοιωθεί και δεν αλλαχθεί, υπάρχει περίπτωση να πάθεις  ζημιά στο σώμα σου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν λέω ζημιά στο σώμα , εννοώ από το πιάσιμο μετά από πολύωρη οδήγηση

Τροποποιήθηκε από τον GRR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα