panos-wolf 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Ξερει καποιος που θα μπορουσα να βρω gel για τη σελα που να το αγορασω ξεχωριστα???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros76 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Καλύτερα να μη βάλεις gel. Δεν έχει καλή επαναφορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Το πρώτο πράγμα που έκανα στο μηχανάκι, και δεν το μετάνιωσω ποτέ....το συστήνω 1000% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Εαν κανεις μια αναζητηση στο διαδικτυο θα βρεις πολλους που ασχολουνται. Ενα δυο παραδειγματα ειναι εδω, και εδω. Στον δευτερο εχω φτιαξει δυο-τρεις σελες!Καλη δουλεια αλλα οχι και τοσο καλες τιμες.Θα μου πεις τοτε γιατι πηγες τοσες φορες???Ελα μου ντε!!! :tooth: Για τον πρωτο εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν εχω παει.... Τωρα σε οτι αφορα το τζελ,να ξερεις,πως την οποιαδηποτε διαφορα σε σχεση με την μαμα σελα,θα την δεις μετα απο 45-60 λεπτα που θα εχει ζεσταθει και θα αρχισει να δουλευει το υλικο..Και παλι ομως μην φανταζεσαι οτι δεν προκειται να πιαστεις,μιας και αυτο δεν εξαρταται μονο απο την σελα σου...απλα θα αργησει να συμβει...Τεσπα ειναι μια μετατροπη παντως που αξιζει τα χρηματα της... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 ζεστενετε πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 http://www.motoderma.gr/ Του ζητησα να κανει τις ραφες εξωτερικες γιατι τις θεωρω πιο ωραιες και κατα τη γνωμη μου ετσι εχει πιο σωστη αδιαβροχοποιηση! Την εχω 7μηνες εχω βαλει τζελ μπροστα και μετα απο 4ωρες συνεχομενης οδηγησης για πρωτη φορα σηκωθηκα και ενοιωθα τα π@πα@@α μου! +1 για το τζελ λοιπον υ.γ Η εκθεση της μηχανης στον ηλιο νομιζω οτι δεν κανει καλο γενικα, οχι μονο στο τζελ της σελας! υ.γ2 Το να παρεις μονο το τζελ και να το βαλεις μονος σου χωρις να σκαψεις την σελα σωστα δεν ξερω κατα ποσο θα πετυχει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Το πρώτο πράγμα που έκανα στο μηχανάκι, και δεν το μετάνιωσω ποτέ....το συστήνω 1000% καμια φοτο? ποσο πηγε? που την εφτιαξες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VatraX 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 @4kings (ή οποιονδήποτε με εμπειρία) Είχες και παλαιότερα σέλα με gel ή είναι η πρώτη σου ? Eίδα ότι αυτή την έχεις 7 μήνες, πάντα αναρωτιόμουν για τις σέλες gel με την χρήση, τον ήλιο κ τις θερμοκρασίες το καλοκαίρι κλπ , μήπως μετά από 1-2 χρόνια γίνονται τελείως τσιμέντο και μετά φτου κι από την αρχή άλλαγμα. Πάντα σκεφτόμουν να τις δοκιμάσω αλλά δεν έτυχε αφού ήμουν πολύ επιφυλακτικός σχετικά με το κατά πόσο αντέχουν και παραπένουν ελαστικές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 @4kings (ή οποιονδήποτε με εμπειρία) Είχες και παλαιότερα σέλα με gel ή είναι η πρώτη σου ? Eίδα ότι αυτή την έχεις 7 μήνες, πάντα αναρωτιόμουν για τις σέλες gel με την χρήση, τον ήλιο κ τις θερμοκρασίες το καλοκαίρι κλπ , μήπως μετά από 1-2 χρόνια γίνονται τελείως τσιμέντο και μετά φτου κι από την αρχή άλλαγμα. Πάντα σκεφτόμουν να τις δοκιμάσω αλλά δεν έτυχε αφού ήμουν πολύ επιφυλακτικός σχετικά με το κατά πόσο αντέχουν και παραπένουν ελαστικές. Δεν ξαναειχα οποτε δεν ξερω να σου πω πως θα ειναι μετα απο 2 χρονια! ....ουτε στον ηλιο καθεται η μηχανη για να σου πω τυχον φθορες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 @Maggelanos: δεν ήξερα οτι το τζελ θέλει ζέσταμα, δεν το έχω ξανα-ακούσει να πω την αλήθεια...Για δώσε περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos-wolf 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 @Maggelanos: δεν ήξερα οτι το τζελ θέλει ζέσταμα, δεν το έχω ξανα-ακούσει να πω την αλήθεια...Για δώσε περισσότερες πληροφορίες. Ειναι γεγονος,μετα απο 40 λεπτα πανω στη μηχανη αποδιδει σωστα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 @Maggelanos: δεν ήξερα οτι το τζελ θέλει ζέσταμα, δεν το έχω ξανα-ακούσει να πω την αλήθεια...Για δώσε περισσότερες πληροφορίες. Σορρυ που αργησα ρε Δημητρη αλλα τωρα το ειδα! Δεν υπαρχουν παραπανω πληροφοριες ρε συ,απλα σαν υλικο και μονο το τζελ για να δουλεψει και να αποδωσει σωστα χρειαζεται καποιον χρονο ωστε να ζεσταθει και να γινει πιο ρευστο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Σορρυ που αργησα ρε Δημητρη αλλα τωρα το ειδα! Δεν υπαρχουν παραπανω πληροφοριες ρε συ,απλα σαν υλικο και μονο το τζελ για να δουλεψει και να αποδωσει σωστα χρειαζεται καποιον χρονο ωστε να ζεσταθει και να γινει πιο ρευστο... ....και σε δυο λεπτα ζεσταινεται, το μονο που χρειαζεται ειναι .....ενα ζεστο πιατο φασολαδα! :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Έχει δοκιμάσει κανείς το airhawk; http://www.airhawk.net Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2012 από τον Whiteyez Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 είχα φτιάξει μια στο Μoto K, για το XΤ 660R, με gel... σε θέμα άνεσης καμία σχέση με την προηγούμενη... μέρα με την νύχτα... και μετά από 2 χρόνια, οπότε και το πούλησα, δεν είχε πάθει τίποτα! σαν καινούργια... τώρα την χαίρετε ένας συμφορουμίτης, που αν διαβάζει το θέμα, θα μπορούσε να μας πει και τις δικές του εντυπώσεις. Τέλος, απ'ότι έμαθα ο Star sell δεν χρησιμοποιεί gel, γι'αυτό και ο άλλος μερικές φορές φαίνεται πιο ακριβός... (που μπορεί και να είναι) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2020 Καλησπέρα.Το Gel στην σέλα εαν σκάσει ή αλλοιωθεί και δεν αλλαχθεί, υπάρχει περίπτωση να πάθεις ζημιά στο σώμα σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2020 (τροποποιήθηκε) Όταν λέω ζημιά στο σώμα , εννοώ από το πιάσιμο μετά από πολύωρη οδήγηση Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2020 από τον GRR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες