Jump to content
nuntius

Ξύλο στα ΑΜΕΑ

Recommended Posts

http://paremvasikomotini.blogspot.gr/2012/09/blog-post_2562.html

Δείραμε τους πάντες, μόνο τα ΑΜΕΑ είχαμε αφήσει. Στα πλαίσια της ισότητας λοιπόν έπρεπε να φάνε και αυτοί το ξύλο τους.

Ευτυχώς υπάρχει και το wikipedia να διαβάζω την ερμηνεία του πολιτισμού, κοντεύω να ξεχάσω τη λέξη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

και μονο που υποδεχτηκαν τους αναπηρους δυο κλουβες ματ να κλεινουν την αμαλιας καταλαβαινεις για τη πολιτισμο μιλαμε

οσο για τους αναπηρους εχουν χασει στην ελλαδα απο καιρο το δικαιωμα τους στον πολιτισμο, δε περιμεναν τα οποια μετρα

επισης @#$@&^^%@#$$^&$%$%##&#%$ (λογοκριθηκα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η κυβαρνηση της αγιας τριάδας δεν κανει ρατσιστικους διαχωρισμους.Ξυλο θα τρωμε ΟΛΟΙ..............................

Εμπρος στον δρομο που χαραξε ο Σημιταρας........................... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεφτίλες του κερατά,απορώ ρε πούστη μου τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους.

Ντροπή και μόνο ντροπή....................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμ αφού κυκλοφορούσαν χωρίς κράνος και πινακίδες, καλά τους κάνανε!

47915_367617979980349_458504323_n.jpg

Στη φωτογραφία αυτή βλέπουμε κλασσική περίπτωση κίτρινης κάρτας για θέατρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μοναδικό περιστατικό ίσσης μεταχείρησης των αμεα από το ελληνικό κράτος!

Και εις ανώτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν τους κοψαν τον μισθουλακο,τα μπατσακια διαμαρτυρονταν,κλαιγοντουσαν και στηναν εικονικες κρεμαλες επειδη και καλα τους οδηγουσαν στον αφανισμο.

Οι κρεμαλες επρεπε να ηταν αληθινες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν με το καλό θα βγει Χ.Α. σαν κυβερνηση θα τους γίνεται ευθανασία γιατί δεν θα μπορούν να πολεμήσουν να πάρουμε την πόλη πίσω.

Πρώτοι θα εξοντωθούν οι μονοχειρες με μονο το αριστερο χέρι, καταρχην γιατι ειναι πια πασιφανεστατα αριστεροί και τελικώς δεν θα μπορούν να αποδώσουν τον χεραιτiσμο Zig Heil.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακαρι να μην ερθει ποτε εκεινη η μερα που θα κυκλοφορουμε με χιαστη το τουφεκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι δικοί μας δεν είναι τίποτα μπρος στους αμερικάνους.... Από τις ειδήσεις σήμερα:

Απλά ντροπή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι δικοί μας δεν είναι τίποτα μπρος στους αμερικάνους.... Από τις ειδήσεις σήμερα:

Απλά ντροπή...

Και όλως τυχαίως, τα μπορντελοκάναλα των πουλημένων καναλαρχών, είπαν να παίξουν ένα τέτοιο βιντεάκι για να μας «στρογγυλέψουν» το αίσχος με τα ΜΑΤ απέναντι στους ΑΜΕΑ.

Πόση ξεφτίλα πια.....

Για μένα ο χαρακτηρισμός «ντροπή» μπαίνει μόνο και μόνο επειδή οι μ@λ@κες ανάγκασαν αυτούς τους ανθρώπους να κατέβουν στα πεζοδρόμια παρ' όλες τις δυσκολίες που έχουν.

Η εντολή της επίθεσης σε αυτούς τους ανθρώπους δεν κολλάει στο «ντροπή».

Αλλά σε πολύ πολύ χειρότερα.......

Εύχομαι σε όλους τους βουλευτές και υπουργούς να περάσουν το κατώφλι του υγιούς και να χαρακτηριστούν ΑΜΕΑ.

Για να δουν την γλύκα......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν με το καλό θα βγει Χ.Α. σαν κυβερνηση θα τους γίνεται ευθανασία γιατί δεν θα μπορούν να πολεμήσουν να πάρουμε την πόλη πίσω.

Πρώτοι θα εξοντωθούν οι μονοχειρες με μονο το αριστερο χέρι, καταρχην γιατι ειναι πια πασιφανεστατα αριστεροί και τελικώς δεν θα μπορούν να αποδώσουν τον χεραιτiσμο Zig Heil.

Sieg Heil * :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σου πω κατι? Ξυλο θελουνε!!!

οι μεν σωματικος αναπηροι οι δε διανοητικος αναπηροι...

Λιακο, γνωριζοντας πολυ καλα το υφος που το λες, επετρεψε μου να τονισω οτι οι διανοητικως αναπηροι δεν εχουν καμια σχεση με αυτη την φαρα.

Αλητες καθικια, αχρηστοι και ανικανοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σου πω κατι? Ξυλο θελουνε!!!

Λιακο, γνωριζοντας πολυ καλα το υφος που το λες, επετρεψε μου να τονισω οτι οι διανοητικως αναπηροι δεν εχουν καμια σχεση με αυτη την φαρα.

Αλητες καθικια, αχρηστοι και ανικανοι.

ενοητε πως δεν ηθελα να προσβαλω καποιους

δε ξερω τι αλλο να πω για αυτα τα σκουπιδια

απλα δεν μπωρει το λιγοστο μυαλο μου να τουσ καταλαβει

για εμενα αυτα που κανουν δεν μπωρει ν ηπαρχουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχάς να πούμε οτι τα ΑΜΕΑ που διαδήλωσαν ήταν και σωματικά αλλά και πνευματικά πάσχοντα άτομα. Απο εκεί και πέρα όταν κάποιος σηκώνει το γκλόπ του και χτυπά παιδί με σύνδρομο down ή άνθρωπο σε αναπηρική καρέκλα είναι απλά ψυχικά και ηθικά πάσχων..

Ο πολιτισμός ενός κράτους φαίνεται απο το πώς φέρεται στους αδύναμους, σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

A propos, το θυμάστε αυτό?

Οι περισσότερες μονάδες κινδυνεύουν να κλείσουν, το υπουργείο δήλωσε "κόψτε το λαιμό σας", οι ασθενείς κινδυνεύουν να γυρίσουν στα ψυχιατρεία (που δεν υπάρχουν), οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι μήνες τώρα, η αποασυλοποίηση δεκαετιών κινδυνεύει να πάει περίπατο και όταν βγαίνουν στο δρόμο να παραπονεθούν τους βαράνε.

Μπράβο μας..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο αρκετα μικρη ηλικια θεωρουσα οτι οι μπατσοι ειναι για κοινωνικη καταστολη ως επι των πλειστων με κυριοτερη αρμοδιοτητα ως μισθοφοροι της συγχρονης ολιγαρχιας.Ειδικα για καποιες κατηγοριες οπως ματατζηδες ελεγα οτι ηταν το λιγοτερο αναξιοπρεπες επαγγελμα.Σε συζητησεις (10-15 χρονια πριν) με μεγαλυτερους και πιο "μυαλομενους" προβληματζομουν αρκετες φορες μηπως ειμαι απολυτος σε καποιες αποψεις μου και οτι δεν ξερω τοσο καλα τα πραγματα λογω ηλικιας.Στην πρωτη πορεια που κατεβηκα πριν 15χρονια ορμηξαν τα "παλικαρια" με τα γκλοπ και αρχισαν να βαρανε, ακριβως στα 10 μετρα μπροστρα μου μανα με το μωρο στο καροτσακι προσπαθουσε απεγνωσμενα να απομακρυνθει απο το σημειο της αναμπουμπουλας και να ανεβασει το καροτσακι απο το δρομο στο πεζοδρομιο, εκεινη την ωρα ενα απτα "παλικαρια" προφανος αμυνομενο απτην επιθετικοτητα της κυριας της ορμαει κατα πανω της κ την σπρωχνει με δυναμη, η ιδια πεφτει και κραταει το καροτσακι προσπαθοντας να εχει τα χερια ψηλα να μην αναποδογυρισει.Ενα παιδι που πηγε να την βοηθησει εφαγε το ξυλο της αρκουδας απο 6-7 παλικαρια που ηρθαν διπλα στον ηρωικο συναδελφο τους για ενισχυση....

Συγγνωμη αλλα αυτοι δεν ειναι ανθρωποι, δεν ξερω τι ειναι, τι εχουν καταντησει αλλα ανθρωποι δεν ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο αρκετα μικρη ηλικια θεωρουσα οτι οι μπατσοι ειναι για κοινωνικη καταστολη ως επι των πλειστων με κυριοτερη αρμοδιοτητα ως μισθοφοροι της συγχρονης ολιγαρχιας.Ειδικα για καποιες κατηγοριες οπως ματατζηδες ελεγα οτι ηταν το λιγοτερο αναξιοπρεπες επαγγελμα.Σε συζητησεις (10-15 χρονια πριν) με μεγαλυτερους και πιο "μυαλομενους" προβληματζομουν αρκετες φορες μηπως ειμαι απολυτος σε καποιες αποψεις μου και οτι δεν ξερω τοσο καλα τα πραγματα λογω ηλικιας.Στην πρωτη πορεια που κατεβηκα πριν 15χρονια ορμηξαν τα "παλικαρια" με τα γκλοπ και αρχισαν να βαρανε, ακριβως στα 10 μετρα μπροστρα μου μανα με το μωρο στο καροτσακι προσπαθουσε απεγνωσμενα να απομακρυνθει απο το σημειο της αναμπουμπουλας και να ανεβασει το καροτσακι απο το δρομο στο πεζοδρομιο, εκεινη την ωρα ενα απτα "παλικαρια" προφανος αμυνομενο απτην επιθετικοτητα της κυριας της ορμαει κατα πανω της κ την σπρωχνει με δυναμη, η ιδια πεφτει και κραταει το καροτσακι προσπαθοντας να εχει τα χερια ψηλα να μην αναποδογυρισει.Ενα παιδι που πηγε να την βοηθησει εφαγε το ξυλο της αρκουδας απο 6-7 παλικαρια που ηρθαν διπλα στον ηρωικο συναδελφο τους για ενισχυση....

Συγγνωμη αλλα αυτοι δεν ειναι ανθρωποι, δεν ξερω τι ειναι, τι εχουν καταντησει αλλα ανθρωποι δεν ειναι.

Είναι αυτοί που όταν δεν έχουν απέναντί τους γέρους, γυναικόπαιδα, συνταξιούχους, ΑΜΕΑ και κάθε τι αδύναμο αλλά αντιμετωπίζουν έναν Πάσσαρη μέσα σε ένα δωμάτιο μαζεύονται όόόλοι απ' έξω και φωνάζουν απο μακρυά "παραδώσου!!!".

Τεσπά δεν είναι αυτοί το θέμα, το θέμα είναι η αγριότητά μας σαν κοινωνία και σαν κράτος που πετάξαμε στα σκουπίδια αρχές και πολιτισμό και προσπαθούμε να θάψουμε τους αδύναμους, είτε λέγονται ΑΜΕΑ, είτε φτωχοί, είτε συνταξιούχοι είτε είτε είτε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα χαρακτηρίσω την ερώτηση μου, ως δικηγορίστικη και γλοιώδης.

Η απάντηση μπορεί να έχει πολλές απαντήσεις.

Αλλά....

Γιατί μια μάνα θα έπρεπε να πάρει το παιδί μαζί της, στην πορεία ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλά....

οπως λες εχει απειρες απαντησεις το ερωτημα σου

απο προβοκατορικες μεχρι τυχαιες

να πετυχω μια που εχει και τα δυο

για να δειξει στο παιδι της ποιοι ειναι οι 'κακοι'

και να βαλω και εγω μια ερωτηση?

μια μανα/πατερας δεν πρεπει να περνει το παιδι του σε μια πορεια? και μετα θα κλαιμε για την παιδια στην ελλαδα

(η απαντηση ειναι προφανως στο γλυοδη δικηγορο και οχι προσωπικη στο συμφορουμιτη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παιδί έπρεπε να συλληφθεί και να σταλεί στην αστυνομική ακαδημία που θα μεγάλωνε πλέον με τις αξίες των Sith.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλά....

Ευτυχως χαρακτηρισες εσυ ο ιδιος την ερωτηση σου διευκολυνοντας με απο το να το κανω εγωκαι βοθωντας με να σου απαντησω καλοπροαιρετα εν αντιθεση με την προσωπικη μου εμπειρια απο την πλειονοτητα των ατομων που σε τετοια γεγονοτα τους δημιουργουνται τετοιες αποριες.Ειπαμε ομως πλειονοτητα και οχι ολοι οποτε ας συνεχισω καλοπροαιρετα.

Η συγκεκριμενη μανα δεν ηταν στην πορεια(που παρεπιμπτοντος δεν ηταν μεγαλη), ειμασταν εγναντια καναν πεσιμο τα στρουμφακια και πολλοι κατεβηκαμε προς βενιζελου.Εκει υπηρχε κοσμος που εκανε την βολτα/δουλεια ή οτι αλλο ηθελε, σαυτην την φαση η γυναικα αυτη περνουσε το δρομο με το καροτσακι της εκεινη την ωρα.Την συνεχεια την ειπα πιο πανω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπως λες εχει απειρες απαντησεις το ερωτημα σου

απο προβοκατορικες μεχρι τυχαιες

να πετυχω μια που εχει και τα δυο

για να δειξει στο παιδι της ποιοι ειναι οι 'κακοι'

και να βαλω και εγω μια ερωτηση?

μια μανα/πατερας δεν πρεπει να περνει το παιδι του σε μια πορεια? και μετα θα κλαιμε για την παιδια στην ελλαδα

(η απαντηση ειναι προφανως στο γλειώδη δικηγορο και οχι προσωπικη στο συμφορουμιτη)

Ψύχραιμη και στοχευμένη η απάντηση σου.

Σε ευχαριστώ και για την τελευταία παρένθεση. Έχω γνώση για τις συνέπειες της ερώτησης μου και για το ότι θα μπορούσα να χαρακτηριστώ, κάτι άλλο από αυτό που είμαι.

Ίσως δεν θα έπρεπε να αλλάξω την πορεία αυτής της συζήτησης, αλλά πως θα μπορούσες να κάνεις κατήχηση σε ένα παιδί κάποιας ηλικίας το οποίο χρειάζεται καροτσάκι για την μετακίνηση του.

Μια άλλη απάντηση στο αρχικό ερώτημα μου, θα μπορούσε να είναι το ότι η γυναίκα βρέθηκε κατά λάθος στο εν λόγο σημείο και ότι δεν συμμετείχε στην πορεία. Άρα διπλό το φάουλ των "ανδρών" με τα φουστάνια, της αστυνομίας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα