Jump to content
geovai

Το V-stromακι μου ...χάλασε :(

Recommended Posts

Λυπάμαι πολύ για αυτό που σου έτυχε και στην φάση που σου έτυχε.

Έχε υπόψην σου όμως, γιατί από ότι είδα ίσως δεν το γνωρίζεις, ότι το ''βαρεσε μπιέλα'' δεν είναι ντε και καλά μεγάλη καταστροφή του μοτέρ.

Ενδέχεται να έχει απλά φαγωθεί το μέταλο του κομβίου, άιντε και η μπιέλα, ίσως είναι και κάτι άλλο, και με μια αλλαγή των φθαρμένων εξαρτημάτων το μοτέρ σου να γίνει και πάλι άριστο. Αυτό στο γράφω γιατί κάπου διάβασα ''δεν θέλω να γίνουν ψευτοεπισκευές'' και διάφορα άλλα σε αυτό το στυλ. ΜΗΝ το θεωρείς δεδομένο τόσο πολύ, ότι μοτέρ που αλλάχθηκε μια μπιέλα δεν ξαναγίνεται άριστο (μην σου πω και καλύτερο από πριν).

Ίσα ίσα, αν ανοιχτεί το μοτέρ σου, θα γίνει καλύτερο, διότι δεν θα φτιαχτεί μόνο η μπιέλα, αλλά θα βρεθεί και ο λόγος που χάλασε π.χ. βουλωμένη δίοδος λαδιού, και δεν θα σου ξαναχαλάσει στο μέλλον

Αυτό για το τεχνικό μέρος. Για τις κινήσεις σου τώρα,

Προσωπικά, σε πρόβλημα που είχα πριν μερικά χρόνια με ένα παπί της Kymco, κάθισα και έγραψα μια λεπτομερής επιστολή με email όπου πάρα πολύ ευγενικά κόσμια και εν μέρει τυπικά, περιέγραψα το παπί, τα συμπτώματα, την βλάβη, έβαλα φωτό κ.ο.κ. και ζήτησα πολύ φυσικά να μου δώσουν μια λύση. Μου δώσανε και γενικά με αντιμετώπισαν πάρα πολύ ευγενικά. Θέλω να πω, ότι η συμπεριφορά φέρνει συμπεριφορά, μην θεωρείς στα σίγουρα ότι πρέπει να τα σπάσεις όλα. Αν τους δώσεις να καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν με άνθρωπο συγκροτημένο, που έχει ψυχραιμία και ξέρει τι ζητάει, ανάλογα θα σε εξυπηρετήσουν κι αυτοί.

Υποθέτω τώρα, ότι αν σε εξυπηρετήσουν, ενδέχεται να αναγνωρίσουν κάποιο λάθος, και να σου προτείνουν μια ενδιάμεση λύση, τύπου πλήρωσε τα εργατικά, βάζουμε τα ανταλλακτικά. Αυτό έχει συμβεί σε κάποιες αντιπροσωπείες στο παρελθόν. Για το μοτό σου εκτός εγγύησης, θα έλεγα να δεχτείς κάτι τέτοιο.

Σε ευχαριστω φιλε μου για αυτην την πληροφορια, και οντως δεν αποκλειω την περιπτωση του αν φτιαχνεται η διορθονεται το προβλημα, απλα ειμαι λιγο πια δυσπιστος με την αξιοπιστια τους! ακομα και αν μου πουν οτι διορθωνεται και το επισκευασουν δεν ξερω τι δουλεια θα κανουν και αν στο μελλον συνεχισει να μου βγαζει προβληματα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι οκ.....Αν μπορουσε το σχετικα κρυο ανεβασμα στροφων να βγαλει τετοια ζημια σε τετοιο ανθεκτικο κινητηρα, το Κρυπτονακι μου θα πρεπε να χει βαρεσει καμμια 72 φορες μπιελα στα 115,000 χλμ που χει κανει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά, σε πρόβλημα που είχα πριν μερικά χρόνια με ένα παπί της Kymco, κάθισα και έγραψα μια λεπτομερής επιστολή με email όπου πάρα πολύ ευγενικά κόσμια και εν μέρει τυπικά, περιέγραψα το παπί, τα συμπτώματα, την βλάβη, έβαλα φωτό κ.ο.κ. και ζήτησα πολύ φυσικά να μου δώσουν μια λύση. Μου δώσανε και γενικά με αντιμετώπισαν πάρα πολύ ευγενικά.

Εγω γιατι εχω την αντιθετη αποψη για την Κυμκο?

Τον 26ο μηνα,το σκουτερακι εκοψε την εξατμιση,απο κακη κολληση.Ειχα ανοιξει και θεμα εδω,οπου η φωτο εδειχνε οτι το γαζί της κολλησης ειχε πιασει την μιση ραφή και η άλλη μιση ηταν στο πουθενα.

Τους εστειλα μεηλ και μου απαντησαν αρνητικα................26ος μηνας μου ειπαν.

Εστειλα μεηλ στην Ταιβαν και με ειδοποιησαν απο εδω οτι τελικα θα μου κανουν 50% εκπτ5ωση απο την νεα εξατμιση.Για ποια εξυπηρετηση λεμε...............ας οψετε το μεηλ στην Ταιβαν.

Τροποποιήθηκε από τον manosamos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ενδεχομενο να ΜΗΝ ειναι μπιελα δεν παιζει?

Γιατι με ενδεχομενως τοσο σοβαρο προβλημα-ασχετως του οτι εχει παρελθει η εγγυηση- δεν πηγες στην αντιπροσωπεια,

στους μονους δηλαδη που εχουν βαλει χερι στην μοτοσυκλετα?

Φιλικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι οκ.....Αν μπορουσε το σχετικα κρυο ανεβασμα στροφων να βγαλει τετοια ζημια σε τετοιο ανθεκτικο κινητηρα, το Κρυπτονακι μου θα πρεπε να χει βαρεσει καμμια 72 φορες μπιελα στα 115,000 χλμ που χει κανει.

αυτο ισως να μην ισχει τοσο! χωρις να εχω μεγαλη ιδεα απο μηχαναλογικα, αλλα ακομα και κρυος ενας κινητηρας μικρης ισχύος ειναι λογικο να ειναι αρκετα ανθεκτικός, γιατι τα μέταλλα του δεν διαχειρίζονται μεγαλες δυναμεις και θερμορκασιες, οπως ενας μεγαλυτερων κυβικων κινητηρας!

δηλαδη αν το παιδι στην προκειμενη περιπτωση ειχε ελαττωματικό καποιο εξαρτημα στον κινητηρα του, την μπιελα δηλαδη, ετσι οπως δουλευει το μοτερ αυτο, λογικο ηταν να χαλαγε!

ισως να μην το εξηγώ πολυ σωστα αλλα καταλαβες (ελπιζω) τι θελεις να πω :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ!!!! ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!!!!! Είτε μικρή είτε μεγάλη να είναι η ζημιά δεν έχει καμια σημασία. Κάθισα και διάβασα τα πάντα μέχρι εδώ γιατί μου έκανε πραγματικά εντύπωση το θέμα σου. Η οδήγηση που της έκανες ήταν μια χαρά πιστεύω (ή τουλάχιστον δεν ξέφευγες σε τόσο τραγικά σημεία). Μπορεί να είναι αξιόπιστα μηχανάκια αλλά δεν είναι και θεοί στο εργοστάσιο που την φτιάχνουν! Έτυχες σε ελαττωματικό πράμα απ' ότι καταλαβαίνω, τι να κάνουμε... Ειδικά με τις πιέσεις και τις δυνάμεις που αντιμετωπίζουν οι κινητήρες αυτοί το παραμικρό να είναι άστοχο ΜΠΑΜ! Αλλά αν η εταιρεία θέλει να έχει καλό όνομα στην αγορά δεν θα πρέπει να σε αφήσει έτσι. Τόσα χιλιάρικα τους έσκασες ρε γαμώτο...

Βέβαια, αυτό σε συνδυασμό με τον ωχαδερφισμό που δέρνει πολλούς μηχανικούς, σε φέρνουν σε αυτή την κατάσταση. Όχι ένα, 10 μέιλ στείλε στην Ιαπωνία! Ακόμα και η εταιρεία να τα προωθεί πίσω στην ελληνική αντιπροσωπεία, αν τα δούν όλα αυτά θα μπούν στον κόπο να σκεφτούν ότι είσαι διατεθειμένος να τους κάνεις ρόμπα! Και δε φτάνει η κακή σου τύχη, έχεις και τους κάγκουρες στο συνεργεία να σου λένε ότι πέφτει η απόδοση επειδή στρώνουν τα μέταλλα!!!!!!!! ΈΛΕΟΣ!!!! Τι άλλο θα ακούσουμε! Σε αυτό το τελευταίο ρίξε και όλο το βάρος των επιχειρημάτων σου τόσο στα μέιλ στην Ιαπωνία όσο και σε δαύτους εδώ. Στείλε και τα ακριβή στοιχεία της μοτοσυκλέτας σου στην Ιαπωνία. Καλό ξεμπέρδεμα και υπομονή ρε φίλε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοντελο: 2010

Αγορα: Καινουργια απο Suzuki

Καλημέρα και καλό μήνα.

Αν δεν κάνω λάθος 2 χρόνια εγγύηση δεν έχουν ;

Θα πρέπει να είσαι εντός εγγύησης.

Αν όχι ψάξε το λίγο, έχω την εντύπωση πως τα 2 χρόνια είναι το minimum.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει λήξει, το λέει στην πρώτη σελίδα.

Οπότε την αγόρασε Ιανουάριο του '10

Η εγγυηση εχει ληξει εδω και 9 μηνες φιλοι μου!

Τροποποιήθηκε από τον klab

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ι στην προκειμενη περιπτωση ειχε ελαττωματικό καποιο εξαρτημα στον κινητηρα του,

Χαιρω πολυ, αυτο λεω κι εγω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε geovai, έκανα έναν πρόχειρο υπολογισμό και μου έδειξε τα εξής (στο περίπου και αναλογικά πάντα):

- Στα 5.000 χλμ που πρωτοείδες διαφορά στη λειτουργία, είχες τη μηχανή περίπου ένα 7μηνο.

- Στο έτος, πρέπει να είχες περίπου 8.500 χλμ.

- Στα 2 έτη πρέπει να είχες περίπου 17.000 χλμ.

- Και στους τελευταίους 9 μήνες εκτός εγγύησης, πρέπει να έκανες τα υπόλοιπα 6.000 χλμ.

Και απορώ με την "υπομονή" σου. Απ' τα 5.000 χλμ μέχρι τα 23.000 χλμ έκανες 18.000 χλμ. σε 2 χρόνια και κάτι και με το πρόβλημα υπαρκτό και να το νοιώθεις έντονα όπως λες.

Πώς διάολο άντεξες και δεν τό 'ψαξες καλά? Πώς μπορούσες να το οδηγείς έτσι αισθητά "πεσμένο"?

Σε κάθε φανάρι βρίσκεις τουλάχιστον 5-6 V-Strom. Δε μπήκες στον κόπο να ρωτήσεις το διπλανό σου πώς νοιώθει το δικό του? Σίγουρα θα σου απαντούσε, οι μηχανόβιοι φημίζονται για την αλληλεγγύη τους.

Μεγάλη αδράνεια δυστυχώς και για πολύ καιρό........ για μένα αυτό είναι το λάθος που μπορεί όλοι να υποπέσουμε και θέλει προσοχή. Βλέπουμε κάτι περίεργο και μάλιστα δεν εξαφανίζεται? Δεν το αφήνουμε να περάσουν χρόνια.

Σχηματικά: Το κουκούλωμα της σκόνης κάτω απ' το χαλί, είναι λάθος νοικοκυριό. Η σκόνη δεν παύει να είναι εκεί και θα ξαναβγεί μάλιστα όταν θα έχουμε κόσμο σπίτι. :)

Έτσι είναι. Εγώ χειμώνα καλοκαίρι... αν δεν δω τη 5η μπάρα στο θερμόμετρο, δεν ξεπερνώ τις 3000σαλ (όπως λέει ο μπεμβές στο μάνουαλ)

Ακόμα κι αν βιάζομαι... ακόμα κι άν άργησα να ξυπνήσω και θα αργήσω στη δουλειά. Με ευλάβεια το max των 3000σαλ.

Όσο γι' αυτό που λέει ο Σάββας για τις αντιπροσωπείες... έτσι είναι. Όποτε έστειλα μέιλ σε οποιαδήποτε στο εξωτερικό, μου απαντούσαν πάντα από την ελληνική.

Μου θύμισες ότι έχω στείλει εδώ και καιρό ένα mail στη Honda Ιαπωνίας για το θέμα παραποιημένων καινούργιων στοκ μοτό...... και ακόμα να πάρω απάντηση.

Μάλλον στα υπ' όψιν πήγε η καταγγελία μου, δεδομένου ότι οι σχετικές αγγελίες καλά κρατούν και η παραποίηση ταυτότητας των μοτό ζει και βασιλεύει.

Δεν θελω να το ξεκινησω με νευρα το θεμα! Θελω να παω πολιτισμενα στην αρχη. Γιατι τα νευρα δεν θα βαλουν πουθενα.

Αν τους μυριστω οτι πανε να κανουν τουσ κινεζους, θα γινει Χιροσιμα εκει μεσα!!

Στην αρχή με το καλό και αναλόγως του πώς φέρονται, φέρεσαι.

Σε καμμία περίπτωση να μη φανείς ότι είσαι απλά "σκύλος που γαυγίζει και δεν δαγκώνει". Επαγγελματίες είναι, ξέρουν να κοζάρουν φάτσες.

Καλύτερα να έχεις ύφος που υποδηλώνει πολλά, παρά ξερή φωνή χωρίς ειρμό και επιχειρήματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε 3-4 ανάλογα περιστατικά που έχω ακούσει, για το ίδιο μοτέρ, είχαν πρόβλημα με τις μπιέλες από ελαττωματική λειτουργία της αντλίας λαδιού.

Εκεί κατέληξαν για να το πω καλύτερα.

Σε 1 vstrom & 1 SV έσπασαν το μοτέρ και χύθηκαν τα λάδια εν κινήσει στο σημείο κοντά στην μίζα.

Το παλικάρι με το SV την έπαθε κάπου στον περιφερειακό του Υμηττού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα παιδες!

Μολις γυρισα απο την αντιπρωσοπεια! Πριν σας πω, θα ηθελα να απαντησω στον Motolover οτι αδρανεια δεν ειχα, εκανα το εξης λαθος να πηγαινω μονο στην αντιπροσωπεια να την ελεξουν. Το ξερω οτι επρεπε να κανω νωριτερα αυτο που εκανα τωρα, να παω δηλαδη και σε αλλους! ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟ!!

Λοιπον που λετε την πηγα στην αντιπροσωπεια, και τους ειπα τα συμπτωματα (δυστηχως δεν ηταν κανενας εκει που τους μηχανικους που την ειχαν αναλαβει, ειδα καινουργιους)

Λεω λοιπον για τα συμπτωματα (ηχος, αποδοση), ερχεται στην μηχανη για να την ακουσει (δεν μιλαει) φωναζει και τον αλλο μηχανικο να ακουσει και με ρωταει τι εννοω οτι δεν αποδιδει και εξηγω (δεν περνω καποια απαντηση). Μου λενε οτι η μηχανη πρεπει να μεινει για ελεγχο. Μεχρι τωρα δεν εχω αναφερω τπτ για μπιελα. Μου λενε μια αλλη περιπτωση (βαλβιδες) το οποιο παρουσιαζει τον ιδιο ηχο και μειωμενη αποδοση! Με τα πολλα τους ρωταω αν ειναι μπιελα. Δεν πηρα απαντηση τυπου (υπαρχει περιπτωση) ή (αποκλειεται να ειναι). Η απαντηση ητανα πρεπει να λυσει ολο τον κινητηρα για να μου το πει αυτο. Και για να μπει σε αυτην την διαδικασια ειναι κριμα να πληρωσω λυσημο - δεσιμο κινητηρα πριν αποκλεισει ολες τις αλλες περιπτωσεις. Τους ειπα οκ αλλα πριν απο καθε κινηση τους θελω να ενημερωση, κ να μην κανουν τπτ εκτος απο ελεχγο και οτι οποιαδηποτε ενεργεια την θελω σε χαρτι μαζι με την διαγνωση και ειπε οκ!

Εχω την υποψια οτι καταλαβαν οτι ειναι μπιελα και δεν μου το λενε για να μην χαθει η αξιοπιστια τους. Το τι προκειται να κανουν δεν ξερω. Και μετανιωνω που την αφησα χωρις να ειμαι μπροστα αλλα μου ειπαν οτι δεν ξερουν σε ποση ωρα θα την αναλαβουν. αν και δεν σε αφηνουν να καθεσαι μεσα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κράτα μας ενήμερους.

Αλήθεια, γιατί πήγες πάλι στους ίδιους αφού δεν ήσουν ευχαριστημένος?

Αν έχεις οπτική θέα του εσωτερικού απ' έξω, ξαναπέρνα να τσεκάρεις πότε θ' ασχοληθούν και ξαναμπες να κόψεις κίνηση. Η αγωνία σου δικαιολογεί επανεμφάνιση.

Το ότι σε διώχνουν είναι εν μέρει δικαιολογημένο, αλλά και ο πελάτης έχει δικαίωμα να ξέρει αν φτιάχνεται η μηχανή του ή τον κοροϊδεύουν.

Κάποτε πήγα (δοκιμαστικά) το σκούτερ που ήταν στην εγγύηση για το 2ο σέρβις σ' ένα εξουσιοδοτημένο. Του είπα πως επειδή μένω μακριά (αλήθεια ήτανε, απλά βόλευε στην παρούσα φάση).

Το αφεντικό μου είπε οκ, αλλά ενώ περίμενα διακριτικότατα στο σαλόνι χαζεύοντας αξεσουάρ (μπουφανάκια κλπ), είδα τον μάστορα με την άκρη του ματιού να κλείνει μια συρόμενη πόρτα στο χώρο του service και να κρύβει το σκούτερ απ' τα μάτια μου, έστω και από μακριά........ Δε με ξαναείδε, ούτε πρόκειται. Δεν του είπα τίποτα, αφού μόνο αστείες δικαιολογίες θα άκουγα, αλλά έφαγε delete για πάντα. Ο τρόπος που έγινε έδειξε καθαρά πρόθεση και δεν υπήρχε και λόγος. Δεν τον είχα ενοχλήσει καν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγα για τον εξης λογο: γιατι εκει εχω πατημα στο οτι εκει εχω κανει ολα τα σερβις. Αλλωστε εχω μιλησει ηδη με τα κεντρικα της Suzuki οι οποιοι μου ειπαν οτι για να με εξυπηρετησουν θελουν τα χαρτια απο το εξουσιοδοτημενο σερβις που εχω κανει τα σερβις και το χαρτι της διαγνωσης και των ενεργειων που θα κανουν. Μπορει τουλαχιστον να μην ειχα παρει καποιο επισημο χαρτι με αυτα που μου λεγανε προφορικα τοτε, αλλα τωρα θα το παρω για να ειμαι καλλυμενος. Δεν θελω να βαλει ακομα αλλος μηχανικος χερι ακομα μεχρι να καλυφτω με την αντιπροσωπεια.

Αλλωστε ο μηχανικος το πρωτο που με ρωτησε ειναι που εκανα σερβις. Και του λεω ολα σε εσας, και δεν την εχει δει ή αγγιξει αλλος εκτος απο εσας, κ εκει σοβαρεψε ακομα πιο πολλυ!

Θα παω να κανω ενα ευχελεο στον θεο του τροχού για να πανε ολα καλα!!!!!!!!

Επισης μου ειπε οτι αυριο θα την αναλαβει το πρωι, οποτε παιζει να παω εκει πρωι πριν με παρουν τηλ. για να δω τι θα πεχτει!!

Τροποποιήθηκε από τον geovai

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγα για τον εξης λογο: γιατι εκει εχω πατημα στο οτι εκει εχω κανει ολα τα σερβις. Αλλωστε εχω μιλησει ηδη με τα κεντρικα της Suzuki οι οποιοι μου ειπαν οτι για να με εξυπηρετησουν θελουν τα χαρτια απο το εξουσιοδοτημενο σερβις που εχω κανει τα σερβις και το χαρτι της διαγνωσης και των ενεργειων που θα κανουν. Μπορει τουλαχιστον να μην ειχα παρει καποιο επισημο χαρτι με αυτα που μου λεγανε προφορικα τοτε, αλλα τωρα θα το παρω για να ειμαι καλλυμενος. Δεν θελω να βαλει ακομα αλλος μηχανικος χερι ακομα μεχρι να καλυφτω με την αντιπροσωπεια. Σωστόστ! :)

Αλλωστε ο μηχανικος το πρωτο που με ρωτησε ειναι που εκανα σερβις. Και του λεω ολα σε εσας, και δεν την εχει δει ή αγγιξει αλλος εκτος απο εσας, κ εκει σοβαρεψε ακομα πιο πολλυ! Μ' αρέσεις. :punk:

Θα παω να κανω ενα ευχελεο στον θεο του τροχού για να πανε ολα καλα!!!!!!!! Αυτός εδώ ο αλήτης φταίει. Και δεν έχει το Θεό του!!!! :swear: (αφού στο παρουσίασε τόσο νωρίς, θα μπορούσε να κάνει το μπραφ εδώ και καιρό πριν λήξει η εγγύηση).

Επισης μου ειπε οτι αυριο θα την αναλαβει το πρωι, οποτε παιζει να παω εκει πρωι πριν με παρουν τηλ. για να δω τι θα πεχτει!! Ξαναμανα μ' αρέσεις :na_mB:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή τύχη φίλε.

Σε ευχαριστω ρε μαγκα!

Ερωτηση: Το μωρο στην φωτο ειναι το αισθημα ειναι και αυτη σαν την dreambike?!!!!! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μολις με πηραν τηλεφωνο οτι κοιταξαν την μηχανη, (ενω ειπαν οτι εχει πολλυ δουλεια και θα την δουν το πρωι) τεσπα.

ΜΟυ ειπε οτι ελεχε αντλιες και τροφοδοσια και αλλαξε ενα φιλτρακι. Ο ηχος που ακουγεται ειναι απο τα ελατηρια της καμπανας που ειναι φυσιολογικο σε ολα τα μηχανακια!

Δεν ξερω τι σημαινει και αν ισχυει!

Ειπε οτι την πηρε την μηχανη βολτα και επιασε τα 180 για πλακα! Θα με τρελανουν τωρα? Δηλαδη το φιλτρακι που αλλαξε εφτεγε φια την αποδοση?

Τελος παντων, με ρωτησε αν θελω κανω το μεγαλο σερβις τωρα και ειπα οχι θα την παρω να την ξαναδοκιμασω να δω αν ειναι ενταξει οπως τα λεει και μετα θα την φερω!

Τι λετε εσεις?

Για να δει τις βαλβιδες μου λεει θα πρεπει να κανω το σερβις μιας και το περιλαμβανει, για να μην ανοιγει 2 φορες την μηχανη και χρεονομαι αδικα!!

Τα φωτα σας μεχρι να με παρουν να μου πουν ποσο ειναι τα εργατικα και να παω να την παρω!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλαξε ενα φιλτρακι ε?ενδιαφερον!ρωτα τους ποιο για να το αλλαξω και εγω στο ερ και να γινει βερσυς 1000!

πηγαινε δες το και δοκιμασε το δεν χανεις τιποτα.

και ρωτα τους αναλυτικα τι εκαναν και να στο δωσουν και σε χαρτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιζει οντως να ειναι και απο φιλτρο βουλωμενο λογικο ακουγεται το στρωμα εχει το φιλτρακι μεσα στο ρεζερβουαρ μαζι με την τρομπα και εχει ξαναπαιξει αυτο...... ναι εγω στην θεση σου θα το εκανα με την προυποθεση να ειμαι εκει στο σερβις να βλεπω.μπαστακας αλλιως σε αλλο συνεργειο αν δεν δεχεται... για περισσοτερα εδω http://www.vstromhel...%E6%E9%ED%E7%F2 και απο το 2006 στα 2μπουζα εχει διαφορα το φιλτρο.

pump_l10.jpg

iuiiio39.jpg

Τροποποιήθηκε από τον vagelis-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μολις με πηραν τηλεφωνο οτι κοιταξαν την μηχανη, (ενω ειπαν οτι εχει πολλυ δουλεια και θα την δουν το πρωι) τεσπα. Μμμμμμ, δεν συνεχίζουμε όμορφααα βλέπω...... :knuppel2:

ΜΟυ ειπε οτι ελεχε αντλιες και τροφοδοσια και αλλαξε ενα φιλτρακι. Ποιό? Ρώτα αναλυτικά και να στο γράψει στο βιβλίο service. Τώρα πια και να βήχει το μαστόρι, θα το γράφει. :knuppel2: Ο ηχος που ακουγεται ειναι απο τα ελατηρια της καμπανας που ειναι φυσιολογικο σε ολα τα μηχανακια!

Ειπε οτι την πηρε την μηχανη βολτα και επιασε τα 180 για πλακα! Πού είναι αυτό το συνεργείο ρε φίλε κι έπιασε 180? Στη μέση της Αττικής οδού ή μες την πίστα του El Benizelos?Θα με τρελανουν τωρα? Δηλαδη το φιλτρακι που αλλαξε εφτεγε φια την αποδοση?

Τελος παντων, με ρωτησε αν θελω κανω το μεγαλο σερβις τωρα και ειπα οχι θα την παρω να την ξαναδοκιμασω να δω αν ειναι ενταξει οπως τα λεει και μετα θα την φερω! Καλά του είπες.

Τι λετε εσεις? Η γνώμη μου όχι ως ειδήμων, αλλά μόνο με τη λογική, είναι ότι το φίλτρο της τρόμπας βενζίνης (αν εννοεί αυτό αφού δεν το ξεκαθάρισε), δύσκολο να είχε γίνει χάλια απ' τα 5.000 χλμ κιόλας. Πολύ νωρίς το κόβω (εγώ το άλλαξα στις 27.000 χλμ και πήγαινε μια χαρά η μηχανή, προληπτικά το έκανα και ευτυχώς γιατί ήταν μαύρο), και για να είχε πρόβλημα τόσο νωρίς θα έπρεπε να σου είχανε βάλει βατράχια αντί βενζίνη (όχι απίθανο στο Μπουρδελιστάν). Έχεις τσεκάρει από πού βάζεις μπιτζίνα?

Για να δει τις βαλβιδες μου λεει θα πρεπει να κανω το σερβις μιας και το περιλαμβανει, για να μην ανοιγει 2 φορες την μηχανη και χρεονομαι αδικα!!

Τα φωτα σας μεχρι να με παρουν να μου πουν ποσο ειναι τα εργατικα και να παω να την παρω!! Στα δίνουμε και μάλιστα σε έκδοση Xenon :tooth: (ό,τι μπορούμε κάνουμε, ελπίζουμε να βοηθήσουμε αποτελεσματικά). :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακάρι να την βγάλεις καθαρή, ελπίζω να μείνει το πρόβλημα στο φιλτράκι κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μολις με πηραν τηλεφωνο οτι κοιταξαν την μηχανη, (ενω ειπαν οτι εχει πολλυ δουλεια και θα την δουν το πρωι) τεσπα.

ΜΟυ ειπε οτι ελεχε αντλιες και τροφοδοσια και αλλαξε ενα φιλτρακι. Ο ηχος που ακουγεται ειναι απο τα ελατηρια της καμπανας που ειναι φυσιολογικο σε ολα τα μηχανακια!

Ειπε οτι την πηρε την μηχανη βολτα και επιασε τα 180 για πλακα! Θα με τρελανουν τωρα? Δηλαδη το φιλτρακι που αλλαξε εφτεγε φια την αποδοση?

Τελος παντων, με ρωτησε αν θελω κανω το μεγαλο σερβις τωρα και ειπα οχι θα την παρω να την ξαναδοκιμασω να δω αν ειναι ενταξει οπως τα λεει και μετα θα την φερω!

Τι λετε εσεις?

Τα φωτα σας μεχρι να με παρουν να μου πουν ποσο ειναι τα εργατικα και να παω να την παρω!!

Πολυ λογικο μου ακουγετε αυτο που σου ειπαν.

Το φιλτρο της τρομπας βουλωνει για πλακα (γι αυτο πολυ απο εμας το εχουμε καταργησει και φοραμε εξωτερικο)

Οσο για τον ηχο που λες οτι ισως ειναι μπιελα, αν ο ηχος που ακους σταματαει πατωντας τον συμπλεκτη, τοτε ειναι ονταως απο την καμπανα και σταματας να μιλας με αυτον που σου ειπε για την μπιελα :mB_kalo_e:

Και τελος τι σχεση εχει το ρυθμισμα των βαλβιδων με τον ελεγχο των μεταλλων/μπιελας???

Για να φτασεις στην μπιελα ουτως η αλλος θα ξηλωθουν ολα απο τα καρτερ και πανω.... :kaaaala:

Χωρις να θελω να προσβαλω, εχεις καποια ιδεα απο μηχανολογικα? Εχεις εμπειρια απο αλλες μηχανες ακι τους ηχους που κανουν? Ισως να χρειαστεις την βοηθεια καποιου φιλου για να μη σε κοροιδεψουν και δωσεις τσαμπα λεφτα

Φιλικα παντα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα