Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το άφηνα όλο πίσω αλλά θα χρειαστώ κάποιο gps, να μπορώ να πηγαίνω σε απομακρυσμένα μέρη χωρίς να αποστηθίζω χάρτες και χωρίς να σταματάω και να ξεδιπλώνω χάρτες στην άκρη του δρόμου όπου δεν είμαι σίγουρος για την διαδρομή. Κοίταξα εδώ κι εκεί αλλά δεν ξέρω τι συμφέρει τελευταία μιας και τα περισσότερα reviews που βρήκα ήταν κάπου μεταξυ του 2008-2011 η πολύ πρόσφατα με πολύ ακριβές προτάσεις για την τσέπη μου. Αν κάποιος ασχολείται, θα ήθελα την βοήθεια του αν μπορεί να μου δώσει κάποιες προτάσεις. Λόγω οικονομικών με ενδιαφέρει μια φθηνή λύση κοντά στο 100στάρικο είτε απο εδώ είτε από εξωτερικό, είτε ξεχωριστή συσκευή είτε πακέτο με πλοηγό. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να ακούω κάθε τρείς και λίγο εδώ δεξιά εκεί αριστερά κλπ αλλά να μπορώ να βλέπω που βρίσκομαι στον χάρτη αν κάποια στιγμή χρειαστώ. Θα με ενδιέφερε να μπορώ να περάσω ευκολα μια διαδρομή που με ενδιαφέρει, να έχει κάποιους σχετικά καλους χάρτες και ίσως να υπάρχει δυνατότητα να φορτώσω κάποιο καλύτερο σύστημα ή χάρτες μελλοντικά. Η χρήση του θα είναι περισσότερο για κίνηση εκτός κέντρου. Σε δεύτερη μοίρα, θα με ενδιέφερε να μπορώ να το χρησιμοποιήσω και για πεζοπορεία. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τα φώτα σας. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 από τον Ίκαρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 Ξεκινας αβαδιστα,αβασανιστα με προγραμμα μιρεο dont panic - που εχει χαρτες Gi (NGI-GeoIntelligence). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 mls destinator ή garmin τα εμπορικοτερα ολων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sgianno 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 destinator! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παιδια χωρις παρεξηγηση,ακομη στο destinator εχετε μεινει? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 Να ρωτήσω κάτι σχετικό με GPS για να μην ανοίγω θέμα καινούργιο (σόρυ που σπαμμαρω το θέμα σου Ίκαρε) μιας κ φαίνεται ότι το κατέχετε το θέμα.... Υπάρχει κάποια λύση με χάρτες Βουλγαρίας κ Αλβανίας που να είναι αξιόπιστη; Ποια εταιρεία έχει καλούς χάρτες για αυτές τις 2 χώρες; Αξίζει να προτιμήσω κάτι επώνυμο ή μπορώ να βολευτώ με ένα κινέζικο GPS κ να περάσω ότι θέλω εγώ μέσα; Βλέπω ότι τα windows CE έχουν πέραση... sorry για το λίγο off-topic :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) http://www.mybike.gr...__fromsearch__1 Τσέκαρε αυτό το topic... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 από τον Avatar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 http://www.mybike.gr...__fromsearch__1 Τσέκαρε αυτό το topic... Σ'ευχαειστώ για τις πληροφορίες! Έχω να ρίξω διάβασμα μπόλικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 H συσκευή GPS είναι λίγο άχρηστη απ'τη στιγμή που όλα (σχεδόν) τα Smartphones έχουν ΚΑΙ πλοήγηση. Με λίγο ψάξιμο και προσωπική δουλίτσα, γλυτώνεις απ'τα έξοδα. Αν πάλι δεν έχεις τόσο καλό κινητό, απ'το να δώσεις 100 για συσκευή GPS, δίνεις τα ίδια, ή και κάτι λίγο παραπάνω (αν θες) και τσιμπάς Smartphone. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το άφηνα όλο πίσω αλλά θα χρειαστώ κάποιο gps, να μπορώ να πηγαίνω σε απομακρυσμένα μέρη χωρίς να αποστηθίζω χάρτες και χωρίς να σταματάω και να ξεδιπλώνω χάρτες στην άκρη του δρόμου όπου δεν είμαι σίγουρος για την διαδρομή. Κοίταξα εδώ κι εκεί αλλά δεν ξέρω τι συμφέρει τελευταία μιας και τα περισσότερα reviews που βρήκα ήταν κάπου μεταξυ του 2008-2011 η πολύ πρόσφατα με πολύ ακριβές προτάσεις για την τσέπη μου. Αν κάποιος ασχολείται, θα ήθελα την βοήθεια του αν μπορεί να μου δώσει κάποιες προτάσεις. Λόγω οικονομικών με ενδιαφέρει μια φθηνή λύση κοντά στο 100στάρικο είτε απο εδώ είτε από εξωτερικό, είτε ξεχωριστή συσκευή είτε πακέτο με πλοηγό. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να ακούω κάθε τρείς και λίγο εδώ δεξιά εκεί αριστερά κλπ αλλά να μπορώ να βλέπω που βρίσκομαι στον χάρτη αν κάποια στιγμή χρειαστώ. Θα με ενδιέφερε να μπορώ να περάσω ευκολα μια διαδρομή που με ενδιαφέρει, να έχει κάποιους σχετικά καλους χάρτες και ίσως να υπάρχει δυνατότητα να φορτώσω κάποιο καλύτερο σύστημα ή χάρτες μελλοντικά. Η χρήση του θα είναι περισσότερο για κίνηση εκτός κέντρου. Σε δεύτερη μοίρα, θα με ενδιέφερε να μπορώ να το χρησιμοποιήσω και για πεζοπορεία. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τα φώτα σας. http://www.mybike.gr...97#entry1241597 Ουπς... με πρόλαβαν! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Ευχαριστώ παιδιά, δυστυχώς οι τιμές για smartphone εξφεντονίζουν την τιμή, συν του οτι δεν ξέρω αν θα έχω όρεξη να ασχολούμαι με σπασίματα κλπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Grehiel 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Ευχαριστώ παιδιά, δυστυχώς οι τιμές για smartphone εξφεντονίζουν την τιμή, συν του οτι δεν ξέρω αν θα έχω όρεξη να ασχολούμαι με σπασίματα κλπ... Δεν απαιτειται σπασιμο οπως λες...Λειτουργεί κανονικά,ίσως χρειαστείς ένα "σπασμενο" προγραμματάκι gps το οποίο είναι ζήτημα λεπτών να βρείς....Μην ακυρώνεις πάντως γνώμη μου ένα smartphone τόσο έυκολα,είναι πραγματικά ένας μικρός υπολογιστής που μπορεί να κάνει τα πάντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Αν ταξιδεύεις θες μια σωστή λύση, δηλαδή με προδιαγραφές που να αντέχει καταπόνηση, και να μπορείς να το δουλεύεις απροβλημάτιστα: Post 81 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Ευχαριστώ παιδιά, δυστυχώς οι τιμές για smartphone εξφεντονίζουν την τιμή, συν του οτι δεν ξέρω αν θα έχω όρεξη να ασχολούμαι με σπασίματα κλπ... Κανένα σπάσιμο δεν απαιτείται. Παίρνεις ένα κινητάκι με android λειτουργικό και απλά κατεβάζεις μέσω τόρεντ ένα ήδη σπασμένο gps πρόγραμμα και το περνάς στο τηλέφωνο και βουαλά! Εγώ αυτό έκανα! Εύκολο και πάρα πολύ λειτουργικό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Τι σε χρεώνει όσο πλοηγείσαι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Τι σε χρεώνει όσο πλοηγείσαι; Δωρεάν. Τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Λίνκ πλίζ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Λίνκ πλίζ! Λινκ για τι; για το τόρρεντ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Ναι αν σου είναι εύκολο σε ένα pm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 To κατέβασα πριν κανά δυο βδομάδες και μετά το έσβησα δυστυχώς από το μTORRENT μου. Παρόλα αυτά με λίγο ψάξιμο μέσω google θα μπορέσεις να το βρεις. Και όχι μόνο ένα, άλλα όσα θες. Βάλε και την λέξη GREEK για να σου κατέβει η έκδοση με τις ελληνικές φωνές. Τελευταία φορά το χρησιμοποίησα σήμερα που γύρισα από Χαλκιδική. Μια χαρά δούλευε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Απο smartphones δεν ξέρω, αυτο LG Optimus L3 E400 μου φαίνεται προσιτό αλλά δεν ξέρω αν κάνει δουλειά. Δεν πιστευω να έχει θέμα που δεν έχω συνδεση κινητού αλλά κάρτα; Ειδάλλως πάω η σε ένα mio που έχω δει και έχω ακούσει οτι παίρνουν εύκολα και άλλα προγράμματο πλοηγησης. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 από τον Ίκαρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Απο smartphones δεν ξέρω, αυτο LG Optimus L3 E400 μου φαίνεται προσιτό αλλά δεν ξέρω αν κάνει δουλειά. Δεν πιστευω να έχει θέμα που δεν έχω συνδεση κινητού αλλά κάρτα; Ειδάλλως πάω η σε ένα mio που έχω δει και έχω ακούσει οτι παίρνουν εύκολα και άλλα προγράμματο πλοηγησης. Και εγώ κάρτα έχω. Καμία απολύτως σχέση δεν έχει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τζαμπατζηδες ειστε ρε παιδια... Μετα θα ανοιξει κανα thread για κακους χαρτες - κακη πλοηγηση σε διαφορα προγραμματα και θα αναρωτιεστε γιατι γινονται αυτα και θα κραζετε τις εταιριες.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 από τον sakis_mar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Τζαμπατζηδες ειστε ρε παιδια... Μετα θα ανοιξει κανα thread για κακους χαρτες - κακη πλοηγηση σε διαφορα προγραμματα και θα αναρωτιεστε γιατι γινονται αυτα και θα κραζετε τις εταιριες.. Όσο είχαν τους χάρτες στο AppStore 99$, ναι, ήμουν τζαμπατζής :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Τζαμπατζηδες ειστε ρε παιδια... Μετα θα ανοιξει κανα thread για κακους χαρτες - κακη πλοηγηση σε διαφορα προγραμματα και θα αναρωτιεστε γιατι γινονται αυτα και θα κραζετε τις εταιριες.. 90 ευρώ για ένα πρόγραμμα gps χωρίς καν την συσκευή... σόρρυ αλλά πρώτα να γίνουν άνθρωποι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες