Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2012 ^^^ Συμπλήρωμα στην χαμένη εικόνα μου επάνω... ^^^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2012 1.Er6n το δικο μου με μερικες ακομη μοντες(που ακολουθουν και δεν αργουν) 2.KTM SMT 990 3.Kawasaki ZZR1400(Θα το επερνα μεταχειρω) Μιλαμε για 25000 ευρωπουλα μαξ με τα εξτρα που θα ηθελα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2012 αυτό αρκεί!!! και αυτο που εχω για χωμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 μπορώ να αλλάξω επιλογές; εάν ναι τότε θα ήθελα αυτό: γιατί όταν είδαν αυτό το γκαράζ..απλά έπαθα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfi-ka 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 Γιά να θυμάμαι τα νιάτα μου.. γιά να ξεχνάω την ηλικία μου.. γιά να παλιμπαιδίζω.. γιά μακρυνές χωμάτινες εκδρομούλες.. κρατώντας όμως και το μου, γιά να το κατσαβιδιάζω ανελέητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Iraklis Krhth 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 Για την πολη... Για το χωμα... Για ταξιδια... Για την πιστα... ή εναλλακτικα.... Για την πολη...και παραεξω... Για το χωμα... Για ταξιδια... Για την πιστα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 Κέρδισα χρήματα?? Κατ' αρχήν, πετάω αυτές που έχω ήδη.... Και πάμε στο ψητό. Για τουρισμό στο βουνό αυτή: Για γρήγορες βόλτες και τα ταξιδάκια αυτή: Για όλη την ώρα αυτή: Και για να έχω την πρώτη μου επαφή με χώμα θα έπαιρνα αυτό: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 Λοιπόν.... Με το Versys θα έμενα! Και θα έστεινα μέσα στο γκαράζ ένα μίνι συνεργείο για να την πασπατεύω και ένα γραφείο που θα είχε μόνο ένα σκοπό: την οργάνωση του επόμενου ταξιδιού, έως ότου τελειώσουν όλα τα κερδισμένα ευρά... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 Κέρδισα χρήματα?? Κατ' αρχήν, πετάω αυτές που έχω ήδη.... Μ' αρέσεις! :lol: Και πάμε στο ψητό. Για τουρισμό στο βουνό αυτή: Για γρήγορες βόλτες και τα ταξιδάκια αυτή: Για όλη την ώρα αυτή: Και για να έχω την πρώτη μου επαφή με χώμα θα έπαιρνα αυτό: Ωραίες οι επιλογές σου πάντως. Εύγε. Λοιπόν.... Με το Versys θα έμενα! Και θα έστεινα μέσα στο γκαράζ ένα μίνι συνεργείο για να την πασπατεύω και ένα γραφείο που θα είχε μόνο ένα σκοπό: την οργάνωση του επόμενου ταξιδιού, έως ότου τελειώσουν όλα τα κερδισμένα ευρά... :D Εσύ, ή έχεις καταπιεί την κρίση ή σε έχει καταπιεί αυτή. :lol: :P Τέτοια μετριοπάθεια και χαμηλούς τόνους στο συγκεκριμένο θέμα δεν τα περίμενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 Ωραίες οι επιλογές σου πάντως. Εύγε. Εσύ, ή έχεις καταπιεί την κρίση ή σε έχει καταπιεί αυτή. :lol: :P Τέτοια μετριοπάθεια και χαμηλούς τόνους στο συγκεκριμένο θέμα δεν τα περίμενα. Γλυκοκοιτάζω τις άλλες αλλά ζηλεύω και αυτούς που πήρανε μια μοτό και τη λιώσανε! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λοιπον πρωτα απο ολα το cbrακι μου http://imageshack.us...s/197/3401.jpg/ καρα φτιαγμενο και τουμπανιασμενο διοτι ειναι η πρωτη αγαπη και παντοτινη!! Για καγκουριλικια, χωμα http://3.bp.blogspot...550+%281%29.jpg Aprilia SXV 550 με μια silmoto εξατμισουλα Για ταξιδια Triumph Tiger 1050 http://www.motorstow...-1050-se-01.jpg Και τελος για πολλα γκαζια ενα φτιαγμενο cbr1000rr http://www.motorcycl...2011%20%202.jpg Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 από τον DIAMAPA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 Για τη πόλη: Για το χώμα: Για ταξίδια: Για τη πίστα: Για κρουαζιέρα στις Μαλδίβες: Για το άπειρο και ακόμα παραπέρα: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 Όνειρο Νο1 Όνειρο Νο2 Κ ένα τέτοιο να το φτιάξω μόνος μου...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες