Vlasisg7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Γεια σε όλους.. θέλω να πάρω ενα 50cc μηχανακι..ασφαλεια αδεια στο όνομα του πατέρα μου που είναι και ασφάλιστης..απλά θέλω να μάθω άμα πάρω ενα μηχανακι 50cc και να έχω ασφαλεια αδεια αλλα οχι δυπλωμα ...να Φοραω κράνος να έχω καθρέφτες και να μην τρέχω...τι θα γίνει αλα τα έχω όλα μόνο δυπλωμα δεν θα έχω σε 8 μήνες μπορώ να βγάλω τι θα παθω άμα με σταματήσουμε ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Τι θα πάθεις; Θα ξυπνήσεις απο το όνειρο που έβλεπες και θα αγοράσεις μηχανάκι όταν θα έχεις δίπλωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Ο πατέρας σου νομίζω ξέρει να σου πει... γιατί δεν τον ρωτάς? Εγώ πάντως δεν θα άφηνα το παιδί μου να οδηγάει χωρίς δίπλωμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Αμα χτυπα ξυλο εμπλακεις σε τροχαιο η χτυπισεις καποιον θα βαρας το κεφαλι σου για ολη σου τη ζωη . Αυτο θα γινει τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Απλά θα βάλεις μέσα τον πατέρα σου σε περίπτωση ατυχήματος.Αν αυτό είναι λίγο και για εσένα και γαυτόν τότε τι να σ πω...Και ατυχήματα δεν συμβαίνουν σπάνια πίστεψε με, θα ξέρει και ο πατέρας σου που είναι ασφαλιστής.Υπομονή 8 μήνες να είσαι εντελώς ήσυχος! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 από τον l4m0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Για μενα ουτε να το σκεφτεσαι!οι συνεπειες ειναι πολλες οχι μονο σε περιπτωση ελεγχου της τροχαιας αλλα ακομα περισσοτερες σε περιπτωση ατυχηματος...ειναι μαλακια για 8 μηνες να εχεις τρεχαματα κ εσυ κ ο πατερας σου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Αν ο πατέρας σου είναι ασφαλιστής, ξέρει πολύ καλά τί σημαίνει να προκαλέσεις ένα ατύχημα χωρίς δίπλωμα. Αν παρ' όλα αυτά σε αφήνει, καλό θα ήταν να αλλάξει δουλειά. Ρίξε μαι ματιά εδώ: Διπλώματα - κυβικά - ηλικία και ατύχημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 ειμαι απολυτα συμφωνος με τα παιδια απο πανω. οτι λενε, το λενε για καλο σου.. να σου πω ομως και το αλλο. αν καταλαβα καλα, δεν εισαι ουτε 15,5.. οποτε μεχρι να γινεις 16, θα εχει αλλαξει ο νομος (απο 19 ιανουαριου διπλωμα για 50cc στα 17), θα πρεπει να περιμενεις αλλο εναν χρονο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 ειμαι απολυτα συμφωνος με τα παιδια απο πανω. οτι λενε, το λενε για καλο σου.. να σου πω ομως και το αλλο. αν καταλαβα καλα, δεν εισαι ουτε 15,5.. οποτε μεχρι να γινεις 16, θα εχει αλλαξει ο νομος (απο 19 ιανουαριου διπλωμα για 50cc στα 17), θα πρεπει να περιμενεις αλλο εναν χρονο.. Αμάν το σκότωσες το παιδί, σιγά σιγά τα λένε αυτά, με το μαλακό μη πάθει τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 ζητω συγγνωμη απο τον φιλο αν "γκρεμησα" τα ονειρα του.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Καλύτερα να γκρεμίζονται όνειρα παρά να κλείνουν σπίτια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Καλύτερα να γκρεμίζονται όνειρα παρά να κλείνουν σπίτια. και μετα λετε οτι εγω τα λεω αποτομα? τεσπα.. χωρις πλακα τωρα.. καλυτερα με διπλωμα αλλιως ποδια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 καλυτερα με διπλωμα αλλιως ποδια.. Υπάρχουν και ποδήλατα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 Αχ και βαχ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 εκτος ολα αυτα που ειπαν οι απο πανω θα εχεις ανγχος μονιμα . οποτε περιμενε 8 μηνες να εισαι ησυχος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 εκτος ολα αυτα που ειπαν οι απο πανω θα εχεις ανγχος μονιμα . οποτε περιμενε 8 μηνες να εισαι ησυχος. 20 μήνες θες να πείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 20 μήνες θες να πείς... κακα τα ψεμματα, απο εκει που ελεγες οτι σε 7-8 μηνες θα εβγαζες διπλωμα, ξαφνικα βγαινει ο καινουργιος νομος και σου λεει πρεπει να περιμενεις αλλον 1 χρονο.. πρεπει να ειναι απο τις χειροτερες ξενερες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sls120 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 Και εγώ το ίδιο με σένα έπαθα... Σε 8 μήνες κλείνω τα 16. Δεν λέω χαλάστηκα αρκετά όταν έμαθα αυτό για το δίπλωμα αλλά σκέφτηκα ότι και με τα μισά χρήματα που θα έδινα για το 50ρακι παίρνω ένα πολύ καλό ποδήλατο... Μην νομίζεις πως έχει και τρελή διαφορά από το μηχανάκι.. Άλλωστε 50cc είναι μην περιμένεις και τίποτα φοβερό. Και για το μηχανάκι μην σε νοιάζει.. ;) Έχουμε καιρό μπροστά μας να πάρουμε όσες μηχανές θες!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 κακα τα ψεμματα, απο εκει που ελεγες οτι σε 7-8 μηνες θα εβγαζες διπλωμα, ξαφνικα βγαινει ο καινουργιος νομος και σου λεει πρεπει να περιμενεις αλλον 1 χρονο.. πρεπει να ειναι απο τις χειροτερες ξενερες.. ποιος καινουριος νομος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bballer1 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 Ετσι μωρη Ελλαδαρα....σκιζουμε παντως απο οδηγικη παιδεια... :waycon1: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 Ετσι μωρη Ελλαδαρα....σκιζουμε παντως απο οδηγικη παιδεια... :waycon1: Ναι, ειδικά μερικοί γονείς που επιτρέπουν στα βλαστάρια τους να βγαίνουν στους δρόμους χωρίς τις κατάλληλες προϋποθέσεις, και όποιον πάρει ο χάρος, αρκεί να μην δημιουργηθούν "ψυχολογικά" στο καμάρι τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos96 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 ειμαι απολυτα συμφωνος με τα παιδια απο πανω. οτι λενε, το λενε για καλο σου.. να σου πω ομως και το αλλο. αν καταλαβα καλα, δεν εισαι ουτε 15,5.. οποτε μεχρι να γινεις 16, θα εχει αλλαξει ο νομος (απο 19 ιανουαριου διπλωμα για 50cc στα 17), θα πρεπει να περιμενεις αλλο εναν χρονο.. Φιλε δηλαδη εγω που βγαζω διπλομα σε ενα μηνα για 50cc, απο 19 ιανουαριου που αλλαζει ο νομος θα καταργηθει το διπλωμα και θα πρεπει να το ξαναβγαλω στα 17? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 Φιλε δηλαδη εγω που βγαζω διπλομα σε ενα μηνα για 50cc, απο 19 ιανουαριου που αλλαζει ο νομος θα καταργηθει το διπλωμα και θα πρεπει να το ξαναβγαλω στα 17? μεχρι πριν τις 19 ιανουαριου ισχυει οτι ισχυει και σημερα.. δλδ διπλωμα στα 16 για 50cc..αν προλαβεις μεχρι τοτε εισαι οκ.. απλα αν δεν το βγαλεις μεχρι τις 19 ιανουαριου, θα πρεπει να περιμενεις να γινεις 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas4 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 ρε τι 50αρι παρε 200αρι κ πανω να κανεις τη δουλεια σου και τι αδειες και ασφαλειες τιποτα δεν χρειαζεται.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos96 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 μεχρι πριν τις 19 ιανουαριου ισχυει οτι ισχυει και σημερα.. δλδ διπλωμα στα 16 για 50cc..αν προλαβεις μεχρι τοτε εισαι οκ.. απλα αν δεν το βγαλεις μεχρι τις 19 ιανουαριου, θα πρεπει να περιμενεις να γινεις 17 Ευτυχως με καθησυχασες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες