delijim 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Δύσκολα σε βλέπω τελευταία φορά που το κάναμε βρεθήκαμε σε γκρεμό! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Υπαρχουν λόγισμικα που δείχνουν απο ολόκληρη την χωμάτινη διάταξη της ελλαδος μέχρι και τα μονοπάτια της...εχουν αναφερθεί και εδώ μεσα νομίζω ο yamahakias ξέρει ενα απο αυτά τα λόγισμικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
delijim 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Ναι να το βρούμε να το δώσουμε στον κωστα γιατί θα μας σκοτώσει καμιά μέρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Δύσκολα σε βλέπω τελευταία φορά που το κάναμε βρεθήκαμε σε γκρεμό! χαχαχαχαχ από τα καλύτερα γέλια που βγάλαμε ποτέ με εντούρο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 κυριακη που θα οργωσουμε; ε; ε; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexzgt4 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 Στον χιονισμένο Χορτιάτη? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 οτι θετε και εκει ερχομαι και εδω σας περιμενω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 Κυριακη? οργωσουμε? χιονι? χιονισμενο? χορτιατη? :_w00t: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george83 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 καλημερες! μεσα για οτιδηποτε! κατι ελεγες διαμαντη για αρεθουσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 καλημερες! μεσα για οτιδηποτε! κατι ελεγες διαμαντη για αρεθουσα... παιζει θεμα μεταφορας! υπαρχει μονο το δικο σου τρειλερ που περνει 3, το δικο μου που παιρνει εναν κοπρο και δεν εχουμε αλλο ιχ με κοτσαδορο, δεν ξερω αν ο Χρηστος εκανε το δικο του με το προβλημα που ειχε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george83 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 παιζει θεμα μεταφορας! υπαρχει μονο το δικο σου τρειλερ που περνει 3, το δικο μου που παιρνει εναν κοπρο και δεν εχουμε αλλο ιχ με κοτσαδορο, δεν ξερω αν ο Χρηστος εκανε το δικο του με το προβλημα που ειχε! δεν υπαρχει προβλημα! και εδω να ειμαστε καλα θα περασουμε! εγω ειμαι μεσα για οτιδηποτε! μεχρι και σε λασπες θα μπω.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 πηγα σημερα και βρηκα την πιπιΛΛα μου, εκει που τουμπαρισα ηταν! και το ρεμα σημερα χωρις νερο!!!!! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Αν ειναι δυνατον ρε μλκα... χαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george83 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 http://www.enduro-fighter.gr/event/3h-enduro-bolta-neas-fwkaias-15-3/ ψήνετε κανένας??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexzgt4 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Έτοιμο το μπροστά φρένο ή έτσι δείχνει τουλάχιστον. Μάλλον όμως θα χρειαστώ τακάκια για πίσω....... ... ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Το παράξενο θα ήταν να μην χρειαζόταν τίποτα το τριμπούρδελο σου :Ρ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Έτοιμο το μπροστά φρένο ή έτσι δείχνει τουλάχιστον. Μάλλον όμως θα χρειαστώ τακάκια για πίσω....... ... ... χθες θες! και εγω τα αλλαζω αυριο-μεθαυριο.....3 βολτες ρε π@υστη, γ@μω την λασπη μου μεσα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Έτοιμο το μπροστά φρένο ή έτσι δείχνει τουλάχιστον. Μάλλον όμως θα χρειαστώ τακάκια για πίσω....... Αυτα ειναι τα περιβοητα ¨μεταλικα τακακια¨? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Αυτα ειναι τα περιβοητα ¨μεταλικα τακακια¨? οχι, τα μεταλλικα ειναι χρυσα σε χρωμα απο οποια εταιρια και ανντα ειδα! αυτα ειναι απλα κεραμικα! υπαρχουν και τα ημιμεταλλικα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) οχι, τα μεταλλικα ειναι χρυσα σε χρωμα απο οποια εταιρια και ανντα ειδα! αυτα ειναι απλα κεραμικα! υπαρχουν και τα ημιμεταλλικα.... Εχεις δικιο κεραμικα τα κοβω... Μαλιστα βλεπω και λιγο πηλο καπου κολλημενο στο ενα τακακι! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2015 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Έχει κανείς άλλος εκτός από μένα θέμα με την "παρακολούθηση" της χωμάτινης μπουγάτσας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexzgt4 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Και εγώ. Δεν έρχονται τα email πλέον. Αύριο αν ξυπνήσω νωρίς, θα πάω για τακάκια και να μάθω για λάστιχο. Αυτό το περίφημο FIM που έλεγε ο ντόκτορας με τον Νικολάκο, τι είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Και εγώ. Δεν έρχονται τα email πλέον. Αύριο αν ξυπνήσω νωρίς, θα πάω για τακάκια και να μάθω για λάστιχο. Αυτό το περίφημο FIM που έλεγε ο ντόκτορας με τον Νικολάκο, τι είναι? Λαστιχο προδιαγραφων FIM. Ειναι το λαστιχο που πρεπει να παρεις... Δεν εχει "τι", "πως" και "γιατι"... Τετοιο θα βαλεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexzgt4 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Πάω και το ζητάω έτσι? το λέει κάπου πάνω του το ελαστικό? καμία καλή εταιρία? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Πάω και το ζητάω έτσι? το λέει κάπου πάνω του το ελαστικό? καμία καλή εταιρία? Ειναι αρκετα λαστιχακια με τις προδιαγραφες αυτες Αλεκο... Δεν ειναι ενα συγκεκριμενο. Πας και διαλεγεις. Εγω ειχα ρωτησει στον λαστιχα μου και μου τα ανελυσε τι και πως... Τιμες απο 130 εως 180 θα βρεις. Αμα θες μπορω να ξαναπερασω και να ρωτησω πιο συγκεκριμενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες