BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Ρε παιδιά ο καθένας πουλάει / νοικιάζει αυτό που του ανήκει ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ, τι ζόρι τραβάτε μερικοί, πουλήστε / νοικιάστε εσείς σε όποιον θέλετε... Αυτό που ντε και καλά να κάνει ο άλλος αυτό που θέλουμε εμείς πως λέγεται....; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 πωω, δεν βγαζουμε ακρη εδω περα μαγκες, μαλλον εγω ζω αλλου. lock και συγχαρητηρια στους ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ του φορουμ. :clapping2: παμε παμε παμε :clapping2: το ξερω πως θα τσιμπησω προειδοποιηση αλλα δεν με νοιαζει α και θελετε ποτε να πουλησετε τις μηχανες σας, ευχομαι να βρισκετε μονο αλλοδαπους και συγχαρητηρια σε ολους αυτους που κανουν τους αλλους να νιωθουν ασχημα ε ρε δε πατα να .... πλυνετε κανα πιατο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Εγω αν πουλαγα μηχανη μονο σε Εξαρχειωτη , οριτζιναλ , γεννημενο μεγαλωμενο εδω , οχι εισαγωμενο βοριων-νοτιων προαστιων , μμ! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Ρε παιδιά ο καθένας πουλάει / νοικιάζει αυτό που του ανήκει ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ, τι ζόρι τραβάτε μερικοί, πουλήστε / νοικιάστε εσείς σε όποιον θέλετε... Αυτό που ντε και καλά να κάνει ο άλλος αυτό που θέλουμε εμείς πως λέγεται....; Φασισμός. Τώρα όμως συζητάμε για το ρατσισμό. Σε ένα θέμα για πώληση μηχανής. Καταλαβαίνεις πόσο αχταρμα θα τα κάνουμε αν μπλέξουμε και το φασισμό..! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 πωω, δεν βγαζουμε ακρη εδω περα μαγκες, μαλλον εγω ζω αλλου. lock και συγχαρητηρια στους ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ του φορουμ. :clapping2: παμε παμε παμε :clapping2: το ξερω πως θα τσιμπησω προειδοποιηση αλλα δεν με νοιαζει α και θελετε ποτε να πουλησετε τις μηχανες σας, ευχομαι να βρισκετε μονο αλλοδαπους και συγχαρητηρια σε ολους αυτους που κανουν τους αλλους να νιωθουν ασχημα ε ρε δε πατα να .... πλυνετε κανα πιατο ναι ακριβώς , είμαστε Ελληναρες απολίτιστοι , μισάνθρωποι ,ρατσιστές ,φασίστες και τη βρίσκουμε όταν κάνουμε τους άλλους να νιώθουν άσχημα. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι καλοί άνθρωποι σαν εσένα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 ναι ακριβώς , είμαστε Ελληναρες απολίτιστοι , μισάνθρωποι ,ρατσιστές ,φασίστες και τη βρίσκουμε όταν κάνουμε τους άλλους να νιώθουν άσχημα. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι καλοί άνθρωποι σαν εσένα. :greece: πες μου θες να σου πω την αποψη μου; ας μπει ενας μοντ να μου πει αμα μιλησω ανοιχτα αν θα φαω μπαν η απλα προειδοποιηση και βλεπουμε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες