Jump to content
KennyDY

Ο Ρατσισμος σε ολο του το μεγαλειο (car.gr αγγελια)

Recommended Posts

Προφανώς για αυτόν μπορεί ισχύει η γνωστή παροιμία:

"Όποιος κάηκε από το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι"

:tooth:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ασε που μυριζει κλεμμενο το μηχανακι...

Το μυρισες και εσυ, εεε; Σα κλανια, δε μυριζει; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μυρισες και εσυ, εεε; Σα κλανια, δε μυριζει; :P

ε τι, εχει μυρωδια κλεμμενου, γιατι να διαγραψεις την αδεια σε τετοιο παπι που δουλευει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεμα τρολ για αγγελια τρολ.

Το οτι το νοικιαζει δεν το ειδες.......................................

Τι τραβαμε εδω μεσα...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεμα τρολ για αγγελια τρολ.

Το οτι το νοικιαζει δεν το ειδες.......................................

Τι τραβαμε εδω μεσα...........

θα παρω τηλ να ρωτησω

:thumbsup:

και αν το τι τραβαμε εδω μεσα παει για μενα που το εγραψα απλα σε παρακαλω μην απαντας :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή στο Σαουδάραβα πετρελαιά που έχει όνειρο ζωής να μαζέψει όλα τα crypton εκείνης της χρονιάς στη συλλογή του και προσφέρει 10.000 € για το καθένα δεν το πουλάει ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με άδεια κυκλοφορίας διεγραμμένη (--> Μηχανολογικό) και τιμολόγιο σε ιδιώτη ή μαγαζί δε νομίζω

Και δε κατάλαβα που είναι το πρόβλημα. Και εγώ τη γκαρσονιέρα μου δε τη νοικιάζω σε αλλοδαπούς. Γιατί ο ένας μια μέρα πηρε τηλ ότι έχει ήδη φύγει, και το σπίτι είχε μέσα ζημιές 1000+ ευρά, και ο δεύτερος είχε αφήσει (εκτός πάλι απ την άθλια κατάσταση του σπιτιού) και λογαριασμούς περί τα 500 ευρά. Οπότε ποτέ ξανά, όποιος παθαίνει μαθαίνει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με άδεια κυκλοφορίας διεγραμμένη (--> Μηχανολογικό) και τιμολόγιο σε ιδιώτη ή μαγαζί δε νομίζω

Και δε κατάλαβα που είναι το πρόβλημα. Και εγώ τη γκαρσονιέρα μου δε τη νοικιάζω σε αλλοδαπούς. Γιατί ο ένας μια μέρα πηρε τηλ ότι έχει ήδη φύγει, και το σπίτι είχε μέσα ζημιές 1000+ ευρά, και ο δεύτερος είχε αφήσει (εκτός πάλι απ την άθλια κατάσταση του σπιτιού) και λογαριασμούς περί τα 500 ευρά. Οπότε ποτέ ξανά, όποιος παθαίνει μαθαίνει

δεν εχω να απαντησω τιποτα εδω

μονο σκεψου οτι με αυτο που ειπες προσβαλλεις καποιον συμφορουμιτη αυτη τη στιγμη, ισως και μενα.

Τροποποιήθηκε από τον KennyDY
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μένα μου το έχουν κάνει αυτό και σε νιώθω.

Το δικό μου πρόβλημα είναι οτι όταν μου το κάναν αλλοδαποί είπα και εγώ το ίδιο, μετά το νοίκιαζα μόνο σε έλληνες. Που μου κάναν επίσης το ίδιο. Και τώρα έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω που να το νοικιάσω. Και έτσι μένει άδειο..

Πέρα απο την πλάκα όντως μου δημιούργησαν τα ίδια προβλήματα και έλληνες και ξένοι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι μουφα η αγγελια ..αλλα με το θεμα οχι αλλοδαπους την εχω πατησει κ εγω,

'Οταν πουλησα το παπι μου σε ενα παιδι απο Αλβανια, μετα απο 7 μερες πηραν απο τα ΚΕΠ οτι δεν εβγαινε η αδεια στο ονομα του γιατι ειχε λεει προσωρινη αδεια παραμονης που περιμενε ανανεωση και κατι ιστοριες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχω να απαντησω τιποτα εδω

μονο σκεψου οτι με αυτο που ειπες προσβαλλεις καποιον συμφορουμιτη αυτη τη στιγμη, ισως και μενα.

Εγώ σε/τους προσέβαλα? Οι κύριοι που μου ρήμαξαν το σπίτι και την τσέπη τους προσβάλουν. Δε μιλάω με αερολογίες αλλά με δεδομένα που έχουν συμβεί σε εμένα. Μπορεί ο ενοικιαστής να αποδειχθεί ο καλύτερος, αλλά εμένα η προϊστορία που έζησα (και φυσικά το χρήμα που ξόδεψα) με αποτρέπει από την ξαναενοικίαση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ σε/τους προσέβαλα? Οι κύριοι που μου ρήμαξαν το σπίτι και την τσέπη τους προσβάλουν. Δε μιλάω με αερολογίες αλλά με δεδομένα που έχουν συμβεί σε εμένα. Μπορεί ο ενοικιαστής να αποδειχθεί ο καλύτερος, αλλά εμένα η προϊστορία που έζησα (και φυσικά το χρήμα που ξόδεψα) με αποτρέπει από την ξαναενοικίαση

οκ, να το ξερω δηλαδη την επομενη φορα που θα ψαχνω σπιτι οτι μπορει να μη μου το δωσουν επειδη δεν ειμαι ελληνας.

μαλιστα.

καλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι μουφα η αγγελια ..αλλα με το θεμα οχι αλλοδαπους την εχω πατησει κ εγω,

'Οταν πουλησα το παπι μου σε ενα παιδι απο Αλβανια, μετα απο 7 μερες πηραν απο τα ΚΕΠ οτι δεν εβγαινε η αδεια στο ονομα του γιατι ειχε λεει προσωρινη αδεια παραμονης που περιμενε ανανεωση και κατι ιστοριες!

αυτο ισχυει αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση το μηχανακι δεν εχει καν πινακιδες :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μένα μου το έχουν κάνει αυτό και σε νιώθω.

Το δικό μου πρόβλημα είναι οτι όταν μου το κάναν αλλοδαποί είπα και εγώ το ίδιο, μετά το νοίκιαζα μόνο σε έλληνες. Που μου κάναν επίσης το ίδιο. Και τώρα έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω που να το νοικιάσω. Και έτσι μένει άδειο..

Πέρα απο την πλάκα όντως μου δημιούργησαν τα ίδια προβλήματα και έλληνες και ξένοι..

Ναι έχεις δίκιο. Αλλά στη δικιά μου περίπτωση, επειδή το νοικιάζω πολλά χρόνια, οι Έλληνες παρότι δε μπορώ να πώ ότι το νοιαζόταν το σπίτι, ε ρε φίλε δεν ήταν Καμπούλ μετά. Ήταν παραμελημένο ναι, αλλά όχι αυτή η κατάντια. Και εγώ ανοίκιαστο το έχω πλέον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο ισχυει αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση το μηχανακι δεν εχει καν πινακιδες :mB_kalo_e:

ε , η συγκεκριμενη ειναι οτι να 'ναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ, να το ξερω δηλαδη την επομενη φορα που θα ψαχνω σπιτι οτι μπορει να μη μου το δωσουν επειδη δεν ειμαι ελληνας.

μαλιστα.

Σιγά ρε παιδιά, γεγονός είναι, όταν έχεις ένα σπίτι όποιον θες βάζεις μέσα. Περιουσία δικιά σου είναι όχι του "κόμματος".

Πάντως όσοι Έλληνες ψάχνουν για σπίτι εδώ (όπως και εγώ στην αρχή) τρώνε τρελή πόρτα. Λές Έλληνας και σου λένε, α ναι, νοικιάστηκε.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγά ρε παιδιά, γεγονός είναι, όταν έχεις ένα σπίτι όποιον θες βάζεις μέσα. Περιουσία δικιά σου είναι όχι του "κόμματος".

Πάντως όσοι Έλληνες ψάχνουν για σπίτι εδώ (όπως και εγώ στην αρχή) τρώνε τρελή πόρτα. Λές Έλληνας και σου λένε, α ναι, νοικιάστηκε.....

το θεμα ειναι οτι 12 χρονια το σχολειο με ολα τα καλα η τα κακα του, μου εμαθε να μη μαζοποιω τις καταστασεις και να μη φοραω ταμπελες στο καθετι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κΑΛΗΣΠΕΡΑ

Για ποια χωρα μιλας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το θεμα ειναι οτι 12 χρονια το σχολειο με ολα τα καλα η τα κακα του, μου εμαθε να μη μαζοποιω τις καταστασεις και να μη φοραω ταμπελες στο καθετι.

Και πολύ καλά κάνεις. Εγώ πάλι πιστεύω στο ρητό ¨το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφου¨. Και επειδή πιστεύω πως είναι κάπως σκληρό, το έχω κάνει τρείς εξαμαρτείν. Όταν λοιπόν και οι Έλληνες και οι κάθε Έλληνες κάνουν κι αυτοί το 2 στα 2, δε θα το νοικιάζω ούτε σ αυτούς. Άμα είναι σε κάθε τέλος ενοικιαστηρίου να δίνω όσα πήρα για επισκευές, το δίνω και τζάμπα σε φίλους μου να κάνουν τη δουλίτσα τους

Over and out το off topic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/cl...s/view/2746316/

θα ελεγα καμια χοντραδα τωρα.

Άντε πάλι η γνωστή καραμέλα περί ρατσισμού , δικό του είναι το παπί σε όποιον θέλει το πουλάει. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος αγοραστής "φάει" λεφτά από τον πωλητή (σε περίπτωση που συμφωνήσουν να εξοφληθεί το ποσό σε 2 δώσεις) ο έλληνας είναι φακελωμένος και ο πωλητής μπορεί να τον κυνηγήσει νομικά (και μη) για να πάρει το ποσό ενώ ο αλλοδαπός (που κατά πάσα πιθανότητα θα μένει παράνομα στη χώρα) δεν θα έχει ούτε χαρτιά ούτε τίποτα δηλώνει ότι στοιχεία θέλει , πως θα τον βρει ο πωλητής ;

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...