lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 στούντιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Ενοικιαζόμενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bou 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 ποδήλατο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 πεταλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 ανηφόρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bou 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 κατηφόρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 χωριό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babisbabou 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 κανέλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dr.mousias 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Ρυζόγαλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Κίνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Απομιμιση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Μιμος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Αθλιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Πανηλιθιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dr.mousias 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Αυτιας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SpyVarth 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 παπαγαλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Μαινα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SpyVarth 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 ρουφιανος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 καταγγελία......... (Αφήστε παιδιά μην μιλήσουμε τώρα για ρουφιάνους γιατι σήμερα έφαγα κλήση για κράνος λόγω καταγγελιών ρουφιάνων επειδή τους ενοχλούμε με τον θόρυβο... Όργανο να με γράψει για θόρυβο δεν είχε, DeciBell η άδεια μου δεν λέει, και έτσι αφού ήμουν εντελώς νόμιμος σε όλα τα άλλα με έγραψε για κράνος που δεν έιχα μαζί μου.....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 με έγραψε για κράνος που δεν έιχα μαζί μου.....) Και γιατι δεν ειχες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) Και γιατι δεν ειχες?? ανοησία [spam on] Γιατί λέω σαν βλάκας "Άλλη μια συνηθισμένη βόλτα στην καφετέρια" (Απόσταση από το σπίτι μου περίπου 1 χλμ)... Έλα που όμως ο κυρ' αστυνόμος είχε νεύρα και όρεξη για ξεψύρισμα και με έγραψε για αυτή την απόσταση.... (Και είναι και συγχωριανός και με ξέρει και τον ξέρω και ξέρει και το σπίτι μου και την καφετέρια.....) Αλλά τι να πει κανείς..... [spam off] Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2009 από τον ChrisMelas0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 καταγγελία......... (Αφήστε παιδιά μην μιλήσουμε τώρα για ρουφιάνους γιατι σήμερα έφαγα κλήση για κράνος λόγω καταγγελιών ρουφιάνων επειδή τους ενοχλούμε με τον θόρυβο... Όργανο να με γράψει για θόρυβο δεν είχε, DeciBell η άδεια μου δεν λέει, και έτσι αφού ήμουν εντελώς νόμιμος σε όλα τα άλλα με έγραψε για κράνος που δεν έιχα μαζί μου.....) Αστυνομια... (Αν μαζευεστε εξω απο κατοικημενη περιοχη και πηγαινετε σουρτα-φερτα πανω κατω οπως κανουν μερικα παιδια εξω απο το δικο μου σπιτι...ακομα και αυτην την στιγμη 2 παρα το βραδυ τους ακουω,ειναι κατω στην πυλωτη...και εγω θα φωναζα την αστυνομια!!!Αν μη τι αλλο καλη η aftermarket αλλα να ξερεις και τις συνεπειες αυτης!!!Και αν ησουν σωστος θα ειχες το κρανος και θα εφευγες κυριος!!!...φιλικα...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Leroy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Στρουμφιτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Αστυνομια... (Αν μαζευεστε εξω απο κατοικημενη περιοχη και πηγαινετε σουρτα-φερτα πανω κατω οπως κανουν μερικα παιδια εξω απο το δικο μου σπιτι...ακομα και αυτην την στιγμη 2 παρα το βραδυ τους ακουω,ειναι κατω στην πυλωτη...και εγω θα φωναζα την αστυνομια!!!Αν μη τι αλλο καλη η aftermarket αλλα να ξερεις και τις συνεπειες αυτης!!!Και αν ησουν σωστος θα ειχες το κρανος και θα εφευγες κυριος!!!...φιλικα...) Στρουμφάκια (Μαζευόμαστε συνήθως ή σε καμια καφετέρια ή στο προαύλιο του σχολείου μας ή στην αυλή μιας εκκλησάς, και οι καταγγελίες γίνονται απο άτομα που απλά τους ενοχλεί το οτι περνάμε μπροστα απο το σπίτι τους στις 7 π.χ. και κάνουμε θόρυβο.... Εγώ πάντως προσωπικά σε ακατάλληλες ώρες περνάω όσο με πιο λίγες στροφές γίνεται για να μην ενοχλώ και ακόμα καταγγελίες κάνουν.....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) Δρακουμελ (Ναι βρε αγορινα μου και εγω εχω απεναντι μου σχολειο που μαζευονται και γινεται το σωσε...και πηγαινουν και ερχονται και ξανα πηγαινουν και ξαναερχονται...δεν θα τους εχω απο το πρωι μεχρι το βραδυ μεσα στα αυτια μου!!!Αν ειναι ομως με τις νομιμες εξατμισεις ειναι οκ τα παιδια-γιατι και η δικια μου κανει θορυβο αν και μανισια-αλλα αν ειναι με αλλαγμενες σηκωνουν τον τοπο και λογικο ειναι να συμβαινει αυτο)...οπως σου απαντησα η δημοκρατια η δικη σου σταματαει εκει που αρχιζει του αλλου!!!Μην τα βλεπεις ολα μονοπλευρα, να μπαινουμε και λιγο στην θεση του αλλου...τοσο καιρο αυτα λεμε!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2009 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες