Jump to content
theophilos13

επιλογη ολοσωμης φορμας

Recommended Posts

βρηκα 2 διαφορετικες ολοσωμες φορμες η μια ειναι μαρκας spada και η αλλη

rst

απο οτι λενε οι φορμες της spada ειναι αρκετα καλες και τις χρησιμοποιουν

αρκετοι σε τρακ ντει και αγωνες

ποια ειναι η καλυτερη?

ειμαι 185+ και 75 κιλα μια φορμα που ειχα δοκιμασει spyke 52 μεγεθος καθησε

κουτι οποτε σε τετοιο μεγεθος να κοιταξω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

απο τις δυο μαρκες, η RST ειναι καλυτερη...τις φορανε πολλοι αγωνιζομενοι στο isle of man TT...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικά πήγες tzortzopoulo αν κατάλαβα καλά :lol: Βασικά δεν κατάλαβα καλά τελικά, γιατί μόλις είδα πως είσαι από Σαλλόνικα!

Και μάλλον είδες αυτές!

http://www.tzortzopo...ratechwhite.jpg

http://www.tzortzopo...dablack-big.jpg

Επειδή και εγώ κοιτάω μπας και πάρω, θα επέλεγα την RST από αυτές τις 2!

Τροποποιήθηκε από τον Ghostakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα προτιμούσα μια διαιρούμενη για λόγους εργονομίας... Πχ: χέσιμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε ξέρω σε τι τιμές ψάχνεις αλλά οι ολόσωμες έχουν καλύτερες εκπτώσεις απο διαιρούμενες ρίξε μια ματια και εδώ μπορείς να βρείς παλιές καλές κ αρκετά φθηνές σχετικά με αρχική τιμή

http://www.motorama.it/en/catalog.asp?categoria_id=2&speciale_id=1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχααχχαχα , με πεθανες! Δηλαδη θα στριβεις με 200 και θα εχεις στο μυαλο του χεσιμο? :D

Και εσυ μην πινεις καφε πριν μπεις ζμπιστα ρε παιδι μου :P

Oσο για την στολη , καλυτερα να δοκιμασεις απο κοντα ποια σου καθεται καλυτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχααχχαχα , με πεθανες! Δηλαδη θα στριβεις με 200 και θα εχεις στο μυαλο του χεσιμο? :D

δεν έχω φορέσει στολή μηχανής αλλά στο στρατό που ήμουν στο ουλαμό συντηρήσεως, φορούσα ολόσωμη φόρμα και με έπιασε κόψιμο 5-6 φορές. Αλλά εκεί τρώγαμε γκοτζίλα και πούστη με κινέζο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η κάθε μια έχει τα θετικά της.Στη διαιρούμενη μπορείς να φορέσεις το μπουφάν μόνο του όποτε θες η να το βγάλεις αν ζεστενεσαι η για να πας για χεσιμο γτ και αυτό θα τύχει(αν κ με διαρούμενη κ μπότες γάμα τα είναι :online2long:) ..από την άλλη η ολόσωμη είναι ένα κλικ πανω σε προστασία..ότι θέλει ο καθένας

Τροποποιήθηκε από τον err

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν τη θέλεις αποκλειστικά για πίστα, ναι. Παίρνεις ολόσωμη. Απλά δεν το διευκρίνησε ο παίχτης γι'αυτό μίλησα για διαιρούμενη. Φαντάστηκα ταξίδι κι έτσι και είπα ότι αν σταματήσεις κάπου για κατούρημα τι κάνεις? Ή για φαγητό σε ένα μαγαζί. Θα την έχεις δεμένη στη μέση?

Αλλά αν είναι για πίστα μόνο, πάω πάσο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον κατεληξα στην rst παρολο που εξ'αποστασεως δεν μπορω να την δοκιμασω...

στα συν της φορμας rst fusion που με εκαναν να την επιλεξω ειναι οτι εχει προστασιες σε ολο το σωμα οπως οι ακριβες φορμες.

η χρηση της θα ειναι για τρακντει αντε και καμια μακρινη βολτα.

32017.jpg

Τροποποιήθηκε από τον theophilos13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1.

Ανάμεσα στο 20λεπτο που θα τρέχεις στην πίστα και την επόμενη φορά που θα ξαναμπείς παρεμβάλλεται ακόμη ένα 20λεπτο τουλάχιστον.

Αν το συνδέσεις με το γεγονός του ότι όταν θα πας πίστα θα μείνεις εκεί όλη τη μέρα άρα και θα φας και καφε θα πιείς και θα κάνεις οτιδήποτε κάνεις σε μια φυσιολογική ημέρα, παίζει να χεστείς κιόλας χαλαρά.

Έχεις δοκιμάσει να χέσεις με μονοκόμματη στολή σε δημόσια τουαλέτα; Απλά βάλτο σαν εικόνα στο μυαλό σου!

Πέρα του χεσίματος σκέψου οτι εάν πας με ζέστη στην πίστα είναι πολύ πρακτικότερη η διαιρούμενη για να βγάλεις το μπουφάν να πιείς ένα καφέ κλπ - το οποίο ισχύει και για τις βόλτες εκτός πίστας. Για εκτός πίστας συμπληρώνω ότι εάν είναι να βάλεις τη μονοκόμματη όσο να ναι θα το σκεφτείς για την άνεση σου.

Φυσικά η ευχρηστία της διαιρούμενης μεταφράζεται σε επιπλέον χρήμα αν και κάποια προϊόντα της Richa για παράδειγμα μπορείς να τα βρείς σε πολύ καλές τιμές. Τον τελικό λόγο προφανώς έχει πάντα η οικονομική άνεση.

υγ: να συμπληρώσω ότι πιστεύω πως είναι το καλύτερο να δοκιμάσεις νοικιάσεις μια φορά μονοκόμματη στολή για track day για να το ζήσεις σαν εμπειρία και μετά να αποφασίσεις διότι εαν δε σε εξυπηρετεί και θες να τη δώσεις οι μονοκόμματες δε φεύγουν εύκολα γενικώς (χωρίς παρεξήγηση για όποιον πιθανότατα πουλάει μια). Εάν πάλι έχεις σκοπό να μπαίνεις πίστα καμιά 8 φορές το χρόνο τότε πάρτην ούτως ή άλλως θα στα βγάλει τα λεφτά της ειδάλλως θα την έχεις να σου πιάνει χώρο στη ντουλάπα τζάμπα.

Τροποποιήθηκε από τον Semiaz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νταξ μη το φτάνουμε στα άκρα το θέμα. Δηλαδή όσοι φοράνε(με) ολόσωμη στα track day, κάθονται όλη τη μέρα με τη φόρμα φορεμένη σαν ουρακοτάνγκοι ή χέζονται πάνω τους? Βγάζεις το πάνω μερος και κυκλοφοράς μια χαρά, και το καφεδάκι σου πίνεις μια χαρά και το κατούρημα το κάνεις μια χαρά, απλά το κουβαλάς μαζί σου. E άμα σε πιάσει χέσιμο πας στην τουαλέτα, κλειδώνεσαι, τη βγάζεις όλη και μετά τον βομβαρδισμό την ξαναβάζεις. Φυσικά για εκτός πίστας η διαιρούμενη είναι μακράν πιο πρακτική. Αν κάποιος σκέφτεται έστω και κάποια ταξίδια το χρόνο, πάει σε διαιρούμενη

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το να παρω μια ολωσομη φορμα εχει τα καλα και τα κακα της αλλα ειμαι διατεθειμενος να κανω τις οποιες υποχωρησεις μου οπως η ευχρηστια.

ενα σημαντικο παντως λογο παιζει και το χρηματικο ποσο μιας και αυτη η φορμα ειναι απο τις φθηνες χωρις ομως να ειναι κακη στην ποιοτητα της.

οσον αφορα τα ταξιδια σε τετοιες εποχες που ζουμε και με την μηχανη που εχω κακα τα ψεματα τα ταξιδια δεν θα ειναι πολλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω μια Spada,δεν εχω παραπονο,ειδικα για τα λεφτα της,μια χαρα ειναι.

Η RST οντως δειχνει ωραια παντως,θελουμε εντυπωσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περνα μια βολτα απο το motomarket

εχει μεγαλες εκπτωσεις αυτην την εποχη

εγω περισυ σε αντιστοιχες εκπτωσεις πηρα αυτην

05_trackster.jpg

299 euro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μολις ηρθε η φορμα.

σε ολα τα σημεια μου ειναι εφαρμωστη εκτος απο πισω στον κωλο και στην μεση που εχει κι'αλλο περιθωριο.

καλα ειναι?

μηπως αυτο το περιθωριο ειναι για χρηση με κροκοδειλο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα ειναι γιατι οταν κατσεις σε θεση οδηγησης θα τεντωσει και θα ερθει στα μετρα σου, ετσι και αλλιως εχουν σχεδιαστει για να φοριουνται πανω στη μηχανη και οχι κατω απ αυτην

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα