l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 Πέρσι το καλοκαίρι μια βδομάδα διακοπές με τους φίλους μου,μία βδομάδα αϋπνίας και αλκοόλ ξεκινάμε να πάμε νότια Κέρκυρα(Κάβος) ,ποτό ,ξενύχτι και ετοιμασία για επιστροφή στην πόλη(50κμ) απόσταση στις 4.30 το πρωί.Ο δρόμος στενός με στροφές αλλά πολύ μονότονος χωρίς φωτισμό μέσα σε δασικές εκτάσεις,να φέγγουν μόνο τα φώτα από τα μοτόρια..Σε μια φάση έχει κλειστή δεξιά στροφή μάλλον έχασα την επαφή για δευτερόλεπτα λόγω κούρασης και βρίσκομαι στο αντίθετο ρεύμα βαδίζοντας πάνω στον βράχο,δεν ξέρω πως συνήλθα και τελευταία στιγμή φρέναρα και έστριψα και κατάφερα να μπώ στο ρεύμα μου. Αφού δεν ερχόταν κανένας από το αντίθετο(αν και λίγο δύσκολο για τους συγκεκριμένους δρόμους την συγκεκριμένη ώρα). Πάντως έχω καταλάβει ότι αν είσαι πάρα πολύ κουρασμένος ό,τι και να κάνεις μπορεί να μην καταφέρεις να μείνεις ξύπνιος και έστω και τα 3-4 δευτερόλεπτα αυτά μέχρι να συνέρθεις να σου στοιχίσουν την ζωή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Να κοιμηθώ ποτέ.Έχει τύχει μια - δυο - τρεις φορές μετά από ποτό σε καμιά ευθεία, χωρίς κίνηση, ίσως να ξεκούρασα τα ματάκια μου για ελάχιστα δευτερόλεπτα.Μετά σήκωσα ζελατίνα να βαράει ο αέρας και κάπως έστρωσαν τα πράγματα.Την άλλη μέρα όταν ξυπνήσεις καταλαβαίνεις τι μαλακία έχεις κάνει.Τώρα όταν είναι να πιω δεν παίρνω καν τη μηχανή μαζί μου γιατί ξέρω ότι δεν είμαι από αυτούς που την αφήνουν και παίρνουν ταξί.Έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο και δεν σκούζει και η μάνα.Γενικά πιστεύω πως δεν χρειάζεται να προκαλούμε την τύχη μας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Νομίζω είχαν γίνει έρευνες και το συμπέρασμα ήταν ότι κούραση και νύστα έχουν τις ίδιες και ίσως και χειρότερες από το αλκοόλ επιπτώσεις στους χρόνους αντίδρασης. Εγώ δεν το έχω πάθει αλλά το έχω και λίγο καιρό το μηχανάκι. Με το αμάξι είχα θέματα λίγο πριν απολυθώ από φαντάρος που είχα πάρει μετάθεση κοντά στο σπίτι μου. Είχα κρατημένες όλες τις άδειες για το τέλος, οπότε συνήθως έμπαινα για 1-2 μέρες υπηρεσίες και την επόμενη κολλούσα 2 μέρες άδεια και έφευγα. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι η βιασύνη ήταν χειρότερο πράγμα από τη νύστα. Συνήθως αν νύσταζα χτυπούσα έναν καφέ από το κυλικείο κανα μισάωρο πριν μπω στο αμάξι (για να προλάβει να δράσει και λίγο) και δεν είχα πρόβλημα. Όσες φορές έπιασα τον εαυτό μου να πάει να κάνει βλακεία ήταν από βιασύνη, αλλά γενικά είμαι άνθρωπος που δε γουστάρει το ρίσκο και μου χτυπάνε εγκαίρως τα προειδοποιητικά καμπανάκια σε τέτοιες φάσεις. Μετά από λίγο είχα ξεκινήσει να παρατηρώ και πώς λειτουργεί η όλη κατάσταση. Αν πας πολύ αργά νυστάζεις χειρότερα, αν πας βιαστικά ρισκάρεις γιατί έχεις μειωμένα αντανακλαστικά, οπότε είχα βρει έναν ενδιάμεσο ρυθμό, έβαζα τσίτα τη μουσική, κατέβαζα και τα παράθυρα ή άνοιγα κλιματιστικό για να έχει κρύο και ούτε γάτα ούτε ζημιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 παντως παιδια....αμα ειμαστε κουρασμενοι απο δουλεια ας μην την παρουμε την μηχανη...ας την αφησουμε εκει και ταξακι (για οσους δουλευουν βραδυ μπαρ μαν σερβιτοροι κλπ) γιατι ειναι κριμα... οσο για εμενα, στην μηχανη ποτε...εκανα και τωρα προσφατα το αθηνα-ψαθα για μπανιο με τα παιδια, αυπνος μετα απο 8ωρο βραδυ 22:00-06:00 και υπνος με τιποτα! μονο στο πικερμι ενοιθα σαν μουδιασμα παντου! μιλαμε φοβερη κουραση! οταν νιωθω υπνο στην μηχανη, ανοιγω ζελατινα και αυτο ηταν...αν και οταν ανεβαίνω στην μηχανη με εξιτάρει και με κρατάει σε εγρήγορση.! Αυτοκινητο...ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ... μεχρι που να εχω χεστει απανω μου πηγα να πεσω μεσα σε ενα ποταμι στο πικερμι....πω πω για λιγο ξυπνισα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Πραγματικα, δεν το χωραει το μυαλο μου! Με τον αερα να σε χτυπαει και με το μυαλο να δουλευει πως γινετε να σε παρει ο υπνος;! Ενας κινδυνος που δεν ειχα θεσει ποτε υποψιν μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πραγματικα, δεν το χωραει το μυαλο μου! Με τον αερα να σε χτυπαει και με το μυαλο να δουλευει πως γινετε να σε παρει ο υπνος;! Ενας κινδυνος που δεν ειχα θεσει ποτε υποψιν μου! Φανατικός υποστηρικτής αυτού κάποτε..... Σκεφτόμουν με το απλό αλλά λογικό μυαλό μου ακριβώς αυτό που λες και εσύ! Με τόσο αέρα και κρύο πως γίνετε να την πατήσει κάποιος? Στο αμάξι το καταλάβαινα, με την ζεστασιά και την ξεκούραστη θέση οδήγησης είναι εύκολο και "λογικό" να την πατήσει κάποιος. Αλλά στην μηχανή αδιανόητο! Εκτός και αν έχει πιει ή έχει πάρει ναρκωτικά. Πόσο λάθος σκεφτόμουν τελικά........ Ούτε καν καταλαβαίνεις πως γίνετε, δεν το ελέγχεις, απλά την μια οδηγάς και την άλλη ξυπνάς πολύ τρομαγμένος. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 από τον aposperittis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Καποιες φορες εχω κινδυνεψει να με παρει ο υπνος με το αυτοκινητο , αλλα με την μηχανη ποτε ....επισεις δεν το ειχα ακουσει ξανα και μου κανουν μεγαλη εντυπωση οσα διαβαζω σημερα εδω μεσα ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Ποτέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Δεν μου έχει τύχει ευτυχώς αλλά έχει τύχει σε συνεπιβάτη μου... Το καταλαβαίνεις από το κλασικό γκουπ γκουπ στο κράνος σου! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ale21 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Ευτυχως ως ωρας δεν εχει τυχει...ισως κ επειδη εαν νυσταζω δεν κανω το λαθος να οδηγησω.....αλλα μου εχει τυχει σε επιστροφη δικαβαλος απο ημερησια βολτα στην Αθηνα με το 300αρι SCOOTER να κοιμηθει η πρωην μου....Ποιο ειναι το αστειο...πριν φυγουμε απο Πατρα της λεω δεν πιστευω να σε παρει ο υπνος...Μου λεει οχι ρε....με οτι εχω ταξιδεψει δεν με παιρνει με τπτ ο υπνος...τι αεροπλανα,τι καραβια,τι λεωφορεια....Να σας πω οτι στον γυρισμο ειχε 5 μποφορ αερα,καταρρακτωδη βροχη σε σημειο που σε πεταγε κατω....Εεεε την κοπελα καταφερε να την παρει ο υπνος.....κ το καταλαβα γτ κοντα στον Ασπροπυργο ενιωθα ενα τραβηγμα στα αριστερα απο την ουρα...γυρναω κοιταω κ ειχε γυρει απο το στηθος κ πανω.....οπως ειμαι την κουναω απαλα με το αριστερο χερι να ξυπνησει...Χαμπααααααααααααααρι...Κανω νοημα στο αλλο παιδι που ειμασταν μαζι να σταματησει...Σταματαμε την κουναω ελαφρα κ ξυπναει...Περιττο να πω οτι σε ολη την διαδρομη αποκοιμηθηκε 5-6 φορες κ εγω να εχω εννοια αυτην,να μην βλεπω τπτ απο την καταιγιδα κ τα απονερα απο τα αμαξια.....Αφου ζησαμε μετα απο αυτο το ταξιδι χωρις ειρωνια ειπα στον εαυτο μου οτι ηταν ενα καλο μαθημα αυτο που εζησα σημερα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Φαντάρος σε επιστροφη από σκηνακια 10 μερες στη Σαμο... Τελευταιο αυτοκινητο της φάλαγγας με συνοδηγο τον υποδιοικητη... Αυπνος απο τα σκοπετα και για 45 λεπτα να βλεπεις τον κολο του ΡΕΟ... Δε θελει πολυ... Ακουω ένα "ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ" και ξυπναω... Ξυπναω με το τζιπακι στο αντιθετο ρευμα και μου λεει ο υποδικας "είσαι οκ?", του λεω "δεν εχω θεμα να το παρεις εσυ" και μου απανταει "Ειμαστε κοντα στη μοναδα, αντεχεις λιγο ακομα?". Του απαντησα ναι και μου πιασε την κουβεντα μεχρι τη μοναδα για να ειναι σιγουρος... Η πλακα ηταν οτι οταν φτασαμε με πιανουν συφανταροι που ηταν στο μπροστινο ΡΕΟ και μου λενε "ρε μαλ@γκα εκει που ξεκινησες την προσπεραση γιατι ξαναμπηκες απο πισω? Να καναμε κανα τσιγαρο..." Στη μοτο ποτε... Εχω κανει Πατρα-Αθηνα με συνοδηγο κοιμώμενο παντως... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 από τον Surveyor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Γενικά δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν είμαι ταύλα οριζόντια εντελώς. Αυτό είναι καλό από την άποψη ότι δεν κοιμάμαι όταν κάνω κάτι όπως οδήγηση, δουλειά κτλ. Το κακό είναι ότι και άλλος να οδηγάει, δεν μπορώ να κοιμηθώ εκτός αν είμαι σε καμπίνα κάποιου οχήματος με κρεβατάκι κτλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Και καλα...οσους καβαλανε Honda τούς καταλαβαινω γιατι τούς παιρνει ο υπνος απανω στο ματρακα ...οι αλλοι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Ποτέ Αμα εισαι μαθημενος στο ξενυχτι ετσι ειναι. Αχ και παλι αχ... Και να δωσω και μια συμβουλη ως χρονια ξενυχτης αλλα και σαν δασκαλος που ειμαι. Το μοναδικο αντιδοτο για τη νυστα ειναι ο υπνος. Κανεις λιγο στην ακρη και τον παιρνεις δεκαπεντε εικοσι λεπτακια. Θα βγαλεις τουλαχιστον αλλα 100χιλ ή πανω κατω μια ωρα ανετα. Αλλιως αν συνεχισεις νυσταγμενος εισαι χειροτερος και απο μεθυσμενος. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 εχω ''κοιμηθει'' αθηνα-πατρα αλλα συνεπιβατης.. γιατι μολις ειδα οτι προσκυναγα το δωσα στον αλλονα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Εχω κοιμηθει κατω απο τη μηχανη,σε παραλια,μια φορα στη Ζακυνθο επειδη δεν γουσταρα να δωσω λεφτα για ξενοδοχειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ούτε καν καταλαβαίνεις πως γίνετε, δεν το ελέγχεις, απλά την μια οδηγάς και την άλλη ξυπνάς πολύ τρομαγμένος. Ακριβώς αυτό έπαθα..Ευτυχώς για 3-4 δευτερόλεπτα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 από τον l4m0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 Ποτέ...μεχρι τώρα.... Γιατί στο μέλλον πιστεύω θα μου τύχει..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkk1983 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 μόνο με το αμάξι σε εθνική για δευτερόλεπτα!! αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως οδηγούν τα παιδιά που προείπαν με κοιμώμενο συνοδηγό??? ειδικά πάτρα-αθήνα!!δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει εν κινήσει παρασύροντας ίσως και εμάς??? εκτός βέβαια αν τον έχουμε δέσει με κανα ζωνάρι πάνω μας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες