Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Εξέλιξη κατ' εμέ είναι να βελτιώνεις αυτό που έχεις χωρίς να του προσθέτεις μειονεκτήματα. Χμ, οκ, αν κατά την γνώμη σου αυτό είναι εξέλιξη οκ. Κατ'εμε αυτό που περιγράφεις είναι βελτίωση κι όχι εξέλιξη. Και με αυτή τη λογική, παίρνεις ένα Αφρικα, του κουμπώνεις καλές αναρτήσεις, του κάνεις επεμβάσεις για να χάσεις βάρος, κάνεις μια καλύτερη ανεμοκάλυψη, βάζεις ενα ανάποδο μπροστινό, προσαρμόζεις κι ένα ψεκασμό και... ποιος ο λόγος να βγεί το Βαραντέρο?! Εξέλιξη όμως... είναι αφουγκράζομαι την αγορά και τις ανάγκες της, μελετάω τους πόρους και ανάλογα προχωράω. Οκ, υπάρχει γιγαντισμός και συμφωνώ αλλά δεν βρίσκω και τον λόγο να ΜΗΝ συμβεί! Απο την στιγμή που υπάρχει ζήτηση, ΕΙΔΙΚΑ αν λάβουμε υπόψιν λαούς όπως εμείς που μετράμε... τα ΑΛΟΓΑ κτλ, γιατί όχι?! Οπως και να χει, γερός να είναι ολος ο κόσμος, λεφτά να χώνει, και απλά απο τον ανταγωνισμό, κερδισμένος βγαίνει ο καταναλωτής(συνηθως). Προσωπικά, αν είχα τα φράγκα, ελάχιστα θα με ενδιέφερε ο γιγαντισμός των κυβικών. Μπορεί να βγεί ένα μηχανάκι με λογικό βάρος, και 3000 κυβικά?! Αν το γουστάρω,κι έχω τα φράγκα(συμπεριλαμβανομένου συντήρηση κτλ), γιατί να μη το πάρω?! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Ελπιζω να ειναι λιγο πιο ομορφη, ετσι να ξεφυγουμε απο την μαστιγα των BMW στην κατηγορια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Ελπιζω να ειναι λιγο πιο ομορφη, ετσι να ξεφυγουμε απο την μαστιγα των BMW στην κατηγορια.. παιδες μη τα κανουμε ολα επιπεδα.....τωρα τουλαχιστον το 950-990 ειναι μια κατηγορια μονο του....για ποια μαστιγα μιλας λοιπον;;;επισης η ομορφια παντα ειναι υποκειμενικη.....κυριλε,αλητικη,κλπ κλπ στα ματια του καθενος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StevenGalan 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Η εξατμηση σαν τενεκες ειναι Αμα βγει ετσι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 παιδες μη τα κανουμε ολα επιπεδα.....τωρα τουλαχιστον το 950-990 ειναι μια κατηγορια μονο του....για ποια μαστιγα μιλας λοιπον;;;επισης η ομορφια παντα ειναι υποκειμενικη.....κυριλε,αλητικη,κλπ κλπ στα ματια του καθενος Σε τετοια κατηγορια μια αλητικη δεν νομιζω να ταιριαζε.. παντως πολλα 1200gs και 800αρια bmw βλεπω.. Που πηγαν τα Tiger οεο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 μηπως θεωρεις δηλαδη κυριλε μια τετοια on-off μηχανη οπως το ΚΤΜ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Εγω θα περιμενω να δω πρωτα,και μετα θα ριξω αναθεματα ή συχγαρητηρια. Μονο και μονο γιατι το εν λογω εργοστασιο,ειναι απο τα ελαχιστα που φτιαχνουν fun to ride και καλοδουλεμενα μοτο. Ο κυβισμος του ακολουθει τον χορο των υπολοιπων,απλα,γιατι πρεπει να πουλησουν και αυτοι,και συν τοις αλλοις το 990 ειναι παρωχημενο πλεον,σε σχεση με τον ανταγωνισμο της κατηγοριας. Προσοχη,γραφω παρωχημενο,οχι κακο ή ακαταλληλο,για να προλαβω τους ΚΤΜ αδες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 μηπως θεωρεις δηλαδη κυριλε μια τετοια on-off μηχανη οπως το ΚΤΜ;;; Ουτε αλητικη θα την ελεγα :P ισως κατι σε "ερχομαι να αλλαξω την κατηγορια" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
figomigo 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 :_scare: Τίναι αυτό λέμε τώρα ρε......Μόλις το είδα. Άχ πάαααει το μηχανάκι το κλάψαμε κιαυτό..... :cry2: Κάτι μεταξύ Tiger1200 και Vstrom να είναι... να μην είναι.... ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ :ranting3: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Ουτε αλητικη θα την ελεγα :P ισως κατι σε "ερχομαι να αλλαξω την κατηγορια" εγω για το υπαρχον μηχανακι λεω που δεν εχει αλλαξει κατηγορια γιατι απλα ειναι μια κατηγορια ξαναλεω απο μονο του!....αυτο που ερχεται ειναι καθαρα για τον ανταγωνισμο και ακουγεται πως θα εχει 3 χαρτογραφησεις για να "παλευεται" και το χωματινο κομματι...τελοσπαντων πηγες λενε οτι δεν εχει ιδιαιτερη σχεση αυτο που θα βγει με το project....ειδωμεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Σαν να μου μοιάζει με SMT, δεν ξέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Σαν να μου μοιάζει με SMT, δεν ξέρω. Να μοιαζει, δεν μας πειραζει αυτο. Η καταναλωση να κατεβει. Γινεται ? :D Εκει δεν θελω να μοιαζει με κανενα KTM . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Να μοιαζει, δεν μας πειραζει αυτο. Η καταναλωση να κατεβει. Γινεται ? :D Εκει δεν θελω να μοιαζει με κανενα KTM . μη σε απογοητευσω....δε γινεται! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Τί γίνεται ρε παιδιά; Καίνε και τα ΚΤΜ............ Εδώ εμείς νομίζαμε πως είναι "προνόμιο" μόνο των Honda......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 δε καινε...ετσι νομιζουν οι αλλοι.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) δε καινε...ετσι νομιζουν οι αλλοι.... Σωστα. Δεν καινε... Τί γίνεται ρε παιδιά; Καίνε και τα ΚΤΜ............ Εδώ εμείς νομίζαμε πως είναι "προνόμιο" μόνο των Honda......... Ο LC8 ειναι γνωστη ρουφηχτρα Παναη. 10 χρονια εξεληξης και... τα Ιδια παντελακι μου τα ιδια Παντελη μου. Να δουμε αυτη τη φορα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 παιδες σε ταξιδι παντως δε καιει.....περα απο τη πλακα τωρα.....αν κυκλοφορεις πολη ομως.....μονο με μπλοκ επιταγων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 παιδες σε ταξιδι παντως δε καιει.....περα απο τη πλακα τωρα.....αν κυκλοφορεις πολη ομως.....μονο με μπλοκ επιταγων! Για εμενα μηχανη που καιει 7+ λιτρα σε ταξιδι χωρις γκαζια, επιταχυνσεις κλπ παρα μονο εθνικη με 120 χλμ, δεν την ονομαζω οικονομικη. Ενταξει, δεν ειναι οτι θελει 10 λιτρα, αλλα δεν ειναι και λιγα που ζητα οταν θες λιγο παραπανω παιχνιδι. Μακαρι να βγω ψευτης για αυτα που λεω, αλλα λιγες περιπτωσεις εχω ακουσει για χαμηλη καταναλωση. Τις περισσοτερες διαβαζω και ακουω την πικρη αληθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματα......εγω δεν ειμαι ηρεμος οδηγος και παραπονο δεν εχω ιδιαιτερα.σε ταξιδι χαλαρα με 120-130 μονος μου εχω δει 5,5 και διπλος στο ιδιο ταξιδι 5,7.σε γενικες γραμμες σε ταξιδι στο 6,3-6,5 με ολα μεσα,οχι χαλαρα δηλαδη...λευκαδα αρχες καλοκαιριου πηγα κομματια και ηρθα και νομιζα οτι θα ξεπουληθω και τελικα με πηγε στο 6,8!!τα συμπερασματα δικα σας.βεβαια ο μαστορας παιζει βασικο ρολο στη καταναλωση ενος ευρωπαικου οπως εχω καταλαβει!!μελος απο εδω εχει βγαλει και χαμηλοτερη απο εμενα αλλα εγω δυσκολευομαι να πεισθω Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 από τον parachuter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 σίγουρα αναμένεται με ενδιαφερον το νεο ktm! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Ναι, ναι, ναι, το πλαίσιο είναι εντελώς διαφορετικό. Και παρόλο που το συγκεκριμένο είναι το R, η θέση οδήγησης κάθε άλλο παρά χωματερή είναι......... Και το κόκπιτ. Από το asphaltandrubber όπου θα βρείτε και εικόνες υψηλής ανάλυσης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Ναι, ναι, ναι, το πλαίσιο είναι εντελώς διαφορετικό. Και παρόλο που το συγκεκριμένο είναι το R, η θέση οδήγησης κάθε άλλο παρά χωματερή είναι........ Πως το καταλαβες ωρε αυτο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 παντως εχει δεικτη βενζινης!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 παντως εχει δεικτη βενζινης!!!!!!!! τι ειπες τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Μπα, φτάσανε το βεστρομ στα 150 άλογα............. Ίδιο είναι....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες