aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Αυτή η χαζή δικαιολογία που μας ξενερώνει τα μάλα κάθε φορά που εμείς θέλουμε....... Και εκείνες όχι βρήκε λύση!!!!!!!!!!! Και μάλιστα από την Μοζαμβίκη!!!!! Αν θέλει ας ξανά πει ότι έχει πονοκέφαλο..... http://www.videoman.gr/30304 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Έχω δει λαλάκες και λαλάκες, αλλά ετούτος, έσπασε κάθε όριο και ρεκόρ...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korakas 188 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 απο το μουδιασμα απο τις μπουφλες δεν θα νιωθει τιποτε μετα, ο πονοκεφαλος θα ειναι το μικροτερο προβλημα του, μετα το χαστουκι που θα κοντευει να γινει τατουαζ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korakas 188 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Εντομεταξυ τον βαζει να επαναλαμβανει κατι (σχωρα με δεν καταλαβα :D ) για να δει αν του προκαλεσε εγκεφαλικη βλαβη 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Ατσιμαμαριι α με τσιμεμε τσιμπακο... Αλλη φορα να προσεχεις περισσοτερο φιλε Κορακα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Ετσι ξεματιαζουν εκει...!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkcarbons 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τεχνική, που εκτός απο τη γυναίκα μου , σκέφτομαι να την εφαρμόσω και στην πεθερά μου :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korakas 188 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 Στο 1:32 φτυνει δοντι η λαθος καταλαβα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 το ηχητικο εφε σε καθε μπατσα δινει ρεστα... μ'εχει πιασει σπαστικο γελιο.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) χαχαχαχχαχααχ Ρε τι είσαστε, εσείς ? Και είμαι ακόμη στο γραφείο και προσπαθώ να κρατηθώ. Αυτός με τα μαλλιά στα δεξιά, εάν δεν κάνω λάθος, γελάει ; Ή μου φαίνεται ; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 από τον nxcbr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 Η πλάκα είναι στον "ιερέα" δεν πιάνουν τα κόλπα γιατί πίνει........ Ντεπόν!!! :grin: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaas13 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vKax7W_CWvQ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες