Jump to content
themata

Kawasaki Z800 (2013)

Recommended Posts

γιατι το 750 το βλεπεις καθε 10 μετρα ισως; να παρει καποιος καινουργιο και 750; ας παρει το 800 αν του αρεσει φυσικα!

παντως εχει φτιαξει τρελα μηχανακια η καβα τα τελευτα 2 χρονια!

Συμφωνώ. Πιστεύω η kawasaki είναι άξια εταιρία made in japan που δεν τους ενδιαφέρει οι πωλήσεις αλλά να φτιάχνουν ποιοτικές μηχανές, όπως κάνουν τώρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

να με συγχωρνατε αλλα ολο το μηχανακι, εμφανιση, στησιμο φιλοσοφια ειναι ακριβης κοπια απο το one & only NC 700

troll out !!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να με συγχωρνατε αλλα ολο το μηχανακι, εμφανιση, στησιμο φιλοσοφια ειναι ακριβης κοπια απο το one & only NC 700

troll out !!!!

εχεις δικιο ολοιδιο ειναι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ. Πιστεύω η kawasaki είναι άξια εταιρία made in japan που δεν τους ενδιαφέρει οι πωλήσεις αλλά να φτιάχνουν ποιοτικές μηχανές, όπως κάνουν τώρα

ναι.η καβασακι πωλει τις μοτο της για την ψυχη της μανας του ιδιοκτητη.σκεφτηκαν να τις δινουν δωρο η να πληρωνουν τους πελατες για να τις παιρνουν κ να βλεπουν τι ωραιες μοτο φτιαχνει η καβασακι..αλλα μετα το εργατικο κινημα χτυπησε την πορτα του διευθυντη κ ζητησαν επιπλεον επιδομα για πακοτινια κ αναγκαστικαν να τις πωλουν οσο οσο..

troll out !!!!

ψυχωση λεμε!!ξερεις τι λενε οτι κρυβει πισω της η εμπαθεια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οτι θα είναι και για το α2 υπάρχει και στο site το εληνικό της kawa

http://www.kawasaki.gr/Z800e

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

10003433_259709814208935_579774241428795236_n.jpg

10155762_259709757542274_5918488300196901683_n.jpg

10256954_259709664208950_728039498744924252_n.jpg

Ποιότητα κινητού και το αδικούν, από κοντά είναι... :pray:

Τροποποιήθηκε από τον Mr.Slow

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλο από εδώ το πας από εκεί το φέρνεις...θα ΄ρθει μια ωραία πρωία που θα μας το ξεφουρνίσεις το θέμα,το βλέπω εγώ: ''Πάει το καλό Ποτέμκιν,ας γιορτάσουμε παιδιά και η νέα μας ακράπα ας ηχήσει στα αυτιά''!Και από κάτω φωτο από την καινούρια racing γιαπωνέζα :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλο από εδώ το πας από εκεί το φέρνεις...θα ΄ρθει μια ωραία πρωία που θα μας το ξεφουρνίσεις το θέμα,το βλέπω εγώ: ''Πάει το καλό Ποτέμκιν,ας γιορτάσουμε παιδιά και η νέα μας ακράπα ας ηχήσει στα αυτιά''!Και από κάτω φωτο από την καινούρια racing γιαπωνέζα :grin:

Αν αντικαταστήσω (ή συμπληρώσω...) το ποτέμκιν με οτιδήποτε έστω και κοντά σε racing πάντως ( :pray: ο slow με racing χαχαχα), δεν θα'ναι Γιαπωνέζικο... :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To είδα απο κοντά σε απρο-μαυρο και...ΟΚ...βλέπεται... :grin:

Περα απο τον χαβαλέ, απο άποψη design...Γωνίες παντού, παντελώς φλύαρο μιλάμε...Κλασσικά design που σε 2 χρόνια (το πολύ απο τώρα) θα το βλέπεις και σου δίνει εντύπωση Μ.Υ 5-ετίας (Εγγύηση Japan)... Δεν το έχει με την καμία η Kawa όμως...

Συμφωνώ με τον Πάνο Κ, οχι nintendo μεν αλλά...σαν να βγήκε απο anime/manga (και κακό κιόλας γιατί υπάρχουν και καλά anime)...

Η kawasaki επίσης, σαν την Aprιlia, κάτι θα πρέπει να κάνει με τα μούτρα/φανάρια που κοτσάρει στα μηχανάκια της γιατί...πιάνουν πάντα 1η θέση στα καλιστεία "η πιο όμορφη χ@στρα" :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας παιδια νεος στο φορουμ. διαβαζω αρκετο καιρο τις συζητησεις σας και σημερα γραφτηκα στο φορουμ.χρειαζομαι τη βοηθεια σας !!!!!!!!!!!!!!!λοιπον σημερα το πρωι χαζεβα στο site της καβασακι και ειδα ενα απιστευτο μηχανακι ! Το Ζ800.να σημειωσω οτι ειμαι κατοχος του διπλωματος α2 εδω και λιγο καιρο!ειδα λοιπον οτι βγαινει και σε 35kw...ενθουσιαστηκα!μετα ομως που ειδα το βαρος της μοτοσυκλετας (226 κιλα αν δεν κανω λαθος )και την ψηλη για εμενα σελα 834mm (ειμαι 1.63:p) απογοητευτηκα .εσεις τ λετε πιστευετε οτι μπορω να το συνηθισω? να σημειωσω οτι ειμαι κατοχος ενος yzf r 125 .Και κατι τελευταιο ειμαι αρκετα γυμνασμενος(παιζει ρολο αυτο ??? θα με βοηθησει?)γιατι το γιαμαχακι μου αν και ψηλο ηταν αρκετα ελαφρυ και δεν αντιμετωπισα εδω και 1 χρονο κανενα προβλημα ..σαν πιο εμπειροι πια ειναι η γνωμη σας ??ευχαριστω προκαταβολικα !

Τροποποιήθηκε από τον GSXRpagkrati13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομίζω οτι θα έχεις μεγάλο πρόβλημα με το ύψος, μπορεις να το χαμηλώσεις καποια χιλιοστά απο αναρτήσεις ισως και με πιο λεπτη σελίτσα

(θα π[ιανεται ομως ο κ.λ.σ)

Το βάρος είναι σε μεγάλο βαθμό συνήθεια αν και

παρα τα κιλα το μηχανλακι ειιναι αρκετά δυνατό,(ξαφυμωμένο) αν εχεις το χρήμα αποψη μου είναι χτύπα το.

Υ.γ

παγκράτι 7 :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου !!!!!!! αν το χαμηλωσω νταξ οχι πολυ δε θα χαλασει η γεωμετρια αλλα θα φαινεται καπως?? δλδ χαλαει η συνολικη εικονα ? ή θα φαινεται το ιδιο αλλα πιο χαμηλο ?επισης το χαμηλωμα γινεται με το λεγωμενο lowering kit? ευχαριστω και παλι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oταν μιλάω για χαμήλωμα εννοώ ρυθμισμα αναρτήσεων και προφόρτησης (αν είναι ρυθμιζόμενες ) και ευκολα απο το σελάκι ισως να κερδίσεις 1-2 εκατοστά αν το

ανασκευάσει καποιος σελάς. Τωρα η πιο δραστική λύση είναι το lowering kit που νομίζω οτι βγαίνει για το Ζ.

Παντως το άσπρο πράσινο είναι ολα τα φράγκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ισχυει ειναι πανεμορφο !!!!!!!!! αν και βγαινει και το ζ 300 αυτο ειναι ολα τα λεφτα ! ευχαριστω και παλι .μαλλον θα σκαψω τη σελα . ελπιζω αν το χαμηλωσω με κιτ να μην χαλασει την συνολικη εικονα του.!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα