v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Χαιρεται συμφορουμιτες!!! Μετα απο μια διαφωνια για την καταναλωση που εχει το συγκεκριμενο μοντελο σε χρηση εντος ΠΟΛΗΣ..Ηθελα να παρακαλεσω ολους τους κατοχους να δωσουν τα φωτα τους γιατι νομιζω πως το δικο μου πινει αρκετα...Εχει βεβαια αλλο φιλτρο και εξατμιση...Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Kαλύτερα να ψαχτείς και εδω http://www.go4it.gr/smf/index.php?board=18.0 εχουν ολοκληρο forum συγκεκριμενα για τη μοτοσυκλέτα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Αν θυμάμαι καλά πριν το αγοράσεις το CB είχες ρωτήσει και σου είχα πει ότι θα θες ένα βυτιοφόρο από πίσω γιατί καίει πολύ. Η απάντηση που έλαβα ήταν ότι έχεις έναν ξάδερφο που θα σου ρυθμίσει τα καρμπιρατέρ και θα γίνει οικονομικό. Δεν πρόλαβες να το πάρεις και τώρα βλέπω έχεις βάλει και αγγελία να το πουλήσεις. Παρασύνθημα. Το CB καίει πολύ για τα κυβικά του αλλά δεν γίνεται να κάψει πάνω από 10λίτρα/100χλμ και αυτό μόνο σε track-day και το γκάζι στον κόφτη ασταμάτητα. Το δικό μου σχεδόν σε κάθε φανάρι το ζορίζω ,κόφτες burn-outs όλοι οι φίλοι μου το επιβεβαιώνουν βρίζοντας και ζυγίζω 135 κιλά, άρα είναι σαν να έχω μόνιμο δικάβαλο σε σχέση με τους κοινούς θνητούς. Τελευταίο γέμισμα έφτασα 7,04 λίτρα/100χλμ όλο μέσα στην Πόλη και για να μην ανοίξεις σαμπάνιες, αυτό θεωρείται μεγάλη κατανάλωση για το CB. Μετράω την κατανάλωση πάντα, σε κάθε γέμισμα από την ημέρα που αγόρασα και ναι με μπουρδέλα καρμπ-φίλτρα-μπουζί έφτασα κοντά στα 10 και χωρίς ζόρι όταν την πρωτοπήρα. Αλλά μιλάμε έτρεχαν οι βενζίνες όπου το πάρκαρα και τα υπόλοιπα πρέπει να είχαν να αλλαχτούν από την ημέρα που το βγήκε από το εργοστάσιο της Honda. Που καταλήγω ; Χμμμ πιθανών έχεις μοντέλο με TPS το οποίο ούτε στον Σαρακάκη δεν ξέρουν να το ρυθμίζουν. Επίσης τα καρμπ θέλουν γενική επισκευή,καθαρισμό και ρύθμισμα από γνώστη του είδους και όχι γενικά συνεργεία. Αυτός θα σου πει και σε τι κατάσταση είναι και ΑΝ είναι επισκευάσιμα. Από κει και πέρα το φίλτρα αέρα είναι αλλαγμένο-καθαρό τουλάχιστον ; Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σημαντικό είναι και πόσο λίγη σημασία του δίνουν γενικά. Μην ακούσω για K&N κλπ please. Τα μπουζί πότε αλλάχτηκαν και σε τι κατάσταση είναι ; Άλλο ζήτημα αυτά, το οποίο το ψάχνω από τα τέλη Μαΐου που τα άλλαξα με άλλου τύπου, απλώς δίνω χρόνο ακόμα ώστε να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για αυτό δεν μιλάω. 3 μήνες δεν είναι καλά αλλά θέλω να δω και με τις αλλαγές θερμοκρασίας-εποχής τι θα γίνει, αλλά παίζει να έχω πέσει σημαντικά στην κατανάλωση μόνο από αυτά. Καλό μήνα, το ξέχασα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 καλά τα λέει ο τσοπεράτος τσοπεντουροστρητάς. κάποιοι σου λέγανε 5 πράγματα πριν το πάρεις αλλά δεν άκουγες... κι εδώ να πω σε όσους δίνουν συμβουλές σε κάποιον που πρόκειται να αγοράσει ένα μηχανάκι να μη λένε ό,τι να'ναι γιατί έτσι νομίζουν, ή γιατί τους αρέσει εμφανισιακά το μηχανάκι ή γιατί ο μήτσος ο φετοτούμπανος της γειτονιάς το έχει κλπ κλπ ή τουλάχιστον όταν συμβουλεύουν να λένε την αλήθεια πχ: ΔΕΝ το έχω οδηγήσει ή είναι το μόνο που έχω οδηγήσει και δεν έχω μέτρο σύγκρισης αλλά στο συστήνω γιατί μου αρέσει. παράδειγμα πρόσφατο: εκεί που λέμε για καταναλώσεις για φέιζερ σε ένα θέμα που δε θυμάμαι τώρα ποιό είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 και το δικο μου το cb καιει πολυ σε σχεση με τα κυβικα του .... καιει δεν ακομα περισσοτερο αν το πας ταπα , καιει επισεις αν το πας με 50km\h με εκτη και ανοιγεις γκαζι περιμενοντας να φορτωσει ... Ξεκιναμε υπολογιζοντας παντα οπως ειπε και ο klab οτι εχεις σωστα ρυθμισμενα καρμυρατερ ( δεν παιζει ) μπουζι , φιλτρο αερα και βαλβιδες ...αλλα και παλι θα καιει !!!! Τα CB φτιαχτικαν τα 90s τοτε που κανεις δεν νοιαζοταν για την καταναλωση μιας που η βενζινη ειχε 30 Δραχμες το λιτρο .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 κανεις δεν νοιαζοταν για την καταναλωση μιας που η βενζινη ειχε 30 Δραχμες το λιτρο .. :cry: :cry: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Προφανώς η μοτοσυκλέτα είναι εντελώς ασυντήριτη και αρρύθμιστη. Η ηλικία σχεδιασμού της ή η τεχνολογία της δεν έχει σχέση. Να αναφέρω ενδεικτικά ότι ένα cbr 600 91 που είχα το 2000, δεν είχε κάψει ποτέ πάνω από 6lt/100km ούτε μέσα στην πόλη,ούτε σε ταξίδια με τελικιάσματα κλπ. Με εξάτμιση, KN και ζιγκλέρωμα δε, η κατανάλωση της βελτιώθηκε καθώς το μοτερ γέμισε και άλλο και μπορούσες να πηγαίνεις με την ίδια ταχύτητα με λιγότερο γκάζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Προφανώς η μοτοσυκλέτα είναι εντελώς ασυντήριτη και αρρύθμιστη. Η ηλικία σχεδιασμού της ή η τεχνολογία της δεν έχει σχέση. Να αναφέρω ενδεικτικά ότι ένα cbr 600 91 που είχα το 2000, δεν είχε κάψει ποτέ πάνω από 6lt/100km ούτε μέσα στην πόλη,ούτε σε ταξίδια με τελικιάσματα κλπ. Με εξάτμιση, KN και ζιγκλέρωμα δε, η κατανάλωση της βελτιώθηκε καθώς το μοτερ γέμισε και άλλο και μπορούσες να πηγαίνεις με την ίδια ταχύτητα με λιγότερο γκάζι. Σαφεστατα αλλα οπως και να το κανεις δεν μπορει να γινει συγκριση με ενα ψεκαστο του 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Αν θυμάμαι καλά πριν το αγοράσεις το CB είχες ρωτήσει και σου είχα πει ότι θα θες ένα βυτιοφόρο από πίσω γιατί καίει πολύ. Η απάντηση που έλαβα ήταν ότι έχεις έναν ξάδερφο που θα σου ρυθμίσει τα καρμπιρατέρ και θα γίνει οικονομικό. Δεν πρόλαβες να το πάρεις και τώρα βλέπω έχεις βάλει και αγγελία να το πουλήσεις. Παρασύνθημα. Το CB καίει πολύ για τα κυβικά του αλλά δεν γίνεται να κάψει πάνω από 10λίτρα/100χλμ και αυτό μόνο σε track-day και το γκάζι στον κόφτη ασταμάτητα. Το δικό μου σχεδόν σε κάθε φανάρι το ζορίζω ,κόφτες burn-outs όλοι οι φίλοι μου το επιβεβαιώνουν βρίζοντας και ζυγίζω 135 κιλά, άρα είναι σαν να έχω μόνιμο δικάβαλο σε σχέση με τους κοινούς θνητούς. Τελευταίο γέμισμα έφτασα 7,04 λίτρα/100χλμ όλο μέσα στην Πόλη και για να μην ανοίξεις σαμπάνιες, αυτό θεωρείται μεγάλη κατανάλωση για το CB. Μετράω την κατανάλωση πάντα, σε κάθε γέμισμα από την ημέρα που αγόρασα και ναι με μπουρδέλα καρμπ-φίλτρα-μπουζί έφτασα κοντά στα 10 και χωρίς ζόρι όταν την πρωτοπήρα. Αλλά μιλάμε έτρεχαν οι βενζίνες όπου το πάρκαρα και τα υπόλοιπα πρέπει να είχαν να αλλαχτούν από την ημέρα που το βγήκε από το εργοστάσιο της Honda. Που καταλήγω ; Χμμμ πιθανών έχεις μοντέλο με TPS το οποίο ούτε στον Σαρακάκη δεν ξέρουν να το ρυθμίζουν. Επίσης τα καρμπ θέλουν γενική επισκευή,καθαρισμό και ρύθμισμα από γνώστη του είδους και όχι γενικά συνεργεία. Αυτός θα σου πει και σε τι κατάσταση είναι και ΑΝ είναι επισκευάσιμα. Από κει και πέρα το φίλτρα αέρα είναι αλλαγμένο-καθαρό τουλάχιστον ; Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σημαντικό είναι και πόσο λίγη σημασία του δίνουν γενικά. Μην ακούσω για K&N κλπ please. Τα μπουζί πότε αλλάχτηκαν και σε τι κατάσταση είναι ; Άλλο ζήτημα αυτά, το οποίο το ψάχνω από τα τέλη Μαΐου που τα άλλαξα με άλλου τύπου, απλώς δίνω χρόνο ακόμα ώστε να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για αυτό δεν μιλάω. 3 μήνες δεν είναι καλά αλλά θέλω να δω και με τις αλλαγές θερμοκρασίας-εποχής τι θα γίνει, αλλά παίζει να έχω πέσει σημαντικά στην κατανάλωση μόνο από αυτά. Καλό μήνα, το ξέχασα Αρχικα να πω,πως δεν μετανιωσα που το πηρα! Μου αρεσει παρα πολυ και ο λογος που το δινω ειναι κυριως γιατι θελω να παρω μια πιο μεγαλη μηχανη ή ενα παπί για την πόλη...Το οτι μου το είχες πει,μου το είχες πει και ευχαριστω δεν εχω παραπονο απο την καταναλωση γιατι ήταν επιλογη μου...Τωρα για τα μηχανολογικα δεν ξερω ακριβως αλλα θα μαθω και θα σου πω...Παντως Αθηνα-Αργος που το κανω (130-140 χμ -σημερα θα γινει οποτε θα βαλω ακριβη μετρηση) τελειως ταπι <ισως> να ξεπερνα τα 10..Το βραδυ επανερχομαι και θα πω καθως με το που φτασω θα γεμισω ξανα για να δω τι ακριβως εκαψε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) καλά τα λέει ο τσοπεράτος τσοπεντουροστρητάς. κάποιοι σου λέγανε 5 πράγματα πριν το πάρεις αλλά δεν άκουγες... κι εδώ να πω σε όσους δίνουν συμβουλές σε κάποιον που πρόκειται να αγοράσει ένα μηχανάκι να μη λένε ό,τι να'ναι γιατί έτσι νομίζουν, ή γιατί τους αρέσει εμφανισιακά το μηχανάκι ή γιατί ο μήτσος ο φετοτούμπανος της γειτονιάς το έχει κλπ κλπ ή τουλάχιστον όταν συμβουλεύουν να λένε την αλήθεια πχ: ΔΕΝ το έχω οδηγήσει ή είναι το μόνο που έχω οδηγήσει και δεν έχω μέτρο σύγκρισης αλλά στο συστήνω γιατί μου αρέσει. παράδειγμα πρόσφατο: εκεί που λέμε για καταναλώσεις για φέιζερ σε ένα θέμα που δε θυμάμαι τώρα ποιό είναι. Ηταν ο ερωτας που με επιασε οταν το πρωτοειδα!! :P Μα ρε παιδια δεν το εχω μετανιωσει...Ήταν αυτο που ήθελα...Ισως η καταναλωση να μου βγηκε λιγο παραπανω απο οτι νομιζα αλλα γενικα το ηξερα... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 από τον Rafos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Δεν είναι φυσιολογική πάντως τόσο μεγάλη κατανάλωση. Μήπως την υπολογίζεις λάθος, δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ. Γέμισε το ντεπόζιτο πήγαινε την βόλτα σου και μετά ξαναγέμισε το. Θα μας πεις πόσα χλμ έγραψε το κοντέρ και πόσα λίτρα πήρε όταν το ξαναγέμισες την 2η φορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 ναι ρε αγκόρι τρελό μη μασάς, το παν είναι να γουστάρουμε. απλά να σου πω ότι το δικό μου με πορεία 200 και ανοιγματάκια στα 240 καίει λιγότερο από 8 λίτρα στα 100χλμ :P ΑΑΑ!!!!!!!!! υπάρχει περίπτωση να έχεις κάπου διαρροή βενζίνης;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) ναι ρε αγκόρι τρελό μη μασάς, το παν είναι να γουστάρουμε. απλά να σου πω ότι το δικό μου με πορεία 200 και ανοιγματάκια στα 240 καίει λιγότερο από 8 λίτρα στα 100χλμ :P ΑΑΑ!!!!!!!!! υπάρχει περίπτωση να έχεις κάπου διαρροή βενζίνης;;; Οχι ρε θα το χα καταλαβει....! Ενταξει,ειπαμε...Λοιπον παιδες μετα απο τη σημερινη βολτα(140 χμ εκαψα 12 λιτρα) σε Εθνικη το 90% των χμ και με νορμαλ ταχυτητα...Γυρω στα 100-110 με καποια ανοιγματα(ελαχιστα)... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 από τον Rafos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Με ταχύτητα κίνησης γύρω στα 100-110 στην εθνική με κάποια ανοίγματα, οι πιο πολλές μοτοσυκλέτες καίνε ως 5lt/100km 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Mε τετοια καταναλωση που εχεις, θα μπορουσες καλυστα να συντηρεις καποιο 1000ρι επιδοσεων!! :P Πηγαινε κοιταξε τα καρμπυρατερ σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Mε τετοια καταναλωση που εχεις, θα μπορουσες καλυστα να συντηρεις καποιο 1000ρι επιδοσεων!! :P Πηγαινε κοιταξε τα καρμπυρατερ σου! Εχεις να μου προτεινεις καπου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siloo 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) σου το ειχα πει και εγω για την καταναλωση και επεισης οτι δεν υπαρχουν μηχανικοι στην αλλαδα που να ξερουν να ρυθμισουν αυτα τα καμπς... αν πας japan και σε βενζιναδικο θα στο ρυθμισουν... αν θες τη γνωμη μου εποσινδεσε το tps και ρυθμισε τα καμπσ χωρις αυτο. θα το νιωθεις κατα απο τις 6 ψωφιο μετα ειναι οκ αλλα πιστευω οτι θα φτιαξει η καταναλωση σου. "εμπλεξες με cb" που σημαινει οτι εσυ ο ιδιος πρεπει να ασχοληθεις με το μηχανακι σου διαβασε 5 πραγματα... πχ που πρεπει να ειναι ρυθμισμενο το μειγμα σου.τα καμπς απο κατω εχω μια βιδουλα που καθοριζει το μειγμα, εγω μολις το πειρα απο μηχανικο την καταπινε μετα απο "ρυθμισμα" και στο go4it βρηκα για το μοντελο μου ποσες στροφες θελει το εκανα μονος μου μετα εβγαλα και το tps ισιωσε αλλα παλι εκαιγε οσο και το 600 που εχω τωρα... πριν αλλαξεις το μειγμα μετρα τις στροφες που ειναι ρυθμισμενο το καθε καμπ (βιδονοντας φυσικα μεχρι τερμα...) για να δεις τι μαλακια εχει κανει αυτος που το ρυθμισε... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 από τον siloo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 εγω θα πρότεινα πριν το ρυθμίσεις να κατεβασεις ησυχα και ωραία τα καρμπς και να τα καθαρίσεις... επειτα αφου βεβαιωθείς πως ολα τα ζιγκλέρ ειναι ξεβουλωμένα και λειτουργούν κομπλέ βαλε τις μαμα ρυθμισεις σε μειγμα βενζινας αερα.. κανε και ενα συγχρονισμο, αλλαξε και τα μπουζι με οτι λεει η μαμα honda και αν σου καιει ακόμα κλαφτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siloo 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 εγω θα πρότεινα πριν το ρυθμίσεις να κατεβασεις ησυχα και ωραία τα καρμπς και να τα καθαρίσεις... επειτα αφου βεβαιωθείς πως ολα τα ζιγκλέρ ειναι ξεβουλωμένα και λειτουργούν κομπλέ βαλε τις μαμα ρυθμισεις σε μειγμα βενζινας αερα.. κανε και ενα συγχρονισμο, αλλαξε και τα μπουζι με οτι λεει η μαμα honda και αν σου καιει ακόμα κλαφτα! νομιζω οτι τα εκανε ολα αυτα οταν πηρε τη μηχανη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 νομιζω οτι τα εκανε ολα αυτα οταν πηρε τη μηχανη... Οντως τα εκανα...Βασικα δεν εχω ασχοληθει μηχανικα πολυ με το θεμα,αλλα μαλλον εφτασε η ωρα να ξεκινησω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siloo 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Οντως τα εκανα...Βασικα δεν εχω ασχοληθει μηχανικα πολυ με το θεμα,αλλα μαλλον εφτασε η ωρα να ξεκινησω :D αυτο που σ ειπα ειναι γενικα πολυ απλο ουτε καν να λυσεις κατι δεν χρειαζεται.... απλα το cb ειναι μηχανακι που το φτιαχνεις μονος σου... αλλη φροντιδα... B) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Ασε που θα το αγαπησεις περισσοτερο αν ασχοληθείς εσυ μηχανικά μαζί του... Α και οσο για το αλλο που λέτε οτι "τα κανε" περι καθάρισμα κτλ... Αν δεν το κανες ο ΙΔΙΟΣ δεν θεωρω οτι έγιναν. Η τουλάχιστον οπως πρεπει... Την έχω πατήσει και δεν εμπιστεύομαι κανενα μαστόρι... ΚΑΝΕΝΑ ομως. Σορυ που βαριέμαι να ανατρέξω στην προηγούμενη σελίδα για να δω τι πως και γιατι... ειμαι τεμπελης i know Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANASTASIOS 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 καλά πες μου τώρα πόσο καίει που με καίει γιατι μόλις τα διάβασα νόμιζα οτι με παρέσυρε νταλίκα.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 Τσέκαρε το ντεπόζιτο για διαρροή. Ο πατέρας μου είχε ακριβώς το ίδιο θέμα και η διαρροή δεν φαινόταν εύκολα με αποτέλεσμα να ψάχνεται για πολύ καιρό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 Να κάνω μια ερώτηση που με καίει προς τους έχοντες σουπερφορια? Για ένα καρμπυρατεράτο late 90's cb, υποθετικά ρυθμισμένο σωστά (carbs, βαλβίδες, μείγματα κλπ) ποια είναι μία λογική εντός/εκτός/μικτή κατανάλωση? Όταν λέω λογική εννοώ με σύνεση του δεξιού καρπού στα λογικά πλαίσια, γιατί είναι και κάτι υποκειμενικό αυτό. Και επίσης ποιο είναι το μινιμουμ και το μαξιμουμ του. Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες