CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μιας και το μηχανάκι μου είναι τέλειο είπα να ρίξω τίποτα στο PC :-PΔε θα εχεις καλη ψυξη με τη συγκεκριμενη ψυκτρα που εχει αυτη η εκδοση.Αν μπορεις καλυτερα γυρισε την και παρε καποια αλλη εκδοση της 960 με σωστη aftermarket ψυκτρα(2-3 ανεμιστηρακια εχουν οι καλες).Υπαρχουν στα ιδια και λιγοτερα λεφτα επιλογες. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 26 , 2015 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2015 Ανοιχτήρι.......για καλά κρασιά με τις γκόμενες ποιότητος 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2015 Μιας και το μηχανάκι μου είναι τέλειο είπα να ρίξω τίποτα στο PC :-PΔε θα εχεις καλη ψυξη με τη συγκεκριμενη ψυκτρα που εχει αυτη η εκδοση.Αν μπορεις καλυτερα γυρισε την και παρε καποια αλλη εκδοση της 960 με σωστη aftermarket ψυκτρα(2-3 ανεμιστηρακια εχουν οι καλες).Υπαρχουν στα ιδια και λιγοτερα λεφτα επιλογες.Μάλλον θα πρέπει να ξξανά γίνουν οι ρυθμίσεις προφίλ γιατί δε πήρα ειδοποίηση για την παράθεση (άσχετο). Η συγκεκριμένη έκδοση έχει cooler που ρουφάει και από τις δύο μεριές. Θα δείξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2015 Νταξι αυτες οι καρτες δεν ανεβαζουν με τιποτα θερμοκρασιες ουτως ή αλλως.Στα στοκ ρολογια δε θα εχεις θεμα, απλα αμα ασχοληθεις με overclock μπορει να τα βρεις σκουρα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2015 Νταξι αυτες οι καρτες δεν ανεβαζουν με τιποτα θερμοκρασιες ουτως ή αλλως.Στα στοκ ρολογια δε θα εχεις θεμα, απλα αμα ασχοληθεις με overclock μπορει να τα βρεις σκουρα :Pi'm too old for this shit ;p 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2015 TCX R-S2, τις αγορασα για πιο δροσερες και πιο ανετες απο τις sidi vertigo που εχω, μιας και τις ειχα αγορασει απο ιντερνετ και μου ειχαν βγει αρκετα στενες.Σαν πρωτη εντυπωση ειναι αρκετα πιο ανετες στο λιγο που τις περπατησα μεσα στο σπιτι, πολυ ακαμπτες και αυτες, αλλα ειναι πιο μαλακοι οι πατοι τους και το εσωτερικο τους.Τιμη 220 ευρω απο μαγαζι στο κεντρο της Αθηνας. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2015 Καλορίζικο το εργαλείο. Το έχω τωρα 8 χρόνια και είναι πρωτο. Πρόσεχε μόνο μην το "χάσεις" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 Αγοράστηκε καινούργια τριπλέτα για τον Τίγρη. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 Αγοράστηκε καινούργια τριπλέτα για τον Τίγρη. Ωραίος ! Έτοιμος για μεγάλες εξορμήσεις Με το κλειδί τι παίζει? ίδιο ή διαφορετικό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 Καινουργιος απο Gee... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 Αγοράστηκε καινούργια τριπλέτα για τον Τίγρη. Ωραίος ! Έτοιμος για μεγάλες εξορμήσεις Με το κλειδί τι παίζει? ίδιο ή διαφορετικό?Ίδιο για τις πλαϊνές, διαφορετικό για την πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 COOLERMASTER G650MRazer Mamba 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 Αγοράστηκε καινούργια τριπλέτα για τον Τίγρη. οι πλαινες ποσο?40αρες...? (τονουσας για λιτρα λεω...)απο μεσα εχουν τα λαστιχα για να σταθεροποιουν τα πραγματα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 Οι πλαϊνές 160€. 40αρες ναι (στα λίτρα :P). Έχουν μέσα λάστιχα. Είδες δεν τις έβγαλα και καμιά φώτο ανοιχτές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 Αγοράστηκε καινούργια τριπλέτα για τον Τίγρη. Ωραίος ! Έτοιμος για μεγάλες εξορμήσεις Με το κλειδί τι παίζει? ίδιο ή διαφορετικό?Ίδιο για τις πλαϊνές, διαφορετικό για την πίσω.Έχω ακριβώς το ίδιο topcase και 2χ V35 τις givi επίσης.. όταν πήρα τις πλαϊνές είχε μαζί "δώρο" έναν έχτρα μύλο κλειδαριάς ο οποίος ταίριαζε στο topcase (που το αγόρασα αργότερα) και έκανα τράμπα με αυτόν που είχε.. τώρα δουλεύουν και οι 3 με το ίδιο κλειδί..Αν ψάξεις στο ε-μπεϊ μπορεί να βρεις κανένα σετ 3 μύλους και κλειδιά σε καλή τιμή για να μην παιδεύεσε με 2 κλειδιά.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 Δεν χρειαζεται να μπει σε τετοιο κοπο αν το κλειδι των πλαινων μπαινει στην κεντρικη ,τοτε το παει σε ενα κλειδαρα και του το ταιριαζει,αρκει να εχει ιδιο προφιλ που λογικα σαν ιδια μαρκα ιδιο θα ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 Είναι τελείως διαφορετικό το κλειδί της πίσω και των πλαϊνών, αν και Monokey σύστημα και οι 3 βαλίτσες.Δεν με χαλάει κι έτσι. Σιγά μην κάθομαι να ψάχνω μήτρες κλπ τώρα.Κλάιν. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 Δοκιμασε αν μπαινει,για εναν κλειδαρα ΑΝ μπαινει ειναι 5 λεπτα δουλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2015 Δεν χρειαζεται να μπει σε τετοιο κοπο αν το κλειδι των πλαινων μπαινει στην κεντρικη ,τοτε το παει σε ενα κλειδαρα και του το ταιριαζει,αρκει να εχει ιδιο προφιλ που λογικα σαν ιδια μαρκα ιδιο θα ειναι.Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας κλειδαράς θα κάνει ένα κλειδί να ταιριάζει σε 2 κλειδαριές (αν δεις τον μύλο από την κλειδαριά είναι σχετικά "ασφαλείας", και το κλειδί φαίνεται όπως στην φοτο που έχω παρακάτω)Είναι τελείως διαφορετικό το κλειδί της πίσω και των πλαϊνών, αν και Monokey σύστημα και οι 3 βαλίτσες.Δεν με χαλάει κι έτσι. Σιγά μην κάθομαι να ψάχνω μήτρες κλπ τώρα.Κλάιν. :Phttp://www.revzilla.com/motorcycle/givi-sl103-3-case-security-lock-setΚάτι τέτοιο.. 50 ντολαρς λέει όμως ο μαγαζάτορας.. δεν ξέρω γιατί και πως αλλά εμένα ήταν ο έξτρα μύλος μέσα στις βαλίτσες (v35) που είχα πάρει (το 2012 νομίζω).. και μου δώσανε και καμιά 4-5 κλειδιά όπως αυτό το μαύρο μαζί.. τα κόκκινα, είναι συνήθως ποιο κοντά και πιο απλά (σε θέμα "ασφάλειας")κόκκινο κλειδάκι --> http://www.compacc.com/images/product/600/54275_6.jpg (δεν μπορώ να βρω το spoiler ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2015 Οι πλαϊνές έχουν αυτό το κόκκινο. Η πίσω έχει το μαύρο που δείχνεις.Δοκίμασα το κόκκινο στη μήτρα της maxia και μπαίνει με πολύ ζόρι και ούτε καν μέχρι το τέλος. Δεν το ζόρισα μην έχουμε άλλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2015 Οντως ειναι τελειως διαφορετικα.@drtzekos αν εχουν ιδιο προφιλ τα κλειδια αλλαζει τους πειρους για να "γυρναει" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 Μεγειά !Θα ήταν καλή φάση η θήκη να γινόταν το σωσίβιο που ψάχνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 Το κακο ειναι οτι δεν ειναι θηκη ειναι τσαντα 30 ποντων.και εγω νομιζα οτι ηταν θηκη και τωρα πρεπει να παω να παρω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες