Jump to content
Dant3

Αγορα καθημερινης μηχανης μεχρι 3500Ε

Recommended Posts

μάλλον ο slaine εννοεί ότι είναι περισσότερο κ όχι λιγότερο και καρατσεκαρισμένο με το μισό fazerclub δεν έχουμε ακούσει κανέναν να κάνει κάτω από 5 κατανάλωση ποτέ ούτε στις πιο οικονομικές διαδρομές, ισως να είναι εκει κοντά με βενζίνες εξωτερικού και υπουδενί κάτω από 5 σε οποιεσδήποτε συνθήκες.για πόλη θα υπολογίσεις 7.μιλάμε για το ψεκαστό πάντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

H μονη φορα που ακουσα καταναλωση fazer να φλερταρει με τα 5L ηταν με βενζινες εξωτερικου και με ηρεμη στρωτη οδηγηση χωρις ξεσπασματα κτλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια αρα τα συμφωνησαμε με την καταναλωση του φαζερα και το κλεινουμε αυτο το κεφαλαιο!

κανεις να μου πει ντε αυτο που ρωτησα για το βερσυς?το φτερο το δεξι που εχει γρατσουνιες ποσο παει το μαλλι?το βαφουν παλι η υπαρχει καμια αλοιφη που το κανει τζαμι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια αρα τα συμφωνησαμε με την καταναλωση του φαζερα και το κλεινουμε αυτο το κεφαλαιο!

κανεις να μου πει ντε αυτο που ρωτησα για το βερσυς?το φτερο το δεξι που εχει γρατσουνιες ποσο παει το μαλλι?το βαφουν παλι η υπαρχει καμια αλοιφη που το κανει τζαμι?

Αν οι γρατσουνιες ειναι επιφανοιακες με μια καλη αλοιφη με χρωμα ιδιο με αυτο του πλαστικου θα μπορεσεις να το συνεφαιρεις λιγο. Αν παλι ειναι βαθιες και θες να κανεις καλη δουλεια τοτε βρες εναν βαφεα να σου το κανει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν οι γρατσουνιες ειναι επιφανοιακες με μια καλη αλοιφη με χρωμα ιδιο με αυτο του πλαστικου θα μπορεσεις να το συνεφαιρεις λιγο. Αν παλι ειναι βαθιες και θες να κανεις καλη δουλεια τοτε βρες εναν βαφεα να σου το κανει.

επειδη τις εκοψα για βαθειες το κοστος ποσο παει?κανα 50αρι?απλα να ξερω πανω κατω ποσα θελει για να μαζευτει το βερσυς για να του κοψω απο την τιμη κιολας(θελει και μανετα κιολας).ασε που μπορει να βρω και τιποτα αλλο οταν το δω εξονυχιστικα...

καλα αυτη η αναμονη παντως...

να ξερεις τι μηχανη θες,να την εχεις βρει κιολας και σε καλη τιμη και να πρεπει να περιμενεις να μαζευτουν τα λεφτα για να την παρεις.δεν παιρνανε οι μερες για κανενα λογο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πλακα πλακα το βερσακι ειναι ολοκληρομενο ρε γμτο! τα εχει ολα για εμενα,

ομορφια, ανεση, ανεστραμενα μπρος πισω, κινητηρας αλεξισφερος οικονομικος! τα παντα ολα!

Χωρις να θελω να πω κατι για την αξιοππιστια του,που ΚΑΙ ΕΓΩ την θεωρω δεδομενη, εξάλλου ειναι KAWASAKI made in Japan.

Αντικρισα την εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα. Φιλος απο την δουλεια σε 21000χλμ τρυπησε πιστονι.

Βεβαια πρεπει να πουμε οτι ηταν στην εγγυηση,και το εξουσιοδοτημενο που το ανελαβε του αλλαξε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Κυλινδρο,μπιελα,πιστονι,πειρο,κουζινετα,(x2) Συν την αντλια λαδιου μηπως ξεκινησε απο εκει η μαλ@κι@.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη τις εκοψα για βαθειες το κοστος ποσο παει?κανα 50αρι?απλα να ξερω πανω κατω ποσα θελει για να μαζευτει το βερσυς για να του κοψω απο την τιμη κιολας(θελει και μανετα κιολας).ασε που μπορει να βρω και τιποτα αλλο οταν το δω εξονυχιστικα...

καλα αυτη η αναμονη παντως...

να ξερεις τι μηχανη θες,να την εχεις βρει κιολας και σε καλη τιμη και να πρεπει να περιμενεις να μαζευτουν τα λεφτα για να την παρεις.δεν παιρνανε οι μερες για κανενα λογο!

To 50αρι ειναι σιγουρο για να μην πουμε θα ηταν τελειο, εγω πιστευω αρκετα παραπανω. Ειδικα αμα θες να ειναι βαμμενο στο χρωμα της μηχανης (πρασινο η πορτοκαλι η μαυρο κοκ), αυτες οι βαφες ειναι πααααρα πολυ βαθιες και ποιοτικες απο τη μαμα Kawasaki οποτε για να πετυχει ο βαφεας κατι αντιστοιχο πρεπει να ριξει αρκετη δουλεια.

Χωρις να θελω να πω κατι για την αξιοππιστια του,που ΚΑΙ ΕΓΩ την θεωρω δεδομενη, εξάλλου ειναι KAWASAKI made in Japan.

Αντικρισα την εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα. Φιλος απο την δουλεια σε 21000χλμ τρυπησε πιστονι.

Βεβαια πρεπει να πουμε οτι ηταν στην εγγυηση,και το εξουσιοδοτημενο που το ανελαβε του αλλαξε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Κυλινδρο,μπιελα,πιστονι,πειρο,κουζινετα,(x2) Συν την αντλια λαδιου μηπως ξεκινησε απο εκει η μαλ@κι@.

Μαλλον εξαιρεση, προσωπικα δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν με τετοιο προβλημα σε Versys. Ειχαμε και ενα Καβαλωτη μαζι μας στην Ιταλια μ'ενα ομορφο Versys, δεν εκανε κιχ.

Σιγουρα υπαρχουν εξεραισεις παντου, στον οποιονδηποτε μπορει να τυχει και το χειροτερο, ευχομαστε ολοι να μην τυχει σε'μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτι και να λεμε παντως αυτη ειναι σοβαρη αντιμετωπιση εταιρειας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ηταν αστοχια υλικου, μπορει να γινει παντου!

το θεμα ειναι η λυση! και φαινεται ποια ειναι καλη εταιρια και ποια οχι! μην πω για triumph τι εκαναν σε εναν γνωστο μου!

Τροποποιήθηκε από τον A7XBilly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα ωραιο συγκριτικο

http://www.motorcycle-usa.com/8/638/Motorcycle-Article/2006-Ninja-650R-vs-Suzuki-SV650.aspx

αξιζει το διαβασετε

650hp.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγα και ειδα απο κοντα το cagiva...

να πω την αληθεια οσο παει με κερδιζει.

εν τω μεταξυ το συγκεκριμενο εχει 3000χλμ και εχει καινουργια λαστιχα και εξατμισεις,μανιταρια και του ειχε βαλει και οθονουλα για να βλεπεις τι ταχυτητα εχεις...δηλαδη δεν θελει περα απο ασφαλεια και μεταβιβαση ,τιποτα!

http://www.site_not_allowed/t881t

http://www.site_not_allowed/zuxv1

http://www.site_not_allowed/grzpy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγα και ειδα απο κοντα το cagiva...

να πω την αληθεια οσο παει με κερδιζει.

εν τω μεταξυ το συγκεκριμενο εχει 3000χλμ και εχει καινουργια λαστιχα και εξατμισεις,μανιταρια και του ειχε βαλει και οθονουλα για να βλεπεις τι ταχυτητα εχεις...δηλαδη δεν θελει περα απο ασφαλεια και μεταβιβαση ,τιποτα!

http://www.site_not_allowed/t881t

http://www.site_not_allowed/zuxv1

http://www.site_not_allowed/grzpy

δεν παιζεσαι με τιποτα,παλι μπλε κοιτας ρε.το οδηγησες ή μονο το ειδες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

]δεν παιζεσαι με τιποτα,παλι μπλε κοιτας ρε.το οδηγησες ή μονο το ειδες?

Ε αφου μπλε το βρηκα τι να κανω!

οχι δεν το οδηγησα.θα το ζηταγα αν ηταν να κανω την αγορα επι τοπου.

ανεβηκα πανω και το περιεργαστηκα!

παντως ειναι πιο κοντο απο το ερ και πιο στενο.ανεβηκαμε και δικαβαλο πανω με τον αδελφο μου και ειπε οτι του φαινεται οκ και η θεση πισω και οτι δεν γλιστραγε.

ειναι με ενα μπουζι.κατι αλλο.πως μπορω να δω οτι ειναι με injection?φανταζομαι οτι θα πρεπει να βαλω κλειδι να γυρισω και να ακουσω το χαρακτηριστικο θορυβο?καπως αλλιως γινεται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα :crazy:

περα απο την πλακα κυκλοφορουν πλεον στο car αρκετα με κατω απο 30000 χλμ στα 3500Ε.

βεβαια δεν ξερω τι μαζεματα θα θελουν κτλ αλλα εχουν πεσει οι τιμες αρκετα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα πω το εξης: η Caciva εχει κλεισει...και δεν μιλάω για ανταλλακτικά κινητήρα! δες κατι αλλο...γιατι σε βλεπω να πηγενεις στο εργοστασιο της caciva να αγοραζεις οτι θελεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου ρε συ εχει αντιπροσωπεια εδω.απο οτι εχω καταλαβει μονο αν φαω καμια τουμπα,κανα πλαστικο να χρειαστω.τα αλλα ολα μπαινουν η απο sv η με καμια μικροπατεντα(πχ πισω γραναζι παιρνει του hayabusa αλλα θελει ανοιγμα το κεντρο 1χιλ.5 λεπτα δουλεια στο τορνο δηλαδη και πολυ μικρο κοστος)

τωρα οταν ερθει η ωρα θα παρω τηλ στην αντιπροσωπεια να ρωτησω τι γινεται.ε αν μου πουν οχι δεν φερνουμε η κανουν 2 μηνες τοτε σιγουρα θα κοιταξω κατι αλλο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι τα εχω δει.

το πρωτο ειναι ακινητο 4 χρονια οποτε εκτος οτι θελει καμια 600αρα στο νερο για να κυκλοφορησει,φοβαμαι τι θα εχουν απογινει και ολες οι φλατζες-τσιμουχες κτλ.ασε που ακομα και τα σωληνακια θα θελουν αλλαγμα και δεν εχω ορεξη να παρω μηχανη και να την ξυλωνω ολη πριν καν την οδηγησω και ας ειναι να μου βγει πιο φθηνα.

το δευτερο πηρα τηλ αλλα πρεπει να ειναι μουφα γιατι τον εψαχνα 3 μερες και το εχει κλειστο.

τωρα για τα αλλα θα τα δω.

δεκεμβριο μαλλον θα γινει η κινηση και οτι υπαρχει τοτε ,θα το τσεκαρω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλα χλμ και αρκετη καταλωση το shiver.

Με την ιδια καταναλωση κοιταω και σε fazer η gsr μερια.που τα gsr τα βρισκεις και με abs και λιγοτερα χλμ.

ασε που δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα για την αξιοπιστια τους...

κατα τα αλλα ειναι παρα πολυ ωραια μηχανη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε άλλες εποχές ρωτάγαμε πόσα διαθέτεις για μοτο.Πλέον θα σε ρωτήσω πόσα θα μπορείς να διαθέτεις σε ένα χρόνο απο τώρα?Βγάζεις πάνω από 1000€ το μήνα ή κάπου εκεί? Αν ναι ,η επιλογή σου να είναι μέχρι 250 κυβικά,γιατί μέχρι τόσα θα είναι τα κυβικά που θα μπορεί να κυκλοφορεί σε ενα δυο χρόνια ο μέσος εργαζόμενος,αφού πλέον βλέπω τους μέσους μισθούς να πηγαίνουν στο 500ρικο.Αν δεν έχεις θέμα με βενζίνες,ασφάλειες,λάστιχα ,ανταλλακτικά κ.λ.π πάρε ότι τραβάει η καρδία σου.Πλέον δεν αγοράζουμε μοτο με βάση τι μας αρέσει,δυστυχώς,αλλά με το λιγότερο δυνατό κόστος να καλύπτουμε όσο κατά το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασφαλειες-τελη-και τα χοντρα αναλωσιμα, θα βαζει ο πατερας μου.

βενζινες και σερβις εγω.

για αυτο τα σερβις θα τα κανω μονος μου.Ε βενζινες υπολογιζω κανα 70αρι το μηνα το πολυ,οποτε βγαινω.

btw,φοιτητης ειμαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/cl...s/view/2816569/ πάρε τηλέφωνο τώρα

πανεμορφο....

τα χλμ δεν ειναι πολλα παντως! μια χαρα ειναι 43.000! και μαλιστα ειναι πραγματικα χλμ! ειναι μοντελο του 2008, βαλε *10,000 τον χρονο = 40,000! καλη ευκερια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα