Jump to content
tsiliha

καταναλωσεις διαφορων μηχανων προς αγορα

Recommended Posts

καλησπερα σας,

Το τελευταιο διαστημα ειμαι σε φαση αγορας μηχανης αλλα εχω ενα θεμα για ποια ειναι οικονομικη σε καταναλωση και οχι εξαιρετικα χαμηλη.σε παλιοτερο ποστ πουχα ανοιξει ειχα αναφερθει αφου εχω παπακι να κανω 2 κινησεις.ειτε πουλωντας το παπι και να παρω 250αρι ειτε να κρατησω την παπια και να κοιταξω καποιο 600αρι.τελικα επελεξα το δευτερο και ψαχνομαι για 600αρι.τωρα τι 600αρι θαναι αυτο,ιδου το ερωτημα.μπατζετ παιζει στα 3500.ενα απτα σημαντικα κριτηρια ειναι η καταναλωση και ως δευτερο η εμφανιση.σαν εμφανιση μαρεσει το xj6 diversion. Βεβαια δεν ξερω αν ειναι τοσο καλο μιας και δεν εχω την σχετικη εμπειρια. Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για αυτο το μηχανακι για οδηγηση σε ολες τις καταστασεις.χωμα δεν παταω. Επισης αλλα υποψηφια μηχανακια ειναι το versys και το στρωμα. Δεν εχω καποιο αλλο υποψη μου σαυτα τα λεφτα.οποτε αν μου πειτε και καποια λογακια σε σχεση με την καταναλωση τους ευπροσδεκτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τι να πιασει η παπια μωρε;την εχω σκισει στα χλμ.σε 2 χρονια παρα κατι,20000 χλμ.δε θα πιασει ουτε χιλιαρικο. Για ΧΤ δε το ψηνω ιδιαιτερα αν και πριν την παπια ηθελα,τωρα περασε η κ@@λ@.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα επαιρνα το versys. Δε ξερω μαρεσει πολύ σα μηχανακι, το ειχα οδηγησει όταν πηρα το διπλωμα και δεν ηξερα που πανε τα τεσσερα και δε το πιστευα ποσο ευκολο ειναι στην οδηγηση.

Δυνατο, οικονομικο, ό,τι πρεπει για all-around μηχανη για μενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

F650 Bmw... :secret:

πολυ οικονομικο και αυτο, και σχετικα φτηνο με ABS και injection, το ειχα ξεχασει!

το μονο μειον για μενα οτι ειναι μονοκυλινδρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από αυτά που ακούω το xj6 diversion είναι ένα μέτριο μηχανάκι. Καλύτερα κοίτα κάτι άλλο. Το bmw f650 είναι καλή περίπτωση όπως και το versys. To bmw όμως θεωρώ ότι είναι πιο όμορφο. Η κατανάλωση τους πρεπει να είναι 5,5-6 L/100 με νορμαλ οδήγηση. Για το στρώμα δε μιλάω γιατί είναι ένα μηχανάκι που αντιπαθώ ιδιαίτερα και δεν θα είμαι αντικειμενικός...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι δεν περνεις transalp η afrika ? :_zeppelin:

Σοβαρα τωρα.. αν δεν σε τρωει το χερι σου το πιο οικονομικο απο αυτα που ειπες το στρωμα ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

F650 Bmw... :secret:

+1 με αυτά τα κριτήρια.

αλλά δε μας είπε τι χρήση θα κάνει (εκτός από το ότι δε θα πηγαίνει χώμα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η χρηση θαναι μικτη,και λιγο πολη και λιγο παρα εξω.βεβαια στα εντος πολεος,τα περισσοτερα χλμ θα γινονται απτην παπια. Τρανσαλπ ή αφρικα δε μου αρεσουν. Η μπεμπα ομως κατι ψιλολεει. Το θεμα ειναι αν ξερετε σε νουμερα τις καταναλωσεις των παραπανω μηχανων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Versys και DL , με μια ιδιαίτερη προτίμηση στο πρώτο σαν πρώην κάτοχος versys. Καταναλώσεις από 3,6 έως το πολύ 4,8.Βέβαια στα 3500 ευρώ θεωρώ λίγο δύσκολο να βρεις κάποια καλή ευκαιρία σε κάποιο από τα δύο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σβηστά μπορεί να καίνε τόσο. Εν κινήσει κάτω από 5,5 δεν νομίζω να πέφτουν. Ειδικά εντός πόλεως τα 6 τα έχουν σίγουρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σβηστά μπορεί να καίνε τόσο. Εν κινήσει κάτω από 5,5 δεν νομίζω να πέφτουν. Ειδικά εντός πόλεως τα 6 τα έχουν σίγουρα.

Δεν έχω κανέναν λόγο να δηλώσω τιμές που δεν έχω μετρήσει!! Στο versys είχα 60000km σε λιγότερα από 3 χρόνια, οπότε όπως καταλαβαίνεις το είχα μετρήσει όπου μπορείς να φανταστείς.

Ένα μ.ο περίπου στα 4 με 4,3.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οντως και εγω δεν πιστευα οτι υπαρχουν τετοιες καταναλωσεις αλλα οταν ειδα το ερ να βαραει 3,5 σε ταξιδι και 4,5 εντος πολης τοτε αρχισα να τα ψιλοπιστευω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Versys και DL , με μια ιδιαίτερη προτίμηση στο πρώτο σαν πρώην κάτοχος versys. Καταναλώσεις από 3,6 έως το πολύ 4,8.Βέβαια στα 3500 ευρώ θεωρώ λίγο δύσκολο να βρεις κάποια καλή ευκαιρία σε κάποιο από τα δύο.

Στο car το versys,ξεκιναει απο 3500 ευρα του 08 ή και του 09 με χλμ στα 25000. Το θεμα ειναι οτι για versys υπαρχει πιο πολυ σε πρασινο παρα σε μαυρο που μαρεσει περισσοτερο.

Το στρωμα οντως πολυ δυσκολα το βρισκεις σε αυτα τα λεφτα.

Σε αυτα τα λεφτα εχω βρει και το diversion.

Το honda στα ποσα το βρισκεις και τι μοντελο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από stromατα έχει γεμίσει ο τόπος. Αξιόπιστο, οικονομικό αλλά ογκώδες. Το yamaha επίσης καλό, το βέρσυς δε μου αρέσει εμφανισιακά καθόλου (και γι'αυτό δε θα το έπαιρνα) αλλά αφού εσένα σου αρέσει, τότε μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή ανάμεσα στα 3. Εκτός αν συμβιβάζεσαι με το μεγάλο όγκο του στρώματος (αυτό θα διάλεγα εγώ, κυρίως επειδή το βρίσκω ομορφότερο από το βέρσυς).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βεβαια,εχω την εντυπωση οτι το diversion καιει το κατιτις του,νομιζω 6αρι.γιαυτο ερχεται μετα το διλημμα diversion ή versys μιας και αποτι λενε τα παιδια παιζει στο 4 η καταναλωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα