BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι από σεπτέβριο την αγορά νέου κράνους είμαι κάτοχος ενός AGV STEALTH SV όχι το καινούριο και το έχω ενα χρόνο τώρα αλλά λόγω του ότι το φοράω συνέχεια κάθε μέρα λόγω δουλειάς έχει τα μαύρα του τα χάλια (ήταν και το πρώτο μου) 1000γδαρμένο, η αεροτομή έσπασε γενικά σε χάλια κατάσταση. Οπότε σκεφτόμουν κάτι καλύτερο και ποιοτικότερο. Επειδή η συμβίωση με το AGV ήταν allround, το πήγα παντού. Οπότε τώρα ξέρω το τι θέλω, και το τι με ενοχλεί. ;Eνα μειονέκτημα ακόμη στα AGV είναι ότι το L μου είναι μεγάλο-μαλάκωσαν και τα μαξιλαρια και το M είναι μικρό....δεν ξέρω γιατί Θα σας πω κάποια μειονεκτήματα του AGV όπως η αεροδυναμική του που δεν τρελάθηκα ο θόρυβος και ίσως και το βάρος. Αλλά για τα χρήματα που το αγόρασα τότε ήταν οκ. To μπάτζετ δεν ξέρω αν και το μινιμουμ θα ναι τα 300+/- ακόμη αν πάω στα 400+/++ θέλω το Shoei XR 1100. Απο και και πέρα λόγω ικρής εμπειρίας θα θελα να μου προτείνεται κάποια μοντέλα ώστε να τα δοκιμάσω. Αναλόγος τιμών ίσως αγορασθεί από ελλάδα αλλιώς εξωτερικό για φθηνότερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Για τι χρηση το θες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 κ εγω ειμαι ετοιμος για καινουριο στα ιδια λεφτα με εσενα, εμενα μ αρεσει το shark race r (oxi to race r pro αυτο ειναι με το 2πλο αεραγωγο) http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Shark-Race-R-Original-KWR/SubProducts/Shark-Race-R-Original-KWR-0001 αλλα δν το φερνουν εδω (μοτοδικτυο) φερνουν μονο το pro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Πάρε το 1100. Υπάρχει σάιτ που βγάζει προσφορές κάθε τόσο. Δες εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Το 1100 το βρίσκεις πλέον στα 300 κάτι από ελληνικά μαγαζιά. Π.χ. στην αποθήκη στην Ηλιούπολη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Για τι χρηση το θες? all round χρήση. το AGV το χω για την δουλειά μέχρι να καταστραφεί και το άλλο για όλα τα άλλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Shoei Xr1100 Suomy Vandal (τρομερή σχέση τιμής-απόδοσης). ΥΓ : Γυμνό καβαλάς, τον θόρυβο θα τον γλυτώσεις ΜΟΝΟ με ωτασπίδες :) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 22 , 2012 από τον klem578 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 το 1100 το βρίσκω στα 300+ ,,,,400- αναλογος αν έχει τα γκράφιτι. Απλά θα θελα 2-3-4 προτάσεις εκτός AGV που πιστεύω πως δεν είναι για το κεφάλι μου. Οπότε... 1) SHOEI XR-1100 το χω βάλει και μου κατσε άριστα, έχω δοκιμάσει και το XR 1000 και σε διαδρομή επίσης πολύ καλές εντυπώσεις 2) ?? 3)?? ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 το 1100 το βρίσκω στα 300+ ,,,,400- αναλογος αν έχει τα γκράφιτι. Απλά θα θελα 2-3-4 προτάσεις εκτός AGV που πιστεύω πως δεν είναι για το κεφάλι μου. Οπότε... 1) SHOEI XR-1100 το χω βάλει και μου κατσε άριστα, έχω δοκιμάσει και το XR 1000 και σε διαδρομή επίσης πολύ καλές εντυπώσεις 2) ?? 3)?? ..... Eίπαμε, SUOMY VANDAL κράνος "κτήνος"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 ειπαμε shark race r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Ρίξε μια ματιά και στο Arai quantum αυστηρά για αγορά από εξωτερικό όμως γιατί εδώ οι τιμές ξεφεύγουν. Στο Lids Direct τα είχε σε μια πολύ καλή προσφορά (450€ με δώρο δεύτερη ζελατίνα, τσάντα μεταφοράς και ειδικό κιτ καθαρισμού) Πολύ καλό κράνος! Από κει και πέρα μπορείς να δεις σε πολλές εταιρείες με καλά κράνη για το τι υπάρχει και αν τρέχει καμία προσφορά, όπως Shark, Bell, X-Lite κλπ. Όρεξη να χεις να δοκιμάζεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) εγω παντως θα σου πω να παρεις ενα κρανος που να εχει 3 διαφορετικα μεγεθη κελυφους ωστε αν εισαι σε μεσαιο μεγεθος να μην ειναι τεραστιο το κρανος ακομα και αν σου "κατσει" στο κεφαλι suomy Vandal που εχει η αδεφη μου ειναι ευχαριστημενη και δεν εχει θεμα με τον θορυβο ακομα και σε μεγαλες ταχυτητες. λογικα και το spec r δεν θα εχει θεμα γιατι εχουν ιδιους αεραγωγους και κελυφος xlite πολυ καλα κρανη value for money το kbc vr4r που εχω ειναι καλο και αμα δινεις ~360 περνεις την εκδοση με carbon το μονο που δεν μου αρεσει ειναι τα πλαστικα για τους αεραγωγους αλλα το δικο μου δεν ειναι το καρμπον αλλα το απλο μαυρο. hjc rpha ειναι καλα κρανη αλλα λενε οτι εχουν πιο στενη γραμμη ως καθαρα race κρανη Τροποποιήθηκε Αύγουστος 22 , 2012 από τον theophilos13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathis_jetix 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Arai corsair full carbon μονο 4.000 ευρω!! :) (περα απο την πλακα δες το και αυτο, το απλο φυσικα...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Shoei Xr1100 Suomy Vandal (τρομερή σχέση τιμής-απόδοσης). ΥΓ : Γυμνό καβαλάς, τον θόρυβο θα τον γλυτώσεις ΜΟΝΟ με ωτασπίδες :) στα γυμνα εχεις λιγοτερο θοριβο λογο οτι ο αερας παει παντου ενω με φερινγκ σου ερχετε ολος στο κρανος με τα ιδια χιλιομετρα με το παπι εχω λιγοτερο θοριβο απο οτι εχω με το τδμ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Bell M5X και AGv Horizon από μένα για δοκιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Το Vandal, στα γυμνα πως συμπεριφερεται;; ειναι σταθερο ή κουναει πολυ;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hellboy 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για τι χρηση το θες? για να το φοραει στο κεφαλι του Τροποποιήθηκε Αύγουστος 22 , 2012 από τον hellboy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το Vandal, στα γυμνα πως συμπεριφερεται;; ειναι σταθερο ή κουναει πολυ;; Mια χαρά φίλτατε, τώρα, μην περιμένεις και 160-άρες χωρίς "κούνημα" βέβαια :) Πολύ τίμιο κράνος, Το'χεις πάρει κιόλας λέμε :grin: Aμα θές και κάτι πιο "ασορτί" με την Ιταλίδα σου ... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 22 , 2012 από τον klem578 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 ΥΓ : Γυμνό καβαλάς, τον θόρυβο θα τον γλυτώσεις ΜΟΝΟ με ωτασπίδες :) Λάθος φίλε Στέλιο! Το γυμνό έχει κατά κανόνα λιγότερο θόρυβο. Εκτός και αν είναι κάποιος 1.70 και οδηγάει k1600gt με την ζελατίνα στην ψηλή θέση.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Λάθος φίλε Στέλιο! Το γυμνό έχει κατά κανόνα λιγότερο θόρυβο. Εκτός και αν είναι κάποιος 1.70 και οδηγάει k1600gt με την ζελατίνα στην ψηλή θέση.... George, επειδή βαβούρα/αέρας μπαίνει απο παντού με οτι κράνος και να έχω φορέσει, η κατάσταση παλεύεται μόνο με ωτασπίδες... Είναι αυτό που λέμε "δεν το γλυτώνεις" :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Βάλε ζελατίνα στο μηχανάκι σου να δεις τι διαφορά θα έχει από θόρυβο. Τριπλός θα είναι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Βάλε ζελατίνα στο μηχανάκι σου να δεις τι διαφορά θα έχει από θόρυβο. Τριπλός θα είναι.... Επειδή προφανώς θα σπρώχνει/κατευθύνει τον αέρα όλο στο κράνος. :grin: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Κοιτα και προς X Lite μερια. X 602, X 702 και τα συναφη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Το Vandal, στα γυμνα πως συμπεριφερεται;; ειναι σταθερο ή κουναει πολυ;; στο τδμ εχω παθει πλακα με το κουνιμα δεν κουναει πουθενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) . Τροποποιήθηκε Αύγουστος 22 , 2012 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες