Jump to content
Viper4

Επιγονατίδες

Recommended Posts

Επειδή το να φοράς κορντούρα παντελόνι δεν είναι πάντα ό,τι ευκολότερο, σκεφτόμασταν με την Δανάη να πάρουμε κάποιες επιγονατίδες, που να μην ενοχλούν πολύ στην κίνηση του γόνατου, για να τις φοράμε πάνω από τζινάκι...

Για δώστε τα φώτα σας οι γνώστες. Κάτι οικονομικό σχετικά.

Παλιότερα θυμάμαι εδώ μέσα κάτι μαύρες που είχατε βρει γύρω στο 20άρικο αν θυμάμαι καλά... Τις ψάχνω αλλά δεν τις βρίσκω. Αν κάποιος έχει το link θα με βοηθούσε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω εχω ενα ζευγαρι απο τον Louis.de πολυ βολικες και πολυ οικονομικες. (Tις ειχα παρει 19 ευρω σε προσφορα αν θυμαμαι καλα τωρα εχουν την κανονικη τιμη 24.)

http://www.louis.de/_3001dfe757c0351472bff6d024d197ea18/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=120&wgr=898&list_total=12&anzeige=0&page=0&artnr_gr=20019224

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εχω ενα ζευγαρι απο τον Louis.de πολυ βολικες και πολυ οικονομικες. (Tις ειχα παρει 19 ευρω σε προσφορα αν θυμαμαι καλα τωρα εχουν την κανονικη τιμη 24.)

http://www.louis.de/...tnr_gr=20019224

Μεγέθη δεν έχουν αυτά τα πράγματα; Δηλαδή θα κάνουν και στην Δανάη και σε μένα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγέθη δεν έχουν αυτά τα πράγματα; Δηλαδή θα κάνουν και στην Δανάη και σε μένα;

Ειναι one size συνηθως, αυτα εχουν μεγαλα velcro με μεγαλες δυνατοτητες ρυθμισης. Εσενα σου κανουν 1000% τωρα για τη Δαναη δεν ξερω αν βγαινουν female sizes η οχι.

γδέρνουν τη μηχανή;

Οχι καθολου. Βεβαια τι σε νοιαζει εσενα ταφος ειναι ετσι κι λλιως το μηχανακι. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μονο να προσεχεις μην εχουν αρθρωση και βιδες εξωτερικες, γιατι τοτε ακομα και εσωτερικα απο το τζιν να τις φορας, ενδεχεται να σου κανουν ζημια στο τεποζιτο. Βεβαια ακομα και τις απλες, εγω απο μεσα θα τις φορουσα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετσι ακριβως.Εχω ενα ζευγαρι ALPINESTARS τις οποιες φορεσα μια φορα και μετα απο μια γρηγορη βολτα με τις εναλλαγες κλισεων κονομησα κατι γρατζουνιες στην δεξια μερια του πλαισιου του RSV4.Παρε αλλα βαλε αφρωδη σε οτι μεταλλικο εξεχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκεφτόμουν και εγώ επιγονατίδες λόγω του πρόσφατος χειρουργημένου γονάτου μου.

Αλλά δεν θα είναι καφρίλα να φοράω επιγονατίδες με το ινόβα; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκεφτόμουν και εγώ επιγονατίδες λόγω του πρόσφατος χειρουργημένου γονάτου μου.

Αλλά δεν θα είναι καφρίλα να φοράω επιγονατίδες με το ινόβα; :P

Μεγαλύτερη καφρίλα θα είναι ένα νέο χειρουργείο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσέκαρε και εδώ και εδώ Μιχαλέα

Thanks τις sector είχα δει και θυμόμουν.

Τις έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις; αν είναι βολικές και αν βολεύουν στην άρθρωση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εχω Acerbis και με βολευουν απιστευτα. Τιμη 25€ περυσι τετοιο καιρο απο Μοτομαρκετ Σινδου.

Αν ενθυμουμαι σωστα εχει Μοτομαρκετ και στην Καβαλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω αυτες κ ομολογω οτι ειναι αρκετα βολικες κ δεν προκαλουν φθορες στο ρεζερβουαρ.στο κρυο κρατανε λιγο...

για την Αννα εχω παρει αυτες,ειναι βολικες για γυναικα προστατευουν καλα αλλα μονο εκει κ κρατουν ζεστο παντα το γονατο οτι καιρο κ να κανει.

επειδη ομως το εχω ψαξει καλα το θεμα κ εχω κανει δοκιμες σε ταξιδια κ αστικη κινηση προτεινω να δεις αυτες.μπαινουν κατω απο το παντελονι κ προστατευουν καλυτερα ενω ΔΕΝ μετακινουνται καθως ειναι απο μεσα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Thanks τις sector είχα δει και θυμόμουν.

Τις έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις; αν είναι βολικές και αν βολεύουν στην άρθρωση;

Δες τις ίδιες εδώ λίγο φθηνότερες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως αν δεν εχουν δεσιμο πανω απο το γονατο για καλυτερη στηριξη δεν βολευουν για πανω απο το παντελονι. Οι thor και οι supershield που φαινονται στα λινκς των παιδιων ειναι μονο για τα ματια του κοσμου. Με τις Thor σε πεσιμο με λιγα σε χωμα και την καταλαβα καλα γιατι αν δεν ειναι καθετο στην επιγονατιδα το κτυπημα αυτη κουναει και δεν εχει αποτελεσμα!

Οι ufo που προτεινει ο Φρανκι φαινονται πολυ καλυτερες. Επισης εχω και αυτες: http://www.louis.de/...tnr_gr=20019221 Εχουν φαει αρκετες σε χωμα κυριως και ειναι μια χαρα, αλλα καπως μεγαλες! Δεν χωρανε σε μπαγαζιερα και δυσκολα μπαινουν μεσα απο μποτα. Θελουν κοντο μποτακι.

Πιστευω οτι καλυτερη λυση ειναι εδω:http://www.acerbisto...=1476&C=171&L=3

http://www.fc-moto.d...-Knee-Protector

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηχαλη δεν ξερω αν αγορασες. Αν παρεις παντως καποιες με κλειδωση μελετησε τες καλα στα χερια σου να μην ειναι αιχμηρες.

Εχω χαλασει το το ντεποζιτο στο XR ετσι και μιλαμε για επιγονατιδες μαρκας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηχαλη δεν ξερω αν αγορασες. Αν παρεις παντως καποιες με κλειδωση μελετησε τες καλα στα χερια σου να μην ειναι αιχμηρες.

Εχω χαλασει το το ντεποζιτο στο XR ετσι και μιλαμε για επιγονατιδες μαρκας.

Από ebay ή ιντερνετικό κατάστημα θα παραγγελθούν, οπότε δύσκολο αυτό που λες...

Γι'αυτό ρωτάω εδώ μέσα για να πάρω απόψεις από άτομα που έχουν ήδη κάποιες και δεν έχουν προβλήματα όπως αυτό που περιγράφεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από ebay ή ιντερνετικό κατάστημα θα παραγγελθούν, οπότε δύσκολο αυτό που λες...

Γι'αυτό ρωτάω εδώ μέσα για να πάρω απόψεις από άτομα που έχουν ήδη κάποιες και δεν έχουν προβλήματα όπως αυτό που περιγράφεις!

Ρε γαμωτο καποτε ειχε παιξει ενα θεμα με κατι γαματες επιγονατιδες. Ηταν εξωτερικα απο υφασμα και μικρες σε μεγεθος ωστε να μπαινουν μεσα απο τα παντελονια. Δεν τις βρισκω πια. Αν καταλαβε καποιος τι λεω , ας χωσει κανενα παραδειγμα. Με ενδαιφερει και εμενα .

Πιστευω οτι καλυτερη λυση ειναι εδω:http://www.acerbisto...=1476&C=171&L=3

Αυτες ειναι ακαταλληλες. Μην της αγορασεις. Στο λεω με σιγουρα. Τις εχω , δεν κανουν για αυτο που θες. Ειναι καθαρα για εντουρο φαση. Ειναι καλες απο θεμα προστασιας. Ειναι ανετες για το μεγεθος τους, αλλα δεν παιζει να χωρεσουν κατω απο νορμαλ παντελονι. Ακομα και φαρδια τζιν που εχω δεν χωρανε απο κατω.

Συν οτι αν δεν την βαλεις μεσα απο πολυ χοντρο παντελονι χαιρετα το βερνικι .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω αυτές ,τις φοράω συνήθως κάτω από το παντελόνι και είναι πολύ άνετες .

http://www.coloripos...ctID=1424&id=15

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω αυτές ,τις φοράω συνήθως κάτω από το παντελόνι και είναι πολύ άνετες .

http://www.coloripos...ctID=1424&id=15

Πολύ ενδιαφέρουσες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ φέτος αγόρασα αυτές και τις φοράω πάνω από το παντελόνι.

Προσοχή όπως έχει προαναφερθεί στα βιδάκια στο πλάι, καλύψτε τα με τα κλασσικά τσοχάκια που βάζουν στα πόδια των επίπλων. Μέχρι να το πάρω χαμπάρι το πλαίσιο του fz6 μου απέκτησε ένα μικρό σημαδάκι...

Πριν από αυτές είχα κάποιες τις acerbis (motomarket), κόστισαν το 2006 20κάτι ευρώ. Το αρνητικό είναι ότι έχουν 2 ιμάντες πρόσδεσης κι έπρεπε να τις φορώ εσωτερικά...

Καλές αγορές... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα