Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 έτσι όπως τα έγραψες δεν έτρεξε ο μηχανικός εσύ πήγες να πάρεις την μπαταρία ;) οπότε εσύ έτρεξες... και σιγά την επιστήμη καινούριο μηχανάκι χωρίς ρεύμα μπαταρία θέλει τώρα για την δουλειά σου αν τρέχεις ξέρεις πολύ καλά πως άλλοι δουλεύουν έτσι και οι αντιπροσωπείες όχι να τον πάρεις τηλέφωνο σου είπε όχι να του πηδήξεις την γυναίκα... :lol: τέσπα ο καθε ένας όπως νομίζει ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 τι ειπε το ατομο ? οτι τα λαστιχα ερχονται ζιγοσταθμισμενα ? και ομως ερχονται απλα στο δικο μου χωριο τα τσεκαρεις και μια και απλα δε θελουν ζυγοσταθμιση 9/10 αλλα μια στα 10 θελουν :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinaMilosi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 ατακα στο δικο μου συνεργειο: - Κοσκινιζει το τιμονι - Τι λες καλε, κατσε να το δοκιμασω (ανεβαινει πανω και κανει μια βολτα) Γυρναει και λεει: -Τιποτα δεν ειναι, κοσκινιζει ελαχιστα - Μα εμενα εχθες κοσκινιζε πολυ - Σε ποιο δρομο πηγαινες; - Στην παραλιακη προς Κιο - Μη ξαναπας απο κει. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τώρα μου έρχονται όλα Σε bmwδάκια μηχανικό πάω για να αγοράσω τακάκια (ebc) και έχει φέρει τα φθηνά -ελληνικής κατασκευής- xgear Μηχ Μια χαρά τακάκια είναι, με κωδικό εργοστασίου τυπωμένο επάνω στο μέταλο κ.λπ. απλά ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει σε πολλά μηχανάκια Εγώ Καλά μιας εχω ζόρια οικονομικά φέρε να δοκιμάσω ένα ζευγάρι Μέτά από λίγα λεπτά μπαίνει άλλος πελάτης για αγορά ψηλότερης ζελατίνας. Επειδή κοστολογικά ήταν πολύ ακριβά του λέει Πελ. Άσε ρε που θα δώσω 200 ευρώ, θα πάω για καμία mpf -μετά από πρόταση δική μου- (ελληνικής κατασκευής) που είναι και πολύ πιο φθηνές Μηχ. Τι ? ελληνικά προιόντα δεν εμπιστεύομαι και δεν θα αγόραζα με καμία παναγία... Πριν πέντε λεπτά μου πούλησε ελληνικά τακάκια Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2012 από τον Stratos 650 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 :rotfl: κλαίω δεν το είχα δει!! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 ατακα στο δικο μου συνεργειο: - Κοσκινιζει το τιμονι - Τι λες καλε, κατσε να το δοκιμασω (ανεβαινει πανω και κανει μια βολτα) Γυρναει και λεει: -Τιποτα δεν ειναι, κοσκινιζει ελαχιστα - Μα εμενα εχθες κοσκινιζε πολυ - Σε ποιο δρομο πηγαινες; - Στην παραλιακη προς Κιο - Μη ξαναπας απο κει. σε ποιόν το'χες πάει; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) σε ποιόν το'χες πάει; KOTITSAS Power! edit: προφανως το ειχε πει για πλακα εεε :P Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2012 από τον KennyDY Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 Συγνώμη για να καταλάβω λίγο, ο τύπος έχει όνομα Κοτίτσας ? και επωνυμία μαγαζιού με το power δίπλα στο κοτίτσα ? να ναι καλά ο άνθρωπας αλλά αυτό είναι πιο καλό και από το ίδιο το συμβάν 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 τον ξέρω. απαράδεκτος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roussel 452 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 Στο παλιό μου σπίτι πριν πάρω τη μηχανή κατεβαίνω ένα μεσημέρι να πάω για κόφι. Ανεβαίνω στην πάπα πρώτη μανιβελιά (μίζα δεν έπαιζα ποτέ δεν είχα μπαταρία) τίποτα. Δεύτερη τίποτα. Τρίτη τσου, τέταρτη παπάρια, πέμπτη, έκτη..... Τπτ. Το σπρώχνω πενήντα μέτρα πιάνω κατηφόρα το σκάω μία δύο τρεις τπτ. Συνεχίζω να τσουλάω φτάνω στο συνεργείο που είναι κοντά στο σπίτι . Μάστορα δε παίρνει. Το δοκιμάζει, ανοίγει μπουζί, αλλάζει μπουζί, κοιτάει ρευματα, πέταγα και εγώ ιδέες τπτ. Κόντευε να σκίσει τα διπλώματα είχε αναψοκοκκινήσει ολόκληρος είχαν αρχισει να τον πιάνουν τα διαόλια......και πριν το καρδιακό επεισόδιο παίρνουμε γραμμή ότι δεν έχει βενζίνη και ότι έχει χαλάσει ο δείκτης βενζινης................... ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Συγνώμη για να καταλάβω λίγο, ο τύπος έχει όνομα Κοτίτσας ? και επωνυμία μαγαζιού με το power δίπλα στο κοτίτσα ? να ναι καλά ο άνθρωπας αλλά αυτό είναι πιο καλό και από το ίδιο το συμβάν oχι απλα το power ειναι προσωνυμιο που βαζουμε εμεις οι μικροι για πλακα :P ειναι Kotitsas βουλκανιζατερ-servise @slaine γιατι απαραδεκτος ο θανασης ντε; edit: @stratos βεβαια εδω στην περιοχη (αργολιδα) θα δεις καγκουρο-παπια με μεγαλα αυτοκολλητα που λενε πανω SKYLATSIS POWER (true story) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2012 από τον KennyDY Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 Ο θεός μετα απο μία μέρα έλεγχο αράδιασε την ατάκα: Φιλαράκι απ ότι φαίνεται έχεις θέμα με το κιβώτιο!! Θα πρέπει να ανοιχτεί. Υπολόγιζε κάνα 200αρι € (αμαν αμαν αμαν αμαν...) Και η πλακα θα ηταν οτι αν σου κατεβαζε το μοτερ το ανοιγε το κοιτουσε το ξαναεκλεινε και το ανεβαζε θα εσφιγγε τη λασκαρισμενη βιδα και μετα θα νομιζε οτι το εφτιαξε... Και γω καπως ετσι αρχησα να το ψαχνω με τον αδελφο μου, ου μπλεξεις με γιατρους και μαστορες, μακρυααααααααααα..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 γιατί είναι μέτριος στη δουλειά του για να μην πω χειρότερα και από τιμές γάμησέ τα!!!! αισχρός!!! το πιο απλό παράδειγμα: πήγα να μου φτιάξει την κόρνα (νομίζοντας επειδή την είχα λύσει ότι κάτι ήθελε αλλαγή) στο προηγούμενο και τελικά ένα καλώδιο κάπου είχε ένα πρόβλημα το οποίο το δέσαμε με μονωτική και για όλο αυτό ήθελε λεφτά.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 κenny tο ξέρω αυτό που λες λόγω βόλου :D αλλά μονο του ότι κάποιοι το χρησιμοποιούν και κανονικά όπως ο σκυλατσης είναι τρέλα. Και την κοτούλα (κοτίτσας) και το σκυλάκι έχει η επαρχία :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 γιατί είναι μέτριος στη δουλειά του για να μην πω χειρότερα και από τιμές γάμησέ τα!!!! αισχρός!!! το πιο απλό παράδειγμα: πήγα να μου φτιάξει την κόρνα (νομίζοντας επειδή την είχα λύσει ότι κάτι ήθελε αλλαγή) στο προηγούμενο και τελικά ένα καλώδιο κάπου είχε ένα πρόβλημα το οποίο το δέσαμε με μονωτική και για όλο αυτό ήθελε λεφτά.... κοιτα εγω το παπι και το cbr εκει τα πηγαινα (το cbr πηγε για 2 φορες στο εξουσιοδοτημενο στο Αργος) και ημουν πολυ ευχαριστημενος και σε σχεση με τις τιμες και με το ολο θεμα. π.χ. παθαινεις λαστιχο παιρνεις τηλ σκαει μυτη ο Νικος και σε μαζευει :P απο το εξουσιοδοτημενο της Honda δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος, ουτε μου λεγανε τι πανε να κανουνε στο cbr ουτε τι εκαναν εκεινη την ωρα, αποδειξη πουθενα, τιμες στο κοκκινο.... Tωρα με το ninja βλεπουμε που θα τα κανει τα service, ισως και Αθηνα απο ανοιξη. κenny tο ξέρω αυτό που λες λόγω βόλου :D αλλά μονο του ότι κάποιοι το χρησιμοποιούν και κανονικά όπως ο σκυλατσης είναι τρέλα. Και την κοτούλα (κοτίτσας) και το σκυλάκι έχει η επαρχία :lol: παντου τα ιδια λοιπον Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 κοιτα εγω το παπι και το cbr εκει τα πηγαινα (το cbr πηγε για 2 φορες στο εξουσιοδοτημενο στο Αργος) και ημουν πολυ ευχαριστημενος και σε σχεση με τις τιμες και με το ολο θεμα. π.χ. παθαινεις λαστιχο παιρνεις τηλ σκαει μυτη ο Νικος και σε μαζευει :P απο το εξουσιοδοτημενο της Honda δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος, ουτε μου λεγανε τι πανε να κανουνε στο cbr ουτε τι εκαναν εκεινη την ωρα, αποδειξη πουθενα, τιμες στο κοκκινο.... Tωρα με το ninja βλεπουμε που θα τα κανει τα service, ισως και Αθηνα απο ανοιξη. Εμένα την καλύτερη μου την έχει πει το αφεντικό στη μοτοκίνηση στο Άργος όταν πήγα να ρωτήσω για τα heidenau που ήθελα να βάλω Τον ρωτάω: Εγώ: Αυτά τα λάστιχα είναι καλά? Δεν ξέρω κάποιον που να τα έχει βάλει Αυτός: Έλα μωρέ εντάξει σιγά. Λάστιχα είναι, θα φαγωθούν, θα τα αλλάξεις κάποια στιγμή Εγώ: Έμεινα μαλάκας 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 Εμένα την καλύτερη μου την έχει πει το αφεντικό στη μοτοκίνηση στο Άργος όταν πήγα να ρωτήσω για τα heidenau που ήθελα να βάλω Τον ρωτάω: Εγώ: Αυτά τα λάστιχα είναι καλά? Δεν ξέρω κάποιον που να τα έχει βάλει Αυτός: Έλα μωρέ εντάξει σιγά. Λάστιχα είναι, θα φαγωθούν, θα τα αλλάξεις κάποια στιγμή Εγώ: Έμεινα μαλάκας νομιζω μου το εχεις πει αυτο απο κοντα ε; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 νομιζω μου το εχεις πει αυτο απο κοντα ε; χαχα ναι αλλά οι άλλοι δεν το έχουν ακούσει :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 flying dream Όπως το έγραψες ακούγετε ρατσιστικό αλλά έχει γέλιο η σύνταξη του κειμένου :) Δεν πιστεύω να έχετε ξεχάσει την ιστορική στιγμή του πιο ελληναρά απατεώνα έμπορα που έφτιαξε μαγαζί από τα λεφτά που πήρε από το χωράφι που πούλησε, το οποίο του το είχε δώσει η μητέρα του όταν.... μετα απο 2 χρονια ακομη γελαω με την ψυχη μου! χαχαχαχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Πάνω στη δουλειά μου έρχονται όλα, ιστορικός διάλογος με άτομο που ήθελε να έχει και συνεργείο Γϊνετε αλλαγή λαδιών (στην πρώτη μου μηχανή) και στάζει λάδι από την τάπα Εγώ Στάζει λάδια μήπως δε την βίδωσες σωστά? Μηχ. Αποκλείεται..για να δω μετά από λίγο Μηχ Καλά είσαι τρελός ? βίδωσες χωρίς το δαχτυλίδι ? (το μεταλλικό εννοεί) Εγώ Μα εσύ τα άλλαξες τα λάδια Μηχ. Α,καλά δεν είναι τίποτα 50 λεπτά κάνει μία 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Granazis 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Πακιστανός: Μάάάστορα το μεκανάκχι, σταματχάω στο κχόκκινο, σβήνει. Μάστορας: Να μην σταματάς στο κόκκινο χαχαχαχαχαχ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 ατακα εμπορου στο τερμα της Αχαρνων....ενα φιλαρακι ενδιαφερετε να αγορασει cbr 125 και μιας και εχω και εγω ενα παμε να το δουμε....βαζουμε το μηχανακι μπροστα και παρατηρω οτι η καμπανα χτυπαει γιορτινα ρε παιδι μου! σαν Ανασταση...το μοτο δεν εχει δουλεψει ενα λεπτο και μενει απο βενζινη...τεσπα παει ο εμπορος(ο Θεος να τον κανει) και του βαζει βενζινη γυρναει και το μοτο ειχε θερμοκρασια στην μεση παρακαλω! του λεμε χτυπαει η καμπανα και μας λεει ηταν κρυο τωρα δεν χτυπαει! και τι ειχε κανει ο αθεοφοβος ρε παιδες...ειχε ακουμπησει τον κολο του πανω στον συμπλεκτη ωστε να μειωσει τον ηχο με το να συμπλεκταρει μονιμα! συν οτι ξεκολιασε το μοτο μεχρι να ερθει..απεναντι πηγε σε ενα συνεργειο και ηρθε! χαχαχα θα πεθανω απο τα γελια... αληθεια ρε φιλε τοσο θρασος ο παπαρας? ψηνομαι να περασω μια βολτα να τον δουλεψω λιγο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Έτσι για να μην χαλαρώνουνε οι μυες από το γέλιο Αφήνω την μικρή για αλλαγή ελαστικών γιατί τα kenda θα με σκότωναν..Εκείνη όμως την περίοδο η μόνη αξιόπιστη λύση ήτανε τα ml50 της bridgeston τα οποία (ως πρωτάρης και αρχάριος) δεν γνώριζα...Την αφήνω λοιπόν στον μηχανικό να αναλάβει την αλλαγή γιατί εγώ έφευγα για ταξίδι-δουλειά βολάρα για λίγες ημέρες Όταν επιστρέφω για να την παραλάβω.. Εγω - Βρήκες κάτι καλό τελικά ? Τρόμπας - Είχε τρεις ποιότητες ! Εγώ - ..Δηλαδή? Τρόμπας - Τα χάλια τα μέτρια και τα πολύ καλά Εγώ - Εσύ τι έβαλες ? Τρόμπας - Έβαλα τα μέτρια στα 70 ευρώ γιατί τα άλλα έβγαιναν στα 120 Όποιος-όποια μου βρεί μηχανικό που να βάζει τα λάστιχα σε τρεις κατηγορίες χάλια, μέτρια, πολύ καλά, τον-την κερνάω μπύρα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 επιστροφή με κάτι σχετικά καινούργιο και θεϊκό! Μηχανικός τηλεφωνεί στα κεντρικά της πιάτζιο, γιατί σ' ένα x10 κρατούσε νερά ο καθρέφτης Η απάντηση από τα κεντρικά: "Να τοποθετήσει τον καθέφτη έτσι ώστε να φεύγουν τα νερά" (άσχετα αν ο άνθρωπος έβλεπε έτσι μόνο πάτωμα) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ!!! απο πολύ παλιό ΜΟΤΟ -Το συνεργείο είναι τέμενος, ο μάστορας είναι αρχιερέας και τα μαστοράκια καντηλανάφτες. Το συνεργείο έχει θαυματουργές ικανότητες, κάτι σαν την Παναγιά της Τήνου. Πάμε τη μοτοσυκλέτα μας να γίνει καλά. Όπως λοιπόν δεν διατάζουμε την Παναγιά «Κάνε το παιδί να περπατήσει και θα’ρθω το απόγευμα να το πάρω», έτσι δε λέμε στο μάστορα «Φτιάχτο και θα περάσω αύριο». Για καλύτερες μέρες, αρμονικές σχέσεις και περισσότερα χιλιόμετρα, διατυπώνουμε το αίτημα ως εξής: «Μάστορα, νομίζω οτι έχει πρόβλημα στον (στην/στο)... Θα μπορέσεις να το κοιτάξεις; Πότε να σε πάρω τηλέφωνο;» Η φράση επαναλαμβάνεται τρεις φορές σαν ινδικό μάντρα, γιατί κανένας μάστορας δεν απαντάει με την πρώτη. Αν είναι παλιός μάστορας, την επαναλαμβάνουμε πέντε φορές, γιατί μπορεί να έχει κουφαθεί από το αερόκλειδο. -Ο μάστορας είναι φοβερός στην οργή του, μεγαλόθυμος στην εύνοιά του και συγκαταβατικός στις αδυναμίες τού ατελούς όντος που λέγεται μοτοσυκλετιστής. Κάτι σαν τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Η μαγική λέξη που σας χαρίζει την εύνοιά του είναι το «νομίζω». Ποτέ δεν ξέρετε. Νομίζετε. Αν έχουν χαλάσει τα φώτα, λέτε «Νομίζω ότι δεν έχει φώτα». Αν έχει σκασμένο λάστιχο, «Νομίζω ότι έχει σκάσμενο λάστιχο». Έτσι μιλάνε. Ποτέ δεν λέμε στο μάστορα «Το μπουζί μπαίνει στην τρύπα του κυλίνδρου» ή «Ένας φίλος μου έχει την ίδια μηχανή και την οδηγεί πάντα με τιμόνι». Αν ο μάστορας θέλει να βάλει το μπουζί κάπου αλλού ή πιστεύει οτι μπορείτε να οδηγείτε χωρίς τιμόνι, εσάς δε σας πέφτει λόγος. Ποτέ δε ρωτάμε «Τι είναι αυτό;» και «Τι κάνει;» Σε αυτές τις ερωτήσεις ο μάστορας δεν απαντά. Στο κάτω κάτω, όλοι ξέρουμε οτι τα μικρά εξαρτήματα της μοτοσυκλέτας ονομάζονται παπαράκια και για να τα έχουν βάλει στη μηχανή κάτι θα κάνουν. Ποτέ δεν απευθύνουμε το λόγο στο μάστορα. Περιμένουμε να μας απευθύνει ΑΥΤΟΣ το λόγο. Δηλαδή νομίζετε οτι δεν σας έχει δει και δε σας μιλάει; (Ο κανόνας αυτός δεν ισχύει αν στο συνεργείο δείτε μάνιουαλ στο σύστημα μπράιγ. Τότε ο μάστορας είναι όντως τυφλός. Αν ο μάστορας είναι και τυφλός και δεν σας απαντάει, σημαίνει οτι έχει κουφαθεί από αερόκλειδο. Είναι μια σπάνια περίπτωση που χρήζει μελέτης. Έχω καταλήξει ότι σε αυτή την περίπτωση τον οδηγείτε από το μπράτσο στη μοτοσυκλέτα σας, αφού περιμένετε πρώτα να κρυώσει το μοτέρ). -Ποτέ δεν καθόμαστε στο συνεργείο. Περιμένουμε όρθιοι στη γωνία του χώρου αναμονής. Αν ο χώρος είναι τετράγωνος και οι τέσσερεις γωνίες πιασμένες από άλλους πελάτες, βγαίνουμε στο πεζοδρόμιο μέχρι ν΄αδειάσει μια γωνία. Αν το πεζοδρόμιο είναι γεμάτο, φεύγουμε. -Ο μάστορας κατά 99% είναι τσακωμένος με τους γείτονες γιατί κάνει φασαρία. Σπρώχνουμε λοιπόν πάντα τη μοτοσυκλέτα μας τα τελευταία 100 μέτρα, με σβηστό το μοτέρ. Αν είστε πραγματικά ευγενικοί, σβήνετε το μοτέρ στα σύνορα του δήμου όπου εδρεύει το συνεργείο. -Όποτε λείπει ο μάστορας από το συνεργείο, τον αντικαθιστά το αρχαιότερο μαστοράκι, που έχει ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με το μάστορα. Η αρχαιότητα αναγνωρίζεται με τα στρώματα του γράσου. -Ο μάστορας δεν κάνει λάθη. Οι εταιρείες κάνουν. «Κοίτα τούς μαλάκες τούς Γιαπωνέζους πού πήγανε και το βάλανε». Σύμφωνα με 2 στους 5 μάστορες, το φανάρι θα έπρεπε να βρίσκεται πάνω στο ρεζερβουάρ. Μπορεί να μη φωτίζει καλά αλλά λύνεται εύκολα. -Αν η ζωή δεν έχει κανένα νόημα και θέλετε να πεθάνετε σαν μοτοσυκλετιστής, η λύση είναι απλή. Πηγαίντε στο συνεργείο Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα, και φωνάξτε από το πεζοδρόμιο: «Μάστορα, βγαίνεις λίγο έξω να μού αλλάξεις μια ντίζα;» Κανείς δεν έχει ζήσει για να περιγράψει τη συνέχεια! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες