glaourung 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Γεια σας παιδια!.Αυτο το σεπτεμβρη φευγω παρισι να σπουδασω για 6 μηνες.Ειχα σκοπο να παω με αεροπλανο αλλα ειδα οτι οι τιμες ειναι πολυ ψηλες οποτε λεω na το κανω με την μηχανη.Πριν περιπου 10 μερες ειχα κανει ενα demi γυρω της ελλαδας μονος μου κοντα στα 2300 χιλιομετρα.Οποτε λεω να παω πατρα απο εκει φερρυ για βενετια και μετα 1100 χιλιομετρα.Η μηχανη που εχω ειναι hyosung gtr250.Ξερω οτι παιζει να φαω κραξιμο αλλα δεν παιζει θα παω.Το θεμα μου ειναι θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει κανει καποιος την διαδρομη αυτη και εχει να μου πει καποια tips καποια χρησιμα πραγματα.Πχ εαν παθει κατι η μηχανη η ασφαλεια μου καλυπτει ευρωπη?θα μπορω να βρισκω συνεργεια?πρεπει να εχω κατι μαζι μου?τι ελεγχο πρεπει να κανω στη μηχανη?και πολλες αλλες ερωτησεις που θα ερχονται στη πορεια της κουβεντας :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Θα ξεκινήσεις με ένα καλό σέρβις. Αν χρειάζεσαι λάστιχα, να αλλάξεις. Θα ζητήσεις από την ασφαλιστική σου πράσινη κάρτα για όσο καιρό θα είσαι εκεί. Θα μπεις στο σαιτ της hyosung και θα δεις που έχει συνεργεία στην Ευρώπη. Θα έχεις μαζί σου αδιάβροχα, εργαλεία και ένα σετ επισκευής ελαστικών. Καλό ντύσιμο και είσαι έτοιμος. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Μπορώ να σου απαντήσω για την ασφάλεια. Θα πας στον ασφαλιστή σου και θα του πεις να σου εκδόσει πράσινη κάρτα για την ασφάλεια, όστε να σε καλύπτει και στο εξωτερικό. Θα σε ρωτήσει για πια χώρα τη θες και θα του απαντήσεις για όλη την Ευρώπη. Αν θυμάμαι καλά η ισχής της κάρτας είναι για 3 μήνες, μετά απλά θα εκδόσεις καινούργια. Μην σε παραμυθιάσει ο ασφαλιστής για έξοδα και τέτοια, οι ασφαλιστικές εκδίδουν τις κάρτες ΔΩΡΕΑΝ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glaourung 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Θα ξεκινήσεις με ένα καλό σέρβις. Αν χρειάζεσαι λάστιχα, να αλλάξεις. Θα ζητήσεις από την ασφαλιστική σου πράσινη κάρτα για όσο καιρό θα είσαι εκεί. Θα μπεις στο σαιτ της hyosung και θα δεις που έχει συνεργεία στην Ευρώπη. Θα έχεις μαζί σου αδιάβροχα, εργαλεία και ένα σετ επισκευής ελαστικών. Καλό ντύσιμο και είσαι έτοιμος. εγω εχω ενα δερματινο jacket με προστατευτικα κρανος γαντια.πρεπει να παρω και αδιαβροχα?εργαλεια και σετ επισκευης απο που περνω ποσο κανουν?και εγω που δεν ξερω να επισκευαζω? :D Μπορώ να σου απαντήσω για την ασφάλεια. Θα πας στον ασφαλιστή σου και θα του πεις να σου εκδόσει πράσινη κάρτα για την ασφάλεια, όστε να σε καλύπτει και στο εξωτερικό. Θα σε ρωτήσει για πια χώρα τη θες και θα του απαντήσεις για όλη την Ευρώπη. Αν θυμάμαι καλά η ισχής της κάρτας είναι για 3 μήνες, μετά απλά θα εκδόσεις καινούργια. Μην σε παραμυθιάσει ο ασφαλιστής για έξοδα και τέτοια, οι ασφαλιστικές εκδίδουν τις κάρτες ΔΩΡΕΑΝ... thanks! δεν νομιζω να με παραμυθιασει η ιδια μου η μανα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Εκτώς από αυτά που σου είπε ο φίλος παραπάνω Θέλεις ένα μικρό φαρμακείο με τα απαρέτιτα. Θέλεις αδιάβροχα όπωσδήποτε. Δεύτερο ζευγάρι γάντια και μία αλλαξιά ρούχα σίγουρα σε περίπτωση που βραχείς. GPS. Φακό. Καλό είναι να έχει οδική βοήθεια που να εξυπηρετεί πανευρωπαικά... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 πήγα να απαντήσω αλλά με πρόλαβε ο αέρας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 κοινως ποιο φθηνα θα σου ερθει με αερπλανο κ θα εχεις κ το κεφαλι σου ηρεμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glaourung 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Εκτώς από αυτά που σου είπε ο φίλος παραπάνω Θέλεις ένα μικρό φαρμακείο με τα απαρέτιτα. Θέλεις αδιάβροχα όπωσδήποτε. Δεύτερο ζευγάρι γάντια και μία αλλαξιά ρούχα σίγουρα σε περίπτωση που βραχείς. GPS. Φακό. Καλό είναι να έχει οδική βοήθεια που να εξυπηρετεί πανευρωπαικά... ρουχα θα ειμαι τιγκα φορτωμενος θα εχω πολλα.αδιαβροχο εχεις κατι φτηνο στο μυαλο σου? gps δεν παιζουν λεφτα! κοινως ποιο φθηνα θα σου ερθει με αερπλανο κ θα εχεις κ το κεφαλι σου ηρεμο στα 50 ναι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 .Η μηχανη που εχω ειναι hyosung gtr250.Ξερω οτι παιζει να φαω κραξιμο αλλα δεν παιζει θα παω. Να φας κραξιμο γιατι? Προχωρα και μην σε νοιαζει τιποτα. :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Για αδιάβροχα φθηνά μπορείς να πας πράκτικερ και να πάρεις μια νιτσεράδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glaourung 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 φωτο απο το τελευταιο μου ταξιδι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Για αδιάβροχα φθηνά μπορείς να πας πράκτικερ και να πάρεις μια νιτσεράδα... Εγω παλι προτεινω οτι εφοσον θα κανει ταξιδι σε αγνωστα μερη, + οτι δεν ξερει και τι ποσοτητες νερου ριχνει εκει, αν φροντισει να εξοπλιστει με ενα καλο σετ αδιαβροχα + γκετες. Και εγω εχω αυτο το σετ που λες, αλλα προφανως και το εχω για την αθηνα και μονο, που και να βραχω και λιγακι, δεν υπαρχει περιπτωση να ειμαι πανω απο 30 λεπτα μακρυα απο το σπιτι μου ;) Το λεω γιατι το συγκεκριμμενο σετ εχει και τρυπες εξαερισμου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snpl 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Έχω κάνει την διαδρομή μέχρι Dijon. Αν κάτσεις μόνο για 6 μήνες νομίζω πως θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά τον καιρό την εποχή της επιστροφής. Αν επιστρέφεις Γενάρη/Φλεβάρη, και ανάλογα ποια διαδρομή θα ακολουθήσεις, είναι σίγουρο πως η περιοχή κοντά στο mont blanc θα είναι πολύ δύσκολη για οδήγηση μοτοσυκλέτας αν όχι απαγορευτική. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glaourung 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Εγω παλι προτεινω οτι εφοσον θα κανει ταξιδι σε αγνωστα μερη, + οτι δεν ξερει και τι ποσοτητες νερου ριχνει εκει, αν φροντισει να εξοπλιστει με ενα καλο σετ αδιαβροχα + γκετες. Και εγω εχω αυτο το σετ που λες, αλλα προφανως και το εχω για την αθηνα και μονο, που και να βραχω και λιγακι, δεν υπαρχει περιπτωση να ειμαι πανω απο 30 λεπτα μακρυα απο το σπιτι μου ;) Το λεω γιατι το συγκεκριμμενο σετ εχει και τρυπες εξαερισμου δηλαδη τι θα προτεινες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Έχω κάνει την διαδρομή μέχρι Dijon. Αν κάτσεις μόνο για 6 μήνες νομίζω πως θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά τον καιρό την εποχή της επιστροφής. Αν επιστρέφεις Γενάρη/Φλεβάρη, και ανάλογα ποια διαδρομή θα ακολουθήσεις, είναι σίγουρο πως η περιοχή κοντά στο mont blanc θα είναι πολύ δύσκολη για οδήγηση μοτοσυκλέτας αν όχι απαγορευτική. πολύ σωστός!!! λόγω δουλειάς σου λέω ότι ο φίλος έχει πολύ δίκιο. βέβαια όλα γίνονται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Εκτος απο κρανος και κορντουρες πανω-κατω στα σιγουρα θες: -Αδιαβροχα και μπαλακλαβα -Αδιαβροχες μποτες και αδιαβροχα γαντια -Χειμερινα και καλοκαιρινα γαντια. -Αδιαβροχα σαμαρια ή αδιαβροχες θηκες οπου θα κουβαλας τα πραγματα σου. -GPS γιατι αν δεν εχεις εμπειρια απο ευρωπαϊκους δρομους δεν ειναι δυσκολο να χαθεις. -Σετ με βασικα εργαλεια -Tire up, μονωτικες ταινιες, εφεδρικες ασφαλειες και λαμπες. -Εννοειται φρεσκα λαστιχα ή λαστιχα με λιγοτερο απο 50% φθορα. -Σετ επισκευης ελαστικων και φαρμακειο. -Μια οδικη βοηθεια με πανευρωπαϊκη καλυψη καλο ειναι να γινει. Ναι αν με ρωτησεις αν εγω τα εκανα ολα αυτα πριν παω Ιταλια θα σου πω ναι τα εκανα και οχι μονο αυτα. Αλλιως αν οι συνθηκες που αντιμετωπισεις στο ταξιδι δεν ειναι οι ιδανικες και δεν εχεις προβλεψει τα απαραιτητα, τα χιλιομετρα θα βγουν πολυ αργα και βασανιστηκα και σε περιπτωση στραβης μην περιμενεις να γνωριζουν ολοι αγγλικα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glaourung 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Έχω κάνει την διαδρομή μέχρι Dijon. Αν κάτσεις μόνο για 6 μήνες νομίζω πως θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά τον καιρό την εποχή της επιστροφής. Αν επιστρέφεις Γενάρη/Φλεβάρη, και ανάλογα ποια διαδρομή θα ακολουθήσεις, είναι σίγουρο πως η περιοχή κοντά στο mont blanc θα είναι πολύ δύσκολη για οδήγηση μοτοσυκλέτας αν όχι απαγορευτική. μπορεις να μου πεις καποια πραγματα για την διαδρομη?τους δρομους τον καιρο?με αστυνομια ορια ταχυτητας κλπ?στασεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγώ το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι να μην έχεις την αυταπάτη οτι θα σου βγεί φτηνότερα απο το να πας με αεροπλάνο. Επειδή ήμουν έτοιμος να κάνω ακριβώς αυτό το ταξίδι πριν ένα μήνα αλλα τελικά δεν προέκυψε,το κόστος μόνο πλοίου και βενζίνης θα σου βγεί γύρω στα 500 ευρώ,ίσως και παραπάνω για πήγαινε-έλα. Αυτά απο μη κεντρικούς δρόμους γιατί αλλιώς βάζεις και ένα 120+ για διόδια στο πήγαινε και άλλα τόσα στο φεύγα (άσε που οι εθνικές είναι βαρετές,παράδρομους να γουστάρεις και λίγο ) Βάλε και ένα ξενοδοχείο/hostel που σίγουρα θα μείνεις στο δρόμο γιατι 1100+ χιλιόμετρα μονοκοπανιά μετα απο 36 ώρες στο πλοίο ΔΕΝ τα κάνεις,εδώ είναι δύσκολα να τα κάνεις ξεκούραστος. Βέβαια το οτι στο τέλος του ταξιδιού θα έχεις και το όχημα σου εκεί,ειδικά εφόσον θα μείνεις για ένα εξάμηνο,έχει πολύ μεγάλη σημασία... Κατά τα άλλα ούτε καν να διανοηθείς να πας χωρίς καλά αδιάβροχα,απο τη βόρεια ιταλία και πάνω συχνά βρέχει για μήνες συνεχόμενα...και ναι ειδικά γενάρη-φλεβάρη ίσως έχεις θέμα στο κατέβασμα. Βέβαια με λίγη θέληση,στάσεις και καλο προγραμματισμό όλα γίνονται... :) Όλα αυτά δεν στα λέω για να σε αποτρέψω,αν μπορούσα εφευγα ΧΤΕΣ για αυτό το ταξίδι,και ξενέρωσα και την ζωή μου όταν τελικά δεν κατάφερα να το κάνω. Απλά ως αρκετά μεγάλο ταξίδι θέλει σκέψη και προετοιμασία... EDIT: Δες και την περίπτωση να πάς πάτρα-ανκόνα αντί για πάτρα-βενετία. Το πλοίο μέχρι ανκόνα είναι 21 ώρες αντί των 36 που είναι για βενετία,και τα χιλιόμετρα στο δρόμο είναι μόλις 200 περισσότερα,τα οποίτα τα καλύπτεις σε 2,5 - 3 ώρες στην χειρότερη. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 16 , 2012 από τον Avatar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 δηλαδη τι θα προτεινες? Λυπαμαι αλλα δεν εχω να προτεινω κατι, γιατι δεν εχω ιδεα ποια ειναι καλυτερα και ποσο κοστιζουν. Αλλα οπως και να εχει το μοτοσυκελτιστικο αδιαβροχο, απο το απλο αδιαβροχο εχει μεγαλη διαφορα. Ξαναλεω, οτι και εγω εχω αυτα τα αδιαβροχα του πρακτικερ και με εχουν σωσει, αλλα τα εχω καθαρα και μονο για χρηση πολης. :) Υπαρχουν πολλα παιδια απο εδω μεσα που εχουν ριξει πολλα φραγκα σε αδιαβροχα, δοκιμες , ταξιδια οποτε με ενα καινουριο θεματακι στην σωστη κατηγορια, πιστευω θα παρεις πολυ καλες απαντησεις :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Καλό κουράγιο φίλε μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 ............ Αν θυμάμαι καλά η ισχής της κάρτας είναι για 3 μήνες, μετά απλά θα εκδόσεις καινούργια. Μην σε παραμυθιάσει ο ασφαλιστής για έξοδα και τέτοια, οι ασφαλιστικές εκδίδουν τις κάρτες ΔΩΡΕΑΝ... Η πράσινη κάρτα εκδίδεται και ετήσια. 0 έξοδα, την εκδίδεις μια φορά το χρόνο μαζί με το (ετήσιο) ασφαλιστήριο και ξενοιάζεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Επίσης να προσθέσω ότι η κίνηση στο Παρίσι είναι απαίσια όπως σε κάθε μεγαλούπολη και άρα επικίνδυνη ειδικά για κάποιον που δεν ξέρει τους δρόμους. Εγώ έμεινα εκεί για ένα μήνα και χρησιμοποιούσα μόνο το μετρό που είναι καταπληκτικό και σε πάει όπου θέλεις. Δεν έδωσα ούτε 1 ευρώ σε ταξί κτλ. Οπότε το να κυκλοφορείς σε μια πόλη με τέλειο μετρό με μηχανή το θεωρώ ότι απλά κάνεις την καύλα σου και όχι τη δουλειά σου. Και με αυτά που είπε ο Avatar a.k.a. Γιώργος, θα σου έλεγα να πας με αεροπλάνο. Αν πήγαινες εκδρομή απλά, θα σου έλεγα σίγουρα με μηχανή και ας είναι και 100 κυβικά. Όπως τα παιδιά με τις βέσπες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Elixir 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 φιλε το εχω κανει το ταξιδι με μπεβερλυ περισι το καλοκαιρι δεν κουβαλησα τπτ επειδη εχω το ετερον υμισι εκαι περα και απλα πηγα με την μηχανη και μια αλαξια ρουχα και ψωνησα απο κει οτι χρειαζομουν και μετα για να μην κουβαλαω τα εστειλα πισω με ταχυδρομειο απο ιταλια εκανα σχεδον μια μερα για να φτασω αμιενη(ειχα να την δω 3 μηνες) πηγαινα παντα στο οριο ασχετο στην ιταλια εχουν ακριβη βενζινη και χαμηλα ορια ταχυτητας ερε τι σου ειναι ο ερωτας για οτι θες ρωτα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Φίλε πιο φτηνά θα σου βγεί με αεροπλάνο.... Αν από την άλλη το κάνεις γιατί το γουστάρεις καλό δρόμο και με προσοχή. Οι φίλοι παραπάνω ανέφεραν ότι χρειάζεσαι για ένα τέτοιο ταξίδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glaourung 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 αυτο το εκανα πριν 2 βδομαδες μονος μου νομιζω ειμαι εξοικιωμενος με τα ταξιδια https://maps.google.com/maps?saddr=Leof.+Pentelis%2F%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86.+%CE%A0%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82&daddr=Unknown+road+to:Epar.Od.+Lefkas+-+Kato+Exanthias%2F%CE%95%CF%80%CE%B1%CF%81.%CE%9F%CE%B4.+%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82+-+%CE%9A%CE%AC%CF%84%CF%89+%CE%95%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82+to:Epar.Od.+Lefkas+-+Vasilikis%2F%CE%95%CF%80%CE%B1%CF%81.%CE%9F%CE%B4.+%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82+-+%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82+to:Unknown+road+to:Epar.Od.+Lefkas+-+Vasilikis%2F%CE%95%CF%80%CE%B1%CF%81.%CE%9F%CE%B4.+%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82+-+%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82+to:Agrinio,+Aetolia-Acarnania,+Greece+to:Arta,+Greece+to:Nestorio,+Kastoria,+Greece+to:arta+to:Naupactus,+Aetolia-Acarnania,+Greece+to:Patras,+Achaea,+Greece+to:Unknown+road+to:Xylokastro,+Corinthia,+Greece+to:Athens,+Greece&hl=en&ie=UTF8&ll=38.470794,22.423096&spn=5.151336,7.064209&sll=38.039439,23.321228&sspn=1.29571,1.766052&geocode=FYJPRAId-XFrAQ%3BFWZCSwIdsgdeAQ%3BFWjrTwId2Ks6AQ%3BFZpcTwIdaJw6AQ%3BFUygTQIdcL45AQ%3BFUwiTgIdZsU7AQ%3BFdhcTQIdOa9GASmHWZ1zdopeEzGQXI1trCv-tA%3BFeKBVQIdJD9AASnxXG9ObxtcEzFtUpsgmq2BHQ%3BFR-4aAIdD0xBASkRree0JB1aEzFfy4oBWqAfLw%3BFeKBVQIdJD9AASnxXG9ObxtcEzFtUpsgmq2BHQ%3BFQ2zSgId4mpMASnndiN3z1NeEzGQg7niLL0ABA%3BFfCYRwIdrqRLASkt7SSlmTVeEzGgjLniLL0ABA%3BFaaTLQId6gpfAQ%3BFVADRQId-lhZASnzGTH8qIpfEzGn3FffgB7Rig%3BFeOVQwIdnhRqASnxQ3AGH72hFDHdjWZ2RTU2Jw&oq=athe&mra=ls&t=m&z=7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες