cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 ρε βασιλη μαζι σου αλλα αν ειμαι καθε τρεις και λιγο στο συνεργειο για μαλακιες και να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο συνεχεια . ε τοτε να το βρασω . για αυτο ρωταω . και απο οτι βλεπω υπαρχουν αντικρουομενες αποψεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 ναι αλλα το sh ειναι ασχημο! περα απο την πλακα! το νεξους ειναι κουκλι ρε παιδια, μην το θάβεται ετσι! μια χαρα ειναι Στελιο! αμα σου αρεσει παρτο μην ρωτας πολλα πολλα! βρες ενα καλο καθαρο και συντηριμενο και τσιμπα το! εχει καμια σχεση με αυτο τωρα! (στην ομορφια παντα) Για μένα το nexus είναι ντουλάπα (ή άσχημος καναπές) είναι επιχείρημα αυτό για να τον αποτρέψω να το αγοράσει ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Το Nexus είναι 2o scooter στην σειρά κατάταξης των καλύτερα στημένων scooters. 1ο το Tmax και μετά το Nexus. Στρίβει σωστά, φρενάρει ωραία και γενικά είναι δεμένο και (ΙΜΗΟ) πολύ όμορφο. Αν θέλεις κάτι που να είναι και σχετικά λογικό στην κατανάλωση, προτίμησε το 300άρι και όχι το 250. Το 300άρι το μοτέρ είναι πολύ καλύτερο, με ελάχιστους κραδασμούς και καλύτερη κατανάλωση και επιδόσεις από το 250άρι. Στο δρόμο είναι πολύ μπροστά στην συμπεριφορά του από τα Beverly κοκ. Αν θέλεις ακόμα καλύτερη συμπεριφορά (ένα κλικ καλύτερη) και καλύτερο φρενάρισμα και γκάζι, πάρε το 500άρι. Όλα παίζουν κάπου στα 3 χιλιάρικα. Προσωπικά, για καθημερινή μετακίνηση θα πήγαινα σε 300άρι. Ίσως όμως να έκανα και την υπέρβαση στο 500άρι κυρίως για τα διπλά δισκόφρενα και την ρύθμιση στην πίσω ανάρτηση. Δες ένα 300άρι και ένα 500άρι για να καταλάβεις. Δεν τα ξέρω τα συγκεκριμένα, για παράδειγμα τα βάζω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Για μένα το nexus είναι ντουλάπα (ή άσχημος καναπές) είναι επιχείρημα αυτό για να τον αποτρέψω να το αγοράσει ; γνωμη σου! το αν ειναι επιχειρημα εξαρταται απο τον Στελιο! να ανεβει πανω του να δει πως ειναι! απο εκει και περα ο Στελιος νομιζει πως χαλαει καθε 3,000 χλμ! αν το φοβασε παρε ενα sh 300 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Κάτι συμπληρωματικό..... Την σειρά SH την έχετε οδηγήσει καθόλου? Για μένα, το μηχανάκι είναι δράμα στην συμπεριφορά του. Έχει πολύ περίεργη αίσθηση στο τιμόνι (βαρύ και χωρίς αίσθηση του τι συμβαίνει εκεί κάτω) και συνολικά έχει τυπική οδική συμπεριφορά για scooter. Τα Beverly είναι πιο παιχνιδιάρικα αλλά με χαλάει η οπισθόβαρη κατανομή βάρους. Η τελευταία φουρνιά του είναι πολύ όμορφη πάντως. Πέρα από όλα αυτά, αν θα ήθελα scooter πόλης για να έχω πρακτικότητα (=χώρους), ικανοποιητική συμπεριφορά και άνεση θα κοιτούσα σε Piaggio X-Evo 400αρι ή ακόμα οικονομικότερα σε X8 400άρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Το Nexus είναι 2o scooter στην σειρά κατάταξης των καλύτερα στημένων scooters. 1ο το Tmax και μετά το Nexus. Στρίβει σωστά, φρενάρει ωραία και γενικά είναι δεμένο και (ΙΜΗΟ) πολύ όμορφο. Αν θέλεις κάτι που να είναι και σχετικά λογικό στην κατανάλωση, προτίμησε το 300άρι και όχι το 250. Το 300άρι το μοτέρ είναι πολύ καλύτερο, με ελάχιστους κραδασμούς και καλύτερη κατανάλωση και επιδόσεις από το 250άρι. Στο δρόμο είναι πολύ μπροστά στην συμπεριφορά του από τα Beverly κοκ. Αν θέλεις ακόμα καλύτερη συμπεριφορά (ένα κλικ καλύτερη) και καλύτερο φρενάρισμα και γκάζι, πάρε το 500άρι. Όλα παίζουν κάπου στα 3 χιλιάρικα. Προσωπικά, για καθημερινή μετακίνηση θα πήγαινα σε 300άρι. Ίσως όμως να έκανα και την υπέρβαση στο 500άρι κυρίως για τα διπλά δισκόφρενα και την ρύθμιση στην πίσω ανάρτηση. Δες ένα 300άρι και ένα 500άρι για να καταλάβεις. Δεν τα ξέρω τα συγκεκριμένα, για παράδειγμα τα βάζω...... Δεν συμφωνώ με το πρώτο σκέλος της απάντησης. Έχουμε 2012 και έχουν βγει στην αγορά, πλέον, και άλλα σκούτερ καλύτερα στημένα από το Nexus και βέβαια και από το TMAX. Κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα. Επίσης, αν και συμφωνώ ότι το 300αρι μοτέρ είναι καλύτερο, με λιγότερους κραδασμούς και καλύτερη κατανάλωση δεν συμφωνώ, όσων αφορά τις επιδόσεις. Κάτι συμπληρωματικό..... Την σειρά SH την έχετε οδηγήσει καθόλου? Για μένα, το μηχανάκι είναι δράμα στην συμπεριφορά του. Έχει πολύ περίεργη αίσθηση στο τιμόνι (βαρύ και χωρίς αίσθηση του τι συμβαίνει εκεί κάτω) και συνολικά έχει τυπική οδική συμπεριφορά για scooter. Τα Beverly είναι πιο παιχνιδιάρικα αλλά με χαλάει η οπισθόβαρη κατανομή βάρους. Η τελευταία φουρνιά του είναι πολύ όμορφη πάντως. Πέρα από όλα αυτά, αν θα ήθελα scooter πόλης για να έχω πρακτικότητα (=χώρους), ικανοποιητική συμπεριφορά και άνεση θα κοιτούσα σε Piaggio X-Evo 400αρι ή ακόμα οικονομικότερα σε X8 400άρι Σε αυτό μπορεί να σου απαντήσει κατάλληλα ο ΣΑΒΒΑΣ. Σίγουρα έχεις δει κάπου εδώ μέσα τις απόψεις του για το μηχανάκι του και για το πως συμπεριφέρεται και εντός και εκτός πόλης το SH. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Ρε τώρα είδα την ηλικία σου... Άκυρα όλα, pcx125 και πολύ είναι... 18 χρονών, too much τα 300 κυβικά... Να έχεις τελικές των 150 στο πιάτο σε τέτοια ηλικία που συνήθως τα μυαλά είναι πάνω από το κεφάλι... όχι. Ξεκίνα από χαμηλά και σιγά σιγά να ανέβεις αν θες τη γνώμη μου. Το pcx είναι οικονομικότατο ότι πρέπει για την πόλη και κουκλί. Μην πας ακόμη στα 300cc. φιλικά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Όσα αναφέρω είναι προσωπικές εκτιμήσεις. Που έχουν προκύψει από την οδήγησή τους και βεβαίως από τις δικές μου απαιτήσεις στην οδήγηση. Δεν σημαίνει πως πρέπει ντε και καλά να συμφωνήσουν όλοι μαζί μου. Ούτε καν ένας...... Το SH είναι η κλασική περίπτωση του μεταφορέα από το Α στο Β και ανάποδα. Αξιόπιστο (αν και δε μπορώ να αναφερθώ στον τομέα γιατί δεν έχω, όμως δέχομαι απολύτως την άποψη ιδιοκτητών για την αξιοπιστία) με καλούς χώρους και πρακτικότητα λόγω επίπεδης ποδιάς. Οδηγικά όμως, είναι τυπικό δείγμα scooter. Δεν σου φτιάχνει το μυαλό, καμία σχέση με τα Nexus/Tmax που ΔΕΝ είναι μοτοσυκλέτες αλλά θα σε ευχαριστήσουν στο δρόμο και ίσως και εντυπωσιάσουν αφού η συμπεριφορά τους θα σε εκπλήξει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αντέχει το δικαβαλο ? Ειναι δοκιμασμένο από κάποιον έμπειρο για να ξέρω τι θα συναντήσω ? Αλλά επειμενω στο 250αρι Τροποποιήθηκε Αύγουστος 14 , 2012 από τον steliosOpsilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Όσα αναφέρω είναι προσωπικές εκτιμήσεις. Που έχουν προκύψει από την οδήγησή τους και βεβαίως από τις δικές μου απαιτήσεις στην οδήγηση. Δεν σημαίνει πως πρέπει ντε και καλά να συμφωνήσουν όλοι μαζί μου. Ούτε καν ένας...... Το SH είναι η κλασική περίπτωση του μεταφορέα από το Α στο Β και ανάποδα. Αξιόπιστο (αν και δε μπορώ να αναφερθώ στον τομέα γιατί δεν έχω, όμως δέχομαι απολύτως την άποψη ιδιοκτητών για την αξιοπιστία) με καλούς χώρους και πρακτικότητα λόγω επίπεδης ποδιάς. Οδηγικά όμως, είναι τυπικό δείγμα scooter. Δεν σου φτιάχνει το μυαλό, καμία σχέση με τα Nexus/Tmax που ΔΕΝ είναι μοτοσυκλέτες αλλά θα σε ευχαριστήσουν στο δρόμο και ίσως και εντυπωσιάσουν αφού η συμπεριφορά τους θα σε εκπλήξει. Καλύτερη απάντηση, δεν γινόταν, μπορώ να πω. Τώρα το έθεσες πολύ σωστά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Αντέχει το δικαβαλο ? Ειναι δοκιμασμένο από κάποιον έμπειρο για να ξέρω τι θα συναντήσω ? Αλλά επειμενω στο 250αρι Επιμένω στο 300άρι. Και αργότερα θα πουληθεί και ευκολότερα και θα μάθεις να οδηγείς πιο σωστά σε σχέση με το PCX. Σε τελική ανάλυση προτιμώ ένα scooter με περισσότερο γκάζι αλλά δραματικά καλύτερη συμπεριφορά και βεβαίως ικανό να πάει μια βόλτα ή ένα ταξιδάκι 2κάβαλο, σε σχέση με ένα τυπικότατο scooter που είναι κατασκευασμ΄νο κυρίως για να εμφανίζει στα χαρτιά εντυπωσιακά νούμερα κατανάλωσης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fliper85 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Επειδη και εμενα με ενδιαφερει το θεμα για 250αρι.Το gts ειναι τοσο μαπα και δεν αναφερετε πουθενα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spect7 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 beverly 350 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Κοιτάξτε δεν ειμαι άνθρωπος του γκαζιού ούτε πρόκειται να γκαζωσω για να ρίξω μια γκομενα. Θέλω να καβαλάω αυτό που θα έχω πληρώσει και να το ευχαριστιεμαι. Και όχι να λέω : έκανα μεγάλη βλακεία . Θεωρώ άσκοπο και βλακώδες να δώσω ενα τάδε ποσο χρημάτων για να πάρω μια κουράδα που πρπ να πεις το πάτερ ημών , τον ακαθιστο ύμνο για να προχωρήσει σε μια ανηφόρα ή δικαβαλως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 αρκετά ασχοληθήκαμε....... το θέμα δεν έχει ουσία πλέον γιατί γίνεται για την πλάκα.... μια απλή αναζήτηση θα βγάλει άπειρα topics με το ίδιο θέμα, καληνύχτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Γιατί ρε civil γίνεται για την πλάκα ? Θα πάρω ενα μοτο και θέλω μια γνώμη . Άμα δεν θες μην ασχολείσαι δεν σου επεβαλλε κανείς να γράψεις . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 To 300 η ακομα καλυτερα το 500...το 250 ειναι και φαινεται πολυ λιγο για τοι παρουσιαστικο που εχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Γιατί ρε civil γίνεται για την πλάκα ? Θα πάρω ενα μοτο και θέλω μια γνώμη . Άμα δεν θες μην ασχολείσαι δεν σου επεβαλλε κανείς να γράψεις . Συγνώμη για το ύφος και δεν ήταν προσωπικό, θα ου τα πω σε πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitris18 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2014 tha ithela kai egw na parw ena nexus 250 alla epidei eimai telios asxetos tha ithela na kanw merikes erwtiseis posa xiliometra theorountai kala liga i polla gia ena tetio mhxanaki? Kai na protimisi emporo i Idioti? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2014 tha ithela kai egw na parw ena nexus 250 alla epidei eimai telios asxetos tha ithela na kanw merikes erwtiseis posa xiliometra theorountai kala liga i polla gia ena tetio mhxanaki? Kai na protimisi emporo i Idioti? na protimisi ellinikos ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitris18 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2014 καλα ρε παιδια μπωρει κανενας να με βοηθηση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arist 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2014 Ασε, γράφε greeklish καλύτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2014 τι διπλωμα εχεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitris18 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2014 A2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες