Jump to content
ringos22

Ταξιδι με μηχανη 250 cc

Recommended Posts

Σίγουρα πάς ''άνετα'' αρκεί να μην το πηγαίνεις στα όρια του για να μην πιέζεσαι ούτε εσυ αλλά ούτε και αυτό. Κάποιες στάσεις βοηθάνε για να μην πιαστείς και για να ξεμουδιάσεις. Πρίν απο μερικές ώρες γύρισα και εγω απο την πρωινή μου βόλτα εδω γύρω απο Αττική που ήταν σχεδόν 150km. Το maximum που εχω κάνει με αυτό το μηχανάκι (CBF-125) είναι 420km και πραγματικά αυτά δεν καταλαβαίνουν τίποτα αν τα προσέχεις και τα αγαπάς :mB_kalo_e: Have a look: http://christofilus.blogspot.gr/2012/05/420.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έκανα ΑΝΕΤΑ το Θεσσαλονίκη - Αλιβέρι που είναι 500+ χιλιόμετρα με 2 στάσεις μόνο για νερό .

Δεν νομίζω τα 200 χιλιόμετρα να είναι πρόβλημα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με 250 πηγα απο αθηνα - πηλιο - γιαννενα - πατρα - αθηνα.

δεν νομιζω οτι δεν μπορεις ουτε οτι ειναι δυσκολο να κανεις 200 χλμ με 250.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με XR250 δεν τριγύριζε ο άλλος 2-3 χρόνια πήγαινε - έλα Ινδία?

Ο αναβάτης είναι ο αδύναμος κρίκος και όχι το όχημα.

Αν έχει κοινή λογική και καλή σέλα ή σωστή ανατομία οπισθίων με 250 κυβικά κάνεις τα πάντα. Όχι πολύ παλιά τα 250 ήταν η μεσαία κατηγορία και όχι η μικρή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω άποψη για motard μηχανές και ταξίδι,αλλά με το Wolf μου που είναι 250 κυβικά, πάω για μπάνιο στη θάλασσα δικάβαλος, 150 χλμ σύνολο σε ένα απόγευμα πολύ άνετα. Μάλιστα, με σαμάρια των 20 λίτρων και tank bag άλλα 25 λίτρα φορτωμένος... Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα! Πάρε μια εικόνα της κατάστασης:

dsc01601v.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νοικοκυρεμένα πράματα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χε χε! Έχω ένα θέμα με την τακτοποίηση,τον προγραμματισμό και την καθαριότητα γενικά! Οπότε και με την μηχανή ισχύει το ίδιο! Δεν αφήνω στην τύχη τίποτα σχεδόν! Αν βοηθήσει ο καιρός ετοιμάζω μες την εβδομάδα μια μεγαλούτσικη βόλτα αυθημερόν προς Ξάνθη, όχι φυσικά από την εγνατία αλλά από επαρχιακό δρόμο για να αποκτήσω οδηγικές εμπειρίες! Θα ενημερώσω αν με το καλό πραγματοιηθεί η βόλτα και θα δώσω εντυπώσεις για 250 κυβικά και ταξιδάκι! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χε χε! Έχω ένα θέμα με την τακτοποίηση,τον προγραμματισμό και την καθαριότητα γενικά! Οπότε και με την μηχανή ισχύει το ίδιο! Δεν αφήνω στην τύχη τίποτα σχεδόν! Αν βοηθήσει ο καιρός ετοιμάζω μες την εβδομάδα μια μεγαλούτσικη βόλτα αυθημερόν προς Ξάνθη, όχι φυσικά από την εγνατία αλλά από επαρχιακό δρόμο για να αποκτήσω οδηγικές εμπειρίες! Θα ενημερώσω αν με το καλό πραγματοιηθεί η βόλτα και θα δώσω εντυπώσεις για 250 κυβικά και ταξιδάκι! :)

φιλε αν πραγματοπιησεις την βολτα σου ανεβασε καμια φωτο και πεσ μας και για το ταξηδη καμια εμπειρηα

παιδια βρηκα ενα honda cr 250 two stroke λετε να ναι καλο μηχανακη φαινεται καλοσυντηρημενο και κατι ακομα κανοθν για ταξιδια αυτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια βρηκα ενα honda cr 250 two stroke λετε να ναι καλο μηχανακη φαινεται καλοσυντηρημενο και κατι ακομα κανοθν για ταξιδια αυτα?

Αυτο ειναι καθαρο ΜΧ , κοιτα για κατι που θα λεει crm αν θελεις 2Τ .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε αν πραγματοπιησεις την βολτα σου ανεβασε καμια φωτο και πεσ μας και για το ταξηδη καμια εμπειρηα

ταξιδι με ενα διχρονο κροσακι.... δεν ξερω μου ακουγεται καπως... βεβαια ορεξη να εχεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορείς να ξεχάσεις ταξίδια με το CR - αν δεν το κολλήσεις σε παρατεταμένο σκίσιμο σε εθνική θα πρέπει να αλλάζεις ελατήριο πιστονιού κάθε δεύτερο ταξιδάκι και πιστόνι κάθε τέταρτο λόγω φυσιολογικής φθοράς του αγωνιστικού κινητήρα, θα βρωμάς ακριβό διχρονόλαδο και θα φτάνεις ξεπαραδιασμένος από την κατανάλωση. CR=καθαρόαιμο μότοκρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου εγω εκανα με ενα hyosung gtr 250 σχεδον ολη την ελλαδα περιπου 2000 χιλιομετρα.καθημερινα κανα 300 στο νερο.δεν ειναι τιποτα εαν εισαι νεος καλοδιατηρημενος και εχεις κ---λα με τις μηχανες θα το κανεις πολυ ευκολα.θα σου προτεινα και ενα mp3 να ακους μουσικη(παρολο που ειναι επικινδυνο) και να μην κοιτας την ωρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μη μασας καθολου εγω με chaly 100 lifan με τρυπια εξατμηση μικρο καρμπιλατερ και χαλια γραναζομα ειχα τελικη κοντα στα 80 και πηγαινα με 50-60 χιλιομετρα μια αποσταση 92 χιλιομετρα με ευθιες και με αρκετες στροφες και κουραστηκα λιγο..(το μηχανακι χαμηλομενο με σκαμενη σελα και ειναι chalakaki δεν ειναι και απο τα πιο ανετα)αμα γουσταρα και ειχα λευτα για βενζινες θα πηγαινα κιαλο.σε λιγο καιρο περνω το νιντζα το 250 και δεν θα ειπαρχει μερος που δεν θα εχω παει :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μη μασας καθολου εγω με chaly 100 lifan με τρυπια εξατμηση μικρο καρμπιλατερ και χαλια γραναζομα ειχα τελικη κοντα στα 80 και πηγαινα με 50-60 χιλιομετρα μια αποσταση 92 χιλιομετρα με ευθιες και με αρκετες στροφες και κουραστηκα λιγο..(το μηχανακι χαμηλομενο με σκαμενη σελα και ειναι chalakaki δεν ειναι και απο τα πιο ανετα)αμα γουσταρα και ειχα λευτα για βενζινες θα πηγαινα κιαλο.σε λιγο καιρο περνω το νιντζα το 250 και δεν θα ειπαρχει μερος που δεν θα εχω παει :mB_kalo_e:

ρε μαλακα σταματα σε καθε ποστ να γραφεις τι φοραει το καθε μηχανακι που καβαλας χαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε μαλακα σταματα σε καθε ποστ να γραφεις τι φοραει το καθε μηχανακι που καβαλας χαχαχαχα

:hunter::hunter::hunter::hunter::hunter::hunter::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο πατέρας σου με μια βέσπα πιάτζιο 200αρα γύριζε την ελλάδα την δεκαετία του 80 και εσύ αναρωτιέσαι για 200χιλιομετράκια.

μην φοβάσαι πας ανετα. θα τα φας σαν μαρούλι ...και με το 250αρι αρκεί να έχεις ταξιδιάρα καρδιά... ^_^

εγώ με το πιάτζιο ενερτζι (1996 50 κε) πήγα καμιά 10αρια φορές πάτρα- πύργο και αντίστροφα (100χλμ).

και με το gp1 (250 κε) έχω πάει απο πάτρα : αγρίνιο, βόλο, αθήνα, δημιτσάνα, ολύμπια, πύργο, λουτράκι........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή είπες για TT, έκανα με συνοδεία ενός TTR αθήνα-βόρεια εύβοια και τραλαλα τριγύρω.

Με τελική 110, πήγε χαλαρότατα. Η κούραση είναι στην εθνική που πας τέρμα γκάζι και έχεις απλά μια ατελείωτη βαρετή ευθεία.

Μην φοβάσαι τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια σας ευχαριστο ολους για τισ χρησημες πληροφοριεσ τελικα σχεδον εχω καταληξη σε τη μηχανακη θα παρω βρηκα ενα yamaha tt 250 4 stroke θα το αγωρασω στισ αρχεσ τοθ σεπτεμβρηου πιστευω. εγω ανοιξα αυτο το θεμα πιο πολυ για να καταλαβω τη μηχανακη πρεπει να αγορασω για να κανω και κανα ταξηδακη που και που που να ειναι και λιγο μεγαλο και οι πληροφοριες ολωνον σας ητανε πολυ χρησημες και παλι σας ευχαριστω πολυ!!!.αλλα πρεπει να περιμενω πρεωτα μερηκα χρονια οχι πολλα για να βγαλω διπλωμα και να αρχισω να κανω και τα ταξιδακηα μου με την μηχανη
Τροποποιήθηκε από τον ringos22

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες επειδη με το ttr εγινε μια μαλακια για crm 250 τι αποψη εχεται?

Παλιό, δίχρονο, χωμάτινο? Καμία σχέση με ttr.

edit:

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ringos καλό θα είναι να αποφύγεις τα 250 δίχρονα .

Μπορείς να κοιτάξεις κάτι σε DR250 , AX 250 , NX250 , KLE250 και άλλα τετράχρονα 250άρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλιό, δίχρονο, χωμάτινο? Καμία σχέση με ttr.

edit: http://www.mybike.gr...9%CE%B1-crm-250

thanks! για τισ πληροφοριες

Ringos καλό θα είναι να αποφύγεις τα 250 δίχρονα .

Μπορείς να κοιτάξεις κάτι σε DR250 , AX 250 , NX250 , KLE250 και άλλα τετράχρονα 250άρια.

kdx kawasaki ti leei?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

A, για CRM 250 ρώταγες, το ξεχνάς όπως είσαι κυρίως για ένα λόγο: Η παλαιότητα κάποια στιγμή θα ζητήσει μπιέλα και τότε είναι άχρηστο καθώς δεν υπάρχει ανταλλακτικό παρά μόνο κομπλέ στρόφαλος από Ιαπωνία με κόστος δυο φορές το μηχανάκι.

To KDX 250 ήταν και αυτό παλιό και πιο χωμάτινο και άγριο - με τα ανταλλακτικά του δεν ξέρω τι γίνεται αλλά καίει και αυτό τον αγκλέορα και κανένα από τα δύο δεν θα το πρότεινα για πρώτο μηχανάκι - όταν ροπιάζουν δεν ελέγχονται εύκολα από άπειρους ειδικά σε βρεγμένο ή κακή άσφαλτο.

Οι άπειροι πέρνανε 200άρια εκείνη την εποχή, DT200R (το προτείνω αν τελικά πάρεις δίχρονο), TSR200 (σουζουκοφτήνια), MTX200 (απλώς, λίγο...), KDX200 (πολύ χωμάτινο, όλοι τα λιώσανε στο χώμα)

Με τα δίχρονα να υπολογίζεις 50% παραπάνω κατανάλωση ΑΝ δεν είναι σκαλισμένα και επιπλέον κόστος διχρονόλαδου της προκοπής και το ότι δύσκολα πλέον βρίσκεις πιτσιρίκα που να φτιάχνεται να γίνεται καπνιστή στις βόλτες (αν το κάνει σε θέλει πολύ)

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα