xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 ζεστη σημερα λεγανε και δεν ειχα και πολυ ορεξει να παλευω με φουρνους και καζανια οποτε η σκεψη για βολτα σφηνωθηκε παραλια μπααααααααα γινεται χαμος ακομα και τα ζομπι εκει θα ειναι βουνο??? χμ καλο ακουγεται αλλα κοντινο να μην μας τσακισει η ζεστη της ασφαλτου η αποφαση παρθηκε νοτια ευβοια που παντα φυσαει και ειδικοτερα στο χωριο πλατανιστο, να πιω καφε στα πλατανια 8,30 το καραβακι ξεκιναει απο ραφηνα για μαρμαρι τα παιδια το χασανε για λιγο και αφου ξεμπερδευω γρηγορα με μαρμαρι και καρυστο αρχιζω να ανεβαινω το βουνο που εχει μια απιστευτη θεα και ενα ακομα πιο απιστευτο στροφιλικη η χαρα του παπιου. καραβια να περνανε συνεχεια παρακαλω χαιρετιστε το marc ambasador το αλλο το μικρο δεν ξερω πως το λενε αλλα καλοδεχουμενο και αυτο και πολεμικο ναυτικο στην παρεα πολυ καλο μερος για μπανιο την αλλη φορα μια πολυυυυυυυυυυυυ ευρεια αποψη του κολπυ της καρυστου ο διτροχος συντροφος σε αυτην την βολτα στροφες πολλες και δαντελαλενια ακρογιαλια απο εξωκλησια γεματο ο τοπος ενα παρατημενο ξενοδοχειο δεν τελειωσε ποτε??? το κτυπησε ο οικονομοικος αρμαγεδων που ζουμε ??? οπως και να δεις κριμα κριμα που χτισαμε σχεδον ολες της παραλιες κριμα που θα στεκεται εκει και δεν θα προσφερει τιποτα μονο αυτο δεν περιμενα να δω μεσα στην ξεραιλα σε βουνο επανω . επιτελους νερο δροσια πλατανιστως . το μετανιωσα που δεν πηρα τα μπανιερα μου ποιος θα μπορουσε να αντισταθει σε ενα τετοιο ντους ειχε και κοσμο αλλιως θα την επεφτα αλλα το κορμι μου δεν το δειχνω σε τυχαίους το μερος ιδανικο και για μακροφωτογραφους δεν ειχα ωρα αλλιως σιγα μην εφευγα απο εκει απο ψηλα η παραλια ποταμι απιστευτη παραλια αλλα βλεπω οτι την κτιζουν και εκει . ειχα παει πριν χρονια αξεχαστη . δεν κατεβηκα γιατι 6-7 χιλιομετρα χωματοδρομος αλλα τα λαστιχα στον παπουλο εχουν βγαλει λινα , και δεν ηθελα λαστιχο σημερα και σιγουρα οχι εκει στην ακρη του θεου , την αλλη φορα . δασος απο ανεμογενητριες και δουλευαν ολες παλι καλα μια στροφη μετα δεν ειχα σημα για τετοιο αναγλυφο μιλαμε καρυστος σκυλος μαυρος αγαρινος , και μια πιο κοντινη επιστροφη στο μαρμαρι και μεχρι να φυγω ηπια και μια μπυρα σε αυτο αυτα και εις αλλα με υγεια 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Θέλω να πάω διακοπές επειγόντως!! Αυτά είναι! Μου έχουν τελειώσει και τα like για σήμερα.. Φοβερές φωτογραφίες και μέρη. Μπράβο φίλε μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Οαση δροσιας ο καταρραχτης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Εύγε Γιώργη, η ταξιδιάρα ψυχή σου δεν άντεξε για μια φορά ακόμη και μας χάρισε ωραίες φωτό ! :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bogart 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Πήγα πέρυσι με ένα φιλαράκι! Εκπληκτικό μέρος, είσαι ωραίος φίλε μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Μπράβο Γιώργη, ωραία απόδραση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Μπραβο Γιωργη, καλα εκανες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 :ok: :ok: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
χρηστος81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 πολυ καλη και εξυπνη αποδραση απο το καμινι.....παρα πολλα μπραβο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες