Jump to content
slaine

Με τι ταχύτητες ταξιδεύετε συνήθως;

Recommended Posts

Στην εθνική εννοώ (όσοι πάτε από εκεί). Γιατί σε επαρχιακούς οκ είναι άλλη φάση και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες...

για πείτε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

100-120 με το ccm

με το yaris 130-150 τουλάχιστον τόσα γράφει :lol:

πιστεύω πως πάει με περισσότερα αλλά το χουν βάλει επίτηδες να δείχνει λιγότερα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναλογα το οχημα..Με το ccm και εγω τοσο παω..Που δεν παω εθνικη για πολυ ωρα, αλλα για οσο μπω(ακομα και εντος αττικης) εκει παω..100-110, μαξιμουμ 120...

Με το αμαξι(Avensis 1.6) οταν κινουμαι σε αξιοπρεπη εθνικο δικτυο παω 140-160 συνηθως, αλλα πολλες φορες εχω παει και πορεια 170-190. Αλλα καιει τον πατο του εκει περα, οποτε πανε αυτες οι εποχες. Αμα κινουμαι σε εθνικη εντος αττικης(απο πειραια μεχρι Μαρουσι πχ) οι ταχυτητες δεν ξεπερνανε τα 130.. Δεν ξερω γιατι παρολο π σε πολλα σημεια κ μεγαλος ειναι ο δρομος κ ανετος(μερικες ωρες) δεν με εμπνεει! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

160-180 οταν ειμαι δικαβαλος, 220-240 και κανενα ανοιγμα πιο πανω που και που οταν ταξιδευω χωρις συνεπιβατη :yawn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παλια πηγαινα με οσα μου επετρεπε ο δρομος και το οχημα με το 90% τερμα,τωρα παω συντηρητικα γιατι η βενζινα τσουζει.

εχω και προσφατο παραδειγμα πριν λιγες μερες πηγα πρεβεζα με ενα vfr 800 για οσους γνωριζουν τον δρομο δεν εχει και πολλα κοματια για να τρεξεις καθοτι ειναι σκατοδρομος μετα την κορινθο ετσι λοιπον στους χαλια δρομους ημουν με 130-150 σε καποια κοματια που ηταν δρομαρα ημουν περιπου στα 210 με καποια ξεσπασματα στα 240

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιστεύω πως πάει με περισσότερα αλλά το χουν βάλει επίτηδες να δείχνει λιγότερα :P

πάει και παραπάνω σίγουρα αλλά δεν έχει νόημα με έχω πετύχει στο δρόμο για Λαμία να πηγενω με πολλά παραπάνω αλλά λέμε τώρα

τα καθημερινά πχ από ολυμπιακό χωριό που είμαι εγώ που αναγκαστικά μπαίνεις εθνική μπορεί να πηγένω με 150 με το ccm και να βαράει κόφτες μπορεί και με 80 ανάλογα την όρεξη και την κίνηση αλλά συνήθος πάνω από 110-120 στο κομμάτι από Ο.Χ. μέχρι Πειραιά δεν τρέχω από τότε που με τράκαρε ένα παππούδι και με έκανε μάγκα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολυμπιακο χωριο??? και εγω εκει ειμαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είμαστε πολλοί αδερφέ ! καμιά φορά μαζευόμαστε και κάνουμε σχέδια να κατακτήσουμε τον κόσμο :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι το κατάλαβα αλλά είναι και λίγο σουμιές το yaris μετά τα 150 νομίζεις οτι θα πετάξει δεν είναι για πολλά πολλά :P

καπου θα συναντηθουμε...

αν με δεις ποτέ ( σπάνια κυκλοφορώ εδώ μέσα ) τσουλάω αργά κυνηγά με :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με την μηχανή 110-120 αναλόγος τον δρόμο-κίνηση 130-140 με ανοίγματα που και που με συνεπιβάτη ή μη

με το αμάξι 120-140

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ όταν πηγαίνω λούτσα με το παπί (zx 130) μονος μου 125-130

με δικάναλο 120

πρέπει να βάζει φωτιά στην άσφαλτο το παπί σου :P

όσες φορές έχω βγει εθνική με πάνω από 100-110 δεν με έχει περάσει ποτέ παπί πρέπει να είναι ωραίο θέαμα lol

Τροποποιήθηκε από τον Vatos_locos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oταν το χα κοντυνει το μηχανακι πολυ, και ειχε τελικη 130, εθνικη εβγαινα και πηγαινα με 70!! Εκει να δεις πως με περνουσαν τα παπια!!χαχαχαχα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άλλο 70 και άλλο κάτι τραγικά νούμερα που ακούς από παπόβιους κάτι 130-140 και βάλε

πιτσιρικάς είχα kazer φτιαγμένο του θανατά και πάνω από 120 δεν πήγαινε και ζήτημα να ήμουν 60 κιλά τότε

Τροποποιήθηκε από τον Vatos_locos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα παπιά και scooters, τα κοντέρ κλέβουν από αρκετά εώς πολλά!!

Βλέπεις Runner 50άρια και οι αναβάτες τους τραβούν βιντεάκια στα 120km/h!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρέπει να βάζει φωτιά στην άσφαλτο το παπί σου :P

όσες φορές έχω βγει εθνική με πάνω από 100-110 δεν με έχει περάσει ποτέ παπί πρέπει να είναι ωραίο θέαμα lol

κοίτα το έχω μαμά με μονο μια protech πάνω και δεν ξέρω και αν κλέβει το κοντέρ. παντως εμενα 130 λέει

Τροποποιήθηκε από τον AndreasTrela

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

100-120 με τα ccm???

90 στην καλυτερη για να ειμαι ανετος με τα υπαρχον γραναζια! :greece:

τι γραναζια φορας τωρα?

χρειαζομαι καμποσο κοντεμα εγω..

Τροποποιήθηκε από τον Whatevier

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοίτα το έχω μαμά με μονο μια protech πάνω και δεν ξέρω και αν κλέβει το κοντέρ. παντως εμενα 130 λέει

Κάπου 100 είναι αληθινά... Έχει ο father ένα τέτοιο και το είχα δοκιμάσει με gps

Αυτή είναι και η τελική του.... Δεν πάει άλλο

Εγώ δεν βγαίνω εθνική με το παρών όχημα... Πάω "από μέσα"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα