slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Στην εθνική εννοώ (όσοι πάτε από εκεί). Γιατί σε επαρχιακούς οκ είναι άλλη φάση και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες... για πείτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 100-120 με το ccm με το yaris 130-150 τουλάχιστον τόσα γράφει :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 100-120 με το ccm με το yaris 130-150 τουλάχιστον τόσα γράφει :lol: πιστεύω πως πάει με περισσότερα αλλά το χουν βάλει επίτηδες να δείχνει λιγότερα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Αναλογα το οχημα..Με το ccm και εγω τοσο παω..Που δεν παω εθνικη για πολυ ωρα, αλλα για οσο μπω(ακομα και εντος αττικης) εκει παω..100-110, μαξιμουμ 120... Με το αμαξι(Avensis 1.6) οταν κινουμαι σε αξιοπρεπη εθνικο δικτυο παω 140-160 συνηθως, αλλα πολλες φορες εχω παει και πορεια 170-190. Αλλα καιει τον πατο του εκει περα, οποτε πανε αυτες οι εποχες. Αμα κινουμαι σε εθνικη εντος αττικης(απο πειραια μεχρι Μαρουσι πχ) οι ταχυτητες δεν ξεπερνανε τα 130.. Δεν ξερω γιατι παρολο π σε πολλα σημεια κ μεγαλος ειναι ο δρομος κ ανετος(μερικες ωρες) δεν με εμπνεει! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 160-180 οταν ειμαι δικαβαλος, 220-240 και κανενα ανοιγμα πιο πανω που και που οταν ταξιδευω χωρις συνεπιβατη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 παλια πηγαινα με οσα μου επετρεπε ο δρομος και το οχημα με το 90% τερμα,τωρα παω συντηρητικα γιατι η βενζινα τσουζει. εχω και προσφατο παραδειγμα πριν λιγες μερες πηγα πρεβεζα με ενα vfr 800 για οσους γνωριζουν τον δρομο δεν εχει και πολλα κοματια για να τρεξεις καθοτι ειναι σκατοδρομος μετα την κορινθο ετσι λοιπον στους χαλια δρομους ημουν με 130-150 σε καποια κοματια που ηταν δρομαρα ημουν περιπου στα 210 με καποια ξεσπασματα στα 240 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 πιστεύω πως πάει με περισσότερα αλλά το χουν βάλει επίτηδες να δείχνει λιγότερα :P πάει και παραπάνω σίγουρα αλλά δεν έχει νόημα με έχω πετύχει στο δρόμο για Λαμία να πηγενω με πολλά παραπάνω αλλά λέμε τώρα τα καθημερινά πχ από ολυμπιακό χωριό που είμαι εγώ που αναγκαστικά μπαίνεις εθνική μπορεί να πηγένω με 150 με το ccm και να βαράει κόφτες μπορεί και με 80 ανάλογα την όρεξη και την κίνηση αλλά συνήθος πάνω από 110-120 στο κομμάτι από Ο.Χ. μέχρι Πειραιά δεν τρέχω από τότε που με τράκαρε ένα παππούδι και με έκανε μάγκα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 ολυμπιακο χωριο??? και εγω εκει ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 είμαστε πολλοί αδερφέ ! καμιά φορά μαζευόμαστε και κάνουμε σχέδια να κατακτήσουμε τον κόσμο :lol: 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 καπου θα συναντηθουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 αναφερόμουν στο κοντέρ ότι και καλά κλέβει αλλά προς τα κάτω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AndreasTrela 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 εγώ όταν πηγαίνω λούτσα με το παπί (zx 130) μονος μου 125-130 με δικάναλο 120 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 ναι το κατάλαβα αλλά είναι και λίγο σουμιές το yaris μετά τα 150 νομίζεις οτι θα πετάξει δεν είναι για πολλά πολλά :P καπου θα συναντηθουμε... αν με δεις ποτέ ( σπάνια κυκλοφορώ εδώ μέσα ) τσουλάω αργά κυνηγά με :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 με την μηχανή 110-120 αναλόγος τον δρόμο-κίνηση 130-140 με ανοίγματα που και που με συνεπιβάτη ή μη με το αμάξι 120-140 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) εγώ όταν πηγαίνω λούτσα με το παπί (zx 130) μονος μου 125-130 με δικάναλο 120 πρέπει να βάζει φωτιά στην άσφαλτο το παπί σου :P όσες φορές έχω βγει εθνική με πάνω από 100-110 δεν με έχει περάσει ποτέ παπί πρέπει να είναι ωραίο θέαμα lol Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2012 από τον Vatos_locos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Oταν το χα κοντυνει το μηχανακι πολυ, και ειχε τελικη 130, εθνικη εβγαινα και πηγαινα με 70!! Εκει να δεις πως με περνουσαν τα παπια!!χαχαχαχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) άλλο 70 και άλλο κάτι τραγικά νούμερα που ακούς από παπόβιους κάτι 130-140 και βάλε πιτσιρικάς είχα kazer φτιαγμένο του θανατά και πάνω από 120 δεν πήγαινε και ζήτημα να ήμουν 60 κιλά τότε Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2012 από τον Vatos_locos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Στα παπιά και scooters, τα κοντέρ κλέβουν από αρκετά εώς πολλά!! Βλέπεις Runner 50άρια και οι αναβάτες τους τραβούν βιντεάκια στα 120km/h!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AndreasTrela 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) πρέπει να βάζει φωτιά στην άσφαλτο το παπί σου :P όσες φορές έχω βγει εθνική με πάνω από 100-110 δεν με έχει περάσει ποτέ παπί πρέπει να είναι ωραίο θέαμα lol κοίτα το έχω μαμά με μονο μια protech πάνω και δεν ξέρω και αν κλέβει το κοντέρ. παντως εμενα 130 λέει Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2012 από τον AndreasTrela Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 6 στροφες, 130 κοντερ! οικονομια και ανεση.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 με το τωρινό μου γραναζομα 130-140 με το παλιό 110-120 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 100-120 με τα ccm??? 90 στην καλυτερη για να ειμαι ανετος με τα υπαρχον γραναζια! :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) 100-120 με τα ccm??? 90 στην καλυτερη για να ειμαι ανετος με τα υπαρχον γραναζια! :greece: τι γραναζια φορας τωρα? χρειαζομαι καμποσο κοντεμα εγω.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 6 , 2012 από τον Whatevier Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 120-140 με όλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 κοίτα το έχω μαμά με μονο μια protech πάνω και δεν ξέρω και αν κλέβει το κοντέρ. παντως εμενα 130 λέει Κάπου 100 είναι αληθινά... Έχει ο father ένα τέτοιο και το είχα δοκιμάσει με gps Αυτή είναι και η τελική του.... Δεν πάει άλλο Εγώ δεν βγαίνω εθνική με το παρών όχημα... Πάω "από μέσα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες