tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 δεν ειπα οτι ειναι κακο το κ3 απλα εγω πιστευω οτι το κ4 ειναι καλυτερο και επειδη η ωρα ειναι περασμενη και βαριεμαι να το ψαξω αυριο θα σου βαλω τις διαφορες του ενος με του αλλου οπως επισης τις διαφορες μεταξυ θερμοπλαστικου και fiber,εκτος και αν τα λενε λαθος η απλα τα λενε για να πουλανε πιο ακριβα. και κατι αλλο οταν κατι πουλαει τουλαχιστον εδω στην ελλαδα δεν υπαρχει περιπτωση να μειωσουν την τιμη του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Το fiber έχει σίγουρα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Ενώ το θερμοπλαστικό μετά τα 3 με 5 χρόνια (αναλόγως τον κατασκευαστή) θέλει πέταμα, ανεξάρτητα αν είναι σε άριστη κατάσταση ή όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 δεν ειπα οτι ειναι κακο το κ3 απλα εγω πιστευω οτι το κ4 ειναι καλυτερο και επειδη η ωρα ειναι περασμενη και βαριεμαι να το ψαξω αυριο θα σου βαλω τις διαφορες του ενος με του αλλου οπως επισης τις διαφορες μεταξυ θερμοπλαστικου και fiber,εκτος και αν τα λενε λαθος η απλα τα λενε για να πουλανε πιο ακριβα. και κατι αλλο οταν κατι πουλαει τουλαχιστον εδω στην ελλαδα δεν υπαρχει περιπτωση να μειωσουν την τιμη του το να κατσεις να μπεις στον κοπο για να μου βρεις τις διαφορες, θα ειναι χασιμο χρονου! το εχω λιωσει το θεμα! αυτο που λεει ο ksino1100 ειναι το μεγαλυτερο μειον του θερμοπλαστικου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 χμ....:-/ σε μεγεθος σου καθισε καλα στο κεφαλι...?γιατι εγω εχω ενα lazer medium και τα MEDIUM γενικα μου ειναι καλα...εως ελαχιστα μεγαλα...απο την αλλη τα SMALL με σφιγγουν λιγο... Το χα παρει medium και μου ηταν σφιχτο κομπλε, στις μεγαλες ταχυτητες ομως ''επαιζε'', κεφαλι δεν γυρνας για κανενα λογο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Εγώ πάντως θα πήγαινα δαγκωτός σε αυτό: OGK HELMET FF4 GP στα 170€ (και είδα και αυτά τα γάντια που πολύ τα γουστάρω σε τιμή χώμα!!! Σε λευκό/γκρι είναι μούρλια)Άτιμη κρίση!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Εγώ θα σου έλεγα να το πάρεις. Μια χαρά είναι το κρανάκι. Αυτό με την ζελατίνα όντως το 'χει. Χαράζεται εύκολα. Άμα το αποθηκεύεις μέσα στην τσάντα που σου δίνει η AGV, δεν θα έχεις να φοβηθείς τίποτα κι αν προσέχεις και λίγο. Η κοπέλα μου που το φοράει μέχρι στιγμής δεν έχει παραπονεθεί για φασαρία, αν και το πήραμε πριν κάνα 6-7μηνο. Φαίνεται ποιοτικό κράνος για τα λεφτά που κοστίζει. Εμείς το είχαμε πάρει 130 € και δεν έπαιζε τίποτα καλύτερο. Το budget μας ήταν μέχρι 150 € και στο τέλος ήμασταν ανάμεσα στο AGV και σε ένα Suomy. Τελικά η κοπέλα διάλεξε το AGV λόγο σχεδίου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Φιλε τα κρανη του επιπεδου του Κ3 δεν κανουν Εκτος απο το οτι το κελυφος ειναι απο θερμοπλαστικο υλικο,το εσωτερικο του ειναι απο ενα ειδος φελιζολ.Ασε που καθε τοσο θες ζελατινα 40-50 ευρω. Στα σωστα κρανη το εσωτερικο μερος ειναι απο πολυστερινη που εχει την ιδιοτητα να παραμορφωνεται προοδευτικα σε περιπτωση συγκρουσης Αυτο ειναι που θα σε σωσει και οχι το κελυφος. Υπαρχουν κορυφαια κρανη στα χρηματα που διαθετεις.Ψαξε στο ιντερνετ (fc-moto.de.πχ.) και σε αρκετα μαγαζια που εχουν προσφορες.Εγω πηρα το RSX της SHARK 140 ευρω απο την Yamaha στην περιοδο που κανει εκποιηση.(Νοεμβριο) Ακομα πηρα το gp-teck της AGV 350 ευρω. Μην βιαστεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Πολυστερίνη=Σκληρό πλαστικό. Διογκωμένη πολυστερίνη=Φελιζόλ. Όλα τα κράνη έχουν φελιζόλ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) off-topic : Το έχουμε ξαναπεί παιδιά, σ'αυτό το budget απο τις καλύτερες επιλογές αποτελεί το... ΒELL M1 Πλήρως αφαιρούμενο εσωτερικό, double-D κούμπωμα, 5 αστεράκια στο s.h.a.r.p, πολύ καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 6 , 2012 από τον klem578 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Εγώ πάντως δοκίμασα AGV K3 K4 και Horizon (που τελικά αγόρασα) Το Κ4 κλάσεις ανώτερο του Κ3 σε ποιότητα φινίρισμα και με μικρή διαφορά τιμής. Επίσης το Bell M1 και γενικά τα Bell στη κατηγορία χρημάτων αυτή είναι μέρα με τη νύχτα με τη φθηνή σειρά της AGV. Πρόσφατα αγόρασα κράνος και πίστεψέ με....το Κ3 ήταν μακράν το χειρότερο για τα λεφτά του από όλο τον ανταγωνισμό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siloo 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 ειχα το κ4 και μπορω να πω οτι ηταν σχετικα μετριο κρανος σε σχεση με την τιμη του.... τοσο για τη ζελατινα που ειναι πραγματικα για πεταμα οσο και το οτι δεν αντεχει στο χρονο το εσωτερικο του.... η AGV μονο ονομα πουλαει στα μικρα της μοντελα τα μεγαλυτερα μοντελα ειναι οντως πολυ καλα αλλα κ παλι στα λεφτα τους θα σκευτομουν αλλες εταιριες. μη κολας επειδη ειναι AGV αν ψαξεις σε παρομοια θεματα θα δεις απειρα κρανη στα λεφτα που ζητας με σαφως τοσο καλυτερο κελυφος οσο και ζελατινα και πληρη προσθαφαιρουμενα εσωτερικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
civilcity 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 ΧΕΡΕΤE....ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ AGV K-3 /BLACK/...TO EXW ΒΡΕΙ ΣΤΑ 140 ΕYΡΩ...(ΑΠΟ 180) ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΝΟΣ?ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ Η D-RING?ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΙ?ΚΑΘΕ SITE ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ :-/...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΣ ΠOΥΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....:-) Με συγχωρείς για την αφέλεια μου...αλλά σκοπεύεις να αγοράσεις κράνος από το ίντερνετ χωρίς να το έχεις δοκιμάσει σε μαγαζί....ούτε καν να το έχεις δεί από κοντά;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 εχω το κρανος εδω και 2 χρονια και ειναι το μοναδικο μου, το φοραω σχεδον καθημερινα! πραγματικα πολυ καλη ποιοτητα χρωματων, για να φυγει το χρωμα θελει κοπο και καλο χτύπημα καπου! στα + ειναι η πλήρως αφαιρουμενη επενδυση και μαγουλα που απο θεμα υφασματος ειναι αρκετα καλα! 1450 γραμμαρια ειναι +- που θα πει αναλογος το μεγεθος XXXL ή XXXS θα ειναι +-50! η ζελατινα χαραζεται ευκολα αλλα αμα την προσεχεις δεν παθαινει τιποτα! οσο για το οτι ειναι θερμοπλαστικο, εμενα δεν μου λεει κατι! ειναι αρκετα καλο κρανος σε θεμα ασφαλειας, αλλα ειναι κυρίως αστικο κρανος και για μικρες ταχυτητες (οχι πιστας δηλαδη)! αν σου αρεσει να το παρεις απο εμενα, και μην ακους κανεναν για αερολογιες του τυπου μουφα και τραγικο! στα χρηματα που το παιρνεις τα αλλα κρανη αλλων εταιριων ειναι το ιδιο καλης ποιοτητας και ασφαλειας! δεν παιζει να βρεις κατι ανωτερο στα ιδια χρηματα δηλαδη εγω το ειχα παρει 200 στο χρωμα gothic black βασικα θα επαιρνα ενα HJC FG-15 που ειναι στα ιδια λεφτα και κατα πολυ ανωτερο απο AGV....δοκιμασμενα.....;) μη λεμε κι οτι θελουμε ! ειχα το κ4 και μπορω να πω οτι ηταν σχετικα μετριο κρανος σε σχεση με την τιμη του.... τοσο για τη ζελατινα που ειναι πραγματικα για πεταμα οσο και το οτι δεν αντεχει στο χρονο το εσωτερικο του.... η AGV μονο ονομα πουλαει στα μικρα της μοντελα τα μεγαλυτερα μοντελα ειναι οντως πολυ καλα αλλα κ παλι στα λεφτα τους θα σκευτομουν αλλες εταιριες. μη κολας επειδη ειναι AGV αν ψαξεις σε παρομοια θεματα θα δεις απειρα κρανη στα λεφτα που ζητας με σαφως τοσο καλυτερο κελυφος οσο και ζελατινα και πληρη προσθαφαιρουμενα εσωτερικα... +990....μη ξεχναμε τι θα ηταν η AGV αν δεν υπηρχε ο Vale απο πισω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Πολυστερίνη=Σκληρό πλαστικό. Διογκωμένη πολυστερίνη=Φελιζόλ. Όλα τα κράνη έχουν φελιζόλ. Φιλε klab δεν εχεις δικιο.Υπεραπλουστευεις τα πραγματα.Κατα γενικη εννοια φελιζολ ονομαζονται ολα τα διογκωμενα υλικα Φελιζολ ειναι και αυτο που βαζουν μεσα τα ψαρια ή στις διαφορες συσκευασιες ηλεκρικων ειδων. Φελιζολ ειναι και το "χιονι" που βαζουν σε καθε μορφης συσκευασιας για εύθραυστα υλικα. Ειναι δυνατον να εχουν τετοιο υλικο τα κρανη? Ασφαλως οχι. Οπως υπαρχουν διαφορα υλικα για το κελυφος, ετσι υπαρχουν και διαφορα διογκωμενα υλικα προοδευτικης αποσβεσης και για το εσωτερικο.Μπορει να εχουν σαν βαση την πολυστερινη ολα τα υλικα, αλλα ειναι διαφορετικης τεχνολογιας. Τα κρανη λοιπον της κατηγοριας του Κ3 δεν εχουν ενα ασφαλες εσωτερικο υλικο και σε συνδιασμο με το πιο αδυνατο κελυφος ειναι μειωμενης ασφαλειας. Αν δεν εχεις επιλογη σιγουρα ειναι καλυτερο ενα Κ3 απο το τιποτα Αλλα σε διαβεβαιώ, υπαρχουν απειρες επιλογες στα χρηματα που διαθετει το παιδι. Αρκει να εχει ανοικτο μυαλο και να μην "κολαει" μονο στις γνωστες φιρμες ή στα γαματα γραφικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Δεν κάνω λάθος, το Φελιζόλ είναι εμπορική ονομασία στην Ελλάδα της διογκωμένης πολυστερίνης, δεν είναι άλλο υλικό. Στα αγγλικά η ονομασία είναι EPS (Expanded polystyrene) Χρησιμοποιείτε σε διάφορες πυκνότητες ανάλογα την χρήση που προορίζεται αλλά δεν παύει να είναι το ίδιο υλικό. Για παράδειγμα δες στο site της Shoei : http://jp.shoei.com/support/en/maintenance/ Και το ανάλογο της Arai : http://www.araiamericas.com/Feat_ben.asp?feature=epsliner&model=RX7&page=feat_benefits/feat_RX7.asp Γενικά βάζουν μαλακό υλικό για να απορροφηθούν οι δυνάμεις της κρούσης και όχι κάτι σκληρό σαν το DOW. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 http://www.coloriposto.gr/web/?ProductID=923&id=9&sub=26 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) εμενα παντως το εχει η γυναικα μου απο τον Σεπτεμβριο του 2009 με πολυ συχνη χρηση και ειναι ακομη σαν καινουριο...με την αγορα του, βαλαμε ζελατινα καθρεπτη και ακομη δεν την εχουμε αλλαξει...εχει αποκτησει παντως μερικες γρατζουνιες, αλλα γενικα η γυναικα μου δεν ειναι και τοσο προσεκτικη με το κρανος...το εσωτερικο του ειναι ακομη υγιεστατο χωρις σκισιματα ή τριμενα μερη απο την χρηση κι εχουμε και τη διαφανη ζελατινα καβατζα...220 ευρω κομπλε με ζελατινα και μεταφορικα τοτε... συμφωνω απολυτα με τα OGK αν μπορεσεις να βρεις στο μεγεθος σου (ειναι κορυφαια κρανη), οπως επισης και για το Bell M1... αν τελικα επιλεξεις AGV, ριξε μια ματια εδω >>> Προσφορές Motorama στις προσφορες των AGV...αν βρεις νουμερο, εχει πολυ χαμηλες τιμες σε K3-K4 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 6 , 2012 από τον ghostkon 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) αν τελικα επιλεξεις AGV, ριξε μια ματια εδω >>> Προσφορές Motorama στις προσφορες των AGV...αν βρεις νουμερο, εχει πολυ χαμηλες τιμες σε K3-K4 Ghost, μια μικρή παρέμβαση αν μου επιτρέπεις : MAΚΡΙΑ απο το Motorama - τα μισά του ΑGV κράνη είναι το λιγότερο τριετίας (κρίνοντας απο τα ξεπερασμένα μοντέλα/γραφικά) συν του οτι για κάποια κράνη οπως τα T-2 (ρεπλικες) π.χ που τα εχει στα 350 μπορείς να πάρεις απο Ελλάδα κιολας το νεό μοντέλο Grid με 20 μόλις ευρώ διαφορά. ΔΕΝ είναι καλές οι "προσφορές" του κατα την άποψή μου, ξεστοκάρισμα μπάζων είναι. Είναι σαν να πας να στάξεις 6+ κατοστάρικα για x-spirit (1) τριετίας, ε, δεν θα το πείς και "ευκαιρία", σωστά ? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 6 , 2012 από τον klem578 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arisGPR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 αν εχεις περιμετρο κεφαλιου στα 58 εκ. εισαι Μ! οταν θα το βαλεις το κρανος αστο για κανα 10λεπτο, και δεν πρεπει να σε ενοχλησει, ζαλαδα πονοκεφαλο ή κατι τετοιο! επισεις αν εχεις εντονες κοκκινίλες τσεκαρε το! η περιμετρος του κεφαλιου μου ειναι 57....λες για small???? Άρη, μένεις Αθήνα? αααχ...αυτο ειναι ενα τεραστιο προβλημα...μενω ΑΡΓΟΣ και δεν εχουμε ΚΑΝΕΝΑ αξιολογο μαγαζι.... το κ3 θα γλιτωνα 45 ευρω και θα επερνα το ιδιο ασφαλες κρανος! φιλε μου ειναι ολα στο μυαλο! αμα σου λανσαρω εγω FIBERGLASS SUPER WOW δεν σπαει το κεφαλι σου κρανος με 185 ευρω αυτο θα παρεις! δεν σημαινει ομως οτι ειναι καλυτερο... δεν ξερω αν εχω δικιο....παντως κι εγω της αποψης σου ειμαι...δηλαδη 2 κρανη με 50 ευρω διαφορα στην τιμη....δεν εχουν τρελες διαφορες....οι διαφορες ειναι οταν το 1 εχει 100 ευρω και το αλλο 300.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arisGPR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Να πάει ο Άρης στο Pro-Ride που βγάζει εκπληκτικά κράνη της OGK (made in Japan) σε τιμές χώμα!!!! Και μάλιστα fiber-carbon-kevlar, DD δέσιμο, αεροδυναμικό σχήμα, αφαιρούμενο εσωτερικό. Πχ: OGK HELMET AEROBLADE MONDA στα 127.50€ OGK HELMET FF4 GP στα 170€ OGK HELMET RGX στα 76.25€!!!! Αλλά δεν ξέρω αν είναι fiber, αν έχει αφαιρούμενες επενδύσεις κοκ. Έλεγξέ το! Για περισσότερες πληροφορίες: φιλε πολυ ενδιαφερον η προταση σου...αυτο με τα 170 ειναι σουπερ...αλλα.....ΟΓΚ???? δεν αναφερεται πουθενα η εγκριση ECE R 22.05... Το fiber έχει σίγουρα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Ενώ το θερμοπλαστικό μετά τα 3 με 5 χρόνια (αναλόγως τον κατασκευαστή) θέλει πέταμα, ανεξάρτητα αν είναι σε άριστη κατάσταση ή όχι. σε αυτο εχεις δικιο....βεβαια σε 3-5 χρονια θα εχω ανεβει σε κυβικα....και ΣΙΓΟΥΡΑ αυτοματως θα παρω ενα απο τα καλυτερα κρανη.... :D Το χα παρει medium και μου ηταν σφιχτο κομπλε, στις μεγαλες ταχυτητες ομως ''επαιζε'', κεφαλι δεν γυρνας για κανενα λογο χαχα....οπως ειπα πιο πανω ΣΠΑΝΙΑ....αγγιζω τα 130 με το 125αρακι μου...οποτε θα ειναι μια χαρα.... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 8 , 2012 από τον arisGPR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arisGPR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Εγώ θα σου έλεγα να το πάρεις. Μια χαρά είναι το κρανάκι. Αυτό με την ζελατίνα όντως το 'χει. Χαράζεται εύκολα. Άμα το αποθηκεύεις μέσα στην τσάντα που σου δίνει η AGV, δεν θα έχεις να φοβηθείς τίποτα κι αν προσέχεις και λίγο. Η κοπέλα μου που το φοράει μέχρι στιγμής δεν έχει παραπονεθεί για φασαρία, αν και το πήραμε πριν κάνα 6-7μηνο. Φαίνεται ποιοτικό κράνος για τα λεφτά που κοστίζει. Εμείς το είχαμε πάρει 130 € και δεν έπαιζε τίποτα καλύτερο. Το budget μας ήταν μέχρι 150 € και στο τέλος ήμασταν ανάμεσα στο AGV και σε ένα Suomy. Τελικά η κοπέλα διάλεξε το AGV λόγο σχεδίου. αυτο το σχεδιο του μας ελκυει ολους.... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arisGPR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Με συγχωρείς για την αφέλεια μου...αλλά σκοπεύεις να αγοράσεις κράνος από το ίντερνετ χωρίς να το έχεις δοκιμάσει σε μαγαζί....ούτε καν να το έχεις δεί από κοντά;;;; βασικα...σκοπευω να το δοκιμασω καπου....αλλα λογω επαρχειας που μενω...δεν ειναι οτι πιο ευκολο....οσο για το ιντερνετ το βρισκω 40 ευρω φθηνοτερο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες