dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 bloody(Γιάννη),οπως βλεπεις απο το 2009 ...μεχρι σημερα ειναι αγεροχη...θυμαμαι που μου ειχες πει οτι ειναι πολυ καλη δασκαλα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 bloody(Γιάννη),οπως βλεπεις απο το 2009 ...μεχρι σημερα ειναι αγεροχη...θυμαμαι που μου ειχες πει οτι ειναι πολυ καλη δασκαλα μητσο το μηχανακι σου ειναι υπεροχο,πραγματικα μου χει λειψει το SS,εχω ενα σετ σφραγισμενα τακακια για πισω,οποτε χρειαστεις στα στελνω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 μητσο το μηχανακι σου ειναι υπεροχο,πραγματικα μου χει λειψει το SS,εχω ενα σετ σφραγισμενα τακακια για πισω,οποτε χρειαστεις στα στελνω. χαχαχαχα πλακα κανεις...σκεφτομουν μεσα στο μηνα να τα αλλαξω μιας και ειναι τα ιδια απο το 09 χαχαχαχα πλακα κανεις...σκεφτομουν μεσα στο μηνα να τα αλλαξω μιας και ειναι τα ιδια απο το 09 οποτε θες το περνει βολτα να θυμηθεις τα παλια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 ]οποτε θες το περνει βολτα να θυμηθεις τα παλια ευχαριστω,γενικα απογευγω να καβαλαω γιατι στεναχωριεμαι,τεσπα ξεφυγαμε με το οφφ τοπικ,οποτε θες στειλε πμ να σου στειλω τα τακακια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 μη βγαλω και τον κοφτη εεε 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Emmanouel 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Nice! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2015 από τον Emmanouel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 είχα καιρό να ποστάρω εικόνα 23.000 χιλιόμετρα μαζί 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Επισης cafe racer = clip ons, brat (η dirt tracker η flat tracker θα τα βρεις επισης) = τιμονι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 μου χει λειψει το ποσο ευχρηστο ηταν το ατιμο... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Βηχο, αρχες μαρτη ειχα πετυχει ενα απρονο τουιλια στην καλλιθεα σε συνοικιακο συνεργειο αυτοκινητων. Βολταρεις καθολου προς τα εκει γενικα? Επισης cafe racer = clip ons, brat (η dirt tracker η flat tracker θα τα βρεις επισης) = τιμονι εε ναι, απλα εντω στο Ελλαντα, τα κανουν εναν αχταρμα που καταληγει να λεγεται φραπέ ρέισερ... το Mt για το οποιο ξεκινησε η ολη κουβεντα, εχει τιμονι και η σελα ειναι μεχρι το κωλοφαναρο, οποτε brat του μελλοντος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 μπα..δυσκολα..δε το κυκλοφορω σχεδον καθολου αθηνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 29 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 καπου ειδα μια βρωμιτσα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 Γιαννη πες αλευρι!! το λιτσάκι σε γυρευει!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 Γιαννη πες αλευρι!! το λιτσάκι σε γυρευει!! Μια λιτσα την ημερα το γιατρο το κανει περα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 Tι παθατε ολoi με την Λιτσα (who???) ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Πως τα καταφέρνετε χωρίς καθρέπτες? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 να και η δικια μου. : :shoot: 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 να και η δικια μου. : :shoot: ρε είχες τέτοια ευκαιρία και δεν την εκμεταλεύτηκες;; μια ήθελε ρεεε που ήσουν δίπλα στο γκρεμό και θα ησυχαζες....χαχαχαχ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 ρε είχες τέτοια ευκαιρία και δεν την εκμεταλεύτηκες;; μια ήθελε ρεεε που ήσουν δίπλα στο γκρεμό και θα ησυχαζες....χαχαχαχ χαχαχαχα.....το ξερω οτι ζηλευεις αλλα σταματα τις κακιες! χαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) θα ησυχαζες σ λέω ρε...και θα επαιρνες Χόντα να ξενιασεις μετα...χαχαχ υ.γ και για να μην είμαι τόσο off topic και μια με το χαρχαλι του απο πανω μετα απο μπανακι ;) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2015 από τον geokaf 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες