iconan 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Αυτό είναι το CBR που είχα παλιά! Αυτό είναι το XT που είχα. Εδώ είναι αφού το είχα πρωτοφτιάξει motard Και εδώ η εξέλιξή του, λίγο καιρό πριν το δώσω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2013 από τον Tzitziloni 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 χιονια στην αθηνα! 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Atz 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γεια σε ολους σας ειμαι καινουργιος στο forum, και θελω να ευχαριστήσω τα παιδια που το εφτιαξαν! πολυ καλη δουλεια! ας σας δειξω και εγω τα μωρα μου : ) το παλιο μου innovaki:) r6 2011 Και το 2 εβδομαδων yzf μου! :) το ρ6 το πουλησα για να παρω αυτο το yzf και δεν το εχω μετανιωσει καθολου! ΥΓ: επειδη ειμαι καινουργιος στο motocross αν κανεις σας ξερει καμια πιστα κοντα στα Σπάτα (Αθήνα) χωρις ψηλα αλματα η κανενα ωραιο μερος σε καμπο η βουνο ας μου στειλει ενα πμ. γιατι εδω που μενω δεν εχει τιποτα η τουλαχιστον δεν ξερω εγω να εχει :( το κακο ειναι οτι εδω ειμαι ο μονος με καθαρο και δεν εχω με καποιον να παω παρεα γιαυτο ψαχνω πιστα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2013 από τον Atz 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Ακριβώς, μου τα κλέψανε από πυλωτή. Το κοστολόγιο μόνο για ανταλλακτικά, γιατί την εργασία θα μου την έκανε δώρο ο μηχανικός μου με τον οποίο μένουμε στην ίδια πολυκατοικία, ήταν γύρω στα 4000 με τα περισσότερα μεταχειρισμένα. Σε αυτή τη φωτογραφία δεν φαίνεται καλά τι έχουνε πάρει, έλυσαν μέχρι κιβώτιο. Έδωσα το κουφάρι που βλέπεις και τώρα με τα λεφτά που πήρα και κάτι που έχω μαζέψει ακόμα κοιτάω τι θα πάρω. Τα λεφτά μου για ένα μεταχειρισμένο vstrom σαν το δικό μου, φτάνουν, αλλά σκέφτομαι έντονα να πάω σε κάποιο λιγότερο εμπορικό μηχανάκι. Χωρις να θελω να θηξω κανεναν..αν ημουν στη θεση σου το μυαλο μου πρωτα θα πηγαινε πως τη δουλεια ολη την οργανωσε ο γειτονας μηχανικος που ξερει λεπτομεριες για τη ζωη μου... Ξενος δεν μπαινει σαε πυλωτη..και αν μπει σηκωνει ολη τη μοτο..αλλο κλεφτης και αλλο λυνω και παιρνω ανταλλακτικα απο τη μοτοσυκλετα,μεχρι και σασμανν..για δες το λιγο το θεμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Σ'ωραιος εσυ!!! :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 τα σπάνε τα κατέμια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 σπάνε τα κατέμια! Αυτό είναι το πρόβλημα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Τωρα μαλιστα. Τωρα μιλαμε σωστα ! Καλοριζικο ! Α και ελα σε καμια συναντηση ντε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 SMT μούν@ρ0$!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Αχ ρε Χαοτικε τι μας εκανες...... Καλοταξιδο το εργαλειο σου..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flaskas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Η μούσα μου <3 :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Να'στε καλά όλοι! Alarm εννοείς συνάντηση mybike ή κατεμάδων? Προς το παρόν πήζω αλλά που θα πάει. Υ.Γ Κ@@@@@@@@@ββλλαααααααααααααααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Να'στε καλά όλοι! Alarm εννοείς συνάντηση mybike ή κατεμάδων? Προς το παρόν πήζω αλλά που θα πάει. Υ.Γ Κ@@@@@@@@@ββλλαααααααααααααααααααα Ασε ρε που θα μας κοροιδεψεις και απο πανω. Ακομα δεν προλαβες να αγορασεις ΚΤΜ και την ειδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) τα σπάνε τα κατέμια! Μετα φταιμε εμεις που σας κοροιδευουμε Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2013 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 αν και δεν θελα να κάνω άλλες αλλαγές εκει που καθόμουν με ένα φιλαράκι μηχανουργό στο μαγαζί τουυ και πίναμε μπίρες με έβαλε να ξηλώσω την μηχανή να φτίαξει κάποια πράγματα .. :crazy: :crazy: COVERS απο τις εξατμήσεις τρυπηθήκαν και γίνανε μαυρα η πινακίδα έφυγε και μπήκε πλάγια όπως και το sissy bar έγινε προσαφαιρούμενο κλικ μπαίνει κλικ βγαίνει και το Θεικότερο όλον ΝΕΟ ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΟ και όλα :drunk: :worthy: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Ανεβαζετε ολοι μηχανες και μηχαναρες ηρθε η ωρα να ανεβασω το HONDA Μου τον ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ο 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Και τα 2 μαζι.. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Και τα 2 μαζι.. το κρυπτον θελει σουλουπωμα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Πολυ αλλα προς το παρον δεν ασχολουμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Και τα 2 μαζι.. το σταντ σου εχει χαλασει ? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες