ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Nομίζω ότι δεν καταγράφεται η βλάβη αν δεν υφίσταται! Μόνο αν είναι ενεργή η βλάβη την δείχνει το διαγνωστικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Nομίζω ότι δεν καταγράφεται η βλάβη αν δεν υφίσταται! Μόνο αν είναι ενεργή η βλάβη την δείχνει το διαγνωστικό. Σε κάποιες περιπτώσεις κρατάει και ιστορικό. Πχ στο διαγνωστικό της Kawasaki για την 14άρα μου, μου έχει βγάλει στο διαγνωστικό πως δύο φορές είχαμε δυσλειτουργία του immobilizer. Και όντως ισχύει, γιατί ένα tank bag μαγνητικό 2 φορές στο παρελθόν, μου μπέρδεψε το σήμα ανάμεσα στο κλειδί και την κεραία και δεν πήρε απ' ευθείας μπροστά το μοτέρ.Δεν ξέρω όμως αν το ιστορικό το κρατάει σε όλα τα μηχανάκια. Εμείς το είδαμε, σβήσαμε τη δυσλειτουργία και τέλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas72 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 @andreasp πρότεινα στο παιδί τη λύση διαγνωστικού απλώς γιατί ίσως στα hornet το διαγνωστικό της Honda να καταγράφει τυχόν βλάβη του ABS (είναι κάτι που δεν το ξέρω) Στο δικό μου Transalp ΔΕΝ το καταγράφει το διαγνωστικό της Honda. Το καταγράφει όμως ο εγκέφαλος του ABS (αυτό το ξέρω σίγουρα) και κατόπιν, όπως πρότεινα και στο παληκάρι, βραχυκυκλώνοντας (με συγκεκριμμένο τρόπο) τη φίσα του ABS και ανοιγοκλείνοντας τον κεντρικό διακόπτη (κλειδί) σου αναβοσβήνει το λαμπάκι του ABS με συγκεκριμμένη συχνότητα (πχ 3 blink από 1,5 sec ). Αυτό αντιστοιχεί και σε έναν κωδικό. Ανατρέχοντας στο επίσημο ηλεκτρονικό manual της Honda (συνήθως τα συνεργεία το έχουν) βρίσκει ο μάστορας τον κωδικό σε τί αίτιο ή πιθανή βλάβη αντιστοιχεί.... Εμένα μου συνέβει στο Transalp με λασκαρισμένο κουλούρι στο μπροστινο τροχό, κάτι που "μεγάλωνε" κατά mm την απόσταση αισθητήρα/δίσκου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hornetakias 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Με φιλικο τονο ( πραγματικα, παρολο που ουτε που γνωριζομαστε) θα σου κανω κραξιμο... Η γνωμη μου ειναι πως εκανες μαλακια.. ( και δεν την παραποιω την λεξη) Δεν λεω, παλι καλα που δεν συνεβει τιποτα, αλλα θα μπορουσε και να εχει συμβει κατι πολυ σοβαρο. Εγω στην θεση σου δεν θα το εβγαζα απο το σπιτι, παρα μονο για να παει στο συνεργειο.. :) Οσο ταυλωμενος και να ημουν για βολτα δεν θα ρισκαρα να βγω βολτα με κατι που παθαινει κοκομπλοκο στα φρενα του . Οπως ειπα, πραγματικα δνε εχω διαθεση να τσακωθουμε και τα λεω με φιλικο τονο. αντε να γινει η επισκευη να μαθουμε και εμεις τι επαθε Εντελώς φιλικά....σε θεωρώ υπερβολικό. Εαν δεν είχα φρένα, τότε ναι θα είχαμε ένα θεμα το οποίο θα ήταν όντως σοβαρό.Το μόνο που έχω αυτή τη στιγμή είναι ένα μηχανισμό αντιμπλοκαρίσματος που απλά απενεργοποιείτει και ενεργοποιείται όποτε του κα@#$σει και δεν ξέρω το γιατί. Συνεργείο θα παει οταν θα υπάρχουν χρήματα(απ τα πιο βασικά) Η βόλτα δεν είναι θέμα καύλας, είναι θέμα ανάγκης άλλωστε.Ξεφεύγει λίγο το μυαλό και εξ' άλλου καλοκαιράκι είναι.Αν δεν πάμε τώρα βόλτες πότε θα πάμε :P Το μηχανάκι συμπεριφέρεται απολύτως φυσιολογικά και το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την οδηγική του συμπεριφορά.Γι αυτό θα εκτιμούσα αν είχες κάποια άποψη για το που μπορώ να κοιτάξω για τη βλάβη πέρα απ το συνεργείο, όπως είπαν και τα άλλα παιδιά, να μου την παραθέσης να την ακούσω ευχαρίστως παρά να μου σούρνεις.........και να μου δίνεις συμβουλές για νέους οδηγούς. Μην παρεξηγήσεις τα παραπάνω που λέω.Δε σε γνωρίζω και φυσικά δεν έχω κάτι μαζί σου.Εκτιμώ τη διάθεση σου για συμβουλές ασφαλείας αλλά είσαι λίγο οφ-τοπικ. Και για την ιστορία όπως προείπαν και κάποια άλλα παιδιά και ισχύει, το ABS δεν προυποθέτει οτι δεν θα δουλεύουν τα φρένα!!!! Για τα υπόλοιπα παιδιά τώρα που ασχολούνται με το βάσανο του ABS είναι ον τόπικ και τους ευχαριστώ για ακόμα μια φορά: Ελέγθηκαν οι ασφάλειες του ABS πριν απο λίγο και είναι "υγιέστατες". Μένει να ρωτήσω στη Honda αν το συγκεκριμένο μηχανάκι συνδέεται σε διαγνωστικό. Όπως είπα και χθες κοιτάω καλού κακού για μονάδες ABS.Το κακό είναι οτι περνάνε το χιλιάρικο για πλάκα στο διαδίκτυο και ο Σαρακάκης δεν καταλαβαίνει απο κρίσεις. Βρήκα μια ελαφρώς μεταχειρισμένη στο Ebay απο Αγγλία στις 100 λίρες(125κάτι €) και την κρατάω ως εναλλακτική τελευταίας στιγμης σε περίπτωση που διανγνωσθεί το συγκεκριμένο εξάρτημα ως προβληματικό. Βλέποντας και κάνοντας λοιπον......για να δούμε Να στε όλοι καλά Τροποποιήθηκε Αύγουστος 6 , 2012 από τον Hornetakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 δεν βρησκεις και σε εμενα μια μεταχειρο; γιατι εχω και εγω το ιδιο προβλημα και η καβασακι την δινει 1099 ευρω! 125 ευρω για μεταχειρω που να δουλευει ομως, τα δινω και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Εντελώς φιλικά....σε θεωρώ υπερβολικό. Εαν δεν είχα φρένα, τότε ναι θα είχαμε ένα θεμα το οποίο θα ήταν όντως σοβαρό.Το μόνο που έχω αυτή τη στιγμή είναι ένα μηχανισμό αντιμπλοκαρίσματος που απλά απενεργοποιείτει και ενεργοποιείται όποτε του κα@#$σει και δεν ξέρω το γιατί. Οταν λοιπον δεν ξερεις το γιατι κοιτας να μαθεις συντομα... Συνεργείο θα παει οταν θα υπάρχουν χρήματα(απ τα πιο βασικά) οκ.. Το μηχανάκι συμπεριφέρεται απολύτως φυσιολογικά και το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την οδηγική του συμπεριφορά.Γι αυτό θα εκτιμούσα αν είχες κάποια άποψη για το που μπορώ να κοιτάξω για τη βλάβη πέρα απ το συνεργείο, όπως είπαν και τα άλλα παιδιά, να μου την παραθέσης να την ακούσω ευχαρίστως παρά να μου σούρνεις.........και να μου δίνεις συμβουλές για νέους οδηγούς. Τις αποψεις μου θα τις δεις παρακατω, οπου και εγραψα κατι που γνωριζω οτι ισχυει απο πρωτο χερι.. μαλιστα μπηκε και ο ιδιος ο παθω ν και το ''επιβεβαιωσε'' Επισης απο το πρωτο μου ποστ σου ειπα τι θα κοιταζα πρωτο. Οπως φαινεται η εμπειρια σου ειναι τοσο μεγαλη που δεν δεχεσαι συμβουλες εσυ.Παρολα αυτα θες να μαθεις πως θα επισκευασεις ΤΑ ΦΡΕΝΑ που η ηλεκτρονικη σου μοναδα βαραει ''φρικες'' Συγνωμη που σε εβαλα σε ενα τριπακι να απαντησεις κατα αυτον τον τροπο. Μην παρεξηγήσεις τα παραπάνω που λέω.Δε σε γνωρίζω και φυσικά δεν έχω κάτι μαζί σου.Εκτιμώ τη διάθεση σου για συμβουλές ασφαλείας αλλά είσαι λίγο οφ-τοπικ. Τα παρεξηγισα, εμμεσα λοιπον μου την λες Και για την ιστορία όπως προείπαν και κάποια άλλα παιδιά και ισχύει, το ABS δεν προυποθέτει οτι δεν θα δουλεύουν τα φρένα!!!! Απο ποτε? Οτι λενε οι αλλοι και μας συμφερει ισχυει σωστα? Δηλαδη αν ολοι ειχαν την δικη μου αποψη και σου ελεγαν ''μακρυα, γρηγορα στον μαστορα'' θα ειχες ηδη παει. (οχι οτι αυτο σημαινει πως εγω εχω δικιο και οι αλλοι οχι.. ) Για τα υπόλοιπα παιδιά τώρα που ασχολούνται με το βάσανο του ABS είναι ον τόπικ και τους ευχαριστώ για ακόμα μια φορά: Ολοι οι αλλοι ειναι ον τοπικ ενω εγω οχι.. Παλι εμμεσα μου την λες. Μαλιστα... -_- Καλα χλμ να εχεις.. Επειδη ειμαι οφ τοπικ ο μαλακας... Τα δισκακια, που μετραει ο αισθητηρας, ειναι σε καλη κατασταση? μηπως εχουν καποια ζημια? Το λεω, γιατι προσφατα μελος επαθε παρομοιο προβλημα και εμενε απο φρενα!!! Εχεις καποια δυσλειτουργια στο φρεναρισμα? Επισης βρες και ελενξε την ασφαλεια.. Αν εχει ξεκουμπωσει, γινικα αν ειναι σε καλη κατασταση . Περιμενε να το δουν και οι Hondaοι , μπας και ξερουν περισσοτερα :) Παρον... Στραβο πισω δισκακι εκανε τα φρενα να μην πατιουνται για 2 3 φρεναρισματα Eμενα το προβλημα - προβληματισμος μου ηταν γιατι το γ@μιδι για abs ενω εβλεπε προβλημα στα δεδομενα του (στραβο πισω δισκακι) δεν εβγαζε απο το πρωτο μετρο φρεναρισματος το abs εκτος ετσι ωστε να μην κινδυνευω να στουκαρω αφρεναριστος. Ανταυτου αφηνε την μηχανη ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ χωρις φρενα για 2 3 φρεναρισματα και μετα επερνε πρεφα οτι υπαρχει προβλημα. Τυχερος σταθηκα την πρωτη φορα (με το σκατο στην καλτσα βεβαια) που δεν επεσα πανω σε κανεναν... απο εκει και περα καταλαβα πως κατι τρεχει και ημουν σουπερ προσεκτικος και στην πρωτη ευκαιρια απενεργοποιησα εντελως το abs μεχρι να βρω το τι φταιει. Βεβαια για 3 μερες το μηχανακι κυκλοφορουσε κανονικα χωρις βεβαια να εχει abs. Ποτανα τεχνολογια... μερικες φορες μας τρελενεις Οντως το παλικαρι τι να απεκανε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Να προτείνω κάτι που θα έκανα εγώ αν βρισκόμουν στη θέση του Hornetakia? Και θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο? Θα έλεγχα αν η ασφάλεια του ABS επηρεάζει άλλα συστήματα στο όχημα. Λογικά όχι. Θα την έβγαζα εντελώς, οπότε θα νέκρωνα όλο το σύστημα και θα ήμουν σίγουρος 100% πως το ABS αποκλείεται στα καλά του καθουμένου να με αφήσει χωρίς φρένα και με την πρώτη ευκαιρία θα το έφτιαχνα/έψαχνα το τι φταίει! Υ.Γ.: Ηλία, ο patapios σε τι μηχανάκι είχε πιάσει το πρόβλημα με το ABS? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Tiger 1050. Ξερω ασχετο με την θρυλικη honda, αλλα σχετικο με μοναδα abs και συστημα φρενων:) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Για στατιστικούς λόγους ρωτάω Ηλία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hornetakias 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Να προτείνω κάτι που θα έκανα εγώ αν βρισκόμουν στη θέση του Hornetakia? Και θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο? Θα έλεγχα αν η ασφάλεια του ABS επηρεάζει άλλα συστήματα στο όχημα. Λογικά όχι. Θα την έβγαζα εντελώς, οπότε θα νέκρωνα όλο το σύστημα και θα ήμουν σίγουρος 100% πως το ABS αποκλείεται στα καλά του καθουμένου να με αφήσει χωρίς φρένα και με την πρώτη ευκαιρία θα το έφτιαχνα/έψαχνα το τι φταίει! Δεν ακούγεται άσχημο αν και όπως είπα και στον Ηλία πιο πάνω για τη συγκεκριμένη μηχανή το ABS απενεργοποιημένο δεν αποτρέπει την χρήση πέδησης αλλά οκ. Το έχουμε στα υπ' όψην Σ' ευχαριστώ Τροποποιήθηκε Αύγουστος 6 , 2012 από τον Hornetakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 οσο και αν φαινεται τρελο, ο Ηλιας ειναι απο τους λιγους ανθρωπους, που γνωρισα μεσα απο φορουμ (και στην συνεχεια απο κοντα) που ενδιαφερονται για τους αλλους, χωρις να εχουν την παραμικρη σχεση! μακαρι να τον γνωρισεις απο κοντα, μονο ετσι θα καταλαβεις με υφος στο λεει το καθε τι! Στο θεμα μας τωρα, εγω την ειχα τσεκαρει την μηχανη στην καβασακι, και ενωσε μια φισα με το λαπτοπ και εκανε διαγνωση χαλασμενη μοναδα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hornetakias 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 οσο και αν φαινεται τρελο, ο Ηλιας ειναι απο τους λιγους ανθρωπους, που γνωρισα μεσα απο φορουμ (και στην συνεχεια απο κοντα) που ενδιαφερονται για τους αλλους, χωρις να εχουν την παραμικρη σχεση! μακαρι να τον γνωρισεις απο κοντα, μονο ετσι θα καταλαβεις με υφος στο λεει το καθε τι! Στο θεμα μας τωρα, εγω την ειχα τσεκαρει την μηχανη στην καβασακι, και ενωσε μια φισα με το λαπτοπ και εκανε διαγνωση χαλασμενη μοναδα! Δεν έχω κάτι με τον Ηλία.Απάντησα στα ερωτήματα-απορίες που διατύπωσε.Ίσα ίσα που τον ευχαρίστησα κιόλας το παιδί.Απλά επεσήμανα κάποια πράγματα για τα οποία εγραψε οτι έγραψε τέλοσπαντων. Στο θέμα μας.Τη διάγνωση πρέπει να την κάνω και εγώ απλά δεν έχω προλάβει. Μακάρι να πέσω έξω αλλά φοβάμαι οτι τα μαντάτα θα αφορούν το ABS modulator. Αναμένω και απάντηση απο Αγγλία για τα μεταφορικά και με βάση το τι θα πει και η διάγνωση θα πράξω αναλόγως. Το μόνο σίγουρο είναι πως οτι κίνηση οικονομική πρόκειται να κάνω, θα γίνει απο Σεπτέμβριο γιατί πέσαν όλα μαζεμένα και ειδικά με την εφορία δε μας παίρνει για πολλές ανέσεις. Το μόνο θετικό είναι όπως ξαναείπα οτι απλά δεν έχω ABS και μόνο (αχρείαστο να είναι).Αν τα ηλεκτρονικά της συγκεκριμένης μηχανής προυπόθεταν άρτια λειτουργία όλων των επιμέρους συστημάτων για να μπορεί η μηχανή να λειτουργήσει (όπως πιθανόν γίνεται με κάποιες άλλες εταιρείες) τότε θα την είχα κάτσει τη βάρκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το λαμπάκι του ABS όταν βάλουμε μπροστά είναι αναμμένο. Όταν το μηχανάκι κινηθεί με ταχύτητα μεγαλύτερη των 10 χλμ ελέγχεται η λειτουργία του και σβήνει. Άν ανάψει σημαίνει ότι έχουμε πρόβλημα. Τα προβλήματα τώρα βάσει του εγχειριδίου σέρβις αντιμετωπίζονται (γράφω ενα μέρος μόνο, τα χοντρά) ως εξής : 1.Έλεγχος ασφαλειών. 2.Ξεφίσωμα και έεγχος για βραχυκύκλωμα της 25πινης φύσας. 3.Έλεγχος των αισθητήρων ταχύτητας μπροτινού-πισινού τροχών με φίλερ (προβλεπόμενο 0,2 με 1,2 μμ) 4.Έλεγχος κατάστασης των αισθητήρων οπτικόςκαι μετά με ειδική διαδικασία για να ελεγχθεί αν υπάρχει επικοινωνία αυτων με την φύσα και τον εγκέφαλο. 5.Λάθος λάστιχο (διάσταση), λάθος πίεση ελαστικού,χτπημένος τροχός ή λάστιχο. Και πολλά άλλα που δεν μπορώ να μεταφέρω. Οι δυσλειτουργίες καταγράφονται ως σφάλματα και υπάρχουν κωδικοί για το κάθε σφάλμα που σβήνονται μόνο με το τέστερ (ή με ειδική διαδικασία βραχυκυκλώματος). Το πρόβλημα φαίνεται ανάλογα με το πόσες φορές θα αναβοσβήσει το λαμπάκι του συστήματος. Βλέπεις ένα μακρύ άναμμα και ένα σύντομο. Παράδειγμα : εμφανίζονται δύο μακρυά και 3 σύντομα τότε το πρόβλημα είναι το 23. 2 μακρυά = 20, 3 μικρά = 3. 71=μέγεθος ελαστικού, 81=CPU. Ελπίζω να βοήθησα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2012 από τον ΣΑΒΒΑΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hornetakias 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Ναι Σάββα βοήθησες αρκετά. Ξεφυλλιζα και εγώ το εγχειρίδιο τις προάλλες αλλά δεν έχω εντρυφίσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Θα ενημερώσω για τυχόν εξελίξεις. Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Ναι Σάββα βοήθησες αρκετά. Ξεφυλλιζα και εγώ το εγχειρίδιο τις προάλλες αλλά δεν έχω εντρυφίσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Θα ενημερώσω για τυχόν εξελίξεις. Ευχαριστώ Νάσαι καλά φίλε μου ελπίζω νάναι κάτι απλό και να ξεμπερδέψεις αναίμακτα από οικονομικής πλευράς. Δεν μπορώ να γράψω περισσότερα γιατί είμαι στο εξοχικό και καταλαβαίνεις όλο βόλτα δεξιά αριστερά που χρόνος να αναλύσεις καλά το θέμα αλλά αφού έχεις το εγχειρίδιο σέρβις, αυτό τα γράφει με κάθε λεπτομέρεια. Από το αντίστοιχο του δικού μου μετέφερα τα παραπάνω που ευτυχώς το έχω μαζί σε εξωτερικό σκληρό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hornetakias 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Χαιρετώ και πάλι όλον τον καλό κόσμο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους έγραψαν σε αυτό το θρέντ. Το πρόβλημα με το ABS επιλύθηκε χάρη στο μηχανικό μου, το διαγνωστικό του και την υπομονή του. Καλωδίωση η αιτία και πλέον όλα εντάξει. Να στε καλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Τέλος καλό όλα καλά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Καλωδίωση η αιτία και πλέον όλα εντάξει. Ειδες σε ποιο σημειο? Ρωταω ωστε αμα ειναι να το αναφερεις και εδω μπας και την παθει και κανεις αλλος. :) Η καλωδιωση ειχε φθορα? κακη επαφη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hornetakias 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Οχι.Η μηχανή έμεινε 1 εβδομάδα μέσα.Το μόνο που ξέρω είναι τον παίδεψε αρκετά Αν προκύψει παρόμοιο θέμα με άλλο Hornet μελλοντικά, θα σας δώσω τηλέφωνο του μηχανικού μου Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 από τον Hornetakias 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Ειδες σε ποιο σημειο? Ρωταω ωστε αμα ειναι να το αναφερεις και εδω μπας και την παθει και κανεις αλλος. :) Η καλωδιωση ειχε φθορα? κακη επαφη? 2.Ξεφίσωμα και έλεγχος για βραχυκύκλωμα της 25πινης φύσας. Από το εγχειρίδιο σέρβις . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες