Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 απλα, δεν θα έρθω.... καλά να περάσετε μάγκες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 count me in mfcs! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Υ.γ. Περιμενω πμ με πληρη αναφορα απο εσενα.. Δεν έχω συγκεντρώσει όλα τα στοιχειά ακόμα για να μπορεί να είναι η αναφορά πλήρης. Χρειάζομαι μικρή πίστωση χρόνου, κύριε ενωμοτάρχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 1) Hlias 2) Renegade 3) ... 4) A7XBilly αποχώρηση... Μπερδεψα τις ημερομηνιες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dont 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) Λεω να ερθω και εγω αλλα δεν μπορω να ακολουθησω τα αεροπλανα... αν ο Mr Jimijo ειχε την ευγενη καλοσυνη να παμε μαζι αν τρεχουν οι υπολοιποι θα ημουν πανευτυχης!!! :D Τροποποιήθηκε Αύγουστος 3 , 2012 από τον Dont 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) Λεω να ερθω και εγω αλλα δεν μπορω να ακολουθησω τα αεροπλανα... αν ο Mr Jimijo ειχε την ευγενη καλοσυνη να παμε μαζι αν τρεχουν οι υπολοιποι θα ημουν πανευτυχης!!! :D AXAXAXAXAXAXAXA ! ! ! :lol: Oι υπολοιποι συνηθως κυνηγουν τον Jimijo..... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 3 , 2012 από τον nikolas fmx 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dont 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 ακριβώς γι αυτό το είπα :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Στην βολτα, καλο θα ηταν οσοι θελετε να ερθετε, να εχετε κανει και αλλες βολτες αντιστοιχες, ωστε να μην υπαρξουν προβληματα κουρασης, ή ισως δυσκολιας στο να κινηθουμε ολοι ασφαλως στο οδικο δικτυο. Το λεω επειδη αν μαζευτουμε πολλα μηχανακια θα πρεπει να προσεχουμε ολοι ΠΑΡΑ πολυ, γιατι απο την μαγουλα και μετα, ειναι μονο επαρχιακος μιας λωριδας. Dont ελα αυριο. Δεν ξερω ποσο καιρο εχεις το DR και πως το πας, αλλα οσοι εχουν ακολουθησει με 125 σε αυτη την βολτα, αν το ειχαν και λιγο, πηγαιναν οσο πηγαιναμε και εμεις με τα "μεγαλα". Δεν εχει συχνα μερη με ανοιχτες καμπες ωστε να αναπτυσσεται ταχυτητα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Dont να ερθεις, στο ειχα πει και παλιοτερα! οκ, δεν εχω το cbr να ειμαστε και διπλα διπλα, αλλα θα χαρω να σε δω εκει! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dont 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 απο κουραση απλα δεν παιζει διοτι ειχα ακολουθησει σε προηγουμενη εκδρομη καπου στην Λειβαδεια δεν θυμαμαι... μετα χαρας να ερθω κυριοι... @Α7ΧΒilly με γιες το καινουγιο ER-γαλειο...!!! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 απο κουραση απλα δεν παιζει διοτι ειχα ακολουθησει σε προηγουμενη εκδρομη καπου στην Λειβαδεια δεν θυμαμαι... μετα χαρας να ερθω κυριοι... @Α7ΧΒilly με γιες το καινουγιο ER-γαλειο...!!! :D ωραια! πλακα θα εχει! για παμε και αλλοι.... ΥΓ: σε ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αρχιδόκαμπος....φέρτε και καμιά γυναίκα ρε! Gay parade στην Ψάθα θα κάνουμε? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 3 , 2012 από τον lavazutra 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Συμμετοχές 1) Hlias 2) Renegade 3) A7XBilly 4) Dont χωράει και αλλους η γαλαρια!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Αρχιδόκαμπος....φέρτε και καμιά γυναίκα ρε! Gay parade στην Ψάθα θα κάνουμε? Καλά, πόση παντόφλα ρίχνει αυτή η νίτζαινα; :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Καλά, πόση παντόφλα ρίχνει αυτή η νίτζαινα; :P Μάμησε με ...... χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχαα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αρχιδόκαμπος....φέρτε και καμιά γυναίκα ρε! Αρχιδόκαμπος!!!!!!! ποιος ειναι αυτος ρε ? εχω λιωσει λεμε... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 3 , 2012 από τον vagelis- 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Λαβαμπηχτρα θα ερθεις με το αμορε ??? Εγω προειδοποιω, θα ειμαι σολο/.... Ξερω γιατι το λεω.. γιατι το Βικονι θα αρχισει παλι την γκρινια .. - και που ειναι και γιατι δεν ηρθε( παλι) και κκαι και Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 απο κουραση απλα δεν παιζει διοτι ειχα ακολουθησει σε προηγουμενη εκδρομη καπου στην Λειβαδεια δεν θυμαμαι...(Andritsa) μετα χαρας να ερθω κυριοι... @Α7ΧΒilly με γιες το καινουγιο ER-γαλειο...!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Λιάγκουρα δεν ξέρω ακόμη αν θα σας κάνω την τιμή να με δείτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Dont σε περιμένω στο σημείο συνάντησης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dont 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 ok boss...! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Dont σε περιμένω στο σημείο συνάντησης που θα βρεθητε εσεις βρε; ρε Dont χαλανδρι δεν εισαι; να βρεθουμε στην Αγια παρασκευη να παμε μαζι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) Dont και Billy στης 7,30 θα ειμαι στη Λ. Αλεξανδρας λιγο πριν τη ΓΑΔΑ . Ας φέρει κάποιος και κάνα μπαλάκι έξτρα για να παίξουμε ρακέτες Τροποποιήθηκε Αύγουστος 3 , 2012 από τον Jimijo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dont 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) που θα βρεθητε εσεις βρε; ρε Dont χαλανδρι δεν εισαι; να βρεθουμε στην Αγια παρασκευη να παμε μαζι; πες μου ωρα κ μερος στην Αγια Παρασκευη κ θα ειμαι εκει μαν... Dont και Billy στης 7,30 θα ειμαι στη Λ. Αλεξανδρας λιγο πριν τη ΓΑΔΑ . Ας φέρει κάποιος και κάνα μπαλάκι έξτρα για να παίξουμε ρακέτες μπαλακι εγω αραξε... παω Αγια το πρωι βρισκομαι με τον Μπιλυ κ ερχομαστε προς τα εκει αν συμφωνει.... εγω δεν εχω θεματα... :) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 3 , 2012 από τον Dont Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες