Jump to content
Sign in to follow this  
AstreaPower

Honda Astrea 51-->53

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλη την παρέα!

Έχω ένα Honda Astrea ( Με τα κόκκινα γράμματα στο μοτέρ) από τότε που το πήρα ήταν 51 μμ φοράω το μαμά καρμπιλατέρ κτλπ.Μετά από έρευνες και φυσικά πολλές επισκέψεις αγόρασα ένα Κιτ στα 53 μμ της Faito(Infiniti) μαζί με 3 ελατήρια το ένα τιτανίου.Μαζί πήρα και τον εκκεντροφόρο της Faito : Racing S4-Evo Version II , αγωνιστικές βαλβίδες , CDI ηλεκτρονική (την μπλε) , μπουζόπιπα της Shark με πυκνωτή για να δίνει μεγαλύτερη σπίθα και κάτι ψυλοπράματα..Αρχικά ο μάστορας είναι πολύ καλός και έχει πολύ πήρα ,τα χέρια του πιάνουν.Αν τα φτιάξω όλα αυτά και βάλω και ένα καρμπιλατέρ επάνω πόσο δυνατό λέτε να είναι? Ξέρετε με τί μηχανάκια θα πατάω με άνεση?

Σας ευχαριστώ όλους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγω φιλε μου με εναν εκκεντροφορο χειροποιητο, sebring γνησια, γραναζωμα 13-37 και ενα 20αρι καρμπυρατερ γνησιο keihin ειμαι γυρω στο innova το καρμπυρατερατο[μαμα παντα το innova] γιατι ειναι και αναλογως τα κιλα και ποιο ατομο οδηγαει...χωρις να χω πειραξει πιστονι...απλα στο αναφερω.Τωρα εσενα αν το μηχανακι σου δεν ειναι πιομενο το προσεχεις και δεν το πας τσιτα πιστευω οτι πρεπει να πηγαινει πολυ καλα με αυτα τα πραγματα που θα του βαλεις και αμα λες οτι και ο μαστορας ειναι καλος ενας λογος παραπανω να πηγαινει καλα.125 κυβικα και πισω σιγουρα πρεπει να τα περνας αν φτιαχτει ΚΑΛΑ παντα.Τωρα για παραπανω δεν ξερω...υπαρχουν 53 που πηγαινουν ωραια και 53 που δεν πανε μια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε αν πιασεις να κανεις ενα μηχανακι με σκοπο να πατας τα αλλα η ριξε 500€+ η μην κανεις τιποτα.

Τωρα αν το θες πιο δυνατο για σενα καλα ειναι τα πραγματα που λες.Ο εκκεντροφορος τι σταδιο ειναι?Αν ειναι 5ο καλητερα βαλε εναν 3ο γιατι σε αυτα τα χιλιοστα το 5ο παιζει να μην δουλευει καλα ακομα και να σε κρεμαει.Α και να ανοιξεις και τις θυριδες.

Καρμπυρατερ βαλε ενα 24αρι καλο και μια sebring.Επισης βαλε σκληρα ελατηρια+δισκακια για να μη πατιναρει(η συμπλεκτη αν θες).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλημέρα φιλαράκια! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Αρχικά φίλε Βαγγέλη δίκιο έχεις θα το προσέχω το θέλω για εμένα δυνατό!Στηρίζομαι πολύ στον μάστορα μου φαντάσου τον περιμένω δύο μήνες!

Φίλε Ghost ήδη έχουν πάει 420 τα πράγματα που έχω πάρει σαφώς θα ρίξω κι άλλα αν δω ότι πατάει ωραία δεν το θέλω για να το παίξω μούρη μου αρέσει να νιώθω την δύναμη..Ο Ε κεντροφόρος μάλλον είναι στάδιο δύο (Version II)!Για την κεφαλή θέλω να κάνω ροική και μετά να ανοίξω βαλβίδες μετά το στρώσιμο..λες να δω διαφορά?Έχω πάρει σκληρά ελατήρια και δισκάκια!! Απο εξάτμιση έχω Protech!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει περίπτωση να στηθώ δίπλα σε Crypton X αν τα κάνω όλα αυτά? Είχα σκεφτεί να βάλω και 3βάλβιδι κεφαλή και να μεγαλώσω διαδρομή..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν φτιαχτει ΚΑΛΑ ναι θα το περνας ...σε τελικη βεβαια δεν ξερω αλλα σε μπαμ και εκκινησεις ναι.Ξαναλεω αν φτιαχτει ΚΑΛΑ παντα.

Τροποποιήθηκε από τον vagoskonti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως σαν 51 ( είναι κ πεσμένο το μοτέρ ) μόνο εξάτμηση επάνω της έφαγα για πλάκα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι άλλο...αυτόν τον στρόφαλο μαζί με αυτή την μπιέλα μπορώ να την βάλω κουτί πάνω στο μοτέρ μου?

http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_551_553_554&products_id=19147

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3βαλβιδη κεφαλη μη βαλεις για κανενα λογο.Αν θες αλλη βαλε cdi που περνει και τον εκκεντροφορο για astrea που εχεις και ειναι καλητερη γιατι εχει μεγαλες βαλβιδες.

Αν βαλεις 54αρη στροφαλο καλητερα αφου θα ανοιξεις το μοτερ σου στη μεση ανοιξε και τα καρτερ και καντο 55(η 56,57) δεν θα εχει μεγαλη διαφορα στη τιμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μμμμ φίλε αυτά που σου είπα τα έχω αγοράσει..για να βάλω 54 στρόφαλο θέλει άλλη μετατροπή η μπαίνει με την μία? Βρήκα και βαλβίδες είσ/εξαγ τιτανίου από την Faito και λέω να της πάρω και αυτές..αλλά κολλάω στον στρόφαλο με την μπιέλα άν μπαίνει με την μία..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν το κυλινδροπιστονο που αγορασες ειναι για μαμα διδρομη,τοτε ΟΧΙ δεν μπορεις να βαλεις στροφαλο με μεγαλυτερη διαδρομη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν το κυλινδροπιστονο που αγορασες ειναι για μαμα διδρομη,τοτε ΟΧΙ δεν μπορεις να βαλεις στροφαλο με μεγαλυτερη διαδρομη.

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με σώσατε παιδιά! Να στε καλά! Είναι για μαμά διαδρομή αφού το πήρα για Honda Astrea! Για τις βαλβίδες τι λέτε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε δεν νομιζω να εχει διαφορα με τις τιτανιου απλα χαλανε πιο δυσκολα.Αν θες να κρατησεις τη κεφαλη σου βαλτες(και ανοιξε και τις θυριδες) αλλιος βαλε μια cdi(αλλα θες και μπομπε πιστονι γιατι αλλιος δεν θα εχει καλη συμπιεση).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου ακόμα το φτιάχνω! Από μεθαύριο αρχίζει το στρώσιμο αν πάνε όλα καλά! Είχαμε κάποια μικρο προβληματάκια στον συμπλέκτη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα.sorry για το off topic..μηπως πουλας το καρμπυρατερ το γνησιο??στειλε μου ενα πμ αν ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι φιλε μου το εχω για παν ενδεχομενο!Λοιπον παιδιά μετα απο πολλους μηνες εχω να σας πω μακρια απο Faito! Κανε λαδια ασχημα και που να μην του εκανα καλο στροσημο στα 1200 το εστρωσα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε μιας που απαντησες δεν μας λες και μας πως παει...τι γινεται με τα cryptonakia τα εστειλες για τσαι :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι φιλε μου το εχω για παν ενδεχομενο!Λοιπον παιδιά μετα απο πολλους μηνες εχω να σας πω μακρια απο Faito! Κανε λαδια ασχημα και που να μην του εκανα καλο στροσημο στα 1200 το εστρωσα!!

πριν το φτιάξεις έκαιγε - τώρα πόσο λάδι καίει - τι λάδια χρησιμοποιείς - έγινε σωστή τοποθέτηση - τα ανταλλακτικά είναι σωστά - γενικά το έψαξεσ το θέμα πριν βγάλεις τέτοιο συμπερασμα για τ faito?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να κάνω μια ερώτηση? Μια ολική ανακατασκευή κινητήρα σε Γκραντ πάντα με τα γνήσια ανταλλακτικά της χοντα πόσο μπορεί να κοστίσει? Σε ένα ννορμάλ συνεργείο μιλάμε πάντα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρωτα ρωτα αν υπαρχουν τα γνησια ανταλλακτικα και μετα ποσο μπορει να κοστισει :afro:

Αλλα και να υπαρχουν που δεν πιστευω θα υπολογιζα πανω απο 500αρικο μη σου πω πολυ πιο πανω!Οταν μανι μανι η κεφαλη κανει 100 και ο κυλινδρος αλλα 80 το πιστονι πιο παλια θυμαμαι το ειχανε 30 για τα μπροστα και μονο εχεις δωσει 210 και νομιζω η κεφαλη αδεια κανει τοσα!και ακομη εχεις ενα υπολοιπο μοτερ με πολλα πραγματα να παρεις μπιελα,στροφαλο,καμπανα,βολαν,σασμαν,τρομπα λαδιου,εκκεντροφορο,κοκορακια,βαλβιδες,ελατηρια βαλβιδων,καρμπυρατερ,πηνια,υποκαμπανο,καρτερ αν δεν ειναι καλα τα δικα σου....Και ισως να ξεχναω και πραγματα.Ραουλακια,φλατζες,καδενακι,δισκους,ελατηρια δισκων και τετοια δεν τα υπολογιζω καν...αστο θα παει πολυ δεν ειναι για τις μερες που ζουμε :lipssealed:

Τροποποιήθηκε από τον vagoskonti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα